7267
The Godfather
-
Aldrin #2475 nekem nem kér cracket! csak egyszerűen, mikor indítás után pár másodpercel kijön a hibaüzenet, h a godfather.exe hibát észlelt, ezért leállt. a kellemetlenségekért elnézését kérjük. bla bla! -
#2474 A(z) godfather.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Na ezt magyarázza el nekem valaki -
#2473 akkor nem cseréli fel az oldalakat? (tehát ha jobbra húzom az egeret akkor nem balra megy?) -
#2472 ha vkinek gondja van a clonecd-s verzióval (craket kér) használjon sd4 hide-ot azza megoldodik -
Aldrin #2471 nem írtam ki! bemountoltam daemonba! és mikor elindítanám, akkor jön a windows hibaüzenet -
gaspy #2470 "de ha nem crackelek, akkor nem indul el! crack nélkül hogy lehet eidnítani?"
Kiír valamit?vagy csak nem indul...
A cloneos verzióval elméletileg nem kell semmit csinálni csak install aztán mehet a menet -
Ereszt #2469 Egyik haveromnak ez a problémája, nem tudjátok mi lehet a baj?
"telepítő szerint nincs fent a legújabb dx
de már felraktam a dvd-ről ami fent van rajta, leszedtem netről a legújabbat
és még mindig basztat"
-
theodor #2468 Ha tartalmazná azokat a effeketket amit a driver 3 tartalmaz rohadt jó game lenne.A kettőt össze kéne olvasztani.De így nagyon hiányos -
#2467 de nekem is a clone cd-s verzió van és megy crack nélkül:( kiírtad te is? v. mit csináltál? -
AmcsiGyilok #2466 Én is kipróbáltam ajátékot én a clonecd-s verziót szedtem le és crack se kellett hozzá azonnal indult ilyet se mindennap látni manapság:D
irányítási gonok nálam nincsenek minden gomb rendesen reagál a grafika se olyan csúnya 1280x1024 6xAA és 16AF mellett.
Engem nagyon megfogott a története bár az iráynítást még egy kicsit szoknom kell de én kellemeset csalódtam benne az előzetes hsz-ek alapján rosszabbra számítottam -
Aldrin #2465 de ha nem crackelek, akkor nem indul el! crack nélkül hogy lehet eidnítani? -
#2464 nah, én már túlvagyok a lövöldözős dolgon (nem volt nehéz megcsinálnom de azért ahhoz képest h a játék elején van, és ez az első lövöldözős küldi, sztem azért könnyebbre is megcsinálhjatták volna h ne kelljen 1ből egy háznyi emberkét kinyírni, sztem egyeseknek ez nem fog tetszeni de mind1) , hát nemtom h mit mondjak a gameről, vannak pozitív és negatív csalódásaim benne.. az utcákon 1-2 dolog egész szép meg pl a robbanások, ütközések, főbb szereplők kidolgozottak. a kocsi irányítása érdekes, elég irreálisnak néz ki, nemtom mér nem lehetett rendesen megcsinálni. megvan a játék hangulata, dehát az ilyen stílusú játékok terén még nagyon kiforratlannak tűnik a game pl a GTA-hoz képest. de azért sztem elleszek vele 1 kicsit -
#2463 ne crackelj :) -
Aldrin #2462 hi! hogy lehet az irányítás problémáját kiküszöbölni? crackeltem, és a clone cd-s verzió van meg! crack nélkül nem működött -
#2461 a space-el de az ajtó felé kell fordulnod -
zol45 #2460 Nekem tetszik, most vittem át amikor a hapit megkell fenyegetni , jó hangulata van a gamenek , szerintem a grafika se rossz , de az irányítás nemvalami jó sajnos. -
moralosan #2459 Öhm... Van egy pár "lövöldözős küldi" :). -
Liszi #2458 a LÖVÖLDÖZŐS KÜLDI UTÁN AMIKOR A MENTÉSHELYRE KELL SIETNI AZ ELEJÉN A ZSARUK ELŐL,NEMTOK BESZÁLLNI EGY KOCSIBA SEM? MIVEL TUDOK? NEM ENGED!!!
[megin sry a caps lockér nem láttamxD OoO ] -
moralosan #2457 :). Egyébként tényleg nem lehetne értelmesebb jelzőt találni rá. A "katona" túlságosan hivatalos, a "harcos"t meg pár századdal ezelőtt használták :). -
#2456 gaspy: szerintem menj a mentéses házba és ott a telefon. azzal kezdj valamit . -
moralosan #2455 "főnököm vagy kit"
1: Látom te is láttad a filmet
2: Szerencsére nem lőttél le nagy poént, aki látta a filme/ke/t az tudja, de légyszíves tedd ki máskor a Spoiler jelzőt. -
#2454 még egy világos kép
-
#2453 bocs Moralosan de és is ott tartok és te olyan jól +fogalmaztad :D -
gaspy #2452 #2441? -
#2451 1ébként az mondtad hogy kiírtad dvd-re az installt. szerintem próbáld + azt felmásolni a gépre és úgy installálni !!! nekem ez be szokott válni! -
moralosan #2450 "...kiskatonává avatott Vito Corleone :D"
ne utánozz! -
#2449 Na már nekem is megvan a game,hát őszintén nekem nagyon tetszik főleg a küldik izgalmasak sztem jók a boltok is hogy bejárhatsz...
Szóval sztem megérte leszednem,már most csinálom volt az a uccsó küldim hogy kinyírták a főnököm vagy kit és a többi embert nekem kellet kinyírnom.
ti hol tartotok?
jah és a pénzből ami össze gyűlik mit tudok venni?? -
Curesz #2448 huh, én krekkeltem, nah akkor majd elkérek egy normális verziót -
#2447 lehet hogy tényleg az a gáz , húúú még jó hogy én nem crackeltem :) -
gaspy #2446 "Nekem is az a bajom, hogy az egeret jobbra irányítom erre az ember balra fordul. Nem lehetne vhogy ezt megfordítani?"
Megkrekkelted?Mert állítólag ezt a közben kijött crack okozza... -
#2445 space 1ébként nekem ha az egeret jobbra húzom akkor nekem jobbra is megy. nekem nincs ilyen gondom !!!! És most tartok ott hogy már kiskatonává avatott Vito Corleone :D -
moralosan #2444 #2440 -
Curesz #2443 basszus. Akkor mindenkinek ilyen?
és h lehet kiszállni a kcosiból? -
#2442 egyelőre nem lehet állítani
-
gaspy #2441 Hy
A térképet megtaláltam:-)
De lenne egy kis gond.A lövöldözös küldinél(SPOILER:amikor kinyirják a havert:SPOILER)na azután aküldi után mit kell csinálni mert nekem nem jelöl semmit a térképen... -
moralosan #2440 Nos nekem nincs ilyen gondom, nem tudok sajna segíteni :(.
#2432: Az van, hogy meg kell fognod a csáveszt, majd a falhoz vágni. Ezt úgy éred el, hogy megfordítod háttal a falnak, oda vezeted és szimplán hozzávered. Tudd azt, ha egyszer nyomsz X billentyűt, akkor hősünk ütni fog, tehát ha el akarod vinni valamerre, szimplán tartsd nyomva az iránygombokat. -
#2439 még tegnap linkeltem be katt -
#2438 A jobb egérgombot is le kell nyomni előtte, hogy beálljon támadóállásba:) -
Narancs89 #2437 vki azt monta tegnap...h a törésmodell nagyon jó
namost...sztem rohatt szar...van h 1 kicsit lekoccolok 1 gyalogost...autómra rá se lehet ismerni
de van olyan is padlógáznál eltrafáltam 1 rendőrautót..és semmi se látszik
hát hogyisvanez..
meg ami még nagyon durva volt...fegyveres oktatásnál
belelőttem a kosciba és utána úgynézett ki mint ami a roncsderbiről jött:( -
#2436 csinálnál 1-2 nappali shotot? :)