The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
szerintem fejezzétek be a vitát, mert törlés lesz...

Gerbill
Aki másnak vermetás
az a sírásó

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Meg a low poligonokat?<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Gerbill
Hát akkor valami nagy baj lehet a gépeddel. Nem bírja a mosott textúrákat?<#mf2><#mf2>

Istencsászár
kár hogy az anno behalt vinyomon voltak a bug képeim :/, pedig most odaraknám az orrod elé azt a jópááár darabot😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
lol de vigülis legyen igazad már nincs kedvem vitatkozni😊 unom... meg hát egy olyan valakivel vitakozom aki leszólta a source enginét is...LOL

gyúm3 és kuka4 a király és a mega maga igényesség teteje...lol

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
de nagy szó se róla csak elavult az engine máshogy nemtudom kifejezni már😊 és nem szeretnék még 1 ilyet látványt a Godfatherban...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
mért nem nagy?... hatalmas gyönyörû grafikával... él és lélegzik az egész város<#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
szvsz arról megy a vita, hogy gtasa egy 2 éves játék és neki elég 2006ban is az a szinvonal vagy roszabb mer "nagy a város"....

mila69en
itt nem maffia vs sa van hanem lassan már átmegy gta sa VS gyúm3 meg HL2 textura összehasonlításba😊...ami azért lol

szerk: gta sa-ba kb 5x akkora város mint a maffiába söt sztem 10x-er akkora 5x annyi ember és kocsi mozog az utcákon egyszerre így tehát eggyértelmû hogy részlet szegényebb lesz a játék valamit valamiért bár a kocsimodelleken vitatkozhátnák😊 bár azis igaz hogy a maffia nem egy mai darab😊 igazándiból az meg is látszik rajta az eberek ilyen papír emberek😊

és azis igaz hogy a maffia volt életem egyik legnagyobb játéka😊
azért is mondom mivel itt szó sem volt maffia VS gta sa-ról😊

GTA sa VS igénytelenségrõl ment a vita😊

joebacsi
alapból értelmetlen ez a mafia vs san andreas...teljesen más játék a kettõ...mafia egyrészt valamennyire a lineáris játékmódot viszi tökélyre, ezzel szemben az sa-ban jóval nagyobb szabadság van, bár ennek megfelelõen valamennyire bárgyúbb történet
a 2 játék grafikája ennek megfelelõen lényegesen különbözik egymástól...a közelebbi dolgok, a belsõ helyek a mafiában egyértelmûbben szebbek, élesebbek a textúrák, a kocsik jobban kidolgozottak (nemcsak kinézetre, hanem jobb a fizikájuk, sérülésmodeljük), míg ha méretekrõl van szó, akkor abban az SA jön ki gyõztesen (bár azért mafiában se volt olyan kicsi terület)
mindenesetre erõsen látszik, hogy mafia egy full pc-s fejlesztés, az sa pedig egy (bár szinte a legkiválóbb) konvert...sajna a godfather is valószínûleg ez utóbbi kategóriát képviseli...
jó a mafia is, jó az sa is, mind a kettõnek vannak elõnyei, hátrányai...az hogy kinek melyik jön be jobban, azmár egyéni ízlés dolga...ízlésekrõl pedig baromság vitatkozni 😊
(nekem speciel mafia jobban bejön, de ugyanúgy élveztem a gta-kat is)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mila69en
lol én erre már nem mondok semmit részemrõl téma itt lezárva<#hehe>
hülyeségeken nem vitatkozok....<#nyes>

Istencsászár
szerinted miér fejlõdik a pc? bump mappingot neki az aszfaltra máris szebb reálisabb...

gif kép... látom attól még egy nagy homály van csak ott..

mila69en
lol elég gány gif kép ez nem így néz ki te is tudhatnád ha játszottál vele😊 szal hülyeségeket nem kéne beszélni...#349 kb úgy néz ki közelrõl ha nem szebb😊
az meg másik ha belassúlt... komolyabb textúrákból lenne felépítve az egész város szerintred mennyire lassúlna be?loool látom nem érted

Istencsászár
játszottam vele 😊 olyannyira belassúlt amikor a város fele fordultam hogy alig tudtam irányítani a kocsit

na látod mi az a szar a lába alatt? csak nem egy textura? közelre legyen szép! távolra meg meglehet irni hogy butitson és csaljon majd 3 év mulva is ezt mondot hogy elég ennyi grafika egy netán godfather 2õhöz? ja biztos 😊) lényeg hogy ne legyen szép

mila69en
látom nem érted... nem lehet egy fps-hez hasonlítani ahol egy csõben mész egy ilyen kaliberû játékot de te folyamatosan azt teszed.... hiába magyarázom akkor sem fogod megérteni..

