The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Ez a játék már most bukásra van ítélve. Szégyen, hogy az EA ennyire csak a pénzre hajt és nagy ívben leszarja a minõséget.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

M@TriX
igyekeztek 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
hát ez valami undorító

Istencsászár
biztos vagyok benne én <= hogy ezek csak render képek nem ingame...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
de így túl brutális, ez csak erõs idegzetûeknek való így ebben a formában 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kirol
Hú, egy ilyen kidolgozottság mellett már tényleg érdekes a felete üveg!
Nem is tudtam, hogy PC -re is jön. Hát kétséges, hogy ez így nézzen ki PC-n.
Pedig a honlapon a PC-képek is ilyenek, nem csak a 360-as.

A mostani GS -es cikket sem tudjuk elolvasni, mert érdekes módon senkinek nincs scannere. Na mindegy, mindjárt 21-e lesz.

Istencsászár
csak a hatás miatt nem😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
hubazz ez asztán a nyakbavágó ing...
a gyönyörût meg légyszíves rakd idézõjelbe 😉

Istencsászár

M@TriX
hát igen ez tényeg összehasonlítási alap. a 2DtV marhára most fog megjelenni..
mondjuk ha a G-nek ilyen grafja lenne sztem megbocsátanánk neki a fekete ablakokat😉

Gerbill
Nincs egyedül a The Godfather a fekete ablakokkal

2 Days to Vegas

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Csuhai G
Jah!! EA: <#gunyos1>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
A Mafiának is volt demója... 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Mafiának volt demója, méghozzá korlátolt várossal (és a városban idõlimittel), a parkolóházas küldetést lehetett végigjátszani.

A kép tetején "Siró Játék".Ez vajon mire utalhat?Baljóslatú...
A kocsiablak meg fekete,még most is...<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szejintem te vagyabuta <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Egy ilyen játékból te milyen demót kéne csinálni?
Kivágnak 3 utcát a városból és azon kell menni?Vagy az egész terület legyen benne és akkor 4 giga a demó...Ezt igy technikailag nem tudom elképzelni,de lehet én vagyok a buta.
Hasonló jákoknak sem volt demója tudtomal.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nem tudom... én egy jó írányításnál azt várom el, hogy az X karakter akkor menjen... mittomén balra, amikor megnyomom a megfelelõ gombot... Szintén kedvelem, ha a játékoson sok minden múlik. Egyébként a Hitman 3nál nem tudom mi lehet a gond, tulajdonképpen én is pont újrakezdtem nemrég, de nincs semmi gondom <#nevetes1>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ebbõl a kicsibõl is látszik, hogy a Mafia trónja biztonságban van. (Halkan jegyezném meg, hogy szerintem a mostani Illusion Softworks sem lenne képes a Mafia sikerét megismételni.)

hívjuk má' HUD-nak ezeket 😛.

kirol
Áh, szépen elmosták a cikket!<#rinya>
De egy kicsit olvashatunk.
Cikk

Dave92
13 nap és megjelenik, és hol a DEMO?

ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather

Az irányitáson télleg sok mulik egy játék megitélésén,de nem minden esetben.
Például a Hitman Contractsnak borzalmas az irányitása,de a hangulata nagyon ottvan,személy szerint 3.ra viszem.
Viszont a Driver3 grafikája nagyon szép,de az irányitása -0.A bevezetó videó végig nézve,huhh ez király lesz,aztán 10 perc és bye.
De a GTA sorozat se a jó iránytásáról hires,mégis jó a játék.
Tehát ha az iányitás nem anyira jó,attól a játék lehet kiváló,viszont én se szeretem ha nagyon gagyi az irányitás.Reméljük jó lesz,Maffiáról én elötte nem halottam semit képeket vagy infot,és csak a neve miatt szedtem le,és a valaha készitett legjobb játék lett,a Thief és a Splinter Cell mellett,éljenek a TPS-ek.

drop
az irányitásról csak arról volt szó hogy a egéret kelet huzogatni elöre hátra jóbra balra
pl ha leakartad taszitani a embert a tetöröl ugy hogy megáliotd utközbe akkor volt gáz, kicsit le eset mielöt megtört volna és perkált volna vagy infot adot volna stb stb

kirol
De szerintem a mostani vélemény már a teljes (majdnem teljes) verzióról lehet, és ebbõl már korrektebb választ kaphatunk.

