7267
The Godfather
-
#1870 Hát ez jó lenne, de sztem 1-2 napig arról fog a legkevésbé szólni a topity. -
#1869 Valaki irhatna milyen lett a game! -
#1868 Mostmár egy kicsit engem is kezd idegesíteni hogy ilyen meg olyan lesz a grafikája. hagyjátok már abba. Már vagy 300-szor leírták hogy szar lesz meg azt is hogy jó lesz, ezalapján úgysem foglyátok megtudni. Majd mindenki eldönti magának hogy milyen. -
#1859 Izlések és pofonok... -
theodor #1857 Roger That. -
#1855 Ok, ez lehetne a végszava ennek OFF témának...nincs kedvem tovább törölgetni...továbbá légyszi tartózkodjatok a "már töltöm", "honnan tölthető?", "mindjárt lejön" stb. hozzászólásoktól.
Valamint aki beír ide, az olvasson is már (vissza)...ne csak írjon...
Nem szeretnék egy újabb topikkarantént, se büntetőpontokat, se állandóan törölgetni...próbáljunk már túljutni az óvodás baromságokon! Légyszi! -
#1854 Így van nem fognak belepusztulni! Egyébként a játék nem azért lesz gyenge ha gyenge lesz mert kapkodtak hanem azért mert konzolokra dolgoznak a pc-s közönségre meg csesznek mert a konzolosokon keresnek!! -
theodor #1853 Az EA-t te aztán már nagyon lehúznád ha nem vennéd meg.Szerintem nekeik az bele van számolva a haszonba hogy a fél világ letölti és még így is jól jönnek ki elhiheted. -
#1852 az azt jelenti hányan nézték meg az infot ,oké sokan, mert érdekel azért mindenkit, de az még nem jelenti hogy jó játék lesz -
#1851 Osztom a véleményt! Ha le is töltöm és megnézem milyan attól még nem vagyok köcsög! Csak ha esetleg szar nehogy már pénzt adjak ki érte!! -
#1850 Szerintem a demó alapján, már sokminden kiderül a játékról. :)
De ha már letöltötted, akkor minek veszed meg? Mondjuk a Cod2 nagy csalódás volt. 7 óra alatt végigvittem és utána ültem és néztem ki a fejemből. Mind1. De ez a módszer is alkalmazható amit mondasz. -
Skyline #1849 Amúgy hiába gamestar meg guru meg mittomén hány szaklap,kb leszarom hogy mennyire értékelnek mivel magánvélemények...
Számomra az egyik leg mérvadóbb az Nforce-on elért pontja..Nah ennek ahogy elnézem perpillanat 7100 körül van és igencsak növexik szal csaknemszar,remélem jól van optimalizálva.... -
Skyline #1848 Én úgy vagyok vele hogy aki megteheti hogy letöltsön az a világ legnagyobb marhája ha megveszi a játékot letöltés helyett amikor kijön...
Az esetek 95%-ban kidobott pénz mert nagy szart sem ér a játék.
Az már már ha letöltöd lepróbázod tetszik,megveszed...Úgy nagyritkán én is szoktam (Hl2,CoD1-2,stb)...De előre megvenni mert jók a videók/képek/demó a játékról? Ostobaság... -
#1847 Ennnek a gamenak a játékmenete hasonló a Mafiához? Szal ugye nem olyan, hogy csak küldik vannak aztán kis barikádozott helyeken kell boldogulni, hanem akár a fél várost is át lehet kocsikázni valamiért. -
#1846 Az USA-ban vannak bizonyos szintkülönbségek fizetés terén. Az utcai zöldséges annyit keres mint itt egy jól menő cukrászda tulajdonos. -
#1845 Még csak annyi, hogy nem szólok le senkit semmiért. Ha nincs pénz akkor töltsön. Nekem sincs pénzem, de ha van egy olyan játék ami megfogott, és úgy van tálalva, hogy jó érzés rá nézni a csomagolásra, akkor vegyük meg. Ha valakit még ez sem hat meg, akkor töltsön. :) Én lezártam a témát. Remélem a hazajövök a boltból, nem fogok csalódni. -
Gabe18 #1844 Bizonyos keretek között.De ha valami az USA-ban 15 ezer forintnyi dollárba kerül,az nálunk se lesz 3000,mert itt anyit tud érte a nagytöbbség adni. -
#1843 Bár hagyom a témát, mert ez már nem a "Godfather"-ről szól. -
Gabe18 #1842 Ez ok,szerintem senki nem problémázik itt azon ha valaki letölti.Én egyenlőre a játékgyártókat se féltem,ahogy hallani lehet van ott bevétel bőven igy is.Még az arra méltatlan produkciók terén is...