ezt kéne megérteni😊

ja és kérdeztem már, hogy megva-e neked konzolra is? mert nekem megvan arra is meglepõdnél mekkora a külömbség😊

Istencsászár
hasonlítás képp mer az egy átirat ha pcre jönne elõször akkor nemlenne konzol feeling igen is nekem szögeletes és low poly, mosott texturák és vice ciyihez képest kis fejlõdés pedig jópár éves gémek.. ezvan dúm3, hl2 stb hez szoktam pcn legalább is olyan szinvonalhoz 2005ben szal itt a gond ennél is...

mila69en
én értem csak kicsit kevered a dolgokat ugyani eddig a gta-t fikáztad és nem a godfathert<#wilting> hogy lowpoli meg mosott textúrák stb...

Istencsászár
de nemérted meg mitakarok mondani!

egyszerûbben : GTA "régi" Godfather "új" és még ez a rondább? nahogyisvanezmiértrikácsolokemiatt? csak ennyi a bajom ezzel meg az hogy EA

Istencsászár
"de ahhoz hogy atom pc-d legyen, 1 - nagyon jo esetben 2 - evente egy teljes cseret kell csinalnod" 😊)) csinálj évente vegyél ujat grat! ennyit értesz hozzá tipikus madár fajzat😊)

malter
ezt a játékot nem lehet hasonlitani gtahoz,nem is értem mit lovagoltok rajta,egyértelmüen a mafiahoz lehet,de attol a képek alapján böven elmarad sajna ennyi😞
quack
egyértelmû h egy atom pcnél nincs jobb.
de ahhoz hogy atom pc-d legyen, 1 - nagyon jo esetben 2 - evente egy teljes cseret kell csinalnod kb - ha eladod a regi cuccokat - 200.000-300.000 ft körül
egy 80k-s konzol meg 2-3evig tudja a középszintû pc-k garfoját
felreertes ne essek, nekem idaig soha nem volt konzolom, 10eve van pc-m...de mostanban elgondolkoztam h lehet beruhazok egy konzolba

on

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

mila69en
egész eddig a sa-ról volt szó hogy nagy város meg stb... <#wilting>
mond egy játékot melyik képviseli a grafikai színvonalat?😊

Istencsászár
GTA SA 2004
Godfather 2006

Azér eltelt 1 kis idõ hogy grafikai többletet kapjunk persze aki konzol párti õt nem izgatja hogy néz ki de sokakat igen pl engem, használja ki az x800 adata lehetõségeket dx9 szinten amit már a játékok 90%a megtesz... Az nem kifogás hogy nagy város ( bár ezek után abba se lennék olyan biztos hogy akkor nagy szabadság lesz benne ) ügyesen bármit meglehet csinálni és nem a 5 éves gépek szintjéhez mérni a grafikai szinvonalat... Az option meg arra van hogy akinek nembirja vagy nem akarja a szépet az levehesse...

mila69en
persze de vannak olyanok akik nem értik meg, hogy nem mindegy az hogy betölt a játék egy egész várost és utána töltögetés nélkül vegég pásztázhatok rajta vagy betõlt egy adott pálya szakaszt... persze hogy nagyobb poligonszámból fel tudják építeni a környzetet az embereket stb.... jó példa erre a boiling point igazándiból negyede akkora város sincs benn mint a gta sa-ba elég jó a grafikja az emberekre is jutott poligon bõven😊 de nem is fut el senki gépén normálisan😄 2GB RAM és még úgy is akad😞

vagy ott a driver3 láthatóan szebb a grafikja mint a gta sa-nak de mégis kivan halva az egész város

na mostmá télleg
/ON

mila69en
akkor még én is kicsit off igaz hogy hulladék a grafikája mivel egy 5 éves hardware kicsit eljárt felette az idõ... de még mindíg érkeznek rá elég komoly minõségi gamák ami miatt a PC-sek emulátorét imádkoznak😊 én elég jókat szoktam játszani a fos grafikáju PS2-ön.. Devil MGS rulz<#eplus2>

ja amúgy splinter cell között valóban hatalmas a külömbség a 2 verzió között de a POP-ról mer nem ezt mondanám

ThugEdge
a konzol vs pc ügyben:
bár offtopic
én már több játékot is láttam mindkét platformon csak a legnagyobbakból:
splinter cell-ek
pop-ák
na hagyjuk mááááá
ps2 grafikája egy kurva nagy fos
pc rula

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Gerbill
Most az új képek nagyon elbizonytalanítottak a játékkal kapcsolatban. De akkor is várom. Ja és mila69en-nek van igaza, a San Andreas-al kapcsolatban.

kirol
Csinálni akartma képet, de valamiért nem hagyja.

kirol
Felraktam a Mafia -t, ha csak így fog kinézni a Godfather már sirály lesz.

