7267

The Godfather

• kirol
    Másnak nem volt olyan problémája, hogy directx miatt fel sem installálja?
  • grizzly21
    hogy felkaptad a vizet:))
  • reménytelen
    A TE véleményed fog dönteni abban, hogy mennyire tetszik NEKED.
  • grizzly21
    Na majd az én véleményem fog dönteni..csak még jön a játék lefele..a sarki pc-s játékboltból természetesen:)
  • gyuri00
    a billenyteyűzet késése azért van szeritem mert nem SP2 van, nálam is ez volt a baj egy másik játéknál próbáld feltenni és jó lessz szeritem
  • Gerbill
    Akik kipróbálták többségben jónak vagy közepesnek nevezték a játékot, bekerült jónéhány in-game kép gabor1990-nek köszönhetően, és volt egy kis magyar nyelvtan óra is amely egy félreértés folytán alakult ki. A javíthatatlan pesszimisták is írtak néhány rosszindulatú hozzászólást, de ezek elvesztek a dicséretek és screenshotok között
  • Thanatos
    -capslock :)
  • Thanatos
    PASSZ, ÉNSE OVLASTMA DE SZVSZ NEM SOKBOL MARADTUNK KI :)
  • kcsbubi
    nem lehet átlépni az intro-kat, de szerintem nem is kell, mert akkor nem érted a story-t, ha meg csak lövöldözni akar valaki, akkor nem ez a játék kell neki.
  • dardevil
  • kirol
    Nálam is ez van. Ilyenkor mi van?
  • Gerbill
    Az utóbbi pár hozzászólás szerint igenis jó játék.
  • Kandurex
    Volt egy kis dühöngés, de most már minden ok. :) Rájöttek, h ez annyira nem is jó játék, hogy érdemes legyen egymás torkának ugrani.
  • Mr_no_NaMe
    Lejött...jó, de az irányítás b*szott szar...késik mint a fene...csurig levettem mindent a grafikán és semmit nem változott...Hogyan lehet ezt a késést eltűntetni?
  • Gabor1990
    Jah és csak én nem jöttem rá vagy más se hogy a videókat hogy lehet lenyomni mer elég unalmas egy hosszabb videónál annak aki nem tud angolul (mint pl. én)
  • hykao #2178
    Hát tessék benézni a topikjába, s egyből megtudod...(amúgy kb. egy hónap...)
  • Gabor1990
    Akinek a gta san stílusa jön be annak az tetszik akinek ez az 50 évekbeli style annak ez tetszik
  • Newfronter
    Ez a játék inkább a filmre összpontosít, nem a szabadságra...
  • Newfronter
    Grafika: a kocsik nem szépek, de minden más igen. Nálam teljesen fullon megy, és nem akad.

Irányítás: Árkád, nálam azonnal reagál a billentyűgombokra, másnál nem. Jól irányíthatóak a járművek.

Játékélmény(alpha): Úgy verekedsz a csávóval ahogy akarsz, kombókat tudsz bevinni.
    A hangulata igazi keresztapás.

Ha valami nem jön be, mindenképp ajánlott egy kicsit tolni a játékot, mert szerintem a történet megfog. A filmbéli hangulatot próbálja a játék átadni, nem a régi idők hangulatát.
  • grizzly21
    mester!
    mikor lesz már hitmanünk? épp ideje...:)
  • grizzly21
    ahha, azért a gtat nem üti meg-mint sokan josolták
  • Gabor1990
    Az előbb jáccottam vele egy fél órát és egyre jobban tetszik. A grafikán lehetett volna még csiszolni de igy legalább a gyengébb gépeken is megy. A verekedés sztem jól sikerült, az irányítás nem olyan mint egy szimulátorban de meg lehet szokni.
  • mukika
    na jó mégsem ennyire rossz a helyzet. remélem senkinek nem vettem el a kedvét a játéktól...

-verekedés, lövöldözés tényleg nem rossz! :) irányítást simán megszokja az ember egy idő után... kocsikat is teljesen jól lehet irányítani. nálam is egyből reagál a dolgokra.
    -sztori, és hangulat számomra beszt! nagyon jó.
    -egy dologgal nem vagyok még mindig kibékülve, mégpedig a kocsik sötét ablakaival. elég hülyén néz ki amikor a rendőr kilóg rajta. :D

ja és minden program, crack nélkül simán fut. feltelepít az egyik cd-keyyel ami az nfo-ban van, és game! :)
  • hykao #2170
    Hmm valaki összefoglalná az elmúlt 300 hozzászólás lényegét?
    Nincs kedvem átrágni magam rajta...
    Sok faszság volt? :)))
  • Since
    Nincs mit elfogadni...ELfogadom a licenzfeltételekt, majd rögtön ezt írja ki hogy látogassak el a www.....comra és töltsem le a directxet. Nem enged tovább :(
  • grizzly21
    anélkül hogy offfolnék és visszaolvasnám az egész forumot? jó a játék vagy sem?
  • Gabor1990
    itt egy világos kép
  • Newfronter
    Akkor telepítsd újra, de ne add fel! :)

Since: Fogadd el azt hogy telepítse fel, és ne törődj vele mit gagyog...
  • kcsbubi
    fizetős sms
  • Since
    Daemon toolst használtok? Mert nekem telepítés előtt folyton directx-re hivatkozik hogy szerezzek be 9c-set...Pedig az van fennt. Valaki?
  • Met
    nem lett jó :(
  • Johnny23
  • DonManó
    hát, nem egy műfaj, nem lehet őket összehasonlítani
  • bongo1
    Torrent ! vagy wanadoo.atw.hu vagy keresnek és aki keres az talál :)
  • Johnny23
    jobb mint a gta??
  • reménytelen
    Van egy w-vel kezdődő népszerű fizetős oldal, ami elég megbízható...
  • kisfigi
    NEM HISZEM EL MOSTMÁR HONNAN SZEDIK AZOK AKIK MÁR A GÉMRŐL BESZÉLGETNEK???!!!
    TERMÉSZETESEN HÍBÁS VOLT A TORRENT FILE A SAVARIÁN...
  • rage
    A godfather.exe simán a DVD gyökérkönyvtárában van, külön,
    így aki feltörte, simán lecserélhette az eredetit erre, s eleve így csinálta
    meg az image-et.

Ez nem baj, kivéve amikor majd patch jelenik meg hozzá, s kéri az
    eredeti exe-t.
  • Newfronter
    Egy tippem van, indítsd újra a géped.... hátha.
  • Met
    sok helyen fentvan csak nekem nem megy:(
    hibátészlelve leáll az exe