7267
The Godfather
-
#2355 Hát mondom, hogy konzolra is tervezték. Nem véletlen PC-re már nem annyira éri meg nekik kiadni ezért konzolra gyártanak és utánna kicsit pofozgatják PC-re!! Erről van szó! Ez a dühítő! A MAFIA ezért volt fasza mert az élből PC-re készült!! -
#2354 sry, szóval: hiba -
#2353 bocsi az újboli offért de sfcleaner után is szar a daemon :(
a hiba így néz ki:
pls help aki tud!hiba -
#2352 Állítólag x360-on nagyon jól fog kinézni -
#2351 Csak ők ezt nem szennynek szánták! Konzolon biztos fasza mert teljes mértékben az a cucc azér ilyen gépen!! -
#2350 A géped megfelel a gépigényben leírtaknak? -
Liszi #2349 tom má rájöttem csak hát az este után ezt nehéz xDDD
amugy multkor osszevesztunk szal nem vok vele joba xP oO -
#2348 én tudom mi az az sd4hide...;) -
#2347 Tudod márcsak a stílus miatt is nyugodtan lehet róla itt is szótejteni! -
#2346 na igen erről van szó...jönnek az okasak hogy te tudnál jobbat csinálni?...pufff nem én nem tudnék jobbat csinálni de nem is én vagyok az aki pofátlan modon kiteszem majd a gamára a 15-18 ezer ft-os árcédulát...höhö hé láttad mi a címe a játéknak THE GODFATHER ugye megveszed te is mert ezt a címet adtuk neki....höhö woooo the godfather? nanááá, hogy megveszem... köszönjük kedves lámikám, hogy fentartod eme remek céget (EA logo) hogy továbbra is eltudjuk adni a szennyünket:DDDD -
#2345 google :) -
Liszi #2344 Megvan az sd4hide! De nekem azt írja ki hogy a godfather.exe hibát észlel! és semmilyen próbálkozásra sem indul! Help me! (jah és nem olvastam vissza,sry:P) -
#2343 g00gle a barátod -
#2342 Van aki nem érti hogy mi az a gta stílus. Az azt jelenti hogy nem lineáris küldetések vannak hanem szabadség, tehát küldetések között szabadon mászkálhatsz a városban, és nem küldetés küldetés után. A mafiáról pedig a mafia topikban beszéljetek -
#2341 Google a te jóbarátod... -
#2340 Senki nem fikázta csak tények kerültek a hsz-ekbe!! -
#2339 VAnnak benn az előző oldalakon! (én inkább elkérem majd valakitől ha tudom) -
Liszi #2338 Sd4hide-ot honnan szerzzek? :O -
#2337 Úgy érzem a mellékküldetések a játék végére fognak maradni. Fegyvert az utcán álldogáló emberektől lehet venni, azoktól akik a térképen paralelogrammával vannak jelölve. A fikázásról meg csak annyit hogyha nem tetszik akkor azt mondjuk leírod egy kommentben és kész, nem kell 300-szor leírni.
Ruhát tudja valaki hol lehet venni? -
#2336 De állítólag nagyban folynak a munkálatok a MAFIA 2-őn, úgyhogy remény még van a műfaj megmentésére! -
Since #2335 Honnan lehet letölteni? -
#2334 Tudnátok berakni egy-két ingame képet? Csak úgy random, mert most pause-ra állítottam a torrent-em, egyszerűen nem tudom eldönteni hogy érdemes e miatta rontanom az arányom. :) -
#2333 Leutánzás dolog azért durva, mert a Keresztapa azért kicsit előbb létezett, mint a MAFIA aminek az ihletője a Keresztapa volt!! Az tény, hogy a játék olyan sikert és annyi jól eltöltött órát nem fog szerezni mert elég gyenge a MAFIA-hoz képest!! -
Darkboy #2332 Elindítod. Nyomsz a hide-ra. Nekem nem kellett SP 2. -
#2331 sd4hide-ot telepíteni kell:?:o
-
#2330 Egyébként csak az a gáz az egészben, hogy az EA nagyon nagy név és csapat. De az Illusion Softworks azér nem annyira, ennek ellenére jó gamét csinálltak 2001-2002-ben és az se mellékes tényező, hogy nagy verseny folyt mivel a GTA 3 is akkor készült! A MAFIA előbb került a boltokba és klasszisokkal nagyobb game lett mint a GTA 3 ami akkora de akkora egy bugos f.. volt hogy az már durva! Erre 2006-ban van pofája egy cégnek 13000-18000 Ft-kérni egyolyan játékér ami talán már 2003-ban is úgyanígy gyenge lett volna {lehet, hogy a játékmenet jó, meg nem rossz a hangulat (bár ahhoz jó graf és a jó irányítás sokat tesz), de akkor is}!! Szóval nem ezt vártam, de ezt mondjuk már egy két hónapja be is írtam ide, az első videók és képek alapján pont azt mondtam amit most mindenki a játék kipróbálása után, tudtam, hogy vacak lesz az irányítás, konzolos a grafika!! De reménykedtem! Sajna az kevés volt!! -
DJviolin #2329 Én úgy érzem, hogy a Mafia-hoz hasonlítani esztelenség ezt a játékot, mert a Mafia egy játéktörténelmi remekmű, amely nem csak a GTA stílusban viszi a pálmát, hanem úgy általánosan is. Lehet akármilyen jó vagy rossz a Godfather, a Mafiát felülmúlni nem tudja, hanem maximum csak leutánozni.
(Hülyeség ez, hogy GTA stílus, mert hol volt még a GTA3, mikor a Mafiát el kezdték fejleszteni, csak sajna ez az általánosan elfogadott tévhit az a kifejezés, hogy GTA stílus, meg GTA klónok.) -
Darkboy #2328 Sd4 hide-ot telepited, azonnal indul. -
#2327 te úristen -
#2326 akkor nem is olvasom tovább:P
de az eddig is tény volt, hogy a mafia jobb!? nem?
-
#2325 Hello!
Az nforco-on van egy crackes változat. Annak a crackjét nem tudja valaki,hogy honnan lehet letölteni? -
#2324 Valami olyasmi, hogy nekem lejött, nekem is meg, hogy indítom meg, a MAFIA jobb (ez tény!!), meg ilyesmik!! -
#2323 Majd ha ők jobbat hoznak össze - az hozzon össze jobbat akinek ez a dolga.
Nehogy már az itt vagy akárhol lévő víz, gáz, fűtésszerelő vagy bankár vagy akármi más nem programozó szakmában dolgozó emberke jobbat hozzon össze. Mindenki a saját munkájában hozzon össze, olyan jót amit tud(a programozók is). -
#2322 Ne máááár...
Komolyan, ez nekem fáj...
Mi a f*szért kéne neki összehoznia bármit is???
Itt írogatták, hogy 200an csinálták nemtom hány évig, meg nemtom mennyi pénzből..
Ebből élnek, még jó, hogy sokkal jobbat kéne csinálniuk, és ha valaki nem csinál jobbat, akkor nem is mondhatja, hogy háát, ez 2006-ban elég gyengének bizonyult? LOL -
#2321 mivolt az elmúlt 180 hozzászólásban?
valahogy nincs kedvem átnyálazni..:P
-
#2320 én ezt a dátumodsid arra értettem hogy te tudnál jobbat összehozni??? tovább nem is kommentálom -
#2319 miért talán nem 2006-ot írunk? tegyük oda egy 2002-s játék mellé..... tovább nem is kell komentálni -
gaspy #2318 Jó a játék, na megyek vissza játszani:-) -
#2317 szerintem próbáld ki:D nekem teccik!!! 1ébként nem tudjátok honnan tok fegyvert szerezni me nincs munícióm??? -
#2316 Ezt most nem a játék védelmébe írom, hanem általánosan. Bírom mikor jönnek emberek a "2006-ot írunk..." és egyéb ilyen kifejezésekkel, hogy fikázzák a játékot. Majd ha ők jobbat hoznak össze mint az adott game akkor írják csak nyugodtan :) Azt a legkönnyeb, hogy a fotelba karbatett kézzel várjuk mikor jön ki a game aztán letölt/install és jöhet a fikázás :) De a rutinosabbak meg se várják hogy kijöjjön ők már akkor fikázzák :) erről csak annyit röviden, hogy nevetséges!! :)