The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ha meg tudnák csinálni az egészet ezzel a módszerrel (na meg a Mafia-t...) én esküszöm kiegyeznék ezzel a minõséggel! 😊
ááááááááááááááááááááá!!!

hykao
Gondolom inkább az erõs sztorivonalra fókuszálnak, mint a Mafia-ban...de nem is baj szerintem...GTA az GTA, ez meg remélem megüti majd a Mafia szintjét...az eddigiek alapján bizakodó vagyok...meg talán az EA eddig nem nagyon adott ki szart a kezei közül...igaz annyi pénzzel a zsebükben szomorú is lenne...
Johnny23
elég királynak ígérkezik, bár gondolom nem lesz akkora szabadság+helyszin,mint a GTA:SA -ban (DE ne legyen igazam),ténleg egyáltalán lehet majd benne autózni is???

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

elég suxx a hozzászolásokbol itélve 😊 és full game-t iylen modszerel kiváncsi leszek hogy oldják meg... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Készülõ KERESZTAPA szinkron: KATT IDE 😊))
...mondta a vak és mégse látta meg 😉))
de hát tényleg reméljük a legjobbakat 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

M@TriX
valszeg lesz, ha logikusan nézzüka videót, mert az ablakon kiugrott, mint egy korláton, szóval sztem ugyanott ki lehet vágni egy ellent is, de majd meglátjuk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

remélhetõleg nem oylan lesz mitn a punisherben azért 😊 hogy csak spec helyeken elõre scriptelve lehet, hanem majd lehessen benne kreativoskodni, pl lehetne kirakaton áthajigálásis benne 😄

M@TriX
de a közelharc nem lesz semmi, falhozlökés, meg korláton átdobás, ez azért nagy pluszpont részemrõl...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
az új képek alapján igencsak alulról verdesik a nem éppen mai Mafia grafját. sztem... kicsit összeszedhetnék magukat...

Nemcso
Kissé darabos még a mozgás, kissé elnagyolt a környezet grafikai megvalósítása. Jó is lehet, de még sokat kell dolgozni rajta.

ChevyG
ingém muvi alapján nem lessz rossz!
hykao
Elég ígéretenek tûnik, bár nem a legjobb a minõsége a videónak.
grebber
Még szép és nem is lesz rossz.Nézz meg a videókat.

Next PC upgrade: 2022

ngcsnet
lesz ilyen játék?

grebber
Nagyon jó game lesz 😊

grebber
M@TriX
jah az lehet, akkor kissé megnyugodtam, mondjuk majd meglátjuk...

Duddits
Ezek még csak Xbox képek...

M@TriX
persze, ezt negyon a keresztapa c. film alapján készítik, szóval olyan MAfia szintû játékélmény várható, de úgy látom a stílus nagyon hasonló, de a minõségben nem tudják elérni azt az õsrégi grafot...

M@TriX
nem akartam ennyire kemény lenni, mint a szar (ez kissé kétértelmû lett!! 😉)

ChevyG
jaja
de kiváncsi leszek a játékmenetére! mint a film, v mi?
Kiegészítenélek, ha szabad:

Nagyon szar a háttér, a város.

M@TriX
háát, a 3-as képen látszik amit akarok mondani, a karakterek jók, de a háttér a város az elég gáz, remélem ez csak medium beállítás...

grebber
3 új kép:1.2.3.

ChevyG
2005/04/09 11:06 - Grusi
Coppola a Keresztapa-játék ellen

"A híres olasz filmrendezõ, Francis Ford Coppola (aki nem tudja, ki õ és mi is fûzõdik a nevéhez, azonnal pótolja hiányosságait) a háta közepére kívánja a készülõ Godfather-játékot, s egyúttal neheztel is a fejlesztõkre. Az úriember elmondása szerint neki egyszer sem kérték ki a véleményét az adaptációval kapcsolatban, mígnem vetett egy pillantást a félkész mûre. Amit ott látott, egyáltalán nem nyûgözte le, szerinte az egy "kaotikus zagyvaság", mely "a film hírnevének rontása". A magunk részérõl csak reménykedünk, hogy a legenda ezúttal téved, s az EA Games jóvoltából hamarosan egy remek akciójáték keretein belül verhetjük bele magunkat a Corleone-család bajos ügyeibe."
- HCGamer
rotfl 😄

dr Kotász
Hardwired:

