7267
The Godfather
-
samhun #1295 okk megnézemm -
#1294 Nézzétek meg az új limited edition trailert!
Az EA nem viccel ha játékkészítésről van szó!
Jobb felbontás
http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/videos.jsp?setID=Limited%20Edition%20Trailer&resID=hi
Gyengébb felbontás
http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/videos.jsp?setID=Limited%20Edition%20Trailer&resID=lo -
samhun #1293 oké
szerintem igaz -
#1292 rendben :)
mindenesetre arra kíváncsi leszek :P -
samhun #1291 san andreas ra nem montam h város!
igy jo? :kicsivel nagyobb lesz a város mint sanandreas területe
na? :D:D -
#1290 játszottál a san andreassal? mert az nem egy város -
#1289 Huh alig várom má nagyon fasza játék lesz ha az irányitás nem is de a hangulat meg minden nagyon király lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amiket samhun elmondott mind igaz télleg benne van a pc guru-ban!!!!!!!!!!!! -
#1288 Tegnapi videók megvoltak? -
samhun #1287 asszem 5gb lesz :S -
samhun #1286 aki olvasta a pc guru t,az már biztos tudja hogy mik is lesznek benne, ugyanis ők kaptak egy xbox beta verziot. a város(new york) kicsivel lsz nagyobb mint San Andreas(király:D), 5kerület lesz benne, mindenhol más-más emberek , bandák stb...
Rajtunk kivul is zajlik az élet, rendőrök kergetnek másokat :D.
Boltokat lehet kirabolni különféle modszerekkel, le lehet fizetni embereket, ökölpárbaj.
-most már kaptak egy beta verziot a pc röl. ezt a sok jot irták arrol is. Nos az irányitásrol nem sok jot montak, ők remélik hogy javitanak még rajta. De szerintem meg lehet szokni! Szerintem király lesz a game nagyon! :) -
#1285 Az EA-nak szerintem van egy pár cége aki a sokszorodítást végzi. -
bazsi123 #1284 hát szerintem az aranylemez az, amiről a soxorosítást elvégzik. -
#1283 Sztem ugy értette, h a sokszorosítás meg minden kész aminek kész kell lenni -
#1282 Elég gáz lenne, ha csak most készült volna el, mert a sokszorosítás 3-4 hét legalább. És akkor 21-én aligha jelenhetne meg. -
#1281 Végre hivatalosan is bejelentették, hogy elkészült a The Godfather, s már fel is pirították a mágikus aranylemezre. Mostmár tehát biztos, hogy a fejlesztő és kiadó tudják tartani az ígért márciusi megjelenést, úgyhogy már csak néhányat kell aludni, és újra felcsendülhet mindenki hangszórójában a jazz muzsika egy kis Tommygun ropogással vegyítve! Aki még nem tette volna, videóért csekkoljátok a jobb oldali videólejátszó dobozt, képekért meg az alábbi linket!
by Playware -
#1280 nekem nagyon tetszik az az ötlet h legalabb a föhös lehet egyedi!! -
#1279 az nagyon tuti hogy személyre lehet szabni a főhőst:)) -
#1278 Huh alig várom már tök jo izgulni mert mostmeg tök jo informáciok jönnek tehát jo játék lesz alig várom már!!!!!!!! -
#1277 Ezekre én is gondoltam. Valószínűleg azokat a küldetéseket kell megcsinálni amiről csak beszélnek, vagy csak a következményét látjuk(pl.:levágott lófej). -
#1276 Nekem van egy olyan érzésem, hogy sokszor a film cselekménye mellett futó eseményekben vesszük majd ki a részünket (például amikor be kell csempészni Michael számára a fegyvert a Wc-be a találkozó előtt) meg ilyen apróságok. -
#1275 Ezek csak feltételezések, a videókból szűrtem le szóval még semmi sem biztos. -
#1274 ok még azért ne igyunk előre a medve bőrére,de remélem igaza lesz Gerbill-nek -
#1273 jeee , mondom én nem lesz ez olyan szar játék :D mek a hivatalos honlapra és körbenézek :D -
#1272 izgi -
#1271 Király!
Megfoglyuk :DDDDD -
#1270 Ezek királyak!!!!!!!!!!!!!!!
És tuti ilyen lesz!!!!!!! -
#1269 Most megnéztem egycsomó új videót a hivatalos oldalon. Valaki felhozta hogy a játékban nem lehet a megszerzett pénzt felhasználni, a videók alapján több lehetőséget is felfedeztem:
1. Fegyverek vásárlása
2. Rendőrök és ügynökök lefizetése
3. Üzletvezetők támogatása, hogy nőjön a lojalitásuk a Corleone család iránt.
Ezek mellett még olyan dolgokra is következtetek hogy megfoglyuk változtatni a film történetét, mert annál a jelenetnél ahol a filmben Bruno Tatalgia bárjában megfolytják Luca Brasit, ott kukucskálunk az ablakon, aztán pedig betörünk. -
#1268 engem zavar nemááám :) -
samhun #1267 kicsit sokat irok ebbe a forumba, szoljon akit idegesit, admin stb... -
samhun #1266 én is nagyon várom, mafai jo, leirom 15946szörre
csinaltam egy oldalt: http://www.godfather-game.atw.hu/ >>nem vmi jo
vlalki esetleg csatlakozhatna, es egyutt csinalnank
rajt van az elerhetosegem, msn en!
amit leirtak az ujsagok a godfatherröl, azok jok -
Sz Matyi021 #1265 Az biztos, nekem is biztos hogy kell majd. Nekem a Mafia is tetszett. -
#1264 Én most szereztem meg a Battlefieldet 2-t, de inkább a Godfatherrel játszanék. Akármilyen lesz is nekem mindenképp kell -
samhun #1263 jua, gerbill nek igaza van.
ne veszekedjetek, majd meglátjuk milyen lesz, nekem ugyis kell vmi uj,mert csak a cs van nekem :)
pcguruban is irnak role egy-két huleseget, de sok jot is!
GTA SA hoz viszonyitják -
#1262 Ha szereted a keresztapa feelinget akkor megszokod az irányítást, és élvezed a játékot. -
#1261 Van aki meg mindent elhisz egy hülye újságnak, és ha az lehord valamit akkor az már szar(pl.:theodor) -
#1260 Van aki meg mindent elhisz egy hülye újságnak, és ha az lehord valamit akkor az már szar(pl.:theodor) -
#1259 Az irányítás teljesen szubjektív. Van akinek jó, van akinek nem. -
#1258 Tisztában vagyok azzal, hogy mit irtak róla...Én most általánosságban értettem, hogy a grafika nem minden... -
theodor #1257 Az irányításra azt írják hogy borzalmas 10-es skálán 4 az gáz.Ezeket nem azért írom mert én nem szeretem a game-t hanem mert sajnos ez az igazság és én nagyot csalódtam mikor ezeket olvastam. -
Curesz #1256 Hát igen, ez már elég unalmas, már 3szor kiveséztük ezeket.