The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
az üzernetek számából következtettem😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Gerbill
mármint azokkal ahogy