7267

The Godfather

• samhun
    Újra letöltöttem, a régit eltávolitottam, és ugyan ez a hiba:(
  • samhun
    Na sikerült beszereznem. Milyen hosszú/nehéz a játék? Sokan kivittétek? Folytózsinort hogyan tudom elövenni/használni?
  • scrap
    most nem azért, de ez tényleg ijen szar hogy ha jobra huzom az egeret balra néz és forditva???
    most énvagyok láma vagy kikapcsolni se lehet?
  • Hassan B
    Hát ez télleg megeshet. Én is hallottam már ilyenről, de még nem volt szrencsém kipróbálni... :D
  • The FlashBack
    nem warez topik, boltba megvan, azt tudom
  • Vlala #5922
    Még az sem biztos, hogy hibásan lett megírva, lehet, hogy csak az olvasók között van eltérés. Van olyan játékom, amelyet az egyik olvasómmal fel lehet telepíteni, a másikkal nem (mielőtt megkérdeznétek, mindkettő DVD-olvasó!)
  • mike0013
    1. fennt van wanadoo-n
    2. a fórum nem arról szól, hogy honnan töltsd le
    3. '...Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot...'
  • Curesz
    én nem:S, d emost ujra végigtolom aztán majd meglátom hol:D
  • Don Norbertó
    Azt tudtátok hogy az egyik bárban lehet táncolni a csajjal?
  • Hassan B
    Hibásan lett megírva dvd... :D
    Ne félj én még rosszabul jártam...nem volt kíirva dvd-re és újra kellett telepíteni a gépet... :P
  • Vlala #5916
    Corleonéék mi vagyunk, a saját családot nem biztos, hogy ki kell csinálni.
    De egy ilyen hülyeségen ennyit vitatkozni... Ti nem vagytok normálisak.
  • mike0013
    nem tudom mi ez... egyik haveromnak is ez volt és neki sem sikerült megoldani, nekem simán felment telepítéskor pedig ugyanarról a DVD-ről telepítettük
  • Don Norbertó
    Corleone,Barzini,Thattaglia,Stracci,Cuneo. Az 5 észlény...
  • samhun
    crc hibás
  • Vlala #5912
    Össze ne vesszetek már!
  • Don Norbertó
    És igen eltévesztettem mert 5 család volt New Yorkban de csak 4-et kellett kiiktatni...nah meg felel nigger?
  • samhun
    Nem igazz. Ujrakellett raknom a windowst, és kiirtam a godfathert dvdrw-re. És most probálom ujrarakni, de 19% nál ezt irja:

Tudom mit akarnátok mondani, pl hogy vegyem meg, vagy töltsem le ujra, iagazatok van, de nem lehet valahogy máshogy megcsinálni? Pl leszedni azt a fájlt, vagy az installbol kihagyni?
  • The FlashBack
    lol. Tök jól elvoltál vele. Szerintem még egy percet sem játszottál vele, ha öt családot nyírtál ki. Eltéveszthetetlen:)
  • mike0013
    5 család? Ezt hogy érted? összesen 4 család van xD
  • Mayorpapa
    Tudod, van még egy rakat más játék is, a Godfathert gondoltam akkor kezdem el, amikor már van magyarítása. Engem nem érdekel, hogy fél éves a game, lehet, hogy egy év múlva kezdek bele, és akkor mi van?
  • Don Norbertó
    Viszont a leguccsó küldi amikor ki kellett nyírni sorra az 5 család főnökét az azé rohadt nehéz volt. :D
    Lehet amúgy felteszem azt játszok vele,kedvet kaptam hozzá.
  • mike0013
    hátjah az igaz, csak a végén már rohadt unalmas
  • Don Norbertó
    őőh lehet igen,nem lett valami tökéletes de én a játékélményre céloztam mert szerintem naon jó így elfoglalgatni a boltokat meg néha meg ölni valakit aztán meg tisztelnek...remélem lesz 2. része is.
  • mike0013
    utolsó mondatodat cáfolnám! Tele van hibákkal:(
  • Don Norbertó
    Öcsém van aki még csak most kezdi el....pfff
    Már lassan fél éves a game. :)
    Persze hibátlan.
  • Mayorpapa
    nagyon szomorú vagyok :( de azért fogok játszani vele :D
  • mike0013
    csak annyit mondok: ha a magyaritást várod akkor ezzel a játékkal soha sem fogsz játszani
  • Mayorpapa
    Még mindig nem kezdtem el a játékot, mert várom a magyarítást hozzá. Szerintetek hiába várom? Lesz ehhez valaha is magyarítás?
  • Hassan B
    Sőtt! Ha ehhez nincs kedved ide is jöhetsz, és pár klikkeléssel "magadévá teheted" a játékot.
  • The FlashBack
    aham, sajna ez van... De, szerintem ha most, elsétálsz a boltba, és leemelsz egyet a polcról, az jó lesz majd...
  • mike0013
    igeeeen!!!
  • forzajuve5
    most ez komoly hogy azért nem lehet kiszállni az autóból mert crackeltem a játékot???
  • Pheaper
    de faja a logód!! :)
    hy Flash
    hogy ne csak off leen :ez jó játék?? jobb mint a maffia?
  • The FlashBack
    Ne spemmeljetek. Köszi
    Kirol, itt nem foglalkozunk Konzollal, van konzol topik is;)
  • kirol
    Xbox 360-ra kiadták már a játékot?
    Ott hogy néz ki?
  • Hassan B
    Jaj,ja ,de azér nálad is elpattan egy-kettő a spájzban...
  • mike0013
    'A cheatereket utáljuk, a cheaterséget kerüljük!' Ez az én mottóm
  • Mrlego
    vagy ha nagyon nem megy hasnálj trainert ezel van olyan hogy sérthetetlen auto vagy az öszes auto elszál körülöted sérthetetlenség stb
  • Vlala #5886
    Néha említi a játék, hogy autót kell váltanod. Csak nyugodtan, az üldözöttjeid megvárnak.
  • Savmacska
    oks köszönöm s váalszotokat de most egy rohatt küldiben akattam el..mikor megölik Sonny-t az autópályán, és üldözni kell egy kocsit de mögötted folyamatosan kisiklatnak, és lönnek mint a barom és már vagy 5órája próbálom de mindig felrobbanok