The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Azért a Keresztapa sztori se kutya!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

mila69en

de legyen igazad és akkor fejet hajtok az EA elõtt és meghajolok elõtted is😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ha kíváncsi vagy, milyenek voltak az igazi Need For Speed részek, akkor itt van egy-egy képgaléria a három legjobbról:
Need for Speed: Hot Pursuit Ez volt a harmadik NFS.
Need for Speed: High Stakes Ez volt a negyedik rész.
Need for Speed: Porsche Unleashed Ez pedig az ötödik, az utolsó, ami még a régi színvonalat képvisselte.

Istencsászár
maffia csak 1 volt, olyan játék nemlesz több...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szabi84
Olyan lesz mint a Mafia!:-D

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Istencsászár
már elbaszta😊) képek+videók, mondj 1 jó okot arra hogy tuti jólesz😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szabi84
LOL hogy olyan progit fikáztok ami még meg sem jelent! És szerintem az EA egyszerûen nem meri elbaszni ezt a játékot!

Istencsászár
az, mer ezzel a 10 éves kiskölkök is minden nehézség nélkül eljátszadoznak meghát tudod ez az arcade autósversenyek kirááálya😊)) Páncélozott, betontömbök, ea módra😊)

mila69en
az még nem volt annyira gáz.. voltak mély pontjai a sorozatnak...de ez áhhhh egyszerüen nem dudom megérteni hogy miért kellet ez csinálni ebbõl a sorozatból? talán mert trendi?! NFSMW kb 10 percet volt a gépemen úgy mint az U szériák elindítottam megráztam a fejem uninstall....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nézd, nem állítom, hogy az NFS MW nek szép a grafikája, de te mivel nagyon fiatal vagy, nem emékezhetsz, milyen volt a régi NFS sorozat. Régen ez egy irtó hangulatos és fõleg profin megcsinált játékprogramszéria volt. Aztán a hatodik epizók kiadásának idején az EA váltott, és fölvette ezt a mostani stílusát. Azóta az NFSek-et egyszerre fejlesztik PC-re és a nyomi konzolokra, és minden évben kiadnak egyet. És minden évben degeszre keresik magukat az aktuális szériával. De a valódi minõség lassan 4 éve nincs az NFS széria mögött. És most kijött a MW, ahol autónak álcázott törhetetlen kugligolyók versenyeznek szûk, villogó-lebegõ neonokal kivilágított kacskaringós pályákon. Valóban, a grafika szépen néz ki(persze csak csúcskategóriás gépeken), de a lényeg évek óta elveszett.

Istencsászár
sima sport kocsik, erdõ, hegyi-falu, kietlen utakon való száguldozás ez az NFS ettõl volt olyan jó és egyedi:/ ( talán a World Racing 2 ami vissza tudta hozni ezt az élményt )

dehát ugyis valami MW2 féle lesz az ea következõ tömegjátéka mivel ez nekik bejött pénzügyileg....

MikX
ja, de mondjuk a HP2-nél kezdõdött szvsz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mila69en
bezony bezony vissza sírom a régi nfs szériákat😞( mióta van NFS U azóta hánynom kell tõle

Istencsászár
egy single player játékot nemvesznek 1 éven át... kijön 1 hónapig ottvan az elasások topjaiban azt "eltünik"
Szépen? hát kezdj el játszani az nfsekkel nézd meg mi az az nfs, ez már nem nfs ez az ea elcsökevényesített tömegszara aminek semmi köze az nfs szériához ugymint az U1,U2

Dave92
igazad van, de ezzel az erõbe megirhatná egy hónap alat az egészet, de ha nem foglalkozik a grfal al akkor, egyidõ után nem veszik nem? De azért ha megnézed az NFSMW szépen meglett csinálva, nem?

ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather

Dave92 megint hoztad a szintet. <#szomoru1><#idiota><#wilting><#wilting><#lama>

<#wilting>
Na akkor kezjük az elején.
Az EA a világ legnagyobb szoftverkiadója, és simán megél a sok bírkából, akik elmennek a boltba és kiperkálnak 11.000 Forintot a legújabb Sims vagy Need For Speed epizódért. Sosem mentek rá a minõségre, csak az eladások és a pénz érdekli õket, tipikus amerikai üzleti vállalkozás, amely minél kissebb ráfordítással minél nagyobb hasznot akar húzni. A játékok színvonala vagy a gamerek legkevésbé sem érdeklik.

A Godfather is a szokásos eljárás alapján készül. Megvesznek egy nagy nevet, összedobnak valamit (persze egyszerre fejlesztik minden géptípusra, hogy minél kissebb legyen a ráfordítás), aztán kiadják, a sok birka meg megveszi, ugyanúgy ahogyan a Sims 1-2 kiegészítõk vagy a Need For Speed részek esetén is.

Beperelni pedig senki sem fogja õket azért, mert szar játékot készítettek. Mégis ki perelné be õket? És milyen jogcímen? Azért mert silány programok kiadásával foglalkozik? Hiszen ezzel csak magának okoz veszteséget. (Okozna, ha a sok idióta nem venné meg rögtön a cuccaikat, hanem kipróbálná a demót vagy a warezt ahelyett hogy kapásból elmegy és kifizet érte tízenakárhányezer forintot)

A Godfarher pedig nem azért néz ki így, mert valaki kilopta a bétát és low detail képekkel szórta tele a hálót, hanem mert ilyen ocsmány, és kész. Nem másért, pusztán azért mert az EA szarik rá hogy milyen minõségû játékot ad ki.
Mi csak annyit tehetünk ellene, hogy nem vásároljuk meg eredetiben a játékaikat.

Dave92
lol-😄

ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather

mila69en
ja amúgy gondóltam hülye példa volt.....😊 ezzel nem vakítanék😄 grat😊 amúgy ha már ennyire pártolod az EA-t hogy le is hülyézel érte mindenkit akkor tiszteld meg õket annyival hogy megveszed a játékakikat....nehogy éhen haljanak<#idiota>

Dave92
hülyék vagytok, én warezolok:d szal enm pénzelem õket-,😄

mila69en
ennyi pénzér én is égetném magam😄DD bár valszeg ez nekik nem égõ inkább...

röhögnek a markukba

mila69en
az EA-t az olyanok mind te(nem sértésnek mondom)tartjátok életben és nem is élnek rosszúl😊)

Istencsászár
Ea folyamatosan égeti magát. Játékokat nem ítélnek ez nem bíróság😊) kiadó diktál, ha õ ezt akarja akkor megkapja ha van pénze!!

mila69en
pontosan nem hiába választották a nevet.... a recept egyszerû vedd egy kasszasiker licenc jogait dobj össze a nevével egy játékot teljesen mindegy milyen hogynézki tartalma sem számít.... elvan adva kaszálunk rajt jósokat aztán megyünk tömjük a fejünket tovább.... Az EA hamar lecsap minden nagy mozira és nem véletlenûl gondolom nem is kevest perkálnak érte de az elenyészõ mert a 10x-e jön vissza

Dave92
jo lehet hülyeség, de az ea leégne hogy nem tudja öszedobni ezt a gamet, és nem fogják neki itélni a köv gamekat.!

Istencsászár
😊) ha szar lesz max nem veszik meg és kevesebb bevétele lesz belõle, de ez márcsak amiatt is nem teljesen helytálló mivel a neve elfogja adni akármilyen is lesz...

mila69en
"kersztapa egy klaaszikus, ha szar lenne, becsõdõlhet, mert gondolom beperelnék õket."

<#wilting> ezt inkább nem is kommentálom<#dumcsi>

Dave92
nem tom 13 vok, nem avgyok nagy gameszakértõ csak, gondoltam hogy ezvan, csak gondolkodjatok, a kersztapa egy klaaszikus, ha szar lenne, becsõdõlhet, mert gondolom beperelnék õket.

MikX
Csak az a baj, hogy többen vannak azok, akik "sötétbn tapogatóznak", és így az idõk végezetéig megél az EA belõlük, de ez egy másik téma...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

"nem ökörség, de..."

saját magad ellentmondása 😛

Dave ez tényleg baromság... ilyen komoly oldalakon nem fognak kamu videókat leközölni... Az összeesküvés-elméletek maradjanak ott ahol szükség van rájuk <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mila69en
ettõl az EA nem fog becsödõlni...LOL.... és sztem nem is alaptalanúl utálják😊 pont, hogy az ilyen húzásai miatt😄 régen még mikor sötétben tapogatóztam én is EA párti vóltam..... most viszont rohattúl örûlnék neki ha egyszer azt olvasnám a hírekben hogy az EA lehúzta a rolot<#eplus2>

kirol
Szerintem meg a sok hülyeséget abba kellene hagyni.

Muszály jónak lennie és kész!!! <#ejnye1>

Dave92
nem ökörség, de sokan tudjuk hogy sokan urálják az ea-t , és megakarják szivatni, ezzel rendesen belehetne csõdõltetni is az ea-t ha ez nem sikerülne jól%

mila69en

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

malter
ha ökörséget irsz ne lepödj meg
Dave92
anyád a láma,

kilyking
Nagyon vártam ezt a gamet de most a videok + a képek kicsit elvették a kedvem tõle
semmi élet nincs a városba nem úgy mint a mafiaba.A kocsik szélvédõjén 2006-ba illene belátni.😞

!!!HALA MADRID!!!

Hát ez tényleg roppantul valószínû... <#lama>

Dave92
na mindegy, ugyse jotunk egy hura, majd ha megjelenik kiderül minen!

mila69en

figyeld csak ingame autó ablak😊

mila69en
csak aza baj hogy valamejik movin látszik hogy átvezetõ video a másikon meg látszik hogy ingame és valóban fekete az ablak demégcsak az autó sem sérûlt meg amikor lövik😊

szerk: sõt ha jobban megfigyeled az elsõ össze állításban is van ingame részlet és tök fekete az üveg mikor a pali hátulról lövöldözik kifele😊

Dave92
http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/videos.jsp?setID=Highlights%20I&resID=hi ezek alapján itélj!

mila69en
<#hehe><#hehe> páncélozott üvegekkel jártak😄 azért fekete<#wilting>

kirol
Biztos akkoriban ne maz volt a matricán hogy:
Betörés, hõ és fényvédelem, hanem: Belövés, fény és hõvédelem. <#nyes>

mila69en
hát a maffiozók sötétített üveggel járnak😄DD.... szal ez így teljesen élethû<#idiota>

kirol
Melyik videóra gondolsz?
Mert ez a hivatalos oldalról van és itt is le van fóliázva az összes ablaküveg.
http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/videos.jsp?setID=Car%20Hit&resID=hi

BBird
Szerintem tudnánk róla, ha így lenne. Általában a zaftos hírek hamar terjednek. :-)

És akármennyire is szeretnénk, a hivatalos oldalon levõ képek több, mint valószínû, hogy fel vanna turbózva PS-el, hogy jobban eladhatónak tûnjön. A valóságot szerintem a csúnya képekben keressük. :-)
Dave92
ohh, csak megnéztem azt a videot amit linkeltetek azon tök gyér volt a graf meg az üveg is sõtétvolt teljesen de amit emgnéztem a godfather.ea.com on azon gyönyörá graf és a kcsopi lehet látni az ember fejét és szép graffal, szerintem, valaki emgszerezte a bétát, beálitotta lower grafra és osztogatja a képeket!

mila69en
kép tulajdonságok azt ott a cím, hogy honnana van😊