7267

The Godfather

• kirol
    Akkor fényképezz!
  • samhun
    béta teszt
    scannelni én nem tok, de részleteket irjak belole?
  • SiteDisagner
    bocs nem tudtam! Valaki betudná scannelni a pcguru tesztjét?? Hálás lennék!!
  • samhun
    ja, azt pc guru is irta
  • SiteDisagner
    Megneztem pár videt - a legnevesebb oldalakrol
    Az utcán a rendör igazoltatott vkit, egy részeg csöves elment elötted, az ujsagarus ujsaggal kivant, a csatornabol eszméletlen realisztikus pára/göz csapott ki! Az utcai élet valósághű lett!!!!!!
  • samhun
    ok
  • SiteDisagner
    hallod samhun... már le volt irva a gépigény.. alul van egy keresö! Sok sikert!
  • Viktorr
    Bithumen az a torrent max sebességgel jön uristen:D
    attól még hogy neked lassan jön nekem gyorsan
  • Gerbill
    Már egyszer le volt írva itt a fórumban. Írd be a lap alján a keresőbe hogy gépigény és megvan
  • samhun
    hol van leirva a gépigény? pls vki adjon pontos linket, köszz
  • Gerbill
    Nemhiszem hogy 5Gb lesz mert 1 DVD max 4.7Gb.
  • samhun
    és honnan szerzik meg? EA felrakja a netre a game t? :D
    minél kisebb annákl jobb!
  • heliosz007
    ejha, én tuti h warezről szedem le és megy addig amíg le nem jön ( éjjel-nappal)
  • SiteDisagner
    és azok honnan a p*csábol tudjak mikor meg másolja maga az EA?:D
  • Gerbill
    A gépigényben az van leírva hogy 5gb, de az azt jelenti hogy feltelepítve
  • Csuhai G
    :DDDDDD
  • samhun
    5gb, ma kérdeztem meg a gamezwebtol
  • Gerbill
    Mekkora lesz azt nem tudjátok? Mármint nem feltelepítve hanem a telepítő
  • samhun
    hát én ma biztos nem :D
    ha most jönne ki, akkor is csk holnap tudnék me lasu a netem :D
  • SiteDisagner
    Torrentes .. uristen:D:D:D amire neked lejön már dobálom a screeneket a befejezéséröl a gamenek:D
  • Thanatos
    www.jotorrent.oldal.hu
  • SiteDisagner
    Nekem is van egy olyan érzésem h ma még nem játszok vele
  • samhun
    mind1, 21e elött kinn lesz
    monjatok egy jo torrent odlalt, de ne a bithument mert ara nem tok regelni
  • Gerbill
    Szerintem max 1-2 nappal a hivatalos megjelenés előtt rakják fel
  • kirol
  • kirol
    Persze, fent lesz ma.
    Már fent is van!
    [img=http://img216.imageshack.us/img216/9994/ertr5mq.jpg]
    Álmodik a nyomor.
  • samhun
    ja
    majd szoljatok ha ki jött:D
  • buldozer99
    Csak pc-re jönn-e má ki de minél hamarabb!!!!!!!!!!!!4
  • samhun
    én? mert? pihent vagyok
    véletlenul irtam le 2szer
  • heliosz007
    nyugi, pihenj mááá
  • samhun
    valakik már ki is vitték az első küldetést :D
  • samhun
    valakik már ki is vitték az első küldetést :D
  • SiteDisagner
    itt találtam sokminden!! Van 200+ kép, meg infó
  • samhun
    pl meik torrentel? én a www.thepiratebay.org n néztem, az nem vmi jo
    monjatok oat ahol ingyen akarmikor lehet regelni, és fenn van
  • Viktorr
    Ha gondoljátok olvassátok el:

Hosszú évek kispályás bűnözői pályafutása után végre befogadtak Amerika leghatalmasabb bűnszövetkezetébe, a Corleone családba. Rajtad a sor, hogy végrehajtsd a parancsokat, tiszteletet szerezz magadnak, feljebb kerülj a ranglétrán, és megszerezd magadnak New York városát. Játszd ki jól a lapjaidat, és te lehetsz a következő – és leghatalmasabb - Don.

Egy történet a családról, a tiszteletről és hűségről. Mario Puzo Keresztapa – The Godfather – könyve, valamint a Paramount Pictures azonos című filmje szolgál a játék inspirációjaként. A Corleone családhoz csatlakozva, mind nagyobb tiszteletre teszel szert a hűség és megfélemlítés eszközeivel, és egyre meghatározóbb szerephez jutsz 1945-1955 élő-lélegző New York-jában. A Keresztapa videojátékkal egyből az akció közepébe csöppensz – a történelem egyik legmeghatározóbb mozgóképes mesterművében. A megfelelő utat választva, egyszerű kívülállóból lassan felküzdheted magad az irigyelt és félt Donná.

A Keresztapában cselekményeid határozzák meg a játékmenet alakulását, a család problémáinak megoldására a brutális erőszaktól a dörzsölt diplomáciáig számtalan lehetőség közül választhatsz. Rajtaütésektől és bankrablásoktól kezdve, autós merényleteken át a pénz behajtásig, egyre jobban elmerülsz a Keresztapa világában – ahol a megfélemlítés illetve az alkudozás vezet a csúcsra.

A Keresztapa Hollywood egyik legparádésabb szereposztásával büszkélkedhetett – közülük sokan a játék fejlesztésében is részt vesznek. A film meghatározó karakterei a játékban is szerepelnek, így a kései Marlon Brando Don Vito Corleone, James Caan Sonny Corleone, Robert Duvall pedig Tom Hagen hangját szolgáltatva járul hozzá a Keresztapa-videojáték drámai és filmszerű hangulatához.

Főbb jellemzők
    A Keresztapa világa
    Éld át az erőszak évtizedét New York városában.

Klasszikus pillanatok
    A Keresztapa folyamatosan alakuló játékmenete, a mozifilmből visszaköszönő klasszikus pillanatok, valamint a filmből megismert karakterek egyedi küldetései minden játékos számára izgalmas játékélményt kínálnak.

Tisztelet és következmények
    A játékosok hűségre és félelemre épített erejüket használhatják fel, hogy mind nagyobb tiszteletre tegyenek szert New York városában. A játékosok döntései tartós következményeket vonnak maguk után a történetben.

Élő-lélegző világ
    Karaktered a játék világának minden karakterével szabadon érintkezhet. Választott játékstílusodnak megfelelően – akár tiszteletteljesen és alkudozva, vagy inkább a durvább oldalról megközelítve erőszakosan, mindenkit megfélemlítve – a karakterek emlékezni fognak a korábbi párbeszédekre, cselekedeteid pedig a játék kimenetelét is meghatározzák.

Harcolj New Yorkért
    New York városának irányításáért a Keresztapa világának öt családja verseng: a Corleone, a Tattaglia, a Cuneo, a Barzini illetve a Stracci.
  • samhun
    de honan tudjatok h most masoljak? hol olvastatok?
  • Viktorr
    PS2 -re már megjelent
    Torrenten lehet tölteni
    The Godfather-PAL-PS2DVD-DAGGER
  • samhun
    ja azt én se tuomha fenn lesz az nfo ja, oda le van irva hogy a crack hol van stb..
  • SiteDisagner
    Azért a MA szerintem NAGYON NAGY tulzás!!!
  • SiteDisagner
    és itt mit kell sasolni??