7267
The Godfather
-
samhun #1913 irmacher, pls rakj fel egy képet a agme bol, az nem sokidő neked, és nekunk aranyat ér még :P -
#1912 Dejó neked. -
samhun #1911 én meg wanadoo n flashal szedem
gamezrol szedném ftpn, de már mind1... -
#1910 Most telepitem fel a jatekot :P -
#1909 Most telepitem fel a jatekot :P -
#1908 Nfo-t olvasni luxus????Szánalmas -
gaspy #1907 Gyovay:90% hogy megy mindenféle baszakodás nélkül!!! -
Narancs89 #1906 aki már warezra adja a fejét...az olvasson már nfot
-
#1905 ok.Kösz -
#1904 Már régen elkezdődött! -
theodor #1903 még mi sem tudjuk. -
Curesz #1902 Én olyan fél 6 körül már tudok képeket feltölteni. -
#1901 Nincs meg ajáték azért kérdezem h érdemese letölteni ,ennyit kérdeztem de már bánom -
Gabe18 #1900 Letöltöd azt kiderül,mivel Nforce-on nincs jelezve hogy hibás lenne igy valahogy biztos elindul. -
#1899 próbáld ki vazz.. -
#1898 látom kezdődik -
#1897 gondoltam valaki csak tudja -
Gabe18 #1896 Honnan tudjuk? -
#1895 Császtok ha leszedem a játékot akkor menni fog normáisan semmi crack image semmi.inditom és megy?????? -
#1894 gamez.fee.hu-ról szedem menni fog? -
#1893 kiváncsi leszek az első reakciókra -
#1892 Császtok ha leszedem a játékot akkor menni fog normáisan semmi crack image semmi.inditom és megy?????? -
theodor #1891 biztos azon vannak hogy kipróbálják meg gondolom hogy nem akarják abbahagyni annyira jó.Majd este lesznek úgyis képek. -
#1890 Ki beszél itt arról hogy az tegyen fel képet aki tölti meg hogy nem 5 perc mig lejött.
Azok nevében kérdem és mondtam hogy már vannak csomoan akik leszedték és nem irtak ról/nem töltöttek fel képet.
-
#1889 aki tölti, hogy rakjon fel képet? -
#1888 Ha egy kicsit hasonlítani fog a Mafia-ra akkor szar már nem lehet. Remélem olyan stílusú lesz. -
#1887 Gondolom nem 5 perc alatt jön le.. -
#1886 Gondolom nem 5 perc alatt jön le.. -
#1885 Az a fura hogy már mindenki tölti meg minden de se nforce-on se torrenteken nem tett fel senki képet a gameről :(
-
#1884 egyértelmű. talán a cracket nem kéne rádobni, míg nem peccselsz^^ vagy az eredeti exe-t is megtartod a game könyvtárában, és ha kell, visszanevezed. lál. -
#1883 Látom te is bekukkantottál a nforce fórumba. -
Ereszt #1882 JAJA
Kiv. vagyok :) -
#1881 ez ki? -
#1880 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1879 -
#1878 akinek lejött már az rakjon be pár képet plz... -
#1876 Hát, én úgy vagyok ezzel, hogy a először letöltöm, és megnézem a cuccot (jól fut-e, tetszik-e stb), aztán, ha bejön, megveszem, amint kicsit emberibb áron adják. Néha azért előfordul, hogy vakon belerohanok egy megvételbe, de eddig még nem bántam meg azt sem. (Fallout, HL2, Vampires Bloodlines, GTA SA) -
#1873 Addig végignézheted a trilógiát.
Meg ha ez trilógia lesz, akkor legalább tudnak majd fejlődni, ha másban nem is de grafikailag biztos. -
#1872 Én holnap már remélem eltudom mondani a véleményem a játékról. -
#1871 Akinek már "megvan" írja le, hogy a fantasztikus grafika "páratlan" konzolos írányítással párosul vagy "átlagos" pc-s...