Francis Ford Coppola vendége volt tegnap egy amerikai talk-show-nak, ahol finoman szólva is kissé be volt rágva a Godfather játékra. Mint ismeretes, az EA által fejlesztett nézdahátam akciójáték a filmbõl táplálkozik (filmbejátszások, hangok, nevek), de nem kötõdik hozzá szorosan, egyéni sztorival rendelkezik. Coppola elmondta, hogy sosem adta áldását a játékra, mondjuk senki sem kérdezte meg õt. Emellett szerinte "nem érdekel a játék, helytelenítem", illetve "szerintem ez a film megcsúfolása". Még egy idézet Coppolatól: "Elmentem, és megnéztem hogy mi ez ... amit csinálnak, az az, hogy felhasználják a mindenki által ismert karaktereket, mellékszereplõként alkalmazzák õket. Aztán a következõ órában lövöldöznek és megölik egymást".
elöbbutobb

Atika :o)
Mikor varhato a megjelenes??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Istencsászár
az tuti hogy maffia koppintás márcsak az a kérdés ez jól avagy rosszul sikerült e nekik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
itt kösz😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
naszóval

Duddits
Serpa
Duddits
2 éve csinálják....

Csuhai G
Jee! Király!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Aha! ;-)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Johnny23
lesz PC -re is ugye?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

soprano
Ezt amúgy mióta csinálják már??????
Ha jól tudom 2/10-én jelentették be,ugye? Elõtte nem tudott senki sem róla? Ez így elég durva ha már õsszel kiadják....

Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

grebber
Marlon Brandó nagy szó ennél a game-nél még a sima sajtó (Blikk) is említést tett a gamerõl.

grebber

joco6600
Jaja a pc guru 4 oldalt irt és személyes karakter meg minden!!!!

Duddits
Bakker!! Most olvastam a PC Guruba a ciket róla, és majdnem elájúltam <#hehe>. NAgyon nagy lesz ez a jéték!!

M@TriX
én is annak mondom, de nem baj, nekem jó lesz, ha legalább olyan jó lesz 😊

M@TriX
van ott egy másik videó is, az sem rossz...

DJ RX7
Mafia utánzat 😄

:3

Duddits
Nah, a GamePro-ról ne is beszéljünk! Levele...

grebber
"Persze ha a készítõk meg akarják verni a konkurenciát, akkkor grafikai téren is alkotniuk kell valamit.Bár néhány GTA grafikája nem volt egy nagy durranás, de a Mafia már igen magasra tette a mércét, úhygogy legalább ezt a minõséget vártuk az EA-tõl.Szerencsére az eddig látott képek nagyon dögös megjelenítésrõl árulkodnak: a karakterek kidolgozottsága elsõrangú, és a korabeli autók,ruhák,utcák ábrázolására sem kell panaszkodnunk.
Amin azonban végképp szájtátottunk, az a karakterek animációja!!Az egyik trailerben a Marlon Brandóra egy az egyben hasonlítóKeresztapa olyan arcmimikával magyaráz Bounasera-nak, a lánya megcsúfitása miatt bosszúért esedezõ temetkezési vállalkozonak, hogy csak döbbenten pislogtunk a GamePro szerkijében: én pl legalább tízszer megnéztem ez a rövid jelenetet.Ha a többi karaktert is hasonló szinvonalon dolgozza ki az Electonic Arts, akkor a Rockstar elkezdhet gondolkozni azon,hogy új grafikusokat vegyenek fel..(ezen amúgy is elkezdhetnének gondolkodni - 42)
A Godfather mindenesetre már most rendkivül ígéretesnek néz ki.
A GTA-stílusú játékmenet adott, ahhoz nem kell túl sokat hozzátenni, hogy mindannyian rácsobbanjunk.
Nagy kérdés persze hogy mennyire fog élni, lélegezni a világ: ha meg tudják azt csinálni a készítõk, hogy a negyvenes évek New Yorkja teljesen élethû legyen, akkor bizony nincs az a Mafia 2, ami ezt überelni tudja.
Arról nem is beszélve hogy a Mafia 2 jóval késõbb fog csak megjelenni, addig az Electonic Arts pedig tarolhat saját üdvöskéjével."

forrás: GamePro