7267
The Godfather
-
#6337 igen, közbe megvolt, meg már játszottam is!, köszi! :)
Olyan info senkinek nincs, hogy lesz-e valamikor magyarítás? -
#6336 Na, mostmár nagynehezen kiszáll a kocsibol! :) Ugyhoyg msot lesz 3 nap "szünetem", aztán majd ujra re! :) Vagy talán még néha írok :P -
#6335 http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=MI-GTG!rar
ezt letöltöd, beteszed daemon tools-ba, visszamásolod a rendes inditófájlt és elindítod a játékot;) -
#6334 amúgy nekem nemkellett mountolni, mert nem ugy van meg, hanem betettem a cd-t, és egyből telepítette. Ilyenkor mit csináljak?? pl tényleg segítség, mert kezdek feszült lenni a játék miatt! :D -
#6333 De emberek, én nem értem, hogy mit kell csuinálni :)) Lehet főleg azért, mert msot keltem fel... :P De az akkor elég lenne, hogy ha nem uijratettem a játékot, hanem a normál exet visszamásoltam a crackeltre? Meg azért mondjátok meg pls hogy mit is kellene leszednem arrol az oldalrol, meg mit csinálni? :s Nemértettem azt az írást :) -
#6332 gamecopyworld.com
gameburnworld.com
itt fennt van a mini-image (lehet, hogy maxi-image-nek irja):) -
#6331 Srácok! Nem tudjátok mi a címe vagy hogy kinek a száma az a keresztapa szám ami fel lett rappesítve? Úgy kezdődik mint az Italian Violin csak a zongora után egyből rappel valaki,csak azt nem tudom hogy ki.
Ha tudja valaki mire gondolok az segítsen.
Köszi. -
#6330 Én kaptam egy cd-t amin rajta van 3 fájl.
Derpate.md0, Derpate.mdf, Derpate.mds.
Nekem ezt egy haverom írta ki és fogalmam nincs honnan szedte de a lényeg hogy ebből a 3 fájlból az MDS-t kell be mountolni Daemonnal.
Próbáld meg a faq-ból leszedni azt az mds fájlt, lehet jó lesz az is nem próbáltam még.
Crakkelni nem kell, azért nem tudsz ki szállni a kocsiból..:) -
#6329 ja! + még az is érdekelne, hogy hogyan szerezzem be azt a 2 filet? :) Valahogy help, pls!! :) joéjt :P -
#6328 Az nem elég amúgy, hogy ha az eredeti .exe filet visszamásolom, és felülírom a cracket?? -
#6327 Nem fogjátok kitalálni, hogy nemtudok kiszállni a kocsibol! :( Ugyhogy asszem csak holnap tudok játszani a game-el... legalábbis remélhetleg! Amúgy tudom, nincs magyarítás, de nem is nagyon tervezik, nemtudjátok? -
#6326 Na, már sztorno, de bazz, ez nagyon nagy játék!! MOst csinálom a karakterem! :) -
#6325 neee... crack file nincs a cd-n, és nemtudom beszerezni sehonnan... :( -
#6324 Akkor jó. :)
Azt hittem már egyedül vagyok ezzel.
Én is majd karácsony után kezdem előrről az új géppel.. -
#6323 majd később én fogok:) -
#6322 Valaki játszik még ezzel a game-el? -
#6321 Én nem tudom, biztoss...
nekem nem ez a hiba volt régen. -
#6320 EHh, oké, kösz, akkor majd szólok neki ma.... :) -
#6319 crc...
vagy leszeded a játékot újra, vagy megkéred a haverodat, hogy lassabban irja ki:) -
#6318 19 %-nál valami error, nemtudom milyen .wmv-nél asszem, de nembiztos... -
#6317 Miért mit ír ki?
Lehet tudok segíteni. -
#6316 Vissza olvastam az első pár száz hozzá szólást :D
Tök vicces... :) -
#6315 nem, nemvagyok egy pc guru :) De az a lényeg, hogy valami hiba van a cd-vel, és nem megy fel! -
#6314 Nem tudod hogy milyen kártya van a gépedben? -
#6313 Új vagyok, vagy ki? :D Amúgy igen, elvileg ma 5 után kapom meg a játékot, kiváncsi vagyok, hogy menni fog-e. Nemtuodm milyen kártya, annyit tudok, hogy a san andreas simán futott a gépemen, remélem ez a játék is fog! :P -
#6312 én is arra gondoltam(mármint video k.)...de mind1 :P -
#6311 De te most új vagy, vagy ki vagy? :) -
#6310 Hát úgy alapjában nekem is jól ment az ati 9550-el,de
vannak részek ahol kocsival megyek ott rohadtúl be tud akadozni...
És az rohadt idegesítő amikor csináltam az uccsó küldetés előtt hogy nyírd ki a 4 család fejét és asszem a Cuneonál kezdtem újra vagy 10-szer
mert mindíg lelőttek mert idegesített hogy akadozik miközben üldöznek...
:) -
#6309 Miért, ennek is kb olyan a grafikája, mint a San Andreasnak nem? Ahhopz sem kellett túl jó kártya... Legalábbis nekem ment jól, és nincs valami jó kártyám! :P -
#6308 Mi most nem egyről beszélünk:
Ram: 2x512/800
Vga: GeForce 7600 GS/256
És én ebből a videó kártyából kérdeztem hogy a 256 az nem túl kevés..
De sztem nem lesz gond. -
#6307 sztem az nem lesz kevés...nekem 128-as x700 van és még ez is visszi naggyábol az új gémeket, bár már kicsit kevés :S -
#6306 Én nem tudok róla.
Sztem nem lehet. -
#6305 jahhhhhhh úgy már más. :)
én is 2x512-őt kértem RAM-ra -
#6304 ha lelehet akkor hogy kell a kocsinak az abklakát lehúzni? -
#6303 bőven elég, az én mostanimon is annyi van...
azaz 512 (illetve mostmár 1 giga) a RAM-ra (memóriára) vonatkozik:) csak az lemaradt:S -
#6302 Értem..
Szted nem lesz egy kicsit kevés az a 256Mb nekem?
De mondjuk elég jó az sztem. -
#6301 ATi 9600 Pro, 512 (mostmár 1 giga van, de régen 512 volt), 3.06 Ghz-es procival minden fullon volt és gyönyörűen ment, csak az aa-t nem tudtam feltenni 16×-osra -
#6300 TÉK -
#6299 Aljas.. :)
Szal akkor menni fog a god remélem ezzel a kártyával is.
Csak mert én már annyit szarakodtam ezzel a kártya üggyel a goddal...
nem akarom mégegyszer meg szívni. :)
De akkor támogatja tuti? -
#6298 én is iet kértem karácsonyra egy eltéréssel: Geforce 7600GT 512 MB^^