7267
The Godfather
-
#5884 :DDD
-
Vlala #5883 Nézd meg ezt: odamész a rendőrhöz, lefizeted, aztán megpróbálsz közvetlenül mellette elemelni egy autót. Nézd a rendőr reakcióját :) -
#5882 azzal lefizeted őket és az arra jó, hogy az ő körzetükben randalírozhatsz:) -
Savmacska #5881 még mindig nem tudom néha mért adok pénzt a rendöröknek,és mikor elvették a lóvét, mi aza zöld csik a minimap melett!!!!! plz help -
#5880 nem tesz semmit legalább elismereted
ja, és az mds-t az mdf mellé tedd:|
a sok gyökér szabadon akarta tölteni, hát így persze h nem megy:|
-
Mrlego #5879 aszta a jo köszi megvan elnézést hogy butaságot kérdeztem -
Vlala #5878 Szerintem csak annyi a gondja, hogy nem látta a filmet, vagy nem fogta meg a történet annyira. -
#5877 van egy ötletem: menj innen és vissza se gyere többet és a játékot töröld és a DVD-jét dobd ki! -
#5876 Nekem semmi gondom nem volt vele, szerintem pont ugyan olyan mint a San Andreas. Nem értem hogy mi vele a gondod? -
#5875 Nem is azt mondom hogy a grafika annyira számit, mert ugye ha nagyon jó a játék akkor nem számit az se pl. starcraft. Az irányitás? Hmmm hát nem is tudom talán még a San Andreas-t is könnyebb volt irányitani mint ezt... -
Vlala #5874 Egyelek meg tarka babbal, akkor miért nem Oblivionozol ahelyett, hogy magadat kínozod ezzel a "seggtörtésre való játék"-kal? -
#5873 Mibajod van az irányítással? -
#5872 Elárulom én is maxon jáccotam. A grafika gyönyörü? Hát nem tudom mikor Oblivion is van nem hiszem hogy szépenk nevezhetném a grafikáját mert még a Maffiának is jobb volt.
A küldetések tényleg jók voltak, csak az irányitás az eléggé alátett az egésznek... -
Vlala #5871 A sztori, játékmenet a film alapján készült, legalább nem tettek bele "extrát", mint az SW sorozatba vagy más film alapján készült játékba. (pl. Die Hard - Nakatomi Plaza, amelyben kb. 30000 embert nyírsz ki a plázában...)
A grtafikát nem tudom, ki nevezte szarnak, megnézném, mikkel játszik, bár a városkép tényleg nem egy VR. -
#5870 hát nem tom... nekem minden maxon futott (nem szaggatott) és gyönyörű a grafikája (16×-os anti bizbasz) a harcrendeszer nagyon jó és játékmenet is... -
#5869 Hát én nem tudom mit mondjak. Hát inkább tudom, nagyon elbaszták ezt a játékot! Sokkal több volt benne mint amit ez a szánalmas játék összehozott. Grafika csúnya, irányitás szar, harcrendszer szar, a játék ment is szar, ráadásul ilyen grafikával még gépigényes is, a többi jó, jah más nincs is. Mégis van hangok ami van az jó, kár hogy kb 5 MB-nyi van belölük, a zene is a helyén van de nagyon hamar megunható elvégre abból is alig van. Szóval én abszolut bukásnak itélem ezt a tehéntrágyát és az EA jó sok pénzt kidobott egy seggtörtésre való játékra.
Igaz én személy szerint végigvittem a küldetéseket, a városban a boltoknak a fele is megvan, de ennyi. Eddig is csupán azért vittem el mert uborkaszeon volt. Ráadásul széttörtem a space-t is, annyira idegesitő néha ez a játék. -
Vlala #5868 Komomlyan, ez már hihetetlen...
"Nem indul a játék
, mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendő?Használd a .mds filet, töltsd le innen(vagy)Ha, ez nem működik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd le innen"
Ez a fakuból volt idézet. -
#5867 DE BENNE VAN! JAH ÉS ALUL VAN KERESŐ IS TUDOD... -
Mrlego #5866 Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból: FAQ, és/vagy #5181 & #5269 nincsen bene sajnos kérlek segicsetek nekem -
Mrlego #5865 sziasztok nincs valami azelen hogy amikor beszálsz egy autoba space val utána nem tudok kiszálni azt mondják másolás védelem nekem nincs 12 ezrem még hogy megvegyem nincs elene valami?
kérlek segicsetek -
Savmacska #5864 heeh mint msafe hause már rájöttem :D de még mindig nem tudom néha mért adok pénzta rendöröknek mi aza zöld csik plz help -
Savmacska #5863 hmm nem tudom elmenteni a játékot az elején vagyok mikor elküld a sfa aushoz ott játok kiléptem véletlenül és nicsn benne a load game-be!!hol tudok menteni ? -
#5862 LoLXD -
#5861 Sziasztok!
lenne egy válaszom. A FAQ be lehet ruhát cserélni. Köszi
-
zuza #5860 Sziasztok!lenne egy kérdésem!A játékban hol lehet cserélni ruhát??Köszi -
#5859 nem tudom
-
#5858 nah jó de én is azt haasználom és nekem jó:) de a haveromnak nem:S -
#5857 melyik fájl?
Biztos hibás a warez verzó. Mivel itt nem foglalkozunk:)
Sajna warezos témákban nem segíthetünk. Biztos CRC hiba van nem?:P
-
#5856 segítsetek!:) Egyik haveromnak megáll a telepítés és arra hivatkozik egy nem tud átvinni egy fájlt... nem tudjátok, hogy mért van ez? -
#5855 ez nem a szavazatos topik
-
Vlala #5854 Még ha a kislány keresztapja lenne, de így... tényleg offfff. :) -
#5853 OFF -
Vlala #5851 Ha ehhez is meglátom a Tokyo drift autóit, felakasztom magam :) -
Danton #5850 csákó, gondolkodtam, ezen a kurvajó game-en
vajon modolható e a játék?
Esteleg nincs olyan oldal ami modokat vagy küldetéseket tartalmaz?
előre is thx!!! -
#5849 :D
Köszönöm:)
-
Vlala #5848 Ja télleg, ma van a tegnap holnapja... HBD Flashback! -
#5847 Köszönöm:)
-
#5846 HBD Flashback -
#5845 nekem meg Holnap Happy Birthday -
Vlala #5844
Igen. De ez tényleg off, abbahagyom :)