7267
The Godfather
-
samhun #5927 Újra letöltöttem, a régit eltávolitottam, és ugyan ez a hiba:( -
samhun #5926 Na sikerült beszereznem. Milyen hosszú/nehéz a játék? Sokan kivittétek? Folytózsinort hogyan tudom elövenni/használni? -
scrap #5925 most nem azért, de ez tényleg ijen szar hogy ha jobra huzom az egeret balra néz és forditva???
most énvagyok láma vagy kikapcsolni se lehet? -
#5924 Hát ez télleg megeshet. Én is hallottam már ilyenről, de még nem volt szrencsém kipróbálni... :D -
#5923 nem warez topik, boltba megvan, azt tudom
-
Vlala #5922 Még az sem biztos, hogy hibásan lett megírva, lehet, hogy csak az olvasók között van eltérés. Van olyan játékom, amelyet az egyik olvasómmal fel lehet telepíteni, a másikkal nem (mielőtt megkérdeznétek, mindkettő DVD-olvasó!) -
#5921 1. fennt van wanadoo-n
2. a fórum nem arról szól, hogy honnan töltsd le
3. '...Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot...' -
Curesz #5919 én nem:S, d emost ujra végigtolom aztán majd meglátom hol:D -
#5918 Azt tudtátok hogy az egyik bárban lehet táncolni a csajjal? -
#5917 Hibásan lett megírva dvd... :D
Ne félj én még rosszabul jártam...nem volt kíirva dvd-re és újra kellett telepíteni a gépet... :P -
Vlala #5916 Corleonéék mi vagyunk, a saját családot nem biztos, hogy ki kell csinálni.
De egy ilyen hülyeségen ennyit vitatkozni... Ti nem vagytok normálisak. -
#5915 nem tudom mi ez... egyik haveromnak is ez volt és neki sem sikerült megoldani, nekem simán felment telepítéskor pedig ugyanarról a DVD-ről telepítettük -
#5914 Corleone,Barzini,Thattaglia,Stracci,Cuneo. Az 5 észlény... -
samhun #5913 crc hibás
-
Vlala #5912 Össze ne vesszetek már! -
#5911 És igen eltévesztettem mert 5 család volt New Yorkban de csak 4-et kellett kiiktatni...nah meg felel nigger? -
samhun #5909 Nem igazz. Ujrakellett raknom a windowst, és kiirtam a godfathert dvdrw-re. És most probálom ujrarakni, de 19% nál ezt irja:
Tudom mit akarnátok mondani, pl hogy vegyem meg, vagy töltsem le ujra, iagazatok van, de nem lehet valahogy máshogy megcsinálni? Pl leszedni azt a fájlt, vagy az installbol kihagyni? -
#5908 lol. Tök jól elvoltál vele. Szerintem még egy percet sem játszottál vele, ha öt családot nyírtál ki. Eltéveszthetetlen:)
-
#5907 5 család? Ezt hogy érted? összesen 4 család van xD -
#5906 Tudod, van még egy rakat más játék is, a Godfathert gondoltam akkor kezdem el, amikor már van magyarítása. Engem nem érdekel, hogy fél éves a game, lehet, hogy egy év múlva kezdek bele, és akkor mi van? -
#5905 Viszont a leguccsó küldi amikor ki kellett nyírni sorra az 5 család főnökét az azé rohadt nehéz volt. :D
Lehet amúgy felteszem azt játszok vele,kedvet kaptam hozzá. -
#5904 hátjah az igaz, csak a végén már rohadt unalmas -
#5903 őőh lehet igen,nem lett valami tökéletes de én a játékélményre céloztam mert szerintem naon jó így elfoglalgatni a boltokat meg néha meg ölni valakit aztán meg tisztelnek...remélem lesz 2. része is. -
#5902 utolsó mondatodat cáfolnám! Tele van hibákkal:( -
#5901 Öcsém van aki még csak most kezdi el....pfff
Már lassan fél éves a game. :)
Persze hibátlan. -
#5900 nagyon szomorú vagyok :( de azért fogok játszani vele :D -
#5899 csak annyit mondok: ha a magyaritást várod akkor ezzel a játékkal soha sem fogsz játszani -
#5898 Még mindig nem kezdtem el a játékot, mert várom a magyarítást hozzá. Szerintetek hiába várom? Lesz ehhez valaha is magyarítás? -
#5897 Sőtt! Ha ehhez nincs kedved ide is jöhetsz, és pár klikkeléssel "magadévá teheted" a játékot. -
#5896 aham, sajna ez van... De, szerintem ha most, elsétálsz a boltba, és leemelsz egyet a polcról, az jó lesz majd...
-
#5895 igeeeen!!! -
#5894 most ez komoly hogy azért nem lehet kiszállni az autóból mert crackeltem a játékot??? -
#5893 de faja a logód!! :)
hy Flash
hogy ne csak off leen :ez jó játék?? jobb mint a maffia? -
#5892 Ne spemmeljetek. Köszi
Kirol, itt nem foglalkozunk Konzollal, van konzol topik is;)
-
#5890 Xbox 360-ra kiadták már a játékot?
Ott hogy néz ki? -
#5889 Jaj,ja ,de azér nálad is elpattan egy-kettő a spájzban... -
#5888 'A cheatereket utáljuk, a cheaterséget kerüljük!' Ez az én mottóm -
Mrlego #5887 vagy ha nagyon nem megy hasnálj trainert ezel van olyan hogy sérthetetlen auto vagy az öszes auto elszál körülöted sérthetetlenség stb -
Vlala #5886 Néha említi a játék, hogy autót kell váltanod. Csak nyugodtan, az üldözöttjeid megvárnak. -
Savmacska #5885 oks köszönöm s váalszotokat de most egy rohatt küldiben akattam el..mikor megölik Sonny-t az autópályán, és üldözni kell egy kocsit de mögötted folyamatosan kisiklatnak, és lönnek mint a barom és már vagy 5órája próbálom de mindig felrobbanok