7267

The Godfather

• Hassan B
    A játék történetét értem, te okostojás...
  • mike0013
    szerintem meg dögunalom! főleg az esküvő
  • Curesz
    érdekes...sztem egyáltalán nem unalmas
  • Gerbill
    "A filmet pedig nem láttam"
    "A film szerintem is unalmas, egyébként értem"
    Most akkor láttad vagy nem? Ha láttad akkor mondj róla véleményt.
  • mike0013
    jaja, teljesen egyetértek veled!
  • Hassan B
    A film szerintem is unalmas, egyébként értem. CSak azért mert nem komálom az ilyen régi maffiás dolgokat. Attol függetlenül a game jó... :D
  • Curesz
    annak unalom aki nem érti....
  • mike0013
    a film dögunalom:D
  • Don Norbertó
    Március végén adták ki asszem. Mind1 akkor neked elég felszinesen csak...:)
    Nézd meg a filmet úgy jobb játszani is.
  • Hassan B
    Na ezt most nem értem...kb egy éve jáccottam vel(na jó talán nem :), de azér rég volt). A filmet pedig nem láttam, ezért nem is naon toom a szereplők nevét.

"De amúgy szerintem tök fölösleges azoknak akik csak úgy játszanának valamivel..."
    Miért?? Mert jó játék?
  • Don Norbertó
    ...amikor jön egy csávó... pffff.Az a csávó Luca Brasi, ez tipikusan az a játék amiből kevés van amelyikkel csak úgy jó játszani ha láttad a filmet és érted a történetét.De amúgy szerintem tök fölösleges azoknak akik csak úgy játszanának valamivel...
  • Hassan B
    Hol tartasz? Amikor két ilyen köcsög jön ellened :), vagy még a legelején amkor jön egy csávó leüti az eggyiket egy csővel és utána neked kell elintézni a másik kettőt?
  • Vlala #5955
    megragadod, odaviszed egy sírkőhöz, és belevered a fejét.
  • gabcsikovo
    szevasztok
    Olya problémám van rögtön az elején, hogy ütöm az ipsét 35 percen keresztül és semmi nem történik. Visssza olvastam azt irják ,hogy ütni kell. De medig? Vagy van alami spéci dolog amit meg kell csinálni?
    Gabcsikovo
  • Don Norbertó
    áhh nemm:)
  • Don Norbertó
    Nekem az nagyon bejön amikor barzini térdel és ki kell végezni alatta meg az a zene...:) azért az egy részér lehet kijáccom mégegyszer:D
  • Hassan B
    Nem kell crackelni, de biztos ho az a hiba....az csak azt ilyesmiket eredményez, ho nem tudsz kiszálni a verdából meg ilyesmik...
  • mike0013
    omg! Ne crack-eld!!!!
  • outlaw
    eredetileg 800x600-ben volt, felraktam 1280x1024-re, mint a desktop-om, és végül próbáltam 1024x768-ba is. És semmi. Tud valaki segíteni ?? Lehet rossz cracket szedtem le, vagy ilyesmi ?
  • Hassan B
    Mi???
  • Hassan B
    Milyen fekbontásra raktad? Mert lehet ho túl nagy.
  • Colton
    Hello van fáklya a keresztapában??
  • outlaw
    Hello, a játék indításakor csak fekete a képernyő, nem csinál semmit.A FAQ-t elolvastam, és megcsináltam a registry-be amit irtak, de igy is ugyan az a probléma. Tud vmi segíteni ?
    Előre is köszönöm!
  • Gerbill
    Belehet járni az egész várost.
  • Gerbill
    Szerintem inkább arra vagy kíváncsi hogy minden platformon ugyan az e a játékmenet. Konzol verzióval nem játszottam, de a legtöbb játéknál semmi különbség nincs, max keveseb vagy több bug van benne. Ha a játékmenet ugyan az akkor nem hiszem hogy külön küldetéseket fabrikáltak volna akármelyik verzióba, szerintem tök egyforma.
  • DJ YAYO
    Ja + tényleg 1 városból a másikba át lehet menni?
    Szal mint a GTA:SA??
  • DJ YAYO
    Szasztok!
    A Kérdésem a következő!
    Minden konzolon ugyan az a játékmenet???
    PL!
    EZEN a videón van 1 gameply!!4 Na most! Ugyan ilyen a grafika az összes konzolon???
    Enni lenne a kérdésem!
    Ja és a küldetések a játékmenet meg minden ilyen 1forma??
  • Hassan B
    Tudom, azér mondom...
  • mike0013
    persze, ha tudnám, hogy mit tudsz... (le ne írd!)
  • mike0013
    bocsi:DDD (amúgy nem beszólásnak szántam:))))
  • Don Norbertó
    Csasztok,tud valaki valamilyen trükköt vagy ujdonságot mondani a játékból amit én nem tudok?:)
  • Hassan B
    Te nekem ne szójj be mer visszavonom a mail-ed!
  • mike0013
    nem amiatt van és CRC hibát ir ki neki (ha visszaolvasnál...)
  • Hassan B
    Hát esetleg ha megmondnád milyen hibát ír...egyszerűbb lenne....
    Egyébként elmész a boltba, megveszed a játékokat, és láss csodát! Már megy is...
  • samhun
    Ez most lehet nem ide tartozik, de azért leirom. A GF-t sikerült nagynehezen feltenni, de ujabban letöltött jatekoknál is ezt csinálta(hogy installnál valami hiba) pl wat 4, silent hunter 3. daemon tools 3.47 , 4.03HE , alcohol 120% is ue a helyzet. nemtudjátk a gondot?
  • samhun
    Van hozzá kód? cheat.
  • Hassan B
    Csak nem vettétek észre, v inkább nem akartátok észrevenni ezt a .........-t?

Egyébként ha ilyen gagyivagy, ho nem tudsz egy egész kicsit visszaolvasni, akkor nézd meg ezt...
  • jugen
    Melyik bárban?
  • samhun
    Na de azon belül mi lehet?
    Ha eredeti lenne a játékom, akkor is ezeket kiihatná? ezt csak azér kérdezem, mert ha igen, akkor irok nyugottan, merthogy nem warez :)
  • mike0013
    akkor a gép a gondja:S