7267
The Godfather
-
samhun #1335 de most nem értem. az ea elaja a warezoknak? :D:D:D
akkor fenn lesz a neten ma már lehet? -
#1334 ne a warezokat nézd, hanem az NFOceot! -
#1333 Mindenestre akárhogy lesz, percenként nézem a warezokat!! De full vicces, mikor az SA megjelent, hianyzott egy file darab, meg nem tettek hozzá cracket meg minden baki volt a nagy kapkodás közepette, arra emlékszem. Remélem ilyesmi most nem történik majd!!! -
samhun #1332 de hivatalosan nem 21én jön ki? monjuk a gamezwebesek azt monták h lehet 21e elött is felrakják már -
#1331 Már befejezték a játék fejlesztését PC-re. Nemsoká megjelenik! Ez lehet pár óra, lehet pár nap, de lehet, hogy 1 hét! -
samhun #1330 mi? ma már lesz godfather? vgay holnap?ps en? pc n? -
#1329 Ergo lassú de strapabíró kocsik. De a nehéz szerkezetnek köszönhetően nagyteljesítményű motorok is voltak bennük. Én már ültem ilyen autóban, de az közelsem olyan lassan gyorsul mint a mafiában. -
#1328 igyvan, most kezdik el a dvd-ket irni -
#1327 sztem a gold az azt jelenti hogy még most indul be a copyzás nem? -
#1326 De a második világháború idején az autókat nem könnyűfémből csinálták, hanem acéllemezből. Ha jól tudom még jóval utána is abból készült -
#1325 THE GODFATHER GOLD!! Yeah! Bármelyik percben kinnt lehet már az NFOrceon! ;) -
DioSr50 #1324 Ps2 -es verzió kint van! -
samhun #1323 én nem azt mondtam hogy kár hogy ilyen lassu a kocsi, hanem épp azt hogy milyen gyors....
Az igaz hogy mennyi lovést kibirt a kocsi, hátulrol neki mentek, és alig nyomodott be :D
nem baj jo ez igy :P -
#1322 Ilyet figyelj: Dacia, Szuzuki(parkolóőrös), több is van, de már nem emlékszek. -
#1321 na én most mek és megnézek 1 autós reklámot :D -
#1320 nem figyeltem... de meghökkentö h mit ki nem birt a kocsi... mennyi lövést leadtak neki.. -
#1319 mivel még x360-as port nincs, ezért ezt nem tudni, de mivel xbox közelebb áll a pchez ezért egyértleműen x-ről sokkal könyebb mint ps2-őről!! -
#1318 Én végülis lesz@rom a fekete ablakot, de azt észrevettétek, hogy a tv reklámokban, ahol autót reklámoznak szintén fekete az üveg? Még a szélvédő is?
-
#1317 ok :D köszi :D -
#1316 1945 a godfather:D -
#1315 ja azé a Gta az nem 1938-ban játszódik ( az évszámot csak úgy kb.-re írtam :D) -
samhun #1314 :D
jo ez igy! -
#1313 Jah .. mit vársz egy második világháboru utan gyartott kocsival?? 200al repeszteni a sztrádán?? nem lenne realisztikus:D -
#1312 nem kell... mondom csak egy jó kis emulátor kell -
samhun #1311 de ahhoz h pc nyomhassam a godfathert ps2 verzio val, ahoz kell ps2?
nem mintha azon kaakrnám csk érdeklödöm :D -
samhun #1310 most néztem a videot. az autos irányitás nem a legjobb, megy mint az őrult, és gyorsul is a kocsi, de azé nem pörög mint az állt, mitn a gta ban :D
egész jo
ftp://download.gamestar.hu/movie/2006/0206-0212/godfather/godfmulticarchasehi.mov -
#1309 SAMHUN .. Ps 2 emulatorral lehet PC-n tolni PS2t.... ennyi -
Gabe18 #1308 Jó akkor mondom másképp.Egy sima Xbox szintű játkot könnyebb pc-re csinálni,vagy egy X360 szintűt? -
#1307 egyre jobban hangzik !! -
#1306 Karaktered a játék világának minden karakterével szabadon érintkezhet. Választott játékstílusodnak megfelelően – akár tiszteletteljesen és alkudozva, vagy inkább a durvább oldalról megközelítve erőszakosan, mindenkit megfélemlítve – a karakterek emlékezni fognak a korábbi párbeszédekre, cselekedeteid pedig a játék kimenetelét is meghatározzák.
Ezt a szöveget az EA oldaláról másoltam be -
samhun #1305 mér ps2 vgay xbox jatekokatz lehet pc re rakni?
nem is tuttam
de sztem nem :) -
Gabe18 #1304 Melyik verziót könnyebb egy átlagos pc-re átrakni.A ps2-xbox szinvonalút,vagy a X360 szinvonalút?Na szerintem előszöris ezért,aztán biztos volt még sok más oka is... -
#1303 Egyébként a grafika miért konzolos (PS2)?
Amikor Xbox360-ra is jön nemsokárra? Nem lehetett volna inkább ebből Pc-set csinálni?
Vagy 360-on is így néz majd ki? Ezt nem értem. -
#1302 igen így kellene folynia...
-
#1301 na az már hihetőbb :P -
#1300 ez a minimum:) amugy ezek alap dolgok, egy játék készítés igy folyik... -
samhun #1299 nem SAN andreas egész területe? azér new york nem kicsi :P
ha csk akkora léesz mint SA egyik városa, az is jo -
#1298 Quick Time -
#1297 a város 1ébként kb. akkora lesz mint a san andreas 1. városa ( na jó annál 1 picit nagyobb) de állítólag sokkal jobban nyüzsög az élet. -
samhun #1296 mivel kell lajátszani? lekell tölteni vagy...?
explorer vagy mozilla?