7267
The Godfather
-
#5843 augusztus 25-től lesz a névnapod:D az jó... akkor mindennap felköszöntelek:DDD -
#5842 Akkor te vagy Péntek ?! -
Vlala #5841 Ez nem is off. Az off az, hogy akkor lesz a névnapom. :) -
#5840 OFF :
Viasat3 -on aug.25.-től péntekenként Keresztapa trilógia
ON -
#5839 vlmi új rész nem lesz belőle? :D -
#5838 Uncsi már ez a game,de azé jó volt.
Ciao -
#5837 Közbe megoldottam.Azért is biztos akartatok volna segíteni:D Na szíjá -
#5836 Sziasztok.Következő problémám lenne ami megoldásra szorul:A játék fel van installálva a gépemre de az image fájl már nincs a gépemen azaz mintha nem lenne CDm.Szeretnék megint játszani de úgy , hogy ne kelljen letöltenem az image fájlt újra.Mit csináljak? -
#5835 Okéj megkérdem az ügynököt, köszi! -
#5834 Biztos van még valahol 1 boltjuk aztán azért.Menj el az FBI-oshoz. -
#5833 Hát ha már semmilyük nincs akkor nincs is háború...nem? -
#5832 persze mindig kiírja, hogy elvesztettem a háborút... -
#5831 Hogy lehet bandaháborút megnyerni, ha már a rivális család főhadiszálása már régen a miénk? és ha már semmije sincs? -
#5830 Azt tudtátok hogy az ablakokon is be lehet ugrani?:)
Én csak ma jöttem rá. :D Meg a játék legelején a sikátorban ott van egy láda ha szétlövöd van benne 2000 cash.Csak ha újra kezdenétek... -
#5829 Ohh, ba****, már értem... Az atw törölte az összes cuccot...de dúrva... -
#5828 Ez mi akart lenni? -
Bankrupt #5827
:) -
#5826 őőh van nekem mindíg valamilyen,csak általában olyan vírust kapok amitől nem lehet bekapcsolni a gépet:) vagy is a windowst nem adja be onnan már mást nem tok...lehet az lesz különben,ha senki nem áll neki magyarosítani,akkor én neki állok! :D -
#5825 Ez a beszéd
Hallottál már a vírusírtóról?:)
-
#5824 Nagyon jó kis game ez,3-szor jutottam el több mint a játék feléig de mind 3-szor kaptam valami vírust és le kellett formázni a gépet... :D Szal pehem volt de mostmár azért is végig játszom. :) -
#5823 köszi
bye
-
#5822 Ha nem tetszik ne játsz vele. -
Lord David #5821 Ez a játék olyan szar hogy ki se lehet fejezni szavakkal. -
#5820 Jólvan felejtsük a témát:)
-
#5819 A játékszinkron stúdiónál aztmondták, hogy nincs tervbevéve a The Godfather, a kiadó meg bejelentette volna ha magyar szinkront készít hozzá. -
#5818 nekem be se hozza -
#5817 Mint már írtam az nem szinkron, csak néhányan a játék egyik trélerére rákeverték a film hangját, ráadásul nem is a megfelelő jelenetét. -
#5816 The Godfather szinkron trailer #1 -
#5815 magyaritasok.hu
Ha nekünk nem hiszel legalább ezt nézd már meg. -
#5814 Elgurult a pirula vagy gond van a kontaklencsével? -
#5813 De senki nem hallott vagy olvasott magyarosításról???Jó volna pedig ha lenne.
Én úgy tudom hogy készűl a 2. része különben.Abban már tuti jobbak lesznek a kocsik is. -
#5812 j -
#5811 jah... -
#5810 muszály volt már.
-
#5809 bocsi, bocsi, akkor azt félre értettem:) de látom télleg kitetted:D -
gabi1984 #5808 jó köszike, látom a topic címét, csak gondoltam hátha van még olyan rendes emberke aki tud segíteni, de úgylátom nincs!!! -
#5807 nézdcska a topik címét: The Godfather. bye
-
#5805 Mindjárt kiírom, a sok hülyének,. hogy nincs magyarítás
-
#5804 Ha arra gondolsz ami a magyaritasok portálon van az nem szinkron volt,csak a filmből a hangot rávágták a játék trélerére. -
#5803 kik?