The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
De valóban jó lenne már egy nagyobb ram, csak sajna ez még idõ kérdése.
Gondoltam ha már nálam van, felrakom és játszok vele kicsit, mert Mafia óta hasonló játékkal nem nagyon játszottam, csak hébe-hóba.
Az elején kicsit szaggatott, aztán levettem minimumra a grafikát, úgy már ment minden jól, kivéve az autózás. Ha kocsival furikázok akkor be szokott szaggatni, fõleg üldözéseknél, akkor eléggé, így hát kissé játszhatatlan, sõt. Valami megoldást nem tudtok az autózás közbeni szaggatásra? Mert nekem nem teljesen világos, ha gyalog megyek, akkor miért fut folyamatosan, üldözéskor pedig miért diavetítés. Talán túl gyenge a gépem? Najó, ez hülye kérdés, mert tényleg gyenge, de ehhez a játékhoz jó kellene lennie. (2Ghz, 256Ram, AtiRadeon 9250 128M😎
][ ВАЗ ][
Amikor kirabolok 1 szálítókocsit vagy 1 banko-t akkor ott vannak azok a kis zsákok!!
mikor már van mondjuk 1 7000$-os összegem ott akkor a képernyõn ott van az a zsák és alatta hogy 7000$!!
Az miért van ott?
Miért nem megy az összeg a bal felsõ $ mutatóhoz???
Vagy az csak külön van ????
De a bal felsõ $ mérõhöz tartozik? vagy m?
PL.: Hogy ha veszek 1 továbbfejlesztést a gépfegyverhez ott van a stuki összege 500.000$ de nekem van 450.000$-em de viszont ott bal oldalt meg a zsákocska alatt meg hogy 50.000$ akkor úgy meg tudom venni a stuki-t?(ez példa volt amit a gépfegyverrõl írtam)<#zavart1>#zavart1><#kerdes>#kerdes><#idiota>#idiota>
][ ВАЗ ][
másik: nointro patch látezik már hozzá? (legutóbb még nem találtam)
Én még nem találkoztam vele...
][ ВАЗ ][
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Köszi
2. megveszed
3. megveszed
és van egy nagyon bonyolult megoldás: BEMÉSZ A FAQ-BA ÉS MEGCSINÁLOD A LEIRTAKAT
][ ВАЗ ][
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
majd egér két gombjával megragadod, nekiviszed a falnak, nyomsz egy spacet,
mindezek után, ha mindent jól csináltál, kiírja, hogy az "x"-szel folytsd meg a faszit. Ha
sikerül, meghal, és rádjön a másik is.
by FAQ
Te loser...<#levele>#levele>
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
"A film szerintem is unalmas, egyébként értem"
Most akkor láttad vagy nem? Ha láttad akkor mondj róla véleményt.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
][ ВАЗ ][
Nézd meg a filmet úgy jobb játszani is.
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
"De amúgy szerintem tök fölösleges azoknak akik csak úgy játszanának valamivel..."
Miért?? Mert jó játék?
][ ВАЗ ][
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
][ ВАЗ ][
Olya problémám van rögtön az elején, hogy ütöm az ipsét 35 percen keresztül és semmi nem történik. Visssza olvastam azt irják ,hogy ütni kell. De medig? Vagy van alami spéci dolog amit meg kell csinálni?
Gabcsikovo<#confused>#confused>
][ ВАЗ ][