The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mindig mondja, hogy mit kell csinálni, sõt szöveggel is írja
rálõttem az egész tárat,de semmi<#help>#help><#gonosz2>#gonosz2>
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
sok bajom van ezzel a játékkal😛
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
mds-t mountolod ugye?
próbáld meg mind2-vel
hiába....berakom a dvd-t,daemonnal mountolom,katt ikonra,és jön a szokásos szöveg...még hide-al is😮
....
akkor próbálad, hogy dafedis be, hide-val, és annélkül
mennie kell
Próbáltam úgy is,hogy leszedtem a daemont,és felratam az Alcoholt,de úgy sem.
Pedig mindent ugyan úgy csinálok.
szerintem a 4.03-at nem szereti
nekem 3.47van, vagy Alcohol
vagy elmész a boltba és megveszed😛
eddig simán ment,csak most írja ki.
de nem csak a godfathernél,hanem már a mw-sem megy😮
mi baja lehet?fogalmam sincs h mit akar ezzel a cd emulation software-val.....
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Ma el akartam indítani a gamet ahogy szoktam (dvd be,daemon tools-al bebótol,és kész),de most nem indul el.Mindig van valami probléma,álltalában csak kijön az Ea felirat és semmi,de van hogy kiír valamit,hogy CD/DVD emulation software has been detected........disable all CD/DVD emulation software..
szal hogy tudnám újra elindítani??
nem a játékhoz kapcsólódik, hanem a filmhez (nem volt topikja, szal gondoltam itt teszem fel a kérdést):
meg van vkinek a film ostje, vagy tudja vki honnan lehet letölteni?
Mellesleg ez a küldi nekem se ment elsõre😛
valaki már megcsinálta azt a kivégzést, hogy Traffic Accident? Én nem tudom hogyan kell. Próbáltam már szembõl, oldalról a kocsi alá lökni, de túl lassan mennek az autók. A tag meghal, de nem ír ki semmit. Már CSAK ez hiányzik a 100%-hoz.
Légyszi segítsetek!
Kösz
Tattaglia család teljesen ki van gyomlálva, már egy üzletük sincs.
Most a vörös mobokra vagyok ráállva nemtom a nevüket sry. Már Capo vagyok.
Nah mos asszem el kéne vinnem a Donig aztán megyek és az összes családat kigyomlálom :o)