The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont a lényeget hagytad ki XD
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
leírnád a konfigod?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Megvettem a játékot eredetiben. Felraktam. Ott kezdõdött, hogy a játék menüjében nincs egér, nem látom az egeret, akárhogy mozgatom. Mindegy, eljutottam addig, hogy elkezdjem a játékot, az intro filmet elkezdtem nézni. No grafika, csak üres, szürke utcákat látok, és valaki dumál alatta, meg már robbanás is volt, de még mindig ilyen téglalapokat látok.
Mi lehet a gond? Mitõl nincs egér a játékban? Mitõl nem látom a játék grafikáját?
Kösz a segítséget!
7000<#gonosz1>#gonosz1>
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
épp most van tervben egy kommunity blog project. Minél többen lesztek annál jobb, de addig psssszt!
A kocsiból meg így tudsz kiszállni. Ha szembevagy a kormánnyal fordulj balra, hajolj hátra, a kormányba és az ülés háttámlájába kapaszkodj meg, és egy erõteljes rugással rugd ki az ajtót. Értelemszerûen szükség szerint ismételhetõ.
Egyébként amit mondtál...hát nem tom, lehet jó... 😊
][ ВАЗ ][
ha igen, akkor beteszem az üzikhez az oldalt😄
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
amúgy meg tékem volt😄DD
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]