The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gamestar értékelés:
Grafika:6
Hangok:8
Irányitás:4
Hangulat:7
Kihívás:8
Szavatosság:7
Amugy 76% kapott
Grafika:6
Hangok:8
Irányitás:4
Hangulat:7
Kihívás:8
Szavatosság:7
Amugy 76% kapott
Forca Barca
ez nagyon szép, de ez a kép nem a játékból van (pedig én örülnék annak a legjobban ha úgy lenne)
Okés, visszatereljük a témát!ÉS bocsi
Ha "ilyen" szigorú lennék, akkor már az uccsó kb. 100 hozzászólás ment volna a levesbe, egy-két emberke most büntetõpontokkal lenne "gazdagabb", és a topik 24 órás vesztegzár alá kerülne...
Ez igaz, maradjunk a godfathernél
Ovóbácsi ne tessék má ilyen szigorúnak lenni<#wave>#wave>
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Srácok, légyszi! Elég! Ez nem chat, és nem óvoda! Komolyan mondom nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgotok, mint itt tobzódni, és végképp szétkúrni a topikot!
Semmi különöset. De lehet hogy nemsoká megyek Battlefieldezni.
bmeg van 10 jó játékod és parázol a Godfather-en! én a helyedben éjjel nappal nyomnám az a 10 játékot!
Elmentem egy kis idõre és máris hiányoltok?
Na szerintem is év játéka lesz<#vigyor3>#vigyor3> bár tuti nem de jo lenne mert sok jo játék fog idén megjelenni pl:tomb raider legends de jo lesz az bizti csak azt nem tom mért nem csinálnak demo-t pedig mindenki leszedné hogy milyen mert eddig kevés játéknak nem volt demo-ja de nagyon kéne már a game bár hétfön vagy kedden meglesz a toca race driver 3 az pedig kurva jo de most kb olyan 10 játékom van ami normális és még nincs végigvéve!!!!
Ez megfelel egy kisregénynek!!!!
Ez megfelel egy kisregénynek!!!!
Forca Barca
Tuodo má mingyá 11 ilyenkor má a kisgyerekek alszanak!!!!!!!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Forca Barca
itt vok, csak közbe jáccok
mivan itt gyerekek, esti flém?:d
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
pontosan ugy
hát ugy, hogy mikor rámész arra h fórum, akkor ott baloldalon vannak ien opciok, és ott van h VIP jogok felvétele, klikkelj rá, és utána már tudni fogod.
De ha már 1éve regeltél akkor kapsz ajándékba is
VIP jelentése: Very important person
De ha már 1éve regeltél akkor kapsz ajándékba is
VIP jelentése: Very important person
Akartam felrakni képet de csak 20 kbytot enged de VIP felhasználoknak 200 és mi az a VIP és olyat hol kell csinálni?
Forca Barca
Kéne😄
Egy ideig mást se csináltam. Csak most formatálták a C-t a játék a D-n volt de mikor játszottam vele újraindult a gépezért letöröltem. Azóta nem telepítettem újra
Egyszer már én is végigtoltam, de most hot caffé moddal, magyarul is végigtolom