7267

The Godfather

• moralosan
    Ott marad.

Amúgy az autók irányítása az árkádnál is árkádabb lett, bár szokható :b. Egy gondom még van azért: lehetne több autótípus :/.
  • Richard90
    Nekem speciel fent van az sp2 és semmi bajom nincs vele! (talán máshol kellene keresni a problémát pl.: CloceCD... stb. mert valamelyik játék nem indul el ha fent van)
  • The FlashBack
    egy béta verzió már elkészült
    itt
    reggelre szeretném privátban látni, hogy mikkel egészítsem ki...
    ok...
    bye
  • Gerbill
    Az autót ha otthagyod valahol és arrébb mész akkor itt is eltűnik mint a gta-ban vagy megmarad?
  • moralosan
    Ejj Pepito!

Nem rossz a játék, a grafika egy Mafia után elég gyér, de az élmény nagy, ezért jön be.

Már rendesen benne vagyok a sztoriban, de lefáradtam, majd holnap folytatom :).
  • CS@
    Tereptárgyakkal még nem is néztem csak más járgánnyal, de majd kiprószálom ezt is(mondtam, hogy csak egy hirtelen vélemény lesz).
  • rage
    Amikor kocsival nekimegyünk egy lámpaoszlopnak, vagy bármilyen tereptárgynak (szemetes pl) az a GTA-ban elborult,itt atomjaira robban, s eltűnik, mielőtt a földet érne úgy, hogy csak a szép tiszta talaj marad a helyén.

Ez azért 2006-ban nem túl modern megoldás :)
  • Gerbill
    Én a tutorialban csak azokat a részeket szeretem amik új dolgot mondanak. Nem azt hogy nyomd a W-t az előre lépéshez, a D-t a...
  • CS@
    Kipróbáltam én is(KB. fél egy órát nyomkodtam), olyan nagyon nem vagyok tőle elájulva, de azért egy hirtelen véleményt írok róla:
    Eddig még egyik gamepadomba sem sikerült életre lehelni hiába kattintgatok a calibrate –ra meg akármire. A grafika szerintem nem szép. Az autók kerekeinek alsó része nálam elég érdekesen néz ki, mintha kicsit benne lennének az aszfaltban. Az irányítás talán túlzottan is árkádosra lett véve. Nincs(vagy csak én nem találtam?) se belső se motorháztető nézet. A „spawnolási rendszert” vagyis, ahogy a gyalogos és a járművek megjelennek majd eltűnnek azt más játékokban(PL.:BoilingPoint) eddig bugnak hívták. Tetszett viszont a nagyon részletes karakteralkotás a duda hatása meg az ütközések. A történet meg maga a „világ” hangulata már most is egész kellemes talán ez a legnagyobb vonzereje a játéknak.
  • reménytelen
    Miért, mi az első tíz perc? Tutorial? Én azokat is szeretem...
  • kirol
    Én is azt tettem fel, ami a játék mellett van.
  • bongo1
    nah skacok az elsö 10p az unalom de utána :D

• Since
    Ezt az autorunos dolgot nemnagyon értem
  • Since
    Leszedtem 206 februári directx9ct és ami a játék mellett van azt is feltettem...
  • kirol
    Mondom hogy felraktam, 2x is, újraindítás is volt meg minden, de nem hatotta meg különösebben.
  • Eisenhower
    dx9-be vannak frissítések is és lehet neked nem a legfrisebb van ami mondjuk a gémhez kell...
  • Gerbill
    Én amikor egy játék telepíteni akarja a dx9c-t mindig felrakom. Tök feleslegesen de legalább biztos hogy fent van:)
  • Palinko
    már készülhet is a FAQ :D
  • kirol
    Én is megtettem, de az nem segített.
  • kirol
    Csinálj egy parancsikont az autorun filének és állítsd be rá a kompatibilitást win 2000 -re és láss csodát már jó is a directx neki!
    Sok sikert!
  • Mr_no_NaMe
    Nekem is fentvolt de leszartam feltelepítettem vele mégeccer...(mer véletlenül kattintottam a dx telepítésére:DD)
  • Gerbill
    Hanem mi volt? Én azért nem tudtam segíteni mert még meg sincs, szóval nem lépett föl ez a probléma
  • Since
    Mi a gondja? Hátha nekem is bevállik :)
  • kirol
    Csak a legújabb Directx van fent, az a poén!
    De megoldottam, nem is az a baja a kis rohadéknak.
  • Mr_no_NaMe
    Hát tedd fel aztis
  • Since
    Érdekes nálam is ez a probléma...Directx9 fennt van és ugat még installálás előtt hogy nincsen fennt a gépemen pedig fennt van...Egyébként van a játék mellett directx is de azzal is ugyanezt írja ki :-)
  • grizzly21
    sztem sp2 nem megoldás, és rossz is, de ez csak szubjektiv vélemény
  • kirol
    Köszi a segítséget.
  • Mr_no_NaMe
    Hmmm :S
    Csakhát a service pack 2 elég rendesen el tudja kúrni a gépem :S
    Kockáázatoosss :S
  • Gerbill
    Akkor lehet hogy az a baj. Valaki már leírta hogy neki egy másik játéknál bill. késés problémája volt és a service pack 2 megoldotta.
  • Mr_no_NaMe
    Nincs
  • rage
    Alapból a 90%-a lockolva van.
    Hogy azon felül lesz-e még több ? Fogalmam sincs.
  • Gerbill
    Mr no name
    Service Pack 2 fent van a gépeden?
  • grizzly21
    A hangulatot meglátjuk, most néztem meg a keresztapa kettőt, finom kis 3 óra volt:)
  • kirol
    Senki?
  • Gerbill
    De csak azokat a ruhákat lehet megvásárolni amiket alapból lehet választani a karaktergenerálásnál, vagy vannak új ruhák is?
  • Mr_no_NaMe
    Nemkel hozzá semmi max sr7stop vagy mi...de ezt a rohatt bill. kését hogyan lehet megakadályozni? Sehogysem tudom :S
  • ElekAdam
    ?
  • ElekAdam
    A Játék elindításához CloneCD verzíóban milyen programmal tudnám elindítani
  • rage
    Nem olyan rossz a játék, mint amennyire lehúzták már előre
    A grafika nem egy nagy szám, de ha az autók jól néznének ki, nem
    panaszkodna senki sem.
    Nálam szerencsére nincs probléma az irányítással.
    Sok mindent átvettek a GTA-ból (autó elkötése, save house, stb)
    De a Keresztapa-hangulat , a zene, meg eddig a sztori eléggé feldobja a játékot. S akárcsak CJ a GTA-ban, az itteni hősünk is fejlődhet
    Egyrészt skill-pontokat oszthatunk neki, másrészt a begyűjtött pénzből vásárolhatunk neki utólag ruhákat, kiegészítőket.

Egyelőre egész érdekesnek tűnik, szerintem, egy próbát mindenkinek megér.