The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A leg1xûbb dolog, ha hagyod a FAQban írt dolgokat és az eredeti exe vel tolod! Én sem hittel el,de bejött és azóta is ezerrel nyomom! Akinek hozzáérése van, beleírhatnó a FAQba h így is meg lehet oldani.

nekem müködödt úgy hogy elindult a játék tökéletesen futott csak ha beszállok az autóba akkor nem tudok kiszállni és ezentúl úgy kezeletem a játékot mint egy autós játékot ergo uninstall. ha gondolod itt is nézd meg és kérj valamelyik oldaról infót hogy hogyan lehet mecsinálni😊))))))
crazyclone
hehh ma underboss vok meg mennyi van h enlegyek a don???

mondom CAPS LOCK

hmmm és amikor lilán villog a fal akkor mit kell???????<#szomoru1>
köszi<#eljen>
falhoz caps lock-al
de mindig mondja, hogy mit kell csinálni, sõt szöveggel is írja

mit kell csinálni a fabábukkal a sikátorba,amikor ad a dagadt egy fegyvert????
rálõttem az egész tárat,de semmi<#help><#gonosz2>
láma! tudjuk:-)

Carlos
Istenem...

Þór vígi þessi rúnar

jedimarsi
Sétálj el a boltba és vedd meg!!! Ennél nincs jobb megoldás!!<#nevetes1><#nevetes1><#vigyor4>

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

Slayerboy
<#wilting>

Voltam zárás előtt. _______________

miután fölraktad a játékot crackelted???????
Segítsetek pls: Van egy olyan gondom, hofy nekem .mdf fájlban van meg a játék és bemountoltam már Alcohollal és Daemonnal is, de nem megy a játék. Elindítom és csak az EA felirat jön ki. Vártam vele kb.30 percet, de semmi. Próbálkoztam már a faq-ban lévõ .mds fájlt is bemountolni, de azt írta ki, hogy érvénytelen képfájl.
Nem sok sajna.

Helló! Csak azt szeretném kérdezni, hogy Geforce4 MX-es videokártyával egyáltalán nincs remány arra, hogy elindul a játék?
spidey
Mégegyszer: nincs valakinek mentése 75% mission körül?

dvd-n jött ki csak, én úgy tudom

littleNorbi
Hány cd-s ?

Olvasd el a FAQ-t

sziasztok! Vki segítsen nekem pls...Lehet h csak én vaok balfasz, nem tom, de a legelején a training mission-ben, mikor ütni kell azt a csávót, már 1órája ütöm de nem történik semmi, mit kell csinálni vagy mikor történik már végre vmi? Segítsetek lécci mert már megõrülök. Elõre is köszönöm.
Akos 001
starforcecleaner😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

hogy sikerült végülis?

Akos 001
nahhhh,megoldódott(egyenlõre)
sok bajom van ezzel a játékkal😛

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
megcsináltam,de még mindig ugyan az van0

kimondta? nyugodtan mountold mellé a másikat. Ha nem engedi, akkor baj van😛

Akos 001
csak az mds-t lehet mountolni

ezt nem hiszem el...
mds-t mountolod ugye?
próbáld meg mind2-vel

Akos 001
semmi
hiába....berakom a dvd-t,daemonnal mountolom,katt ikonra,és jön a szokásos szöveg...még hide-al is😮

akkor nemértem
....
akkor próbálad, hogy dafedis be, hide-val, és annélkül
mennie kell

Akos 001
Nekem is 3.47
Próbáltam úgy is,hogy leszedtem a daemont,és felratam az Alcoholt,de úgy sem.
Pedig mindent ugyan úgy csinálok.

mijen daemon?:oO
szerintem a 4.03-at nem szereti
nekem 3.47van, vagy Alcohol

olvasással,
vagy elmész a boltba és megveszed😛

Akos 001
sd4hide-al sem megy + a daemonban ki van kapcsolva.....
eddig simán ment,csak most írja ki.
de nem csak a godfathernél,hanem már a mw-sem megy😮

mi baja lehet?fogalmam sincs h mit akar ezzel a cd emulation software-val.....

safe disc 4 hider, plussz daemonba safedisk ki

Akos 001
nem....eddig simán ment,akkor most mi baja?

Akos 001
anti bigyó nem segített semmi,megnézem a másikat is..

Helló ruhákat honnan lehet szedni, valamelyik boltból vagy hogy lehet??

Speedway
antiblaxx vagy safedisk hiderrel vagy vmi ilyesmikkel indítsd el

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Akos 001
Hy!
Ma el akartam indítani a gamet ahogy szoktam (dvd be,daemon tools-al bebótol,és kész),de most nem indul el.Mindig van valami probléma,álltalában csak kijön az Ea felirat és semmi,de van hogy kiír valamit,hogy CD/DVD emulation software has been detected........disable all CD/DVD emulation software..

szal hogy tudnám újra elindítani??

spidey
Akkor kitörlõdött. Bakker. Valakinek nincs egy mentése úgy 75%-os mission körül?

pedig ott van, de már 6szor leirtuk

spidey
Sziasztok! Hol tárolja a játék a mentéseket, valaki tudja, Dokumentumokban nincs?

privát ment

mabbak
sziasztok
nem a játékhoz kapcsólódik, hanem a filmhez (nem volt topikja, szal gondoltam itt teszem fel a kérdést):
meg van vkinek a film ostje, vagy tudja vki honnan lehet letölteni?
Próbáld gyorsabb forgalmú úton, vagy nagyobb járgány alá. 😊

huhh, ez érdekes. Próbálgasd mert valami iylesmi megoládsa lesz a dolognak. De szerintem a keresõ is segíthet!
Mellesleg ez a küldi nekem se ment elsõre😛

csao emberek,

valaki már megcsinálta azt a kivégzést, hogy Traffic Accident? Én nem tudom hogyan kell. Próbáltam már szembõl, oldalról a kocsi alá lökni, de túl lassan mennek az autók. A tag meghal, de nem ír ki semmit. Már CSAK ez hiányzik a 100%-hoz.

Légyszi segítsetek!
Kösz

Mr_no_NaMe
Huh tegnap (vagy ma vagy tökömtuggya már 😊) éfjéltõl nyomtam reggel hatig...
Tattaglia család teljesen ki van gyomlálva, már egy üzletük sincs.
Most a vörös mobokra vagyok ráállva nemtom a nevüket sry. Már Capo vagyok.
Nah mos asszem el kéne vinnem a Donig aztán megyek és az összes családat kigyomlálom :o)
Jaster: Köszi a térképet, szépen gyûlnek a tekercseim 😊