The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
meg hát ez egy jó játék😛
valamikor mindenképp elkezdem még1×

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
olyan szépen mutat ott😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hassan B
Nekem is, má' nem tom mér van fav-ba a topic...(a gettingup-al eggyütt)

De azér van...😊

][ ВАЗ ][

mike0013
csoki<#wave>

Don Norbertó
Na jóh én akkor búcsúzok,mert úgy se jáccok ezzel a játékkal...
De azért nem volt rossz.
Csasztok.

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Don Norbertó
Értem szal szar.
Hát gondoltam hogy ez lesz.Na mindegy marad akkor a jó öreg god.<#vigyor0>

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Hassan B
Tökéletessen egyetértek...az elõzõ 1000x jobb volt...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Gerbill
Én is játszottam már vele. Már néhány hónapja kint van pc-n is. Az elõzõ Dx8-as részhez képest gagyi grafika, béna irányítás, unalmas lineáris játékmenet, nincs szabad járkálás, csak egy sima ps hack and slash átirat. még arra sem voltak képesek, hogy a szöveget átírják, nem az van kiírva, hogy nyomd a spacet, hanem a ps kontroller gomb van kirajzolva stb. Szerintem egy rakás szart sem ér az egész. Nem kell benne semmit csinálni, csak kardozni, karokat tekergetni, pénzérméket gyûjtögetni. Persze a kardozás meg sem közelíti az elsõ rész szintjét, inkább csak össze vissza ugra bugra, mindenféle hülye kombóval. Szerintem még letölteni sem éri meg.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Don Norbertó

És Pc-n jáccottál vele?
Mit lehet benne csinálni?
Jó szted?
Lehet benne mászkálni egyik szigetrõl a másikra vagy lehet hajót venni?
Szal olyan mint az elsõ része vagy csak egy sima mászkálós játék?

Köszi elõre is. 😊

Don Norbertó
A Pirates of the Caribbean:The Legend of Jack Sparrow-val jáccottál már???????????
<#lama>(én)

Hassan B
Egyébként nem most készül, mert én már jáccottam vele...😄

Hassan B
Kérd anyádtól, vagy olvass vissza...esetleg még a FAQ-t is megnézhetnéd...<#boxer><#violent>

kirol
Ebbe az angol Ultimate -be sem lehet belerakni azt a magyar nyelvi frissítést, ami az RC1-hez volt?

Don Norbertó
Inkább ne kérdezd meg hogy milyen fegyverrel hogyan és hányszor mit csinálnék a fejeddel...

küldjétek már el erre a címre azt a patchet vagy csak ahogy honnan lehet leszedni mert nem tudok kiszálni a kocsiból a godfatherben: [email protected]
mike0013
ea-t ismerve igen

Don Norbertó
Szerintetek lesz 2. része egyáltalán a Godnak?<#pardon1>

Don Norbertó
Az elsõ volt jó, ami most készûl az egy szar.

Hassan B
Most melyikre gondolsz, hogy jó volt? A mostani, vagy a régebbi(ami még nem a filmhez kaocsolódot)? Mert szerintem a régi sokkal jobb volt... persze ez megin nem ide tartozik 😊

Don Norbertó
Azt birom olyan jól elbasszák ezeket...
Most is a Pirates Of The Caribbean tök jó volt és készül a 2. része ami meg olyan szar lesz mint az állat pedig 2 cég is dolgozik rajta az ubisoft meg a bethesda.És még is elbasszák, sõt lehet pc-re még ki se jön...
Nem tudom ezek hol járnak ilyenkor.

mike0013
jaja, kb 4-5 éve<#buck>
NEM LESZ 2.RÉSZE BEJELENTETTÉK-.-

Mafia-nak készül a 2. része
mike0013
-.-

Don Norbertó
Uncsi...

mike0013
jah, dinamittal...