De ne az legyen a rossz aki esetleg megveszi.
Azt én se szeretem ha valaki azzal kérkedik neki hú de mennyi eredeti játéka van,és a sok piszkoswarezoscsalo meg dögöljön meg.De itt nem erről volt ugye szó. -
#1841 Lehet, hogy csak ebben a szarkupac országban a legdrágább minden. Ezért kell elhúzni a seggünket innen :P -
#1840 De a legtöbb termék ára igazodik a gazdasági helyzethez, és arányosan árazzák be őket. Egyébként rosszul írtam, nem a játékgyártók hanem a kiadók határozzák meg az árat -
#1839 Tőlem papírtokban is adhatnák, mert nem azzal fogok játszani, hanem ami benne van. -
Gabe18 #1838 Arról nem a játékgyártók tehetnek hogy itt tized részét keresik az emberek mint svédországban. -
#1837 Ésén sem azt mondtam, hogy az elmúlt 2 év minden játéka a polcomon van. Csak azok, amiért érdemes pénzt kiadni. -
#1836 Nehogy azt hidd hogy nincs bevételük. Így hogy nagyon sokan letöltik, így is elképesztő profitot termelnek. Persze ez nem mindenre igaz, pl Quake 4 -
#1835 bar nemvagyok nagy jatek fan [talan kinottem belole, talan mar unom ezeket a graffokat vagy nemtom], és az is szep dolog, hogy frankon becsomagoljak, de meger 15 rugot? valakinek biztos, de nekem teljesen mas az ertekrendem. -
#1833 A másik meg az, hogy eltelik 10-20 év, és azt veszed észre, hogy nincsenek játék fejlesztők, meg játék kiadók, mert mindenki letöltötte az elmúlt 10-20 évben a játékokat, és nem érte meg senkinek sem, hogy játékot fejlesszen, illetve adjon ki. Csak gondold át ésszerűen. -
Gabe18 #1831 Hát ez azért nem egészen igy van.Mert pl. itt ez a példa hogy milyen szépen is lehet tálalni egy játékot.Itt valóban kap valamit az ember kifizetett összegért.Az sajnos már más kérdés hogy jelen esetben lehet a csomagolás többet fog érni mint a játék.De ez szerintem igy nagyon jól néz ki. -
#1830 Szerintem a legalitás az egyáltalán nem sznobság :D -
#1828 mar bocs, de szerintem ez teljes sznobság, hogy hogy néz ki a sok legalis jatek a szobád polcán...természetesen ha megteheted, hogy megvegyed akkor nemszoltam, de ha kb. 2-3óra alatt letudom tolteni es esetleg ha nagyon zavarja a szememet a filctollas felirat akkor nyomtatok 1-2ft-ért egy boritot is.[szubjektiv velemeny] -
#1826 -
#1825 :)
-
#1821 Kéne a banner alá egy nagy piros szöveg, hogy "Senkit sem érdekel, milyen sebességgel és honnan töltöd a játékot!" -
#1819 LÉGYSZIVES NE OFFOLJATOK MAR!! KÉRJETE PRIVIBE MSN-t AZT DUMALJATOK KI MAGATOK, DE NE A MEGJELENSKOR ZARJAK LE A TOPIKOT!! LEGYETEK SZIVESEK!!! -
#1798 Tölem mindenki tölthet, vagy bármit csinálhat, de ne csesszétek már szét a topikot.
Lehet privizni is! -
#1791 Ezt nem hiszem el. Mi a faxért nem bírjátok abbahagyni?
-
theodor #1788 Na megjött a tisztességes bagázs akik még életükben nem töltöttek le semmit.Akkor menjetek el oszt vegyétek meg.ha ti nem töltitek bár az más kérdés hogy még meg sem tudnátok venni. -
#1787 A boltban még 6 napig 0 sávszélességgel szedi mivel Magyarországon 24-én jelenik meg -
#1779 Mi van itt?
Hát pár embert felfüggeszthetnének innen! -
#1776 Fejezzétek már be!!!!