The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
most mutatták a Tények-ben is!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

littleNorbi
Sztem nagyon jó játék lesz !

grebber
Movie

ÁÁ ez nem létezik hogy ingame legyen túl szépek a karakterek ahhoz.

Next PC upgrade: 2022

grebber

M@TriX
tisztára mafia feeling, de szerintem az nem baj, mai béna játékok mellett én már egy szimpla klónnak is örülnék, de majd meglátjuk mi lesz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
hú, jó lesz nagyon, érzem 😊

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Júj de várom már Maffia feeling 😊

zaki
új képek, régiek sem voltak... 😊 jó lesz 😊

Kit--Kat
kár, hogy nem a háború elõtti 20-30as években játszódik<#szomoru1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csuhai G
Új képek!!!

http://www.gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekmutat&jatek_id=1191

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

disconnect
The Godfather részletek

Barny, 09:54 - PS2 XBOX GC - Játék: Infomorzsa - ADATLAP - (9 komment)

(IGN) Lassan egy év eltelt azóta, hogy egy EA-es ember elejtett néhány infomorzsát a készülõ Godfather játékról. Egy japán gamerlap utánajárt a játéknak, és az általuk közölt információkat az IGN tette mindenki számára elérhetõvé.

A fejlesztés producere Hunter Smith, aki korábban a 007-es, és a Road Rash franchise-okon is dolgozott. Mellette még megközelítõleg 120 ember vesz részt a fejlesztésben, számukat az EA a fejlesztés végéig 200-ra emeli.
A játéknak helyszíne New York lesz (1940-es, és az 50-es évek eleje), azon belül is "kis Olaszország". A teljes negyedet be lehet járni, olyan küldetéseket vállalunk el, amik nekünk tetszenek. Fõhõsként a Corleone családot fogjuk erõsíteni (mint annak oszlopos tagja), célunk a családunk presztizsének és befolyásának növelése.
Az EA tervei szerint komoly szerepe lesz a karakter generálási fázisnak, melynél eddig soha nem látott fícsöröket fog tartalmazni a játék.
Fõ céljuk a fejlesztõknek egy élõ világ megalkotása, ahol az NPC-k reagálnak a cselekedeteinkre, és a késõbbiekben az általunk rájuk gyakorolt benyomás függvényében viszonyulnak hozzánk.
Smith elmondta, hogy drámai, minõségi történetet akarnak a játékban. A sztori a fejlesztõk saját ötletein alapul, azonban gyakran szakítja meg a játékot filmbejátszás az eredeti trilógiából.

Pillanatnyilag a The Godfather 15%-os készültségi állapotban leledzik, és még az sem biztos, hogy ez lesz a végleges neve. Több infót a következõ hónapban szállít az EA.

Forrás: Hardwired

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

Dichter
Nem, de ezt találtam csak. Valószínûleg, még eléggé kezdetleges formájában van a game, vagy csak az EA vár ki, hogy nagyobbat robbanjon.

ChevyG
kár hogy ez a sz@ros ea karolja fel a témát és kifog adni valami szart, csak azért, hogy pénzt huzzon le róla<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>
hykao
Hát ebbõl sajnos semmi lényeges nem derül ki...
Dichter
Dichter
Egyébként ne éljük bele magunkat, hogy olyan lesz mint a Mafia, mert csak koppanás lesz a vége.

lehet direkt lebutitották hogy jól átlegyenek verve az ilyen elõre találgatók mint te 😊 vagy pedig csak lsuták voltak jobbat csinálni egy promocios videonak aminek semmi köze a gamehoz 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hentes Bill
és? 😊

csomó dolgot vettek át a filmbõl, és sok másikból

Boldog Karácsonyt!

Dichter
láttam a Keresztapát, de ezt nem tudtam

Bucser
Hmm... szépen lemodellezték Brando fejét és ahogy az animáció minõségébõl néztem ez biza INgame videófootage volt és nem elõre rnderelt (abból tudnak sokkal jobbat is csinálni)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Mafia aztért tud mindig magával ragaadni, mert néa ugyan nehéz de mégis folyamatosan benne vagy a storyban.. egyébként az "An offer you can't refuse" tényleg a The Godfatherbõl származik😄 A készítõk ezzel tisztelegtek a film készítõi elõtt... (nem hiába hasonlított Salieri Marlon Brandora..)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jah a mafia 1000x jobb minta gta 3, vc... a sa-t majd meglássuk 😊

hykao
Egyébként én meg elárulom, hogy a Keresztapából vették ezt a dumát a Mafia készítõi...
Aki ismeri a trilógiát, az tudja, hogy milyen az a visszautasíthatatlan ajánlat... 😊)
maffia a zisten, gta meg valahol fényévekel mögötte kullog... <#eplus2>
(flame rulez 😛P)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hentes Bill
bazze, lehet, hogy ez lesz a mafia 2, azért nem hallottunk még róla semmit, jól titkolták <#wow2><#wow3>

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Remélem Mafia lesz EA games kiadásban. Egyébként ha emlékeztek, ez a mottó An offer you can't refuse, az egyik Mafia chapter címe volt.

Hentes Bill
valyon milyen stílusú lesz? remélem olyasmi, mint a Mafia. nálam az a JÁTÉK. na meg a GTA 😊

Boldog Karácsonyt!

hát ez a múví nagyon tartalmas..., a gamebol emg igen sokat megmutat 😄DD

hykao
2005 õszére ígéri az EA Games.

trailer