LPKENJI
a széfeket robbanteni kell ugy?

jugen
nekem tetszett mind a Mafia, mind a Godfather. Jöhetne már mindkettõnek a 2. része 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Don Norbertó
jah úgy más, én nem spórolok a hellyel. 😛

Nálam nem ment crack nélkül, és nem volt kedvem mindenféle securom-buheráló programmal vacakolni.
Fido4life
kevesebb helyet foglal 😊

Don Norbertó
De minek a crack??????????Kit érdekel a crack ha anélkül is megy?

Már van hozzá mûködõ crack a Megagames.com-on...Legalábbis a kocsiból már ki lehet szállni, és az egér sem szórakozik.
mike0013
inkább ne használjon crack-et-.-

egyébként úgy hallottam hogy 3 részes lesz mint a film
aki nem tud kiszállni a kocsiból az használja a féket
Hassan B
Van benne valami...<#vigyor><#vigyor>

Palinko
az ea t ismerve még 22 is lesz,mert látsd ea sports sorozatok,nfs mind kevés fejlesztés után lesznek kiadva minden évben sok konfigra.szóval biztosan majd feltúrbózzák picit a mostani godfathert,megnézik a filmet és átszerkesztik a történetet,ami aránylag gyorsan megvan,de azért várnak egy kis idõt,hogy maximálisan eladhassák a godfather 1 et ..
Don Norbertó
hát jah.

mike0013
ha lesz 2...

Don Norbertó
De amit a legjobban hiányolok a godból hogy nem lehet felbérelni embereket hogy jöjjenek velem vandálkodni vagy írtani a többi család tagjait.
Nem hiszem hogy olyan nehéz lett volna meg csinálni még azt...
Még a sanban is benne volt...
De nagyon jó kis game volt a god, de remélem a 2-est nem fogják ilyenekkel elbaszni.

jah, nekem a carobn se jön be. Edigi legjobb NFS az MW volt az EA tól, nade ez nem ide tartozik.

mike0013
hát, végülis jah
lehet, hogy ez volt az utsó értelmes EA játék:S?
az utána levõk valamiért optimizálatlanok

Don Norbertó
Jobb a god... lehet fegyvert venni benne több féle képpen kivégezni,befenyíteni sok akció van benne, csak sztem azt egy kicsit túlzásba vitték hogy az utcákon annyi papír van mintha az egész város egy nagy szemét telep lenne. 😄
Gondolom hogy volt sok szemét akkor az utcákon de nem hiszem hogy ennyi...nincs 1m ahol ne lenne újságpapír.😊
Azt egy kicsit elbaszták sztem.

mike0013
😄DDDD ez jóó😄DD
nálam: mindkettõ bejött, igaz, a Maffiát nem toltam végig de a kettõ között nagy a különbség, mindkettõnek megvan a maga jó és rossz dolga, sztem mindkettõ jó😉

nekem a mafia...:|

Gerbill
Én mindig utáltam a Mafiát, nem tudom miért. Egyszer végigvittem és azóta rossz rágondolni is. Szerintem az nagyon szar volt. A godfather ezerszer hangulatosabb, szerintem szebb is, szabadon járkálhatok küldetések közben, üzleteket foglalhatok el stb. Nálam a Keresztapa a nyerõ.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Megint kezdõdik a Godfather vs Mafia?😊
Csak nyugodtan:|

mike0013
hmm, én a Godfather után elkezdtem a Maffiát és legalább 20× szebb volt a grafika

Don Norbertó
Nemazér de a mafia grafikája télleg minden szempontból szebb volt,de csak azért mert nincs annyi játék élmény abban mint a godban...
úgy könnyebb meg csinálni egy játékot szépre hogyha ki van tervezve az egész játék menet...de a godban azt csinálsz amit akarsz.
És persze a god nyert is ezzel nállam. 😊
Nem mintha a maffiával ne lettem volna el kb egy évig...<#email>

Fido4life
jaja, meg talán a fal nem olyan pixelles..