The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
mikor láttad te utoljára a mafiát??? mert ott csak a kocsik jobbak,semmi más...
Hassan B
Hát nem azér de a Mafia ami ugyebár 2002-es game, grafikában lazán leveri...

][ ВАЗ ][

Egy ilyen játékhoz (amiben ennyi kocsi ,járókelõ stb.. társul a nagy területtel) milyen grafikát akarsz 2006ban ,h egy 2Ghz-s gépen is elfusson?

mike0013
jujj, az volt a kedvenc részem, én szépen, lassan, fájdalmasan (minél többet szenvedjen) és biztosan öltem meg
jajj de jó érzés votl😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Don Norbertó
Nekem az a rész nagyon tetszett amikor a Don Barzini ott térdel és megy alatta a zene, és azt csinálsz vele amit akarsz....<#vigyor1><#violent>

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Don Norbertó
jahhhh
hát az nagy tréning..

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

mike0013
amikor Luca Brasi kiképez😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Don Norbertó
Van tréningpálya is?<#confused>

Maak
tegnap került hozzám a game, feltettem, egész sokat ígérõnek gondolom, szeretem az ilyen karrierista gameket😄...viszont a tréningpályán meg is szívtam...szerencsétlen faszit már annyit ütöttem, hogy egy jóérzésû ember már ötször beledöglött volna...az a kuva x...hazamegyek megfojtom a csába😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hassan B
Nem, de ha itt is annyira elsza*ják a grafikát akkor nem is akarok hallani róla.<#shakehead>
Mert valóigaz, hogy a játék élvezhetõsége kitûnõ volt(szerintem), de a grafika ...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Don Norbertó
Senki semmit nem tud a 2-es részrõl???

Fido4life
akkor ne is írj ide plz..

Hát nem is játszok.Páááááááááááá
Gerbill
Menyj inkább a Nedd for Speed carbon topikba, oda jobban beillenél. Te már régebben is itt voltál és szidtad a játékot, és már akkor is el lett mondva ha nem tetszik ne játsz vele.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Ezt se egy ember csinálta és mégis szar lett akkor én egyedül ennél már csak mégszarabbat tudnék.
Gerbill
Melyik "game"?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mike0013
csinálj jobbat -.-

mike0013
valaki unatkozott😄

Fido4life
"Amúgy nem tudom miért írok ide még mindíg mert kb fél éve nem jáccottam ezzel a game-el.
😊" nos khm..khm.. kilehet venni a fav-ból a topikot, unalomûzésre, szpemre, flémre meg minden egyéb szarságra ott van a Gumszoba.. htx.

Don Norbertó
Hülye gyerek....
😊

Palinko
5 hozzászólás! ennyit kellett volna visszaolvasnod,hogy megtaláld a megoldást. jajjj ember ááááááááááááh
Hassan B
Nagyon durva. <#buck>

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Fido4life
ne csodálkozz ha holnap valami érdekeset fogsz találni az ágyadban... persze az is csak 1 vicc lesz..

köszi, már a hajam tépem:|

Hassan B
Figyelmedbe ajánlom a FAQ-t![/szin]

tudod mi az a FAQ? ja, hogy nem!

mike0013
külön kérvényt kell neked benyújtani, hogy olvass vissza vagy nézd meg a FAQ-t???

Palinko
te tényleg érdekes ember vagy? vagy csak vak? na mind 1 sajnállak...
válaszoltam már 1 szer de most nagyba kiírom!

NÉZD MÁR MEG A #6059 HOZZÁSZÓLÁST!!!!
jólvanez így mostmár

legalább csinálnak már nem bugos cracket?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Palinko
ja mondtad én is Mléxek
mike0013
velem vagy vagy ellenem😄?

Hassan B
Én már mondtam a múltkor, ho ki kéne nagyítani a felíratot...

még ha igazad is van...

mike0013
én idióta.. hmm, hát te nem látod azokat a baszott nagy kék betûket <#idiota>

Palinko
mike0013
huhh, te jó ég, nem hiszem el... az hogy lehet? ez a legritkább bug, vagy megveszed eredetibe vagy gép kondigot cserélsz, te szerencsétlen FAQ te idióta...

valaki segítene mert nálam vagy buos vagy noob vagyok de nem tudok kiszálni a jármûvekbõl

segítsetek plz!

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

ezt nem kell:|

Don Norbertó
Én is sokáig azzal szenvedtem mert nekem is az volt.
😊

kissadamvikt
ahan akkor tuti az a baj!!! Mert nekem Geforce4 MX 440 with agp8x videókártyám van! De megcsináltam amit leírtál sizeY és a sizeX et átírtam 1024x768 ra és semmi!!! Ezt akkor Benéztem de köcce h segítettél!!!!xD

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Hassan B
Elõször is: GeForce MX széria nem támogatott!!!! (#3209)

Aztán:

A lenyeg, a jatekot a telepites utan el kell inidtani legalabb egyszer ha ekkor fekete kepernyo az eredmeny, vagy villogo csikok stb, tft monitoron out of range uzenet koszon vissza a megoldas a kovetkezo: at kell allaitani a jatek felbontasat a registry editor hasznalataval.

HKEY_current_user - > software -> Electronic arts -> the godfather -> video settings.

Majd sizeX and sizeY bejegyzeseket allitsuk be pl a desktop felbontasara.

Nalam ez 1280 es 1024 ertekek.
De 1024 x 768 is lehet.

bocs igaz én voltam a hülye amugy kösz
kissadamvikt
Hi all! Megvettem a Godfather játékot és mikor feltettem már amikor a menü bejött akkor nem volt kurzor és mikor elindítottam a játékot nincssemmi grafika a házak és az épületek látszanak csak szürkék!! mit tegyek?????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Don Norbertó
Hogy mennyi hülye van komolyan mondom...
Pffffffffffffffffffff dobd ki magad boci. 😊

XD

ajem kisa
Mé? Hol van?<#hawaii>
<#wilting>
Vagy ha visszaolvasol, az is jó?
Lehet!
Sõt, magyarítás sincs, ha nem látod!<#nevetes1>

Fido4life
én eltom

Hassan B
FlashBack, ki kéne kicsit nagyítani a "The Godfather FAQ" feliratot, mert nem lehet elolvasni...<#idiota>

mike0013
" Hol tudok ruhát cserélni?

Ha van mentett állásod, akkor a betöltésénél van egyx 'edit' gomb. Ha erre klikkelsz, le tudod cserélni az éppen rajtad lévõ ruhát. " by: FAQ

<#wilting>