7267
The Godfather
-
#6417 eh, kéretni csak egyszer megnyomni a Mehet feliratú gombot, köszönjük!
amúgy csináljak valami fain Keresztpapis lokót:D? -
#6416 A nickemet pedig jól elszartam, mert feltöltöttem egy másik képet de nem akartam csak bénáztam...és a lényeg hogy az a kép amit csináltam az már nincs meg mert formáztam a gépet.Szal most egy darabig megint ez a gyári lesz mire elszánom magam egy újjabb logo elkészítésére. :) -
#6415 A nickemet pedig jól elszartam, mert feltöltöttem egy másik képet de nem akartam csak bénáztam...és a lényeg hogy az a kép amit csináltam az már nincs meg mert formáztam a gépet.Szal most egy darabig megint ez a gyári lesz mire elszánom magam egy újjabb logo elkészítésére. :) -
#6414 A nickemet pedig jól elszartam, mert feltöltöttem egy másik képet de nem akartam csak bénáztam...és a lényeg hogy az a kép amit csináltam az már nincs meg mert formáztam a gépet.Szal most egy darabig megint ez a gyári lesz mire elszánom magam egy újjabb logo elkészítésére. :) -
#6413 A nickemet pedig jól elszartam, mert feltöltöttem egy másik képet de nem akartam csak bénáztam...és a lényeg hogy az a kép amit csináltam az már nincs meg mert formáztam a gépet.Szal most egy darabig megint ez a gyári lesz mire elszánom magam egy újjabb logo elkészítésére. :) -
#6412 Beállításoknál, ott van az aláírás. -
#6411 ÉN ARRÓL BESZÉLEK HOGY AZT A SZÖVEGET HOGYAN ÍRTAD KI AMIN NÁLLAD EZ SZEREPEL:"Nincs végzet csak ha bevégzed!"
Erre lennék kiváncsi.
Köszönöm. -
#6410 NEm inkább csak olvasgattam.
De nagy keresztapa fan vok.
A könyvet is csak azért nem vettrem meg mert nem szeretek olvasni -
#6409 6-kor kelek és itt ébredek a gép előtt mindíg, és az első utam az ide vezet. :)
De én úgy értettem hogy egy pár embernek van ki írva valami idézet a nevük alatt és azt kérdezem hogy hol lehet azt beírni. -
#6408 Ahova akarsz :)
Amúgy hova tűnt a logod? És mit keresel fennt hajnalok hajnalán? :) -
#6407 Amúhy hova lehet ilyen idézeteket kiírni? -
#6406 A listámra már mindenkit felírtam aki csak számít a forditásban... Remélem elég Keresztapás voltam. -
#6405 Köszöntelek :)
Te idáig nem szóltál még ide nem?
(hirtelen annyi új arc van itt mostanában)-persze nem baj. -
#6404 Ja és láttam mind a 3 részt a filmből bár már a 3. rész nem tetszett annyira mert már nem volt olyan sok benne az az igazi maffiás hullás eltüntetős meg hadat üzenős rész.
én még az elején vok a játéknak de ha lesz magyarítás újrakezdem mert úgy még feelingesebb lenne! -
#6403 Attila Polgár 18
Német
Meg Angolból annyi hogy a játékok nagy részét megértsem -
#6402 ebben vesztettél :))
De bármi megtörténhet...én most egy orosz játékot fordítok... :) -
#6401 német, angol :) -
#6400 Én csak németet. -
#6399 német, angol -
#6398 hali be tudná valaki linkelni az zenéjet ?? -
#6397 német, olasz :)
Amúgy a lovas elég nehéz bazz... -
#6396 Mondjuk ha még Don Fido4life is velünk lenne... az jó lenne. -
#6395 Oké
Akkor ki milyen nyelvem tud,tanul? -
#6394 én sem nagyon találtam szöveget... Én 21 leszek mindjárt, Bp. Nyertem... -
#6393 Peti, 15, Tata :) -
#6392 én Mike vagyok 14 éves (leszek, hamarosan) Sopronból -
#6391 Amúgy én Norbi vagyok 16 éves bp-ről.
Ti? -
#6390 Hát én naggyából keresgéltem de nem találtam a szöveget. :(
Most nincs is sok időm az tuti főleg ma meg keresni,szal holnap majd még jobban rá kereshetek ha addig nem találjátok meg.
De most akkor csak 3-an leszünk összesen??? -
#6389 figy, bro, megnéznéd (mert neked fenn van a játék), hogy kell e valamien különleges progi a szövegfájlokhoz...és, ha nem akkor tedd fel valahova és linkeld be ide... köszi előre is:D -
#6388 majd találunk neked is valami munkát:P -
#6387 Tanulj meg angolul! -
#6386 Én németet tanulok de nem szeretem, az angol sokkal jobb az tuti akárki akármit mond.
A német az egy szar nyelv...
Szóval én nem tudok angolúl és nem tudom hogy tudnék nektek segíteni a fordításban. -
#6385 nem, de jobban megérteném...... -
M.A.D. #6384 Németül? Vissza kell mennünk kb.15 évet...ez kell neked? -
#6383 :DD
én 3×-ra jöttem rá... hát igen, lehet elkéne kezdeni fordítani -
#6382 mire rájöttem, hogy azt a nyomorék rendőrt le kell dobni a tetőről... nem jo, hogy nincs magyarítás, vagy legalább németül lenne! :) -
#6381 A könyv az milyen? hol lehet megvenni?
Vagy van valami link, ahol olvashatok róla? -
#6380 úgy értette, hogy keveset láttunk ebben a topicban -
#6379 én is:DDD
#6373: yep, csak nehezen tudtam elválni a Doom szörnyek társaságából
meg hát, elindul hétfőtől az rossz élet:( -
#6378 h h ki vagyok ? :D 1 gémer xD