M@TriX
hát az irányításon sok múlik, és szerintem max egyszer viszi el a hátán a hangulat, azaz 2.jára már valszeg nem vinni végig senki...
na de hamarosan meglátjuk.

Törölt felhasználó
Én olvastam egy béta tesztrõl a gamestarban.
Ott nagyon istenítették a hangulatot,de alapjban véve csalódás volt a tesztelõknek.
Irányitás állítólag gáz.
De jó zene ,és történet van.
Szerintem ha nagyjából hûek maradnak a filmhez,akkor el lehet majd nézni az irányítási gondokat.
grebber
Erre én is kiváncsi vagyok hogy tetszett nekik.

Next PC upgrade: 2022

kirol
A március GS-ben a címlap szerint megint lezs szó a játékról.
"The Godfather Érdemes volt-e várni?"
Aki olvasta, mondjon valamit,mi lett a végszó!<#duma>

Dave92
😄

ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather

Gerbill
Na most nemtudom mit csináltam de 2 másodperc alatt bejött úgyhogy bocs a felesleges üzenetért

Gerbill
Megnéztem a Black Hand-es videót. Az a legjobb mikor a baseball ütõt az áldozat nyaka mögé teszi és letérdeli a fejét. De azért van benne más szép akció is.<#nyes>

Gerbill
Nekem nem tölti be az oldalt. Mármint odáig megy hogy Control New York, click here to enter now, és amikor arra kattintok akkor betölti és nem történik semmi. Mármint marad a töltõképernyõ, és a loading mellett villog a csík.

Dave92
jah

Hali!
Én már nagyon várom a Godfather-t, ti nem? Már nagyon szeretnék játszani vele . Nektek tetszett a Mafia?
Dave92
megujult a godfather oldala, de amit láttam képeket, valamelyiknél sirtam valamelyiknél örültem!

nekem az elsõ pálya után volt uninstall

Csuhai G
A 25 To Life az szvsz 1 nagy szar. 2 perc után uninstall volt!

Én jáccotam a 25 to life-al de nekem nem jön be

Slayerboy
...és?<#nemtudom>

Voltam zárás előtt. _______________

kirol
Hú, hát mindjárt eljön az a 21 -e. Csak az a baj, hogy akkor ez azt is jelenti, hogy hónap vége lesz. <#rinya>

Gerbill
A 25 to life-al már játszott valaki? Abban a fél képernyõt betelítik a jelölések.

Slayerboy
Egyébként ebben igazad van (#844) !

Dave92
köszike 😄

Slayerboy
Te aztán tudsz fogalmazni <#wilting>

Dave92
hát igen, szerintem egy játéék akor valósághû hogyha nicns semmi jelölés mármint a játékban, mafiában milyen jelölés volt? élet meg hogy menyi golyod van, azis picike, nem vilogot az a ajto hogy oda menj, hanem valóság hûvolt, de a godfather telelesz mdien státuszal stb.. és ezért enm lesz oylan élethû!

Istencsászár
mer mer Maffia a thö best és ez a gém grafika terén nemfogja azt hozni amit a maffia anno szvsz már most hogy még kisem probáltuk itt bukott meg hogy elhódítsa a maffia álltal felállított szinvonalat..

Dave92
mert?

reménytelen
Asszem ez egy ideig még így lesz...
Dave92
nekem midengy hogyirják csak jol siekrüljön mert már 4 éve nem jácotam igazi mafiás játékkal!