7267

The Godfather

• Don Norbertó
    Hát ilyenről még én se hallottam.
  • mate000
    olyanba nemtudtok segiteni, hogy mértnemtudok menteni?legelején safehouseba kirja, miokor mentek hogy error saving game.mértvan?plz help
  • hubispace
    Köszi mindenkinek a segítséget, tovább jutottam, de nekem azzal volt a bajom hogy a csávó dérdepelt és nem tudtam felállítani, de nagy kínok árán rájöttem :)
  • bigapó
    mindig írja, hogy melyiket kell nyomni, csak az utasításokat kell követni. ha meg gamepad-dal nyomod, akkor is rá lehet jönni. nekem is az van és már játszom a küldetéseket:) nem nehéz.
  • mike0013
    sétálni csak simán W és tarts lenyomva a "mittudoménmilyen"(megragadás) gombot és csak utána engedd el...
    jobbra, vagy balra rántsd az egeret!
  • hubispace
    Megpróbáltam de sétálni enm tud vele, mert rögtön elengedi ahogy elindulok az egeret meg hiába huzogatom hirtelen nem csinál semmit, asszem uninstall lesz :)

De azért köszi a segítséget, ha van esetleg még ötleted akkor annak azért örülnék
  • mike0013
    oks, lökni pedig (ha jól emlékszem) úgy kell, hogy megragadod és elkezdessz vele előre sétálni és elengeded (sétálás közben)
    vagy csak fogod az egeret és oldalra rántod (ezzel karakterünk is oldalra rántja áldozatát) és elengeded! Valamelyik biztos jó:D
  • hubispace
    Annál a résznél vagyok mikor Luca Brasi eljön meglátogatni a legelső küldetés és ugykezdődik hogy engem püfölnek majd ez a Luca mondja hogy egy az egy ellen, hallottam valami olyat is neki kell a csávót lökni valami kukáknak de nem tudom neki lökni azt hogy kell??
    A kép még utón van :))

Előre is köszi a segírtséget
  • mike0013
    ha egy képet dobnál annak örülnék és talán tudnék is segíteni..
  • hubispace
    Hali mindenkinek!
    Kezdek kikészülni a jázéktól mert még csak a tutoriálnál vagyok ahol ütlegelni kell egy fazont és közben ki van írva mit kell csinálni. Odáig nagyon jó hogy letérdel az ipse de onnan nem jutok egyről a kettőre mi francot kell csinálni vagy ez a csávó sosem hal meg??
    Csak még annyit hogy amit ír nekem bunyó keözben segítséget semmit nem ér mert ha azt nyomom akkor elengedi a csáveszt.

