7267
The Godfather
-
#1215 A robbanás veszettül jól néz ki. -
#1214 Gondoltam hogy nem úgy, nem is úgy értettem. Jó lesz szerintem is. -
#1213 Nem nemileg izgatott fel csak most még jobban várom a játékot mert király lesz -
#1212 Milyen kód, én nem beszéltem kódról. -
#1211 Az nem tudom miért kér kódot, GS -ről elérehtő rendesen.
Miért izgatott fel ez a videó? -
#1210 Milyen kód? Nekem semilyen kódot nem kért? -
#1209 Most miéert kell ilyen videókat mutatni, már így is alig bírom ki azt a pár napot te meg itt felizgatsz ezzel a videóval -
#1208 Már egyszer le lett írva a gépigény, és az alapján igen menni fog -
samhun #1207 HI ! én k...rvára várom már a godfathert. mikor jön ki? cdgalaxis 17. ét ir, eagame.hu n meg 24et irnak. addigis mafiázzatok :)
milyen gépigényelesz? sztetek megy ezen?:
AMD Sempron 2300+ (1600mhz)
Radeon 9600 256mb
768mb ram(512+256)
Készül a godfatheres oldalalam :D :http://godfather-game.atw.hu>időnként nézegessétek hogy mien szar :D -
#1206 Pl. ez a videó egész jól néz ki szerintem. -
#1205 az üzernetek számából következtettem:DDD -
#1204 mármint azokkal ahogy bánsz akiktől be kell hajtani a pénzt -
#1203 Állítolag ahogy bánsz vele attól függően fognak az utcán kezelni. Pl.:Félnek tőled, tisztalnek stb. -
#1202 Azér gondolom egy topos vidkártyával, 2giga rammal szép és jó lesz, meghát kinek kedves ez a zsét v meghalsz stilus!! Nekem bejön:P -
#1201 A 25 to life-ról is azt írták a hivatalos oldalon, hogy ki lehet választani hogy melyik féllel akarunk játszani, meg két történetet lehet végigjátszani. Ebből mi lett? Csak egy történet van, játék közben egyszer rendőrrel vagyok egyszer egy feka bűnözővel, másikszor meg egy fehér gengszterrel. Reménykedjünk hogy a Keresztapában tényleg benne lesz -
#1200 Hát egy hét és minden kiderül.
De a képek, hát, ne mis mondok semmit. Viszont a videók között meg jó is van. -
#1199 Ja szerintem se lesz olyan szar game!!!!!!!!
De biztoas lesz benne olyan hogy meg kell félemliteni az üzletvezetöket mert irták!!!!!!! -
#1198 jól hangzik :D szerintem nem lesz ez olyan szar game !! -
Curesz #1197 Olyan lesz benne;). De ott állítólag az egeret kell mozgatni mint állat, szal elvileg nehéz.
-
#1196 Remélem tényleg olyan lesz hogy meg kell félemlíteni az üzletvezetőket, meg hasonló -
Curesz #1195 Skyline-nak teljesen igaza van. Írányítást sok játékban lehúzzák, csak azért, mert ők nem tudják írányítani! Meg amúgy is átlehet gondolom állítani a gombokat.
De a Godfatherbe az emberek arca nagyon szép lesz, csak hát a többi... -
baca01 #1194 ez így igaz hogy nem minden a graf, engem sem az érdekel a legjobban, de azért sokat lendít magán a játékélményen, főleg egy ilyen játéknál, mint pl. a The Godfather, aminek a grafikája, a szereplők kinézete, stb. egy filmen alapszik...
jólvan persze ha a játékélmény fantasztikus, meg a történet is király, akkor valamilyen szinten eltekintek a grafikától, de azért az sem utolsó -
Skyline #1193 1. Nem minden a graf,átlag graffal is lehet tartalmas,kimagasló cuccot csinálni!
2. Az irányítás kézreesés kérdése,számtalan progi van aminél az irányítást lehúzzák hogy hüdeszar énmeg nézek bambán mert semmi kínom sincs vele -
baca01 #1192 hát gyerekek nemtom szval a kedvenc filmeim közé tartozik magasan a keresztapa trilógia, és már nagyon várom a játékot, de ahhoz képest hogy már alig van idő a megjelenésig, nem valami nagy durranásnak néz ki a creenshotok alapján, szval remélem nem fogok csalódni... -
#1191 Ja ez igaz kicsit nagy BUG azért nem tudtam mert nem vagyok VIP tag éls csak 'MB-ot lehet és gif-be menti el de legalább raktam fel képet -
Gabe18 #1190 Mert miért?
Amugy érdekes hogy a kitört ablaküveg helyén ottmarad a golyónyom... -
#1189 Mert csak igy lehettet!! -
#1188 ...és mindezt miért .gif-be? ...hogy még szarabbnak tűnjön vagy mi??? -
Egy kép -
#1186 Ezt miböl gondoltad????Amugy március 24-én jelenik meg -
#1185 már azt hittem megjelent a gamma:D -
#1184 arról próbáltok beszélni, 12 évesek értelmi színvonalán :c -
#1183 Mért mi most a godfatheröl beszél tünk vagy nem?
Hát jo lenne ha olyan lenne az irányitás mint a pop3-ban -
#1182 "Srácok, légyszi! Elég! Ez nem chat, és nem óvoda! Komolyan mondom nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgotok, mint itt tobzódni, és végképp szétkúrni a topikot!" by hykao
Nyissatok a Gumiba vagy Sajátba egy Godfather topikot és ott annyit flémeltek meg chatoltok amennyit akartok!! -
#1181 ja -
#1180 JJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! -
#1179 Na szerintünk heliosz-al meg lehet szokni mert a pop3-nál is ezt mondták és annál pedig szerintem tök király legyen olyan mint a pop3-ban és nem lesz rossz!!!! -
#1178 az egész ciket elolvastad a Tescoba ?? :D:D:D -
#1177 Ja azt tom
-
#1176 Én azt olvastam a gamestarban hogy nagyon borzalmas de ki tudja!!!!!!!!!!!!4