Mert ez a Mafia még most is nagyon jól néz ki!!

mila69en
egy kis statisztika hány poligonos autók futkároznak nálam a gta sa-ban

WASHING: Skoda Octavia
Polygons: 46067
Vercites: 39146

TAXI: Skoda Superb TAXI
Polygons: 38277
Vercites: 43990

úgy átlagosan ezekbõl sztem 10-et látok a képernyõn egyszerre ha nem többet akkor számold ki plussz az emberek házak tereptárgyak stb....
ja végülis low poli rulz...

az meg tökmindegy, hogy mód vagy nem mód PS2 elfinganá magát már az alaopt is alíg bírja szegény masina 15-20 FPS rulz látó távolság nulla na ott aztán vannak elmosott textúrák az biztos

szerinted az általad istenesített gyúm3 meg kaki4 hogy nézne ki ha egy ekkora városban játszódna és ennyi minden lenne egyszerre a képernyõn?

mila69en
szerintem te nem fogtad fel igazán mit irogatsz<#hehe>

Istencsászár
hogyjön ide egy 4 éves játék?

Istencsászár
nemfogtad fel amit irok no mind1

mila69en
de gondolom számodra a F1 aza grafikai csúcs<#hehe>
pedig ha valim ocsányú néz ki akkor azok az F1-es gamák

mila69en
low poli?

te azaz autó majdnem csak most wanted szinten van nem? és még az ajtaját is kitudom nyitni<#hehe>

eza kép is elég ocsmány.... looool

kirol
Én most néztem végig az összes videót a honlapon.
Ezek alapján szerintem nem lesz csúnya, nem tudom a képek miért nem ilyenek.
Ez nem tûnt fel még senkinek?
Pedig a videók is szerintem PS2 -sek, mivel a karaktereknél meg célzásnál ott vannak azok az igénytelen keresztek egyebek. A PC -s meg legalább egy fokkal csak jobb lesz mint a ps2.
Remélem. És akkor csak nem lesz gond.
(Viszont az tény, hogy a videón is le van sötétítve az ablaküveg, még az elsõ szélvédõ is!!!)

Istencsászár
jó akkor hajrá igénytelenség, low poligon szögletes modellek, elmosott texturák hajrá ezer éves ps2 szint ezaz ezkell nekünk...

mila69en
maffiának seholsincs olyan grafja mint a san-nak errõl ennyit...

szerk: ja és negyed ekkora város sincs benne errõl ennyit

Istencsászár
maffia akkoriban sokkal de sokkal gyengébb gépek voltak mégis milyen graffal jött ki és ment errõl ennyit...

nem rossz.<#puszi>

kirol
Reméljük a jegjobbakat.
Bár lökhetnének egy demo -t!!<#vigyor2>

Vagy félnek?<#conf><#csodalk>

mila69en
lool elárulom neked nekem megvan ps2-n is meg pc-n is.... neked is megvan mindkét platformra, hogy össze tudd hasonlítani a 2 verziót? grafikailag nyer a pc-s verzió igen magasan😊

ja amúgymeg ennél többet hova hoztak vólna ki? kinek a gépén futott vólna el?
jött vólna a sírás nem?

joebacsi
pedig nagyonúgynézki, hogy itt is ezlesz 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Istencsászár
"mekkora teret mozgat egyszerre a gta sa hány autót és hány embert látsz egyszerre a képernyõn" és akkor nemlehet szép? na nehogy már 1 ps2höz igazodjon egy pc grafikailag.....

Istencsászár
csak 1 ps2 konvert, szögletes low poligon az egész ( végigtoltam tetszett jó játék )

mila69en
mi GTA sa nem nagy grafikai durranás? hát loool.... de a gyúm3 az mi?

megfeledkezel valamirõl... mekkora teret mozgat egyszerre a gta sa hány autót és hány embert látsz egyszerre a képernyõn

Istencsászár
2006ot írunk GTAsa sem volt már 1 nagy grafikai durranás mer elnéztük hogy 1 ps2 átirat, de az összhatás jóvolt és az SA sokkal szebb ennél...

Azért az éjszakai felhõk vagy mik azok,az nagyon ott van,mintha odapacsmagoltak volna valamit festékel...
Nagyon egyszerü ez,megvették ezt a nagy cimet sok pénzért,nehogy már õk dolgozzanak vele,majd eladja a cim.És gyanitom el is fogja...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pluskast
Jaj ne! A Garnd tiefh San Andreas sem rendelkezik szebb grafikával. Ha játszahtó és élvezetes küldetések leszenk akkor ez fasza lesz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”