7267

The Godfather

• Gabor1990
    asszem a space-el
  • Liszi
    én még beszállni sem próbáltam xDDDD
  • Curesz
    Hahoo vki erre: #2429
    jah és hogy tudok kkiszállni a kocsiból?
  • Liszi
    aMIKOR KÉT CSÁVÓVAL EGY KÉK RUHÁS CSÁVÓT KELL MEGFENYEGETNEM AZ ELEJÉN,NA OTT MIT KELL CSINÁLNI?Írja h W slam D slam meg ilyenek de nem reagál!!! Help me!
    (bocs a nagybetűkért,má nincs kedvem átírni oO)
  • moralosan
    Ehh én már elvittem Michael Corleonet a hajóhoz, aztán már kiskatonává avatott Vito Corleone +

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elviszik és megölik Frankie-t, Monk hugát akivel majdem összejött *.
  • moralosan
    jézusom :D:

Kilépsz a menübe, majd "Map".
  • Curesz
    Nekem is az a bajom, hogy az egeret jobbra irányítom erre az ember balra fordul. Nem lehetne vhogy ezt megfordítani?
  • gaspy
    Térképet mivel lehet előhívni?
  • pries
    Mitől lehet az, hogy nincs se kurzor, se kép csak sziluettek. De más új játékok maxon elmennek. (pl.:CSI3 POPT2T TCNY)
  • Gabor1990
    a napszakok váltakoznak
  • moralosan
    Nem csak ennyiben merül ki a Bloom :), tompítja a fényvisszaverődéseket, nekem tetszik.
  • heliosz007
    ja küldetés közben nem mehetsz arra amerre akarsz!!!!
  • kirol
    Én kb 5 percet játszottam, mert megyek itthonról, így viszonylag kevés infót tudok még, viszont az nagyon nem tetszett, hogy elakartam bóklászni, erre kiírja, hogy elhagytam az általa engedélyezett játékterületet ezért meghaltam.

Ez elég hülyeség.
    Na majd ha több időm lesz, kívánci vagyok milyen lesz.
  • Gyocsika
    Nektek mennyi idő alatt jött le és honnan?
  • Mr_no_NaMe
    Amúhy ki lehet nyírni a családokat? Mer a Vendettával eléggé szarul állok és találtam valam irohatt nagy épületet amit nagyon elbarikádoztak. Azt megtámadtam de mindig megölnek. Ha ott kinyírok mindenkit lehet vége a Vendettának?
  • buldozer99
    Nekem most lett meg a game és fél óra játék után nagyon teccik meg minden fasza csak az autok irányitását meg kell szokni!!!!
    Nagyon zsír
  • heliosz007
    ja ott én is +haltam párszor de használd a fal mellé bújás!!! úgy nem olyan vészes
  • ChevyG #2418
    kéne faq
  • reménytelen
    Én elakadtam a kórházban, mindig meghalok :(
  • heliosz007
    na? ki hogy áll? szerintem zsír, ez a fojtogatós kötél nagyon teccik:D most sokat is kellett használnom meee most tettem bele a rendező ágyába a levágott lófejet :D
  • ACE
    Kurvajó, nálam nem lehet átállítani az egeret, ha balra akarok menni jobbra megy... Ennyi, Uninstall...
  • mila69en
    XD
  • arty
    default.ini-ben nincs valami oksosáág?

én ezt találtam:
    [XBOX_360_For_Windows_(Controller):10:1:5]
    DEVICETYPE=JOYSTICK_DEVICE

hát, nextgen konzolon ez a gfx bünti lesz :D
  • Sly06
    nállam megy nagyobb felbontásban is de az irányitás miatt a játék elveszti a szépségét autóval pl nem tudok ugy menni hogy ne szedjek össze vagy 2 potyautast
  • arty
    nem... :O akkor nálad elállitodott vmi! :(
  • ACE
    Ja, csak nálam az Invert mouse-ra csak a vertikális mozgást invertálja, a vizszintest nem... tehát ha balra húzom az egeret, akkor a csávókámnak balra kéne fordulnia, ez pedig mindenhogyan jobbra fordul... Nálatok is így van?
  • arty
    de, van invert mouse ... controls, egér érzékenység alatti kis jelölőnégyzet :)

(ez most nem neked, hanem az elinditobajokoknak: h mennyi láma jár ebbe a topikba, az hihetetlen :D miért nem vesztek egy pléjsztésönt? :D)
  • zol45
    Na elkezdtem vele nyomulni, 1024*768 -ban elég szép szerintem , de az irányítás az tényleg pocsék, és egy kérdés : a kocsiból hogykell kiszálni ? mert nézem de nemtaláltam meg.XD
  • Gerbill
    Nekem nem fordítva működik, bár ez nézőpont kérdése, kinik mi a fordítva.
  • Curesz
    akkor kinyomom. köszi mindent
  • MrTressy
    felraktam ide is.
    Bloom-tól lesz homályos a kép széle.Én személyszerint rühellem
  • Curesz
    Juj nagyon kösz a cracket, végre elindult.
    Amugy a beállításoknál a bloom mit jelent?
  • ACE
    Titeket nem zavar hogy nem lehet az egeret megfordítani? jobbra-ballra fordítva működik, és FPS játékokhoz szokott emberkéknek csöppet furcsa lehet. És állítani sem lehet...
  • Gerbill
    Le volt már írva a rendes is, szóval használd az oldal alján található keresőt
  • mila69en
    S3 trio:-)
    PII-400 mhz
    DX6 kompatibilis hangkártya:DASD:SA:DA:AS:D
  • pries
    tud valaki egy gépigényt?
  • Liszi
    aha
  • The FlashBack
    köszönjük szépen
  • Gerbill
    Nincs cd-s verzió