7267
The Godfather
-
Lebowski #6823 eért kell ésszel játszani és nem hentelni a népet hanem használni a gugolást és egyebeket. pl a leggagyibb pisztoly (asszem '38as) is megöl egy embert ha fejbelövöd... -
A tumi #6822 Már Capo rangban vagyok.
Nem lehet embereket hívni ha nem a főküldiket csinálom,hanem pl.egy raktárat támadok meg?Kiba sok az ellenség és kiba sokat halok.
Gáz,hogy az állást csak a védőházban lehet menteni. -
#6821 Van patch a játékhoz? -
#6820 Miért nem jön be a faq? -
#6819 Magyarítás:
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=912 -
#6818 VAN MAGYAROSÍÍÍTÁS!
KI KÉNE TENNI BANNERBA! -
Levike25 #6817 a sima bandaháborút kérdeztem!Egyébként ott még nm tartok, hogy villát foglaljak el, 70%on van a játékmenet, de sokat kalandozok csak úgy! -
Lebowski #6816 jaaaaa. de azisjó hogyha a főépületet iktatod ki mert akkor eléggé meggyengülnek akis digok -
#6815 Sztem Levi25 arra gondolt amikor csak simán bandaháború van. :)
De lehet nem.
Amikor összeszűröd a levet valamelyik családdal, akkor keress egy kis boltot ami az ellenséges családé, veszel előtte bombát bemész leteszed és elmész onnan gyorsba, mert egyből 6-os rendőrség lesz. :) -
#6814 :P:P
-
Lebowski #6813 amúgy jelöli asszem hogy hol vannak a házak. az a lényeg hogy egy olyan zsákutcában vannak általábban ahol nem tudsz továbbmenni csak oda meg vissza. és általában ott elég sok jele van annak a bizonyos családnak. -
Lebowski #6812 a város peremterületein vannak a "bázisok".családonként két házból áll.odamész elkezded lelövögetni a népet és akkor kiírja hogy mobwar.ekkor be kell jutnod a házba ahol a pincébe le kell raknod a bombát majd gyorsan kiszaladni a házból nehogy felrobbanj.ezt családonként kétkét házzal kell megcsinálni..
hajrá -
#6811 fel kell robbantani az ellenséges család (akivel warban állsz) bázisát, fogalmam sincs, hogy hol találod, csak azt tudom, hogy mit kell csinálni -
Levike25 #6810 azt áruljátok el nekem légyszi, ha banda háboró van, akkor mit célszerű tenni?volt egy a tattagliákkal és az idő letelte után kiírta, hogy elbukott banda háború! -
#6809 ja ok:) -
Levike25 #6808 csak gondoltam szólok! -
#6807 édes mindegy:) -
Levike25 #6806 én a gamecopyn találtam egy olyan cracket ami a kiszállós problémát meg az egereset megoldja, és nem kell semmi mds meg ilyenek!A legfrissebb cracket szedjétek le! -
Lebowski #6805 mmint az a jo megoldás hogy nem crackeled
csak nem beszéni mágyár -
Lebowski #6804 amúgy télleg az a legjobb megoldás ha nem crackeled... -
genory #6803 Köszönöm! Sikerült!! -
#6802 http://gamecopyworld.com
------------------------
The Godfather Maxi image//The Godfather Mini image
nem tudom pontosan melyik néven van fenn, de mindkettő jó, letöltöd, kicsomagolod, beteszed daemon tools-ba és játszol! -
A tumi #6801 Innen leszedhető az image és az sd4hide is. -
genory #6800 Sziasztok!
Egy olyan mini imagot amivel a kocsiból való kiszállást meg lehet oldani olyat hol találok vagy mi a neve!?
Kösz -
A tumi #6799 Már majdnem 2 HÓNAP eltelt de FÁKK még mindíg nincs.
Mikor lesz javítva?
-
#6798 Bár a víruskeresőm fel se hagyja tenni, mert trójait talál benne. -
#6797 Már van magyarítás, nem? -
A tumi #6796 Hello
Az SD4hide programot,hogy kell használni?
Berakom a deamonba a imaget.Aztán csak berakom hide progit a játéknak abba a könyvtárba ahol az exe fájl van és nyomok egy hide-ot? -
#6795 visszavonom...-.- -
meril #6794 Már van magyarosítás! www.magyaritasok.hu Innen le lehet szedni! -
#6793 még nincs, csak készül -
#6792 katt - van magyarosítás - katt -
#6791 nekem sem állította át. asszem annyi volt, hogy átállítottam, majd kiléptem a játékból és vissza. úgy emlékszem ettől megjegyezte. ha nem akkor nemtom. -
Lebowski #6790 sziasztok!
mivel a faq nem működik, ezért bátorkodom megkérdezni, hogy nem tudjátok e véletlenül mi a megoldás arra hogyha a játékban alapból inverse mouse-om van.ha bekapcsolom az inverse-t akkor sem fordul meg.
van ötletetek mi ilyenkor a teendő? -
#6789 Sziasztok
PS2-n tényleg vannak más küldetésel amik PC-n nincsenek? -
#6788 az is igaz. Csak hogy ne jöjjön felháborodva, szóltam előre:\
-
#6787 de itt a topikban is megtalálja vagy tévedek? csak rá kell keresni az "autóból nem tudok kiszállni" szóra és megvan:) -
#6786 rád szóltunk:) -
#6785 faq nincs egyelőre. törölték a tárhelyem ugyanis:\ majd felrakom a másikra, csak szóljatok rám. -
#6784 autóból ki tudsz szállni?
ha nem, akkor neked is a crack-es problem van, faq-ban le van írva mit tudsz kezdeni vele. egyébb ötletem nincs.