7267
The Godfather
-
#2193 Másnak nem volt olyan problémája, hogy directx miatt fel sem installálja? -
#2192 hogy felkaptad a vizet:)) -
#2191 A TE véleményed fog dönteni abban, hogy mennyire tetszik NEKED. -
#2190 Na majd az én véleményem fog dönteni..csak még jön a játék lefele..a sarki pc-s játékboltból természetesen:) -
gyuri00 #2189 a billenyteyűzet késése azért van szeritem mert nem SP2 van, nálam is ez volt a baj egy másik játéknál próbáld feltenni és jó lessz szeritem -
#2188 Akik kipróbálták többségben jónak vagy közepesnek nevezték a játékot, bekerült jónéhány in-game kép gabor1990-nek köszönhetően, és volt egy kis magyar nyelvtan óra is amely egy félreértés folytán alakult ki. A javíthatatlan pesszimisták is írtak néhány rosszindulatú hozzászólást, de ezek elvesztek a dicséretek és screenshotok között -
Thanatos #2187 -capslock :) -
Thanatos #2186 PASSZ, ÉNSE OVLASTMA DE SZVSZ NEM SOKBOL MARADTUNK KI :) -
#2185 nem lehet átlépni az intro-kat, de szerintem nem is kell, mert akkor nem érted a story-t, ha meg csak lövöldözni akar valaki, akkor nem ez a játék kell neki. -
#2184 -
#2183 Nálam is ez van. Ilyenkor mi van? -
#2182 Az utóbbi pár hozzászólás szerint igenis jó játék. -
#2181 Volt egy kis dühöngés, de most már minden ok. :) Rájöttek, h ez annyira nem is jó játék, hogy érdemes legyen egymás torkának ugrani. -
#2180 Lejött...jó, de az irányítás b*szott szar...késik mint a fene...csurig levettem mindent a grafikán és semmit nem változott...Hogyan lehet ezt a késést eltűntetni? -
#2179 Jah és csak én nem jöttem rá vagy más se hogy a videókat hogy lehet lenyomni mer elég unalmas egy hosszabb videónál annak aki nem tud angolul (mint pl. én) -
#2178 Hát tessék benézni a topikjába, s egyből megtudod...(amúgy kb. egy hónap...) -
#2177 Akinek a gta san stílusa jön be annak az tetszik akinek ez az 50 évekbeli style annak ez tetszik -
Newfronter #2176 Ez a játék inkább a filmre összpontosít, nem a szabadságra... -
Newfronter #2175 Grafika: a kocsik nem szépek, de minden más igen. Nálam teljesen fullon megy, és nem akad.
Irányítás: Árkád, nálam azonnal reagál a billentyűgombokra, másnál nem. Jól irányíthatóak a járművek.
Játékélmény(alpha): Úgy verekedsz a csávóval ahogy akarsz, kombókat tudsz bevinni.
A hangulata igazi keresztapás.
Ha valami nem jön be, mindenképp ajánlott egy kicsit tolni a játékot, mert szerintem a történet megfog. A filmbéli hangulatot próbálja a játék átadni, nem a régi idők hangulatát. -
#2174 mester!
mikor lesz már hitmanünk? épp ideje...:) -
#2173 ahha, azért a gtat nem üti meg-mint sokan josolták -
#2172 Az előbb jáccottam vele egy fél órát és egyre jobban tetszik. A grafikán lehetett volna még csiszolni de igy legalább a gyengébb gépeken is megy. A verekedés sztem jól sikerült, az irányítás nem olyan mint egy szimulátorban de meg lehet szokni. -
#2171 na jó mégsem ennyire rossz a helyzet. remélem senkinek nem vettem el a kedvét a játéktól...
-verekedés, lövöldözés tényleg nem rossz! :) irányítást simán megszokja az ember egy idő után... kocsikat is teljesen jól lehet irányítani. nálam is egyből reagál a dolgokra.
-sztori, és hangulat számomra beszt! nagyon jó.
-egy dologgal nem vagyok még mindig kibékülve, mégpedig a kocsik sötét ablakaival. elég hülyén néz ki amikor a rendőr kilóg rajta. :D
ja és minden program, crack nélkül simán fut. feltelepít az egyik cd-keyyel ami az nfo-ban van, és game! :)
-
#2170 Hmm valaki összefoglalná az elmúlt 300 hozzászólás lényegét?
Nincs kedvem átrágni magam rajta...
Sok faszság volt? :))) -
Since #2169 Nincs mit elfogadni...ELfogadom a licenzfeltételekt, majd rögtön ezt írja ki hogy látogassak el a www.....comra és töltsem le a directxet. Nem enged tovább :( -
#2168 anélkül hogy offfolnék és visszaolvasnám az egész forumot? jó a játék vagy sem? -
#2167 itt egy világos kép -
Newfronter #2166 Akkor telepítsd újra, de ne add fel! :)
Since: Fogadd el azt hogy telepítse fel, és ne törődj vele mit gagyog... -
#2165 fizetős sms -
Since #2164 Daemon toolst használtok? Mert nekem telepítés előtt folyton directx-re hivatkozik hogy szerezzek be 9c-set...Pedig az van fennt. Valaki? -
#2163 nem lett jó :( -
#2162 -
DonManó #2161 hát, nem egy műfaj, nem lehet őket összehasonlítani -
bongo1 #2160 Torrent ! vagy wanadoo.atw.hu vagy keresnek és aki keres az talál :) -
#2159 jobb mint a gta?? -
#2158 Van egy w-vel kezdődő népszerű fizetős oldal, ami elég megbízható... -
#2157 NEM HISZEM EL MOSTMÁR HONNAN SZEDIK AZOK AKIK MÁR A GÉMRŐL BESZÉLGETNEK???!!!
TERMÉSZETESEN HÍBÁS VOLT A TORRENT FILE A SAVARIÁN... -
#2156 A godfather.exe simán a DVD gyökérkönyvtárában van, külön,
így aki feltörte, simán lecserélhette az eredetit erre, s eleve így csinálta
meg az image-et.
Ez nem baj, kivéve amikor majd patch jelenik meg hozzá, s kéri az
eredeti exe-t. -
Newfronter #2155 Egy tippem van, indítsd újra a géped.... hátha. -
#2154 sok helyen fentvan csak nekem nem megy:(
hibátészlelve leáll az exe