The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Egyébként sokan felhozzák a mafiát is hogy az még most is milyen jól néz ki, pedig szerintem az még rondább mint ez. Az a maga idejében szépen nézett ki de mostmár elég gyenge

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Engem ez most annyira nem érdekel, itt akármilyen ocsmány okádék képet is látok róla, vagy akármit mond valaki, én ki fogom próbálni és majd csak utána mondok róla véleményt.

A filmet szerintem sokan látták,meg a hangulatát is érzik.De ez egy játék,és igy más követelményeknek is meg kéne felelni.Mert ez igy kinézetre botrány.Ha még az irányitást is elb...ák mellé akkor az egész mehet a kukába.
A csúnya városban megyek a csúnya irányithatalan autóval hogy találkozzak a szintén csúnya másik karakterel.Milyen hangulatról lehet itt igy beszélni?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Istencsászár
Pont a képeknek ( videoknak ) kéne azt a hatást keltenie, hogy igen ezt várom mer jól néz ki!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerbill
De egyébként nem tudom mi értelme mondogatni ,hogy így szar úgy szar. Majd ha megjelent és kipróbáltátok akkor mondjátok. SZERINTEM.

Gerbill
A Playware-n már láttatok a videót?

malter
szted miért?talán mert van szemünk...én is ugy vagyok vele hogy a játék feelingje az elsö,de azért legyen már 1 minimum szint 4éve még jo képek lettek volna talán..
Gerbill
De aki nem látta a filmet vagy nem tetszett neki túlságosan az nem értheti az egész hangulatát ennek a világnak.

Gerbill
Még meg se jelent a játék de már most eltemetitek. Megdöbbentõ ,hogy néhány képnek milyen hatása van.

malter
aszem ezt a játékot hanyagolom,pedig vártam 1 jodarabig de most már elegendö kis video,és kép gyült össze ahoz hogy kivegyem a kedvencekböl:/
M@TriX
jah igaz, meg az FFB, amikor átmentél a sínen csúcs volt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

KeKKSZike
Ez tényleg szörnyûûû! 😊 De nem hiszem, hogy ilyen rossz lesz a grafikája! Én nyugodt vagyok, EA MINDIG jó, igényes játékokat csinál! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

zolo
Ez szomorú.😞((((
Én a mafiát pont a vezetõs rész miatt szerettem,képes voltam órákig eljárkálni a városban.De ezekszerint az utódot nem itt kell keresni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Harly18
+ a filmek hangulatát sikerült áthozni, a sztori egy ideig egész jól kidolgozott
- borzalmasan tré vezetési modell, gyenge tps rész
grafika 6
hangok 8
irányitás 4
hangulat 7
kihivás 8
szavatosság 7

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

zolo
A játék milyen jó és rosszpontokat kapott a gamestartól,hogy ennyit érdemel??

http://flickr.com/photos/zolika90/

zaki
2006ban hogy lehet ilyet kiadni?

Jézusom...

Az a fekete nadrág az emberen.Meg ugy az egész.Hát hiába,EA....

galmat
amerikában márc 21., Magyarországon márc 24.

galmat
sorry a nagy képért.De azért ez már várható volt, aki követte a videókat amik megjelentek. Hát azért,hogy a mafia szintjét se üsse...Az EA óriásit hibázott!Azt hiszik a névvel eladhatják a szart is!Hova lett a 40 millió dollár?...Szánalmas...

jakewyler
most tulajdonképpen mikor jön ki a game?

galmat
ettõl hányni lehet!

Harly18
4 oldalas a cikk 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Viktorr
Azt is írták a Gamestarban,hogy amiket eddig kiadtak videokat nagy kamu,sokkal rosszab a graf stb!
LOOL

Sly06
az a gáz hogy a pc-s verzióból rondábnál rondább képek kerülnek napvilágra,érzésem az hogy mindent konzolra hegyeznek igazán 😞(

Hány oldalas cikk van a gamestarban?

Azt hittem üttni fog a game :S De a gamestaros 76% hát szégyen ! EAnak a szégyene ! Attol függetlenül kifogom probálni ! De ezt jól el b@szták ! 😞

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

zaki
és a Mafia anno? jól emléxem vmi 94%-ot...

A Gamestarban 76% -ot kapott

buldozer99
Mért lett törölve a hozzászolásom?

Forca Barca

Johnny23
sztem,ha már "1picit" jobb/kidolgozottabb grafikailag,mint a GTA:SA,akkor már karaj

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Gerbill
Szerintem ez tök király. Még nem láttam. A robbanás nagyon jól néz ki

Magnumrolcsi
video 'Vehicles'

sry ha már volt!!

Gerbill
Ha nálad az élethûség a lényeg akkor fogj egy Thomsont és menj ki az utcára és ott lövödözz.<#vigyor3>

Viktorr
Valaki aki veszi Gamestart nézze meg hány %-kot kapott!!
thx😛

Gerbill
Hát az már csak a te bajod😊 Nálam a hangulat a lényeg

Nekem például nagyon fontos a grafika, csúnya játékkal képtelen vok jáccani, lehetén vok a...

KeKKSZike
Én mááár nagyon-nagyon várom a játékot! Mint már említettem nem olyan régen vittem végig a Mafiát, és félelmetesen jó volt, hatalmas élmény. Engem az sem zavar, ha nem lesz olyan eszméletlen bika a grafika, legalább jobban fog rajta menni. Mondjuk az jó lenne ha minél hamarabb magyarosítanák, mert a Mafiába most az is jó volt, hogy teljesen értettem, hogy mirõl volt szó! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Nah jóvan mostmár, ez a dolog kibaszottul nem ide illik. Szal pls mellõzétek ezt a témát

Gerbill
Hányszor fogod még belinkelni?

Nemcso
Biztos ami biztos alapon, én gyorsan végignyomtam a Mafia-t és a Driv3r-t. Elõbbit nosztalgiából a jó és szép után, utóbbit hogy a konzolos irányításban ismét otthon legyek. GTA SA most kimaradt...

Pesszimistán várom a megjelenést, de szívem mélyén mégis bízom abban, hogy jót tudok majd vele játszani. Legfeljebb majd a film jeleneteit képzelem magam elé. <#rolleyes>

M@TriX
reklámra is kellett pár dolcsi 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
látszik elitták ibkább a pénzt 😛

Nemcso
De a maradék 100.000 -t sem maradéktalanul a játékfejlesztésre költötték el, amint a jelek mutatják. <#ravasz1><#eplus2>

zaki
1 biztos: sztorival nem lesz gond 😛

M@TriX
a jogok, meg a szereplõk ebbõl 39.9 milla 😉

Nemcso
Nem véletlenül került a játék 40 millába. <#eplus2>

M@TriX
a sztorinak lesz ereje, mert azt nem õk "csinálták" 😉

Nemcso
A GS cikk címe és bevezetõje sajna nagyon is ismerõs. Mintha hasonlóan fogalmaztak volna anno a Driv3r -nél is. <#merges2>

Az "új" képek meg semmiben sem különböznek az eddígi "szépségektõl". <#csodalk>

Bízzunk a sztori erejében ! <#vigyor5>

A fekete ablakokat fûrész élû ablakkeret határolja...A fényszórók pedig kellemes ezüst massza hatást keltenek.
Egyre nagyobb érdeklõdésel várom ezt a játékot...

M@TriX
ez mostanában náluk alap 😉
de azért várjuk meg a megjelenést... én a saját szememnek akarok hinni.
az új videó viszont szerintem nem rossz, bár elég kis méretû...