Valaki help
  • Levike25
    csö mindenkinek!
    MOst fogom elkezdeni a játékot nemsokára telepítem!azt szeretném tudni, van e olyan peccs vagy kiegészítő amit érdemes feltennem mielőtt játékot kezdek???
  • bullterrier
    Most ott tartok hogy bombákat kell elhelyezni a családoknál.Elég szopatós ez a rész.
  • Fido4life
    jaja, bár az is elég jó volt...
  • bullterrier
    Meg a The gateway,igaz az asszem csk ps2-ön jelent meg.
  • Fido4life
    Na meg a Maffia...:)
  • bigapó
    ja, de végülis a GTA is ilyen volt. mindig egyik végből a másikba kellett menni:))
  • bullterrier
    egész jó ez a játék csak ne kéne annyit kocsikázni a városban.Néha unalmas már.
    egyik végéből a másikba. ÁÁÁÁÁ
  • bigapó
    az invert mouse-t nálam is hiába állítottam be, akkor is úgy maradt. ki kell hozzá lépni a játékból. elég nagy hülyeség, de ez van
  • bullterrier
    Persze újraindítás után daemon és úgy sd4hide.
  • bullterrier
    Hello.
    Most kezdtem el a játékot Én is.Szembesültem ezzel a problámálval.Nekem se ment pedig úgy csináltam mindent ahogy le van írva.De végül sikerült.Emulations->Safedisc van csak bejelölve.Unmount all drivers,és újraindítottam a gépet,majd sd4hide.Lehet hogy hülyeség amit írok de azóta megy.Ja és a kocsi beszálláson kívül jó lett az irányítás is.Mert ha balra húztam az egeret jobbra fordult a csávóka.Full káosz.De most minden tuti.
  • VL1
    Na rájöttem végül is igazad volt bár nemértem hogy akkor a többi játékban miért nem csinálta.
    Az egész billentyű rossz volt mert mikor ideges vagyok mindíg azt ütöm
    De szerencsére van volt már egypár gépem és lecseréltem a billentyűt.
  • bigapó
    és nincs olyan gomb amivel ezt a részt átugorhatnád? skip vagy cancel (utóbbi lehet, hogy az egész folyamatot zárolja, de akkor nemet kell "mondani")
  • Bence94
    helo fel akarom rakni a játékot és azt írja hogy frissítsem a directx-et
    amikor telepíteném pedig friss van fenn meg probáltam hátha de igyse jo.másodszorra akarom felrakni.mi a gond?
  • VL1
    Az biztos hogy nem a gomb ragad be mert mindennap ez megy és sok játékkal játszom csak ennél van gond.De azért kösz a tippet.
  • bigapó
    nekem úgy tűnik, hogy beragad egy gomb. legalábbis nem tudok más okot erre. nekem nem csinálja. bár ha gamepaddal is előfordul akkor végképp nem tudom, sajnos:(
  • VL1
    Gamepad-al is próbáltam de azzal egyátalán nem megy.
  • VL1
    Lehet hogy a gépemmel van gond?
  • VL1
    légyszives valamit mondjatok erre #6745
  • bigapó
    igazából először még megis crack-eltem, aztán mikor nem tudtam kiszállni a kocsiból beugrott, hogy annak idején mintha erről lett volna szó, visszakerestem itt a topikban, megtaláltam az általad is említett hsz-ben (5269 asszem vagy a másik) a linket (a gamecopy-s), azt leszedtem, az image-n szerencsére megvan az eredeti exe, azt visszamásoltam, ezután a maxi-image-t bemountoltam, indítottam a játékot és minden flottul megy. szóval nálad valami más lehet a problem, esetleg az a verzió ami neked van, az nem jó. szerezz be másikat. holnap vagyok csak otthon, ha kell meg tudom adni a pontos nevét az enyémnek.
  • peacyg
    Felraktad a játékot, majd a maxiimage-t mountoltad daemontoolsban majd ment, igaz? Na mert nekem így nem megy :(
  • bigapó
    nekem a legújabb deamon van fent (4.08), emuláció nincs egysem bekapcsolva, valamint nincs anti-securom meg hasonló "álcázó" progi fent. ja és alcohol sem. használom azt a maxi-image-et amit a gamecopyworld-ről szedtem és simán megy, semmi gond, kiszállok-beszállok az autóba.

ja és tök jó a játék:)) főleg a bunyók egyedi megoldása és nekem gamepad-om van, szóval még jobb az élmény:)
  • peacyg
    Bocsánat, de egy ilyen kérdéssel offolnám a témát: ugye adott a probléma, hogy nem tudok kiszállni a kocsiból, erre az 5181 és 5269-es hszek alapján eljárok...(Nem crackeltem stb stb mindent úgy csináltam, ahogy le van írva.)
    na de itt a bökkenő: NEM INDUL EL és azt írja ki, hogy: "CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game"
    És tényleg úgy jártam el, ahogy le van írva. És ez olyan kiírás, mint amit akkors zokott, ha nem crackelek egy játékot. Kérlek segítsetek. Már nagyon ideges vagyok...
  • The FlashBack
    faq nincs mer törölték a tárhelyem:\
  • VL1
    A faq meg nem jó legalábbis nekem valami freeblog-jön be.
  • VL1
    Már megcsináltam hogy ki tudjon szálni a kocsiból és csak erről írnak.
    De nekem ígyis gond van a kezeléssel ijet nemtaláltam.
  • VL1
  • VL1
    De holvan ez leírva?
  • Fido4life
    Nagyon szépen kérem hogy olvasson és utána kérdezzen..
  • VL1
    Vlaki segítsen már megcsináltam hogy ki tudjon szálni a kocsiból de az irányitás nem jó néha magátol elindul néha nemtudom megállítani mit csináljak?
    Nagyon szépen kérem segítsetek.
  • K Ace
    Hi. Tudja valaki, hogy vistán működésre lehet bírni valahogy a játékot? Mer rögtön ahogy indítom visszadob az asztalra hibaüzi nélkül. Próbáltam a kompatibilitási módot az se segített.