The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heliosz007
nekem van szkennerem. a pcguru godfather-es cikkje érdekel?

Gerbill
Van szkennered? Mert kíváncsi lennék rá, de azért az egy cikkért nem szeretném megvenni. Vagy ha nincs akkor várok a játék megjelenéséig<#rinya>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

heliosz007
ja, én is a pcgurura várok

Gerbill
Ez olyan hogy megjelenés elõtt a San Andreashoz is mindenkinek kellett a térkép de hogy minek azt nemtudom

buldozer99
Oké hadd nézegesse

Forca Barca

buldozer99
Hát ja

Forca Barca

😄 jóvanna, hát hadd nézze meg!
Nemtom hogy a konzolos verziót tesztelték e, én a pcgurut veszem, az meg csak pénteken jelenik meg

buldozer99
De minek neki a térkép maj ugyis megtudja a játékban hogy milyen!!!!

Forca Barca

Gerbill
De a konzolos verziót, vagy nem?

heliosz007
de még az is lehet hogy az a megjelenésig kijavítják !! de ez nem valószínú. de igaz : ez legyen a játék legnagyobb hibája

http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/control_ny.jsp
Itt a térkép

heliosz007
ja

Tudom, de az új gamestarba már a teljes verziót tesztelték

Viktorr
Valaki tudna belinkelni egy térképet?
Nem találom sehol

Gerbill
Egyébként arra még nem gondoltatok hogy az újságok csak próbaverziót kaptak, és a játék hibáin még bõven javíthatnak. Mondjuk mostmár lassan kezdik sokszorosítani de több mint egy hónapjuk volt a hibák orvosolására.

Jogos

Gerbill
Ez legyen a játék legnagyobb hibája.

Nah jó, de azért azt a fekete üveget nyugodtan kijavíthatták volna...

Gerbill
Az autókat márcsak azért sem érdemes összehasonlítani a mafiával mert a keresztapa kb 10 évvel késõbb játszódik, és most belenéztem a filmbe, és ott sincs valami nagy autó felhozatal(kb úgy néznek ki mint a képeken. Csak azért szebbek.).

buldozer99
Az bizti

Forca Barca

buldozer99
De én lassan megyek gépezni a King Kong vagy pop3 vagy tony hawk's american wasteland!!!!<#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email>

Forca Barca

Gerbill
Szerintem akármilyen szar lesz a grafika vagy az irányítás a hangulat elvisehetõvé teszi. egyébként a grafika szerintem néhol nagyon kidolgozott (pl.:karakterek) néhol pedig elnagyolt (pl. az üzletek textúrája). Bár akárhogy is nézem az itt berakott képek(#958) alapján a grafika ha nem is csúcs de olyan hangulatos egybeillõ.

buldozer99
Az biztos!!!!!!!!!!<#hawaii><#hawaii><#hawaii>

Forca Barca

heliosz007
na akkor ebben 1et értünk

oan tuti nem lesz a gammába

buldozer99
Én is arrol a gatyásrol beszélek amit heliosz mondott mert az télleg kurva ronda és olyan tuti nem lesz mert az olyan paint-os!!!!

Forca Barca

Nemtom elég szaggatott😄

heliosz007
de azt a képet szerintem is pingálták : a gatyája az kizárt hogy úgy néz ki, azt valaki törölte és azé néz ki úgy ahogy kinéz

heliosz007
semmi

Jah akkor én kérek elnézést

heliosz007
nem errõl a 7 Godfather-es képrõl beszélünk !!( amibõl 1 mafiás <#wink>), hanem arról a rondagatyás mukirõl akinek a kezében ott a dinamit! az nem gamespy-os kép!!!!

Ezaz!(Mikor a képeket a gamespy készítette)

Tehát amit a képen látsz az nem igaz,hanem amit Te gondolsz,az az igaz.Érdekes...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Miben van igazad?
Mer nagy reményeket már én se táplálok a játék iránt, viszont ha mégis jó lesz, akkor legalább meglepetés lesz!
De azér ne legyetek ennyire optimisták. Azon felül a gamespyos képeket valószínûleg nem vmi görény csinálta!!! A vélemények tényleg szélsõségesek!
Sztem:
A hangulat jó lesz
Középszerû grafika
Jó történet
Szar irányítás

heliosz007
na látod

heliosz007
ebben 1et értünk

buldozer99
Ja biztos mindenki el fog vele jáccani és nem tom de lehet hogy csak valami görény csinálta azokat a szar képeket mert ennyire szar nem lehet!!!!!!!!!
Tök jó lesz szerintem!!!!De különben már mindent beszélnek az emberek és ki tudja hogy igaz-e vagy nem !!!! Ja és heliosz007 igazad van<#vigyor3>
Na ennyi

Forca Barca

nah mondom én. De a hangulat sztem azér jó lesz. Én biztos elfogok vele játszogatni

heliosz007
ja ebben van valami Curka

Gerbill
arra gondolok ami a jobb oldali "Videó lejátszó" felirat alatt van. Online nézhetõ

LOOOL, sztem az a 40 milió dollár az a zenékre, és a szereplõk hangjára ment el😄. És ezért lesz jó a hangulat!
És az EA kvára nem igényes az utobbi idõbe---->lásd fifa

heliosz007
mit?

Ezt már láttuk nem egyszer de nem is kétszer.
heliosz007
ja és az is számít valamit hogy ez minden idõk legdrágább játéka !!!

heliosz007
és bízok a sikerben -> az EA igényesebb annál mint hogy ilyen szart dobjon piacra !!! -> tehát annyira szar nem lehet

heliosz007
NEM BAJ : a remény hal + utoljára

Sil3nt
onnan modnjuk, hogy a gamestar már tesztelte és szarnak minõsítette

SiteDisagner
Szerintem jó lesz ez, ugyis manapság nem igazán dobtak ki ilyen stilusu gémet...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Sly06
mert õ még titokban bízik a sikerben 😊)

Istencsászár
honnan tudod hogy nemkell e temetni?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES