The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
"Van egy felvétel a Gamemaster DVD mellékletén ahol hárman is tesztelik a játék béta verzióját és közben kommentálják az eseményeket. Egyszerre ketten irányítják a játékot mert botrányosan nehéz az irányítás ezért "2 ember kell a kezeléshez". Ezt átvitten értelmezd úgy hogy kib@szott sz@r az irányítás a bétában, és minimális az esély rá hogy változtatnának rajta. Sõt mivel már csak 2 hét választ el minket a megjelenéstõl vedd úgy hogy nem fog vátozni. "
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather
Hát nem néztek TV-t??? Ott is a reklámokban az összes autó szélvédõje fekete a valóságtól függetlenül!!! 😊))
Hát biztos itt is errõl van szó...és majd a teljes játékban - az eddig látott reklám videókkal ellentétben - már nem feketék lesznek azok az üvegek!!! 😛PPPPPPPPPPPPPPPP
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
mondjuk hamarosan úgyis kiderül mit alkottak...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
2. Ha nem meg tetszik a játék akkor meg miért vagy itt? <#nemtudom>#nemtudom>
Voltam zárás előtt. _______________
Remélem, hogy a Godfather irányítása nem a Driv3r szintjén lesz. <#levele>#levele>
Amugy én már lassan 1 éve nagyon várom ezt a játékot, és remélem nem kell egy hatalmasat csalódnom! Olvastam a PCGURU-t hogy a játék elkészítése több mint 40millió dollárba került, ami minden idõk legdrágább játékát jelenti. Még Marlon Brando hangját is a játkhoz adták, mielõtt még meghalt volna😞.
A pcgurus képek tetszetek nekem, de a gamestaros...az ultraszar!!!Remélem javítottak picit a grafikán. A PCGURU azt írta, hogy a várható értékelés 92-95% között lesz!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A kedvenc játékom a Football Manager ill. a régi CM-ek,ha ismered a játékot tudhatod, hogy grafikáról ezen játékok esetében nem beszélhetünk!Mégis már 10 éve játszom ezen játékok éppen aktuális részével!Vajon miért?
Fentrõl lefele haladva (Mafia, Godfather, Mafia, Godfather, Mafia, Godfather)
...de szerintem is szebb az eddíg publikált képek alapján a Mafia, mint a trónkövetelõ.
ez csak egy egyszerû összehasonlít 1 ilyen- 1 olyan 😉
remélem azért a többség érti mit is akartam 😉
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bár a GameSpynak csak lehet hinni...
az utolsó képen a robbanás viszont nagyon jól néz ki, remélem nem csak tupírozás. valszeg ki lesznek használva a DX-es effektek, csakhát nem csak az számít. meg annyit mondnék az egész, hogyha valaki a játékra igényes, akkor ez nem csak az esetleges játékélményben mutatkozik meg... szerintem.

amúgy mellékesen megjegyzem a film-érzet átadásához igen is a grafika is segít. ha folyamatos karakter szépen kidolgozott mozgások vannak akkor talán kissé feledhetõ meg ha magával ragad a hangulat, de aszfaltba süllyedõ autók 98at idézõ graf kissé azért rossz szájízt ad. tudom sokan hangoztatják, hogy a graf nem fontos. de azért a középszintet szerintem érdemes lenne hozni, vagy legalább a Mafia szintjét ami még a mai gépeket is megdolgoztatja. azaz hogy mit legalább, dehogy várok én olyat 😉 az itt magas léc. ha fele olyan jó lesz mint a Mafia, akkor már nem megy egyenest a kukába...
eddig még a megérzéseim mindig bejöttek, ez szerintem max 1x végigvivõs játék lesz, de ha nem így lesz én fogok örülni a legjobban.
meg amúgysem érdemes vitatkozni, hiszen mindjárt itt a megjelenés.
Ennél a játéknál inkább a hangulaton lesz a hangsúly, ha sikerül csak egy kicsit is film hangulatából átültetni a játékba,akkor nagy sikert fog aratni, az aránylag nem túl szép grafika ellenére is!
Ez a véleményem!És Gerbill igazad van mindenben
Forca Barca