7267

The Godfather

• samhun
    de most nem értem. az ea elaja a warezoknak? :D:D:D
    akkor fenn lesz a neten ma már lehet?
  • Csuhai G
    ne a warezokat nézd, hanem az NFOceot!
  • SiteDisagner
    Mindenestre akárhogy lesz, percenként nézem a warezokat!! De full vicces, mikor az SA megjelent, hianyzott egy file darab, meg nem tettek hozzá cracket meg minden baki volt a nagy kapkodás közepette, arra emlékszem. Remélem ilyesmi most nem történik majd!!!
  • samhun
    de hivatalosan nem 21én jön ki? monjuk a gamezwebesek azt monták h lehet 21e elött is felrakják már
  • Csuhai G
    Már befejezték a játék fejlesztését PC-re. Nemsoká megjelenik! Ez lehet pár óra, lehet pár nap, de lehet, hogy 1 hét!
  • samhun
    mi? ma már lesz godfather? vgay holnap?ps en? pc n?
  • Gerbill
    Ergo lassú de strapabíró kocsik. De a nehéz szerkezetnek köszönhetően nagyteljesítményű motorok is voltak bennük. Én már ültem ilyen autóban, de az közelsem olyan lassan gyorsul mint a mafiában.
  • Sil3nt
    igyvan, most kezdik el a dvd-ket irni
  • Sly06
    sztem a gold az azt jelenti hogy még most indul be a copyzás nem?
  • Gerbill
    De a második világháború idején az autókat nem könnyűfémből csinálták, hanem acéllemezből. Ha jól tudom még jóval utána is abból készült
  • Csuhai G
    THE GODFATHER GOLD!! Yeah! Bármelyik percben kinnt lehet már az NFOrceon! ;)
  • DioSr50
    Ps2 -es verzió kint van!
  • samhun
    én nem azt mondtam hogy kár hogy ilyen lassu a kocsi, hanem épp azt hogy milyen gyors....
    Az igaz hogy mennyi lovést kibirt a kocsi, hátulrol neki mentek, és alig nyomodott be :D
    nem baj jo ez igy :P
  • kirol
    Ilyet figyelj: Dacia, Szuzuki(parkolóőrös), több is van, de már nem emlékszek.
  • heliosz007
    na én most mek és megnézek 1 autós reklámot :D
  • SiteDisagner
    nem figyeltem... de meghökkentö h mit ki nem birt a kocsi... mennyi lövést leadtak neki..
  • Istencsászár
    mivel még x360-as port nincs, ezért ezt nem tudni, de mivel xbox közelebb áll a pchez ezért egyértleműen x-ről sokkal könyebb mint ps2-őről!!
  • kirol
    Én végülis lesz@rom a fekete ablakot, de azt észrevettétek, hogy a tv reklámokban, ahol autót reklámoznak szintén fekete az üveg? Még a szélvédő is?
  • heliosz007
    ok :D köszi :D
  • SiteDisagner
    1945 a godfather:D
  • heliosz007
    ja azé a Gta az nem 1938-ban játszódik ( az évszámot csak úgy kb.-re írtam :D)
  • samhun
    :D
    jo ez igy!
  • SiteDisagner
    Jah .. mit vársz egy második világháboru utan gyartott kocsival?? 200al repeszteni a sztrádán?? nem lenne realisztikus:D
  • SiteDisagner
    nem kell... mondom csak egy jó kis emulátor kell
  • samhun
    de ahhoz h pc nyomhassam a godfathert ps2 verzio val, ahoz kell ps2?
    nem mintha azon kaakrnám csk érdeklödöm :D
  • samhun
    most néztem a videot. az autos irányitás nem a legjobb, megy mint az őrult, és gyorsul is a kocsi, de azé nem pörög mint az állt, mitn a gta ban :D
    egész jo
    ftp://download.gamestar.hu/movie/2006/0206-0212/godfather/godfmulticarchasehi.mov
  • SiteDisagner
    SAMHUN .. Ps 2 emulatorral lehet PC-n tolni PS2t.... ennyi
  • Gabe18
    Jó akkor mondom másképp.Egy sima Xbox szintű játkot könnyebb pc-re csinálni,vagy egy X360 szintűt?
  • heliosz007
    egyre jobban hangzik !!
  • Gerbill
    Karaktered a játék világának minden karakterével szabadon érintkezhet. Választott játékstílusodnak megfelelően – akár tiszteletteljesen és alkudozva, vagy inkább a durvább oldalról megközelítve erőszakosan, mindenkit megfélemlítve – a karakterek emlékezni fognak a korábbi párbeszédekre, cselekedeteid pedig a játék kimenetelét is meghatározzák.
    Ezt a szöveget az EA oldaláról másoltam be
  • samhun
    mér ps2 vgay xbox jatekokatz lehet pc re rakni?
    nem is tuttam
    de sztem nem :)
  • Gabe18
    Melyik verziót könnyebb egy átlagos pc-re átrakni.A ps2-xbox szinvonalút,vagy a X360 szinvonalút?Na szerintem előszöris ezért,aztán biztos volt még sok más oka is...
  • kirol
    Egyébként a grafika miért konzolos (PS2)?
    Amikor Xbox360-ra is jön nemsokárra? Nem lehetett volna inkább ebből Pc-set csinálni?
    Vagy 360-on is így néz majd ki? Ezt nem értem.
  • Viktorr
    igen így kellene folynia...
  • zaki
    na az már hihetőbb :P
  • Istencsászár
    ez a minimum:) amugy ezek alap dolgok, egy játék készítés igy folyik...
  • samhun
    nem SAN andreas egész területe? azér new york nem kicsi :P
    ha csk akkora léesz mint SA egyik városa, az is jo
  • heliosz007
    Quick Time
  • heliosz007
    a város 1ébként kb. akkora lesz mint a san andreas 1. városa ( na jó annál 1 picit nagyobb) de állítólag sokkal jobban nyüzsög az élet.
  • samhun
    mivel kell lajátszani? lekell tölteni vagy...?
    explorer vagy mozilla?