7267
The Godfather
-
#1375 Akkor fényképezz! -
samhun #1374 béta teszt
scannelni én nem tok, de részleteket irjak belole? -
#1373 bocs nem tudtam! Valaki betudná scannelni a pcguru tesztjét?? Hálás lennék!! -
samhun #1372 ja, azt pc guru is irta -
#1371 Megneztem pár videt - a legnevesebb oldalakrol
Az utcán a rendör igazoltatott vkit, egy részeg csöves elment elötted, az ujsagarus ujsaggal kivant, a csatornabol eszméletlen realisztikus pára/göz csapott ki! Az utcai élet valósághű lett!!!!!! -
samhun #1370 ok -
#1369 hallod samhun... már le volt irva a gépigény.. alul van egy keresö! Sok sikert! -
#1368 Bithumen az a torrent max sebességgel jön uristen:D
attól még hogy neked lassan jön nekem gyorsan -
#1367 Már egyszer le volt írva itt a fórumban. Írd be a lap alján a keresőbe hogy gépigény és megvan -
samhun #1366 hol van leirva a gépigény? pls vki adjon pontos linket, köszz -
#1365 Nemhiszem hogy 5Gb lesz mert 1 DVD max 4.7Gb. -
samhun #1364 és honnan szerzik meg? EA felrakja a netre a game t? :D
minél kisebb annákl jobb! -
#1363 ejha, én tuti h warezről szedem le és megy addig amíg le nem jön ( éjjel-nappal) -
#1362 és azok honnan a p*csábol tudjak mikor meg másolja maga az EA?:D -
#1361 A gépigényben az van leírva hogy 5gb, de az azt jelenti hogy feltelepítve -
#1360 :DDDDDD -
samhun #1359 5gb, ma kérdeztem meg a gamezwebtol -
#1358 Mekkora lesz azt nem tudjátok? Mármint nem feltelepítve hanem a telepítő -
samhun #1357 hát én ma biztos nem :D
ha most jönne ki, akkor is csk holnap tudnék me lasu a netem :D -
#1356 Torrentes .. uristen:D:D:D amire neked lejön már dobálom a screeneket a befejezéséröl a gamenek:D -
Thanatos #1355 www.jotorrent.oldal.hu -
#1354 Nekem is van egy olyan érzésem h ma még nem játszok vele -
samhun #1353 mind1, 21e elött kinn lesz
monjatok egy jo torrent odlalt, de ne a bithument mert ara nem tok regelni -
#1352 Szerintem max 1-2 nappal a hivatalos megjelenés előtt rakják fel -
#1351 -
#1350 Persze, fent lesz ma.
Már fent is van!
[img=http://img216.imageshack.us/img216/9994/ertr5mq.jpg]
Álmodik a nyomor. -
samhun #1349 ja
majd szoljatok ha ki jött:D -
#1348 Csak pc-re jönn-e má ki de minél hamarabb!!!!!!!!!!!!4 -
samhun #1347 én? mert? pihent vagyok
véletlenul irtam le 2szer -
#1346 nyugi, pihenj mááá -
samhun #1345 valakik már ki is vitték az első küldetést :D -
samhun #1344 valakik már ki is vitték az első küldetést :D -
#1343 itt találtam sokminden!! Van 200+ kép, meg infó -
samhun #1342 pl meik torrentel? én a www.thepiratebay.org n néztem, az nem vmi jo
monjatok oat ahol ingyen akarmikor lehet regelni, és fenn van -
#1341 Ha gondoljátok olvassátok el:
Hosszú évek kispályás bűnözői pályafutása után végre befogadtak Amerika leghatalmasabb bűnszövetkezetébe, a Corleone családba. Rajtad a sor, hogy végrehajtsd a parancsokat, tiszteletet szerezz magadnak, feljebb kerülj a ranglétrán, és megszerezd magadnak New York városát. Játszd ki jól a lapjaidat, és te lehetsz a következő – és leghatalmasabb - Don.
Egy történet a családról, a tiszteletről és hűségről. Mario Puzo Keresztapa – The Godfather – könyve, valamint a Paramount Pictures azonos című filmje szolgál a játék inspirációjaként. A Corleone családhoz csatlakozva, mind nagyobb tiszteletre teszel szert a hűség és megfélemlítés eszközeivel, és egyre meghatározóbb szerephez jutsz 1945-1955 élő-lélegző New York-jában. A Keresztapa videojátékkal egyből az akció közepébe csöppensz – a történelem egyik legmeghatározóbb mozgóképes mesterművében. A megfelelő utat választva, egyszerű kívülállóból lassan felküzdheted magad az irigyelt és félt Donná.
A Keresztapában cselekményeid határozzák meg a játékmenet alakulását, a család problémáinak megoldására a brutális erőszaktól a dörzsölt diplomáciáig számtalan lehetőség közül választhatsz. Rajtaütésektől és bankrablásoktól kezdve, autós merényleteken át a pénz behajtásig, egyre jobban elmerülsz a Keresztapa világában – ahol a megfélemlítés illetve az alkudozás vezet a csúcsra.
A Keresztapa Hollywood egyik legparádésabb szereposztásával büszkélkedhetett – közülük sokan a játék fejlesztésében is részt vesznek. A film meghatározó karakterei a játékban is szerepelnek, így a kései Marlon Brando Don Vito Corleone, James Caan Sonny Corleone, Robert Duvall pedig Tom Hagen hangját szolgáltatva járul hozzá a Keresztapa-videojáték drámai és filmszerű hangulatához.
Főbb jellemzők
A Keresztapa világa
Éld át az erőszak évtizedét New York városában.
Klasszikus pillanatok
A Keresztapa folyamatosan alakuló játékmenete, a mozifilmből visszaköszönő klasszikus pillanatok, valamint a filmből megismert karakterek egyedi küldetései minden játékos számára izgalmas játékélményt kínálnak.
Tisztelet és következmények
A játékosok hűségre és félelemre épített erejüket használhatják fel, hogy mind nagyobb tiszteletre tegyenek szert New York városában. A játékosok döntései tartós következményeket vonnak maguk után a történetben.
Élő-lélegző világ
Karaktered a játék világának minden karakterével szabadon érintkezhet. Választott játékstílusodnak megfelelően – akár tiszteletteljesen és alkudozva, vagy inkább a durvább oldalról megközelítve erőszakosan, mindenkit megfélemlítve – a karakterek emlékezni fognak a korábbi párbeszédekre, cselekedeteid pedig a játék kimenetelét is meghatározzák.
Harcolj New Yorkért
New York városának irányításáért a Keresztapa világának öt családja verseng: a Corleone, a Tattaglia, a Cuneo, a Barzini illetve a Stracci. -
samhun #1340 de honan tudjatok h most masoljak? hol olvastatok? -
#1339 PS2 -re már megjelent
Torrenten lehet tölteni
The Godfather-PAL-PS2DVD-DAGGER
-
samhun #1338 ja azt én se tuomha fenn lesz az nfo ja, oda le van irva hogy a crack hol van stb.. -
#1337 Azért a MA szerintem NAGYON NAGY tulzás!!! -
#1336 és itt mit kell sasolni??