The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én teljesen végigtoltam a gammát 1hét alatt csak a filmtekercseket nem gyûjtöttem össze, de minden más megvolt!!!már nicns is fent a gépemen😄

<úgy emléxik>

Akos 001
automatikusan ment?akkor ok.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Roger6
Igen, a küldetésekkel elég gyorsan lehet végezni sajnos... Túl kevés a játékélmény így.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

várjá vazze, ha jól emléxem automat mentés van, de azé nézz be a menübe:C
három nap alatt kivégeztem:S

Akos 001
MEGVAN!

végre megöltem az egyiket,menteni küldi után kell?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
pill,elértem (vhogy) azt hogy nem áll fel...most hogyan tovább?😮

hát, jó, felrakom, (fel fogom rakni)
de csak a te kedvedért😄

Akos 001
......rakd már fel😛P

, nem tudom mivan, mivan ezzel a küldivel, nekem elsõre sikerült, valahogy éreztem, hogy nem szimplán ki kell nyírni, egyébként épp nosztalgiázni fogok, a mafiával😄

Akos 001
ok,thx😊

loál,véletlenül rádobtam arra az égõ hordóra,robbant eggyet,pasi a földön...aztán feláll

nem hiszem el, komolyan mindjárt felrakom újra, és megcsinálom neked😊
vagy ha valakinek még fennvan, egcsinálja õ:@😄

Akos 001
ütöm,falnaklököm,leesik,nyakonragadom,és semmi

nem hiszem el😄
de ütni is kell ám😊

Akos 001
nem
térdreesik,megfogom a nyakát: No... és semmi,várom az X et,de semmi,ha megnyomom jelzés elõtt akkor folytogatja,roppan a nyaka,összeesik de felkel:II

najo, haggyuk, ez nem cset😄D
sikerült túllépni?😄

Akos 001
milyen?

ne legyé má ilyen

Akos 001
bevan-.-

Mr_no_NaMe
Hjah én a belemet kidolgozom azokmeg csak ott lazsálnak 😊
Már akkor is nehéz volt jó munkaerõt találni...

Mr_no_NaMe
Jaja van tõlük 3-4 raktáram és megvan a 2 villa is...szétpukkadt az egész és most újítják fel és nemtok ott aludni...dolgozhatnának gyorsabban :o)
Várj, még ki kell füstölni a raktárat és a birtokot is.

Mr_no_NaMe
Nah a Tattaglia családot kiûztük Brooklynbol (egy helyük sincs ott) és Little Italybol is teljesen. Egész nap ezt csináltam a rohattak, namajd este is nyomok egy vadászatot 😊
baazd ha bekapcsolnád az optionsban hogy irja ki a szöveget, akkor talán ki is irná

nincs. nekem legalábbis...

Akos 001
Na valakinek van egy mentése az elsõ küldi után?

Akos 001
egy órája csinálom,de nem birja megfojtani......roppan a nyak,majd felkel a csávó....X-et még soha nem írt+ídõm sincs sok+én döntöm el:-)

Fido4life
Ne rögtön mentéssel kezd, úgy semmi értelme az egésznek.. Próbáld, nekem rögtön FAQ nélkül ment..

Akos 001
térdreesik space aztán nonono és semmi,nincs X,ellök....
nincs mentés valahol valakinek?

nekivezeted sokszor, jpbb gomb q + e aztán térdre kell hogy essen

Akos 001
jobbgomb+qe egy darabig aztán nekivezetem a falnak spacet nyomok elkezd no-zni várom hogy kiírja az x et,és ellök

vezesd neki a falnak, és space😄

Akos 001
igen,de ez elsõ küldetés nem.
hiába csinálom fél órája pontosan azt ami a faq-ban van,nem lesz semmi.azt már elértem hogy elkezd NO-zni,de semmi.
pontosan le van írja,vagy kell tartani vmilyen gombot?

bauer15

csá elakadtam e
gy olyan helyen amikor egy temetésre megyek kínyirok mindenkit felmegyek a liftel leüt egy csávó kinyírom ott is a két emberét és utánna nem tom miut kell vele csinálni segítség

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

mûxik végre?

Akos 001
thx

ne krekkeld

Akos 001
Hy
Beinstallálom,crackelem....de nem indul.
Fekete a kép.A registry editorral mit kell?

Sziasztok!
Ezt meg tudnátok magyarázni?
Nekem a Godfatherben a intro és az egész játék ilyen szürke paca és az ember se látszódik és a menükben nem látszódik az egér!Videókártya sz@r lehet?

vagy inkább lásd a fakut... :]

Roger6
Átöltözés: load game menüben kiválasztod a mentésed, ekkor aktívvá válik az EDIT kapcsoló. Nyomd meg, s láss csodát! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

És gondolom te is alcohollal akartad bemountolni.
Ugyanez az én proplémám is. Neked nem .mdf képfájlban van meg a játék?
Szevasztok! Kéne egy kis segitség! Tele vagyok lovéval,de nem tudom hogy kell ruházni magam! Kicsit idegesit, hogy kezdek kikupálodni, egyre nagyob kutya vagyok, de ugyan az a putto ruha van rajtam mint a játék elején! Please irjátok már le, hogy hol tudok ruhát venni vagy szerezni! Köszi!!
Bocsesz. KÖSZ.

menj el a boltba

HI!
Na elolvastam a FAQ-ot és valami nem stimmel,nekem meg van mind a két verzió,ha nem crakelek akkor nem indul,ha igen:nem száll ki kocsiból,
de van ott valami .mds file(a faq-ban),amit le kell tölteni,letöltöttem,de nem tudom betölteni:érvénytelen a képfájl.
Ilyenkor mi van???mit csináljak??
Légyszi valaki?
nah és kinek kell megköszönni hogy adott egy oldal címet?

Ok emberek feltettem a térképet ide:
http://rapidshare.de/files/20530342/The_Godfather_-_filmtekercsek.rar.html
Lehet ezerrel letölteni és használni.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>