7267
The Godfather
-
#6257 Én is naon büszke volnék magamra hogyha meg tudnám csinálni,csak hogy én németes vagyok, angolúl nem nagyon tudok meg nem tudom hogy hogy kezdhetnénk neki...
Valakinek van valami ötlete? -
#6256 Jó ötlet... -
#6255 támogatom -
#6254 Szal arra gondoltam hogy ha már nem kezdi el senki, akkor mi miért ne csinálhatnánk meg a magyarosítást?
Vagy ez nagyon nagy hülyeség? :) -
#6253 Rá álltam most erre a kereszttata témára naon...
Nézem a filmet olvasom a könvyet jáccok a játékkal,hallgatom a zenéjét.. -
#6252 Csá ! ÜDv újra Maffiozó ! :D -
#6251 Csasztok!
Gondoltam vissza jövök,mert el kezdem a játékot lassan mégegyszer meg amúgy is... jó itt vitatkozni. :) -
#6250 Én mondtam, és csak szép szavakkal! -
#6249 De, meg lehet szólalni, csak nem kell hülyeségeket kérdezni. Akkor lesz magyarítás ha valaki megcsinállja, de szerintem senki nem fogja. (már kész lenne) -
#6248 vak vagy? -
#6247 Miért tudom hogy nincs magyaritás hozá de itt meg nem lehet szólalni? -
#6246 Nemtudom, de ezért a kérdésedért most kapni fox!
Szerintem senki nem kezdte még el! -
#6245 Hy all!Mikor lesz hozzá magyaritás? -
#6244 Na melyik modnak nem teccett az előző hsz-em? -
#6243 Hogy kell a kocsiban az ablakot lehuzni?
Vicc volt! -
#6242 a space-t próbáltad?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!senki ne mondja meg... (tudjátok mire gondolok;) ) majd meglátja -
#6241 Ez nem lehet igaz!!
Látod a piros sávot felül?egy sorral feljebb mi van irva?
Ha visszaolvastál volna, akkor szintúgy megkaptad volna a választ!
Ááááá... -
momo99 #6240 hali
Nagy segitség kéne már minden bálitást átnéztem s állitotam de akkor se tudok kiszálni a kocsibol.Hogy kell kiszálni???
HELP!!! -
#6239 Mind1 ma amúgy is darálom a winfost. Este majd megcsinálom azt végre jáccok majd egy jóat amit nem sikerült 3 hét óta. -
#6238 És ezt te minek rakod az orrom elé? Ott van nagybetűkkel ne nézzél már ilyen satunak könyörgöm. Amúgy meg nem segít az image file... -
#6237 előtte én fojtom meg:) -
#6236 Hmmm... Érdekes... Na katt ide, de te voltál az utolsó az garantálom, mert a következőt meggyilkolom... -
#6235 Régen semmi de semmi problémám nem volt vele. Most meg inverz az egér vízszintesen...2 fajta cracket is próbáltam és ugyan az... -
#6234 Őőő... Ezt így nem tudom, de a térképen van valami furcsa jele... (mindig máshol van) -
#6233 Sajna nincs, várjuk a patch-et... Te ki tusz szállni az autóból? -
#6232 pech... -
#6231 Inverz egérre van valami megoldás? Vízszintesen inverz az egerem -
Seagal #6230 Köszi, a robbantás menni fog:) De az FBIos csávót azt hol találom? -
#6229 Fel kell robbantani az eggyik üzletüket, vagy le kell fizetni az FBI-os emberkét... -
Seagal #6228 Hellosztok, kicsit láma vok még, de nemrég kezdtem el a játékot. Az volna a kérdésem, hogy amikor kiírja a game hogy bandaháborút robbantottam ki, és megjelenik a bal felső sarokban a piros visszaszámláló, akkor mit kell csinálnom??? A San Andreasban ugye a térkép jelezte, hogy hol próbálnak meg betörni a területemre, de itt ilyen nincs! Próbáltam azt is hogy nekiálltam gyilkolászni az ellenséges bandatagokat, de hiába, amikor az idő letelik, mindig kiírja hogy elvesztettem a háborút, meg egy csomó területet.:( -
#6227 A több mint 6000 hsz-ből legalább 3000 erről szól... Sőtt, tudod mit? Még egy kereső is van ott a lap alján... -
#6226 volt bslsmi gond a faq val?
-
#6225 1. Nem működött a FAQ és azért nem olvastam el!
2. Mostmár nálam is működik szal nem csak nálam volt xar! -
#6224 A F.A.Q.-nak semmi baja, és mosmá szólni fogok a modoknak, ho kapjon bünt.pontot aki nem tudja elolvasni azt a szájbak*** sza*-t! -
#6223 nekem semmi gondom a FAQ-val...
és meleg ajánlom, hogy nézd meg a FAQ-t vagy ne tudd meg mi lesz...
;| -
#6222 sztem nem
nekem rendesen mükszik -
#6221 Szerintem ez a játék irányíthatatlan... :) -
#6220 Miért van az hogyha jobbra mozdítom az egeret akkor balra néz? Kerestem beállításba de nem találtam semmit amivel ki lehetne szedni... -
#6219 A FAQ nem működik.... -
#6218 Igen, capslock, de erre mágától is rájöhetne...