The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Lol elindítom a játékot, az elsõ videónál minden bugos, meg fgehér, csak a karakterek néznek ki normálisan, aztán kék képernyõvel kikapcsol...

Fido4life
Nah letisztítottam a dvd-t alkohollal, és felrakta ! 😄 Megyek is játszani 😄

Köszönjük, Politikát pedig ne vigyünk egy játék topikjába

Fido4life
Jaja olvasd el a FAQ-t, én amint megtehetettem, öltönyben mászkáltam az utcákon, a feeling nagyon megvolt..😊

Don Norbertó
Nah én neki áltam az elsõ 11 mondat kész van 😄D

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

mike0013
xxDDDD szánalmas vagy😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Zotya123
faq fentebb 😉

Zotya123
na jó, de mit kell tennem, amúgy lehet öltözködni valahol? 😄

LOL

Don Norbertó
Miért nem állunk neki mi?Egy jó páran? 😊
Vagy ez rossz ötlet?

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

ésd kb fél éve kész is lenne😛

mike0013
áh, az még nem😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Fido4life
ban osztás lesz itt, kéremszépen 😄

na az a gondom, hogy miután felraktam a játékot mdf -es image faljból és be crackeltem nem lehetett kiszálni a kocsiból és ha pisztolyt használtam akkor a mozgása ellentétes volt a megszokot mozgatásnál. viszont ha nem crackeltem akkor nem tudtam elinditani a játékot: CD/DVD emulation software has been detected. Please diasble all CD/DVD emulation software and re-start the game, hiba üzenetett dobta ki.
Aki már átesett ezeken a nehézségeken és megoldotta kérem segítsen...kösz <#falbav><#falbav><#falbav>
Fido4life
Hózentrógeres Don 😄😄😄

Mayorpapa
te meg bekaphatod (húúú, de jól megmondtam ennek a kötekedõnek!). Mi van, ha gondol egyet valaki, és lefordítja? sose lehet tudni...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Zotya123
Don of NC

van egy képem, Don vagyok, és ezt a küldit kaptam utoljára, ez mit akar takarni, menjek vigig a sok millió helyen, és akkor lesz vége?

köszönöm a választ

mike0013
Mayorpapa, mehetsz a búsba! (jajj de kötekedõs hangulatba vagyok)
fogd fel, hogy nem csinálnak hozzá magyaritást!!!!!!!!

Mayorpapa
kösssssz, hogy elmondtad, sokkkkkal okosabb lettem...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Hassan B
elmondom neked ho ehhez a game-hez nem is lesz magyaritás... ha vki csinállna már elkezdte volna...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mayorpapa
igazán hozzá tehetted volna hogy MÉG nincs ...azt ugyanis tudjuk, hogy jelenleg nincs. De azért köszi, hogy te is elmondtad...

NINCS MAGYARÍTÁS

Mayorpapa
Jó a kérdés, nagyon-nagyon jó. Én már régóta várom, azt se tudom, dolgozik-e rajta valaki...

Don Norbertó
Van már magyarosítás?

Fido4life
Már jáccottam vele, csak felidegesített a story, és letöröltem 😄

Palinko
király akkor szomorkodjunk 1 üt
mike0013
úgyse vesztessz sokat😊

Nincs magyarítása a játéknak?

(Jólvan, na csak hülyülök, hé, csak hülyülök!!!)
<#hawaii>

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Fido4life
nekem meg tegnap derült ki hogy hibás a dvd %!!! <#rinya><#rinya><#rinya>

Palinko
sajna rajtam ez sem segített,ha újratettem.
Fido4life
Ma elvileg újra teszem a játékot..😊

Palinko
az én gamem amit adott egyik haverom az nem képfájl,az hagyományos könyvtáras egy setuppal 😄 szóval azért értettük félre egymást. és ez alá már két cracket kipróbáltam,d enem mûködött.a faq t már a legelején elolvastam,de ott amit le lehet tölteni,azt nem tudom bemountolni.és nem nagyon értek az ilyesmihez,mert játékokkal még nem foglalkoztam,mert eddig volt olyan szernecsém,hogy amit adtka,simán ment.akár képfájlos volt,akár nem...
Gerbill
1. Milyen formátumú a játék képfájlja?
2. Ha mdf, akkor amellé tedd be az mds-t, és úgy mountold be
3. Ha ISO akkor a mini imaget használd(ha a FAqban nincs benne nézd meg a gamecopyworld.com-on)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Palinko
de nem engedi a demon tools bemountolni 😞
Gerbill
Ha jól emlékszem már javított törés is van. Nem értem mit nem tudsz megcsinálni, mini image letölt, bemountol, aztán a védelemtõl fügõ programmal elindítod. Mindez le van írva a FAQ-ban és a játék nfo-jában is. És ha nem az ISO formátumú van meg, akkor nem az mdf-et, hanem az mds-tkell bemountolni.

Hassan B
na jó van húzd le magad öreg, mielõtt ideges leszek...

sziasztok nekem az lenne a problémám, hogy nem tudok kiszállni a kocsiból, mit cisnálhattam rosszul?<#falbav><#falbav><#falbav><#idiota><#idiota><#idiota><#wilting>
nah jo sztem ezeket most fejezzük be XD

Palinko
igen én pl.nem tudok és ha balra húzom az egeret jobbra fordul a csávó!és nem jó az a megoldás amit a fawb an írtatok,mert nem tölti be az image filet amit leszedtem...
Gerbill
1. Ez mért volna mafia utánzat? A mafia elég sokat nyúlt a filmbõl
2. Mire kell neked patch? Nem tudsz kiszálni a kocsiból(ebben az esetben láma)?

hali mindenkinek van már ehez a mafia utánzathoz valami normális patch?
Hassan B
ez hogy érted? a bejátszásokat? azokat nem...

Palinko
nem lehet leállítani a filmet?
han??
c sháb vki van fennt??
mike0013
nyáron újrafeltettem... 3 nap múlva már elhagyta a vinyómat😊

én tegnap töröltem le

Hassan B
Nekem már régen nincs fent...<#unalmas>

Don Norbertó
Különben nem unjátok még ezt a gamet? 😊

Don Norbertó
vah vah vah. 😊

mike0013
off:
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKKKK😄DDD
/on