7267

The Godfather

• Aldrin
    nekem nem kér cracket! csak egyszerűen, mikor indítás után pár másodpercel kijön a hibaüzenet, h a godfather.exe hibát észlelt, ezért leállt. a kellemetlenségekért elnézését kérjük. bla bla!
  • The FlashBack
    A(z) godfather.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Na ezt magyarázza el nekem valaki
  • heliosz007
    akkor nem cseréli fel az oldalakat? (tehát ha jobbra húzom az egeret akkor nem balra megy?)
  • eprex
    ha vkinek gondja van a clonecd-s verzióval (craket kér) használjon sd4 hide-ot azza megoldodik
  • Aldrin
    nem írtam ki! bemountoltam daemonba! és mikor elindítanám, akkor jön a windows hibaüzenet
  • gaspy
    "de ha nem crackelek, akkor nem indul el! crack nélkül hogy lehet eidnítani?"

Kiír valamit?vagy csak nem indul...
    A cloneos verzióval elméletileg nem kell semmit csinálni csak install aztán mehet a menet
  • Ereszt
    Egyik haveromnak ez a problémája, nem tudjátok mi lehet a baj?

"telepítő szerint nincs fent a legújabb dx
    de már felraktam a dvd-ről ami fent van rajta, leszedtem netről a legújabbat
    és még mindig basztat"
  • theodor
    Ha tartalmazná azokat a effeketket amit a driver 3 tartalmaz rohadt jó game lenne.A kettőt össze kéne olvasztani.De így nagyon hiányos
  • heliosz007
    de nekem is a clone cd-s verzió van és megy crack nélkül:( kiírtad te is? v. mit csináltál?
  • AmcsiGyilok
    Én is kipróbáltam ajátékot én a clonecd-s verziót szedtem le és crack se kellett hozzá azonnal indult ilyet se mindennap látni manapság:D
    irányítási gonok nálam nincsenek minden gomb rendesen reagál a grafika se olyan csúnya 1280x1024 6xAA és 16AF mellett.
    Engem nagyon megfogott a története bár az iráynítást még egy kicsit szoknom kell de én kellemeset csalódtam benne az előzetes hsz-ek alapján rosszabbra számítottam
  • Aldrin
    de ha nem crackelek, akkor nem indul el! crack nélkül hogy lehet eidnítani?
  • scorpeeon
    nah, én már túlvagyok a lövöldözős dolgon (nem volt nehéz megcsinálnom de azért ahhoz képest h a játék elején van, és ez az első lövöldözős küldi, sztem azért könnyebbre is megcsinálhjatták volna h ne kelljen 1ből egy háznyi emberkét kinyírni, sztem egyeseknek ez nem fog tetszeni de mind1) , hát nemtom h mit mondjak a gameről, vannak pozitív és negatív csalódásaim benne.. az utcákon 1-2 dolog egész szép meg pl a robbanások, ütközések, főbb szereplők kidolgozottak. a kocsi irányítása érdekes, elég irreálisnak néz ki, nemtom mér nem lehetett rendesen megcsinálni. megvan a játék hangulata, dehát az ilyen stílusú játékok terén még nagyon kiforratlannak tűnik a game pl a GTA-hoz képest. de azért sztem elleszek vele 1 kicsit
  • heliosz007
    ne crackelj :)
  • Aldrin
    hi! hogy lehet az irányítás problémáját kiküszöbölni? crackeltem, és a clone cd-s verzió van meg! crack nélkül nem működött
  • heliosz007
    a space-el de az ajtó felé kell fordulnod
  • zol45
    Nekem tetszik, most vittem át amikor a hapit megkell fenyegetni , jó hangulata van a gamenek , szerintem a grafika se rossz , de az irányítás nemvalami jó sajnos.
  • moralosan
    Öhm... Van egy pár "lövöldözős küldi" :).
  • Liszi
    a LÖVÖLDÖZŐS KÜLDI UTÁN AMIKOR A MENTÉSHELYRE KELL SIETNI AZ ELEJÉN A ZSARUK ELŐL,NEMTOK BESZÁLLNI EGY KOCSIBA SEM? MIVEL TUDOK? NEM ENGED!!!

