The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megjelent már a gém, vagy demó?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Grafika : Nem jött be! - Gondolom mindenki - fõleg az elõzetesen kiadott pár screenshots alapján - várta a nagy next-gen csodát, ami viszont nem jött be! Mai szinten a megjelenítést (az arckidolgozást leszámítva) közepesre értékeljük, önmagához képest pedig még ennél is rosszabbra. Talán még reménykedhetünk egy kis csodában a végleges verziónál.
Autók : A megvalósítás OK, de csak közepes. - Bár már elõre megmondták, hhogy nem az autók játszák majd a fõszerepet, ez az aspektus kihagyhatatlan. A jármûvek jóval tartósabbak mint a GTA-ban, és a sérülésmodell sem olyan jó, mint vetélytár(sai)ában. A fizika viszont rendben van.
Hangulat: Minden OK, erre számítottunk! - Nos igen, a filmes hangulata abszolút átjött. A zene félelmetesen jó, a város élettel teli, a szereplõk pedig megszólalásik hasonlítanak az eredeti "énjükre". HOgy a történet magával ragadó és lebilincselõ lesz-e, az a végleges verzióig várat magára.
Küldetések : Minden OK, erre számítottunk! - Nincsenek benne pizzás, vagy mentõautós szabadküldetések, de van helyette igazi mafiia-meló: védelmi pénz beszedése, illegális üzletek futtatása, vagy széffelnyomás. Nem csak vérengezni lehet vagy kell, meggyõzõ erõnkre is szükség lesz.
Harc : Ez nem jött be, többet vártunk! - A harc és irányítási részt át kellene gondolni még egyszer a megjelenésig: nagy újdonságnak szánták a dolgot, de az egércsuviszkolós verekedés elképzelése egyértelmûen bukás szagú. Lehet, hogy konzolon jó lesz, de minket PC-seket ez kevésbé vígasztal!
Elnézést az esetleges gépelési hibákért! Thanks GameStar!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
tegnap leszedtem a videót, sokat babráltam ,mire sikerült elinditani, amikor elindult nagyon megörültem<#fogmosas>#fogmosas><#vigyor>#vigyor>
ugy ment végig az autó ,mintha páncélozott lenne. golyók lepattantak róla .stb
egyáltalán minek menekült? <#sir>#sir>ez a videó csalódás volt.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Tudod mit? <#mf1>#mf1><#action>#action>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sztem inkább kivárnak, azaz persze, hogy érdemes megvárniuk amíg megjelenik, hogy lássák mit alkottak az EAsok
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
kirol: Pc Guru 😊) régen ez eredti teammal jóvolt az az ujság, de miután 2é váltak emberek lecserélõdtek egy hányás lett...
hykao: nemakarok vitázni pont veled, de ami mostmegy na az nem ide való😊) sztem
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bár sajnos a Pc Guru -s sincs meg.
a játékkal kapcsolatban meg még ugye annyit, hogy ugye a pletykák szerint épp a Godfather miatt mondtak le a cseh srácok a Mafia2rõl, mert ezzel a névvel, ezzel a hype-al nem vállalták a versenyt...namost ha tényleg ennyire alulmúlja a várakozásokat, mint ami az elõzetesekbõl sejthetõ, akkor még 1 indokkal több, hogy kicsit morcosabbak legyenek ismét az ea-re a játékosok...de mint mondottad volt, várjuk meg inkább amíg megjelenik...
nah addig is joéjszakát 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
@mila69en: amint írtam nem a tartalom a baj, hanem a nyilvánvaló és az ezerszer átrágott téma minduntalan és szakadatlan ismétlõdése... 😊
@bgabor: nincs most hangulatom lereagálni ezt a kis szösszenetet, maradjunk annyiban, hogy mint témaindító kiemelten érdekel a topik sorsa...és már másodszorra kértem, hogy ne szemeteljük fölöslegesen a topikot össze...ha nem érted, hogy mi a bajom, nem baj, nem kell neked mindent érteni...
szerk:de végülis nem véletlenûl jött elõ az NFS széria😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ezt tárgyaltuk, mert erre kanyarodott a téma, és ehhez volt kedvünk. Biztosíthatlak hogy ismerem a különbséget fórum és chat között.
Mindazonáltal nem látom okát, miért ne tárgyalhatnánk ki bármit kedvünk szerint, ami valamilyen szempontból kapcsolódik a témához, tehát nem offtopic.
Errõl ennyit.
amúgy visszatérve a játékra, tényleg igazad van, hogy majd úgyis meglátjuk, kár temetni elõre, de ha visszagondolok, hogy én speciel mekkora messiásként kezeltem, mikor az elsõ infók kijöttek róla, akkor iszonyú lehangolóak az eddigi anyagok...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
meg amúgy is már épp visszacsúsztunk ontopicba 😊
Mi ez? EA fika topik???
Érdemes lenne megvárni, hogy kijöjjön, nem gondoljátok-e? Ok, hogy lehangolóak az elõjelek, de én még akkor sem lepõdnék meg, ha márcusban bejelentenék, hogy csak 2007-ben jelenik meg...láttunk már ilyet párszor, nem?
Addig meg tök fölösleges a semmirõl fosni a szót!
NFS PU volt az uccsó "NFS", az EA teleszarja a játékpiacot sorozatokkal, és minden egyes játék kibaszott drága...stb....stb...
Ezeket mind tudjuk, ezer és egy topikban ki lett tárgyalva, minek tovább rágni a gittet a témáról?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
mutass egy vidijót ami meggyõzött téged, hogy jó lesz😊
A helyes sorrend:
NFS 1, 1995
NFS 2, 1997
NFS 3: Hot Pursuit, 1998
NFS 4: High Stakes, 1999
NFS 5: Porsche Unleashed, 2000
NFS 6: Hot Pursuit 2, 2002
NFS 7: Underground, 2003
NFS 8: Underground 2, 2004
NFS 9: Most Wanted, 2005
Ha jól tudom így jönnek sorban
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
az EA-az névjegy és garancia a szemétre
ezért is féltem nagyon a crysit remélem ott nem pfáznak bele semmibe és a profikra bízzák a döntés jogát