7267
The Godfather
-
samhun #1255 az jo arány
de azér a mafia szintjét megüti a grafika abban biztos vagyok
sztorit nem tudom hogy milyen lesz, legalább legyen olyan mint a mafia!1hétmulva már a küldetésekröl fogunk remélem beszélni itt a forumban :D -
#1254 Azért nem minden a grafika....Lehet, hogy nem lesz olyan jó a grafika, de ha a többi jó (irányitás, hangulat,...) most nem csak erre a játékra gondolva, akkor lehet még egy jó játék... -
theodor #1253 Bocs rosszak a pontok Mafia 95pont,Godfather 76pont. -
theodor #1252 onnan hogy a gamestar 77 pontra értékelte míg a mafiát 94-re ami nagy különbség és a gamestar jól pontoz.Egyébként meg a saját szmemmel látom hogy tré lesz a game grafkója a sztori lehet hogy jó lesz de a grafika az 100% hogy szar. -
Gabe18 #1251 Ezt megvenni az egy veszélyes vállalkozás lesz... -
samhun #1250 de azér vegyétek
:-) -
samhun #1249 ja, 7nap,amerikában. de aki megveszi annak 10nap :D -
#1248 -
samhun #1247 bocsi admin!
tehát hallottátok, mindenki vegye meg!!!!!!!!!!!!!!!!!(én aztán nem :D)
na nem hizugállak adminbácsi sry, game ra a témát -
#1246 Honnan tudod? Te már játszottál vele? -
kicsirobi #1245 Hát a képek alapján nem hiszem hogy grafikailag jobb lesz.Talán szabadabban lehet ténykedni majd.Meg tárgyakkal való kivégzés.Ezek talán jók lesznek -
#1244 én nem adtam + linket :D:D:D:D -
Curesz #1243 ok -
#1242 nem izgulok, csak előre szólok -
Curesz #1241 Jóvanna, ne izguljál -
#1240 ne kezdjétek ezt a "honnan lehet letölteni" témát, mert törölve lesznek az ilyen üzenetek -
Curesz #1239 én vagy a www.bithumen.tx.hu-ról, vagy a www.majomparade.com-ról (torrent oldalak) -
#1238 samhun : én tuti warezről szedem le , ott hamarabb lesz fenn ill. gyorsabban tölt és sokkal megbízhatóbb mint a torrent -
theodor #1237 csakhogy ez még a mafia grafkójától is 3 X szarabb. -
samhun #1236 Ki honnan tölti le? gamezwebnek irtam emailt, aztmonják hogy lehet még 21. e elöttt fenn lesz nekik. torrent oldalt tuttok mondni? -
#1235 én 1 olyan graff is beérném mint a mafia, HA a játék többi részével nem lenne KÜLÖNÖSEBB gáz !!!! -
#1234 "A mafia grafikája nem a csucs" ma már nem, de mikor kijött... -
#1233 ja a maffiával én is így voltam. a hallotak alapján nem számítok csúcs grafra ,de a game szerintem ettől függetlenül is jó lesz -
samhun #1232 A mafia grafikája nem a csucs, de a játék, története, küldetések, nekem naon teccettek, még most is nyomom....
De jön a godfather... :D -
#1231 konzolos grafika, konzolos irányítás, eleve nem hozza:) -
kicsirobi #1230 a mov-ot csak a Quicktime játsza le -
#1229 lenne... -
#1228 Mafia szintjét hozza eleve elég -
samhun #1227 okk,köcce -
#1226 godfgenvendettagv10hi.mov
rákeresel erre a google-ban és letöltöd -
samhun #1225 ja, 21én jön ki a godfather, video t honan keressek? -
#1224 Nekem se -
samhun #1223 ftp://3dgamers.mirror.internode.on.net/3dgamers/games/godfather/godfgenvendettagv10hi.mov ? az a video? nem nyitja meg? hogyan csinaljam? -
#1222 Ja az biztos -
#1221 nemjo marketting fogas ez :) -
#1220 Jo játék lesz ez tök jo a video szerintem csak lehet átbasztak mindenkit a képekkel!!!!!!!!!!
Mert volt má ilyen játék huuu de szar lesz aztán meg kibaszott jo lett!!!!!! -
samhun #1219 21? ha amerikaiaknál 21, akkor nálam már 22én meglesz(letotlom:D)
de akkor mi az a március 17? -
#1218 A hivatalos időpont március 21 amerikában, Itthon pedig 24 -
samhun #1217 hmm...
percenként irogatunk a forumban? :) -
samhun #1216 most akkor pénteken jön ki? ha nem jönne ki akkor, akkor mafiazzatok!
ez majd leveri a GTA t remélem :D