The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az lenne kérdésem hogy lehet ruhát váltani? sürgös mert el fogok menni kösz
Don Norbertó
Hey yo!
Nekem tök mind1 hogy milyen géppel jáccok,csak jó legyen. 😊
Mondjuk kb a keresztapa volt az uccsó gém amivel úgy leültem...
Nincs sok idõm mostanában.
Majd még ki fogom jáccani egyszer mert nem volt azé olyan rossz...
😊

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

mike0013
TÉK😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
😄D nekem 9600 Pro 256 mega...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Palinko
az szakít 😊
ATI-kártyával rendelkezõk fõleg ezt kerüljék 😊

hogy majd nvidian jobban megy... (a fenét a 7600GTmen is jól szaggat minden)

nekem 9600 512 megás van.
😊

Palinko
ja ez inkább a régebbi generációkra volt jellemzõ.
nekem ATI-m van, vannak vele problémák, de nem játékoknál.

Palinko
"bár elvileg azon sok Nvidias játék kötekedik"
nem csak elvileg

az ati kártyák szerintem jobban video felhasnzálásra (tömörítés,szerkesztés) miatt készültek.de javítsatok ki ha tévedek
Fido4life
Hát akkor veszek egy ATI kártyátt majd ! 😄 (bár elvileg azon sok Nvidias játék kötekedik)

mike0013
de abba az a ciki, hogyha télleg új kártyát vesznek mer MX-ük volt és bemennek a boltba és vesznek egy ATi-t😄

Nem basznak el semmit csak az Nvidia kemény pénzeket fizet ,hogy ugy csinálják a játékot ,hogy régebbi GF sérián ne menjen el (és akkor sok emberke megy uj kártyát venni 😊 )

mike0013
asszed én játszottam fél éve, NEM, mégis ott van a favok között😄

Don Norbertó
Mér szerintem hibátlan kártya.
Lehet húzni is...csak ahoz kellene nekem egy pár venti a gépbe<#buck>
Amúgy nem tudom miért írok ide még mindíg mert kb fél éve nem jáccottam ezzel a game-el.
😊

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

köszi.
megnyomom az objectives gombot és azt se írja hogy "extort business to earn money"
csak egy üres hely látszik
Fido4life
és 1 ujjab csajt nem szerválsz be, a story során ? (nem jáccota végig)

Hassan B
Õõõõ....semmit...bankot rabolsz, esetleg pénzszállító autót...gyilkolászol, vagy tudom is én...<#vigyor2>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

a játék legvégén amikor a küldetéseket megcsináltam és az üzleteket megszereztem.mit lehet még csinálni?a videók összegyûjtésén kívül?
Fido4life
pedig nagyon jó kis kártya (az MX 440) csak mindig elbassznak valamit hogy a játék ne támogassa.. PEdig simán menne rajta ebben biztos vagyok...

mike0013
ááá, nagyon nem éri meg... ha már vidkarit veszel gyûjts rá és vegyél jót😉

Don Norbertó
Hallod nem lehet...
Nekem is az volt. 😊
geforce4 mx 440 és mindenfele írják is hogy nem fut mx alatt...
csak fx asszem.
De én vettem egy ati radeon 9550-t az jó áron is volt meg aránylag jó kis kártya is. 13 volt.sztem vegyél te is olyat.

Fido4life
de fasza hogy láthatatlan vagyok..

Palinko
ja tényleg 😄
és vettem egy arany helyen egy Pistol pisztolyt 😄 csak most nem tudom,hogy vegyek bele golyót,mert ezzel foglalom el a rivális bandák helyeit 😄 szóval elég lesz bele a 75 dolláros pistol golyó,vagy emgint meg kell venni 250 000-ért?
mike0013
imádkozott:X keresztelõn volt😄

Palinko
ja a robbantás nem volt meg 😄
köszi.
most öltem meg a Don-oakt mikor az én vezérem a templomban imátkozott és elkaptam azt a nagyobb házat,de most sok objectiv van,ahova csak tankal lehet bemenni 😄 ti hogy oldottátok meg?
Fido4life
Hogy tudnám a játékot GeForce 4 MX alatt futtatni ? Mert tuti lehet, cak hogyan ?

mike0013
sok emberkét megölsz a bankban, felrobbantod a páncélszekrényt, felveszed a pénzt, és elmész menteni😉

Palinko
hogy leeht bankot rabolni? kéne a lóvé 😄
Fido4life
oksa, én is 😊)

Don Norbertó
Nah okosan... Én csak vicceltem.

Én voltam az egyik bárban ami alapból a te bárod és nem little italyban van hanem feljebb és ahogy mész fölfele a térképen az elsõ egybõl, de nem vágom már pontosan bocsi,rég játszottam már vele,de ott van little italy fölött egybõl, azt tudom hogy küldetést is ott kapsz,azt amikor a Sonny kirúgja a muksót az emeletrõl...de nem biztos már rég jáccottam vele nah. 😄 de egy próbát meg ér ott körül nézni.

jugen
nem tudjátok, hogy melyik helyen lehet a csajjal táncolni?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Fido4life
te meg az Anyád fejét fogod az ágyadban látni, ha nem nõsz ki gyorsan a spambot korból..

Don Norbertó
Aki szívózik az reggelre az ágyában találja a kutyája fejét...XD
Vagy ha nincs akkor egyéb házikedvencekét. áhh nem, kaptok még egy esélyt. 😛

én is

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

mike0013
ááááá, én ki nem birnám, bezártság ellenes vagyok😊

tége dkéne bezárni egy kurvakiscsi gumiszobába

mike0013
rengeteg olyan játékot tudok mondani, amibe csak menni és ölni kell mégis felülértékelték

Gerbill
És akinek nem tetszik ez a mûfaj, az miért köcsög? Valószínûleg azért húzták, le mert a játékmenet kb annyi, hogy megyek és lelövök mindenkit, ráadásul az ígéretek közül sem teljesítettek semmit.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mike0013
csak épp ez az, hogy pont azt emelték ki pozitívumként...

Hassan B
Sok köcsög(<#levele>) van akinek nem teccik a rap, hip-hop mûfaj....legtöbben ezér szójják le...

mike0013
ezzel én is így vagyok... gondolom olyanok értékeltél akiknek ez nem fexik...(mm a mûfaj😊)

Palinko
köszi 😊
látom te is vágod a 25 to lifet,nem értem sokak miért húzták le
Hassan B
Ezredszer is is a kedvedért...
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=godfatherfix!rar

cseri001
#5269 -es hozzászólást, meg az az elõttieket olvasd el, hátha segít...

Úristen hód, fújd már ki!!!

Fido4life
tud valaki erre valami megoldást mondani ?

Fido4life
téged kéne bezárni

mike0013
nem kell bezárni, hanem nem kell látogatnod

Meg tudná nekem mondani, hol találom azt a cracket, amivel ki tudok szállni a kocsiból?
Don Norbertó
Unalmas már ez a fórum is meg a játék is.Ezer éves,be lehet zárni.
Ciao