7267
The Godfather
-
#1175 ja az irányítás nem lehet akkora gond !! ( remélem) szerintem zsír lesz, főleg ha átjön a film hangulata, márpedig a hangulat a Gamestar szerint zsír lesz !! -
#1174 budok=bugok -
#1173 Az is lehet hogy nem alapjaiban van baj az irányítással, csak kis idegesítő budok miatt mondják hogy roszz. -
#1172 Ja az biztos hogy az EA csinálja még az lenne a szép he bejelentenék hogy nem is az EA csinálja az lenne még a nagy durranás!!!! -
#1171 :D -
#1170 "bizzunk abba hogy az EA csinálja :D"
Na ebben az egyben nem kell bízni mert ez biztos:D -
bongo1 #1169 Hát nem tom ! :( sajnálom hogy az EA elszurta a gamet pedig évjátéka is lehetne .... Habár a remény hal meg utoljára bizzunk abba hogy az EA csinálja :D -
Curesz #1168 Nem valószínű hogy lesz, max. a jháték megjelenése után:D -
Paranoia #1167 Van már demó?! -
#1166 Az biztos nem!!!!!!!!! -
#1165 áá 1 patch nem képes az egész irányítást megoldani !! -
Curesz #1164 biztos h nem -
#1163 Hiába,ha szar az irányítás akkor szar,a PC Guru is azt fogja írni!
Max egy patch? megoldhatja... -
Gabe18 #1162 De aztán elgondolkoztak hogy ez mennyivel több munkába kerül,és akkor nem hagyták ezt az ötletet mélyről előtörni... -
#1161 én azért a Pc Guru cikkre is kíváncsi vok -
#1160 Engem is eléggé elkeserített a gs cikke.Azt írja hogy a film hangulatát remekül sikerült visszaadni, viszont az irányítás mindkét módban nagyon szar.És a graf sincs rendben. -
Curesz #1159 loool:D -
#1158 NINCS MEG A GAMESTAR CSAK A TESCO-BA KI VOLT BONTVA ÉS LEFÉNYKÉPEZTEM A TELCSIMEN! -
Curesz #1157 bemásolni a cikket -
#1156 Van de minek? -
#1155 Van scannered? -
#1154 Gamestar értékelés:
Grafika:6
Hangok:8
Irányitás:4
Hangulat:7
Kihívás:8
Szavatosság:7
Amugy 76% kapott -
#1153 Tudom, ezért is írtam a mondatot!!! -
#1152 ez nagyon szép, de ez a kép nem a játékból van (pedig én örülnék annak a legjobban ha úgy lenne) -
#1151 Pedig a tudatok mélyén valahol nekik is ott van, hogy a golyó nyomot hagy az autón: -
#1150 Oké leéltunk csak a godfatheröl beszélünk ezentul -
Curesz #1149 Okés, visszatereljük a témát!ÉS bocsi -
#1148 Egyszer? No ne vicceljünk már kérem!
Szóval mégegyszer kérem: légyszives álljatok le! -
#1147 Ha "ilyen" szigorú lennék, akkor már az uccsó kb. 100 hozzászólás ment volna a levesbe, egy-két emberke most büntetőpontokkal lenne "gazdagabb", és a topik 24 órás vesztegzár alá kerülne... -
#1146 ja a Godfather fasza , na én mek Tv-zek -
#1145 #1131 -
#1144 Bocsánat ovónéni de egyszer tán ki lehet térni -
Curesz #1143 Ez igaz, maradjunk a godfathernél -
#1142 Ovóbácsi ne tessék má ilyen szigorúnak lenni -
#1141 Srácok, légyszi! Elég! Ez nem chat, és nem óvoda! Komolyan mondom nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgotok, mint itt tobzódni, és végképp szétkúrni a topikot! -
#1140 Semmi különöset. De lehet hogy nemsoká megyek Battlefieldezni. -
#1139 bmeg van 10 jó játékod és parázol a Godfather-en! én a helyedben éjjel nappal nyomnám az a 10 játékot! -
#1138 Hát ja mit csináltál amugy? -
#1137 Elmentem egy kis időre és máris hiányoltok? -
#1136 Na szerintem is év játéka lesz bár tuti nem de jo lenne mert sok jo játék fog idén megjelenni pl:tomb raider legends de jo lesz az bizti csak azt nem tom mért nem csinálnak demo-t pedig mindenki leszedné hogy milyen mert eddig kevés játéknak nem volt demo-ja de nagyon kéne már a game bár hétfön vagy kedden meglesz a toca race driver 3 az pedig kurva jo de most kb olyan 10 játékom van ami normális és még nincs végigvéve!!!!
Ez megfelel egy kisregénynek!!!!