[megin sry a caps lockér nem láttamxD OoO ]
  • moralosan
    :). Egyébként tényleg nem lehetne értelmesebb jelzőt találni rá. A "katona" túlságosan hivatalos, a "harcos"t meg pár századdal ezelőtt használták :).
  • heliosz007
    gaspy: szerintem menj a mentéses házba és ott a telefon. azzal kezdj valamit .
  • moralosan
    "főnököm vagy kit"

1: Látom te is láttad a filmet
    2: Szerencsére nem lőttél le nagy poént, aki látta a filme/ke/t az tudja, de légyszíves tedd ki máskor a Spoiler jelzőt.
  • Gabor1990
    még egy világos kép
  • heliosz007
    bocs Moralosan de és is ott tartok és te olyan jól +fogalmaztad :D
  • gaspy
    #2441?
  • heliosz007
    1ébként az mondtad hogy kiírtad dvd-re az installt. szerintem próbáld + azt felmásolni a gépre és úgy installálni !!! nekem ez be szokott válni!
  • moralosan
    "...kiskatonává avatott Vito Corleone :D"

ne utánozz!
  • jakewyler
    Na már nekem is megvan a game,hát őszintén nekem nagyon tetszik főleg a küldik izgalmasak sztem jók a boltok is hogy bejárhatsz...
    Szóval sztem megérte leszednem,már most csinálom volt az a uccsó küldim hogy kinyírták a főnököm vagy kit és a többi embert nekem kellet kinyírnom.
    ti hol tartotok?
    jah és a pénzből ami össze gyűlik mit tudok venni??
  • Curesz
    huh, én krekkeltem, nah akkor majd elkérek egy normális verziót
  • heliosz007
    lehet hogy tényleg az a gáz , húúú még jó hogy én nem crackeltem :)
  • gaspy
    "Nekem is az a bajom, hogy az egeret jobbra irányítom erre az ember balra fordul. Nem lehetne vhogy ezt megfordítani?"

Megkrekkelted?Mert állítólag ezt a közben kijött crack okozza...
  • heliosz007
    space 1ébként nekem ha az egeret jobbra húzom akkor nekem jobbra is megy. nekem nincs ilyen gondom !!!! És most tartok ott hogy már kiskatonává avatott Vito Corleone :D
  • moralosan
  • Curesz
    basszus. Akkor mindenkinek ilyen?
    és h lehet kiszállni a kcosiból?
  • The FlashBack
    egyelőre nem lehet állítani
  • gaspy
    Hy
    A térképet megtaláltam:-)
    De lenne egy kis gond.A lövöldözös küldinél(SPOILER:amikor kinyirják a havert:SPOILER)na azután aküldi után mit kell csinálni mert nekem nem jelöl semmit a térképen...
  • moralosan
    Nos nekem nincs ilyen gondom, nem tudok sajna segíteni :(.

#2432: Az van, hogy meg kell fognod a csáveszt, majd a falhoz vágni. Ezt úgy éred el, hogy megfordítod háttal a falnak, oda vezeted és szimplán hozzávered. Tudd azt, ha egyszer nyomsz X billentyűt, akkor hősünk ütni fog, tehát ha el akarod vinni valamerre, szimplán tartsd nyomva az iránygombokat.
  • Gabor1990
    még tegnap linkeltem be katt
  • Dynamic
    A jobb egérgombot is le kell nyomni előtte, hogy beálljon támadóállásba:)
  • Narancs89
    vki azt monta tegnap...h a törésmodell nagyon jó
    namost...sztem rohatt szar...van h 1 kicsit lekoccolok 1 gyalogost...autómra rá se lehet ismerni
    de van olyan is padlógáznál eltrafáltam 1 rendőrautót..és semmi se látszik
    hát hogyisvanez..
    meg ami még nagyon durva volt...fegyveres oktatásnál
    belelőttem a kosciba és utána úgynézett ki mint ami a roncsderbiről jött:(
  • arty
    csinálnál 1-2 nappali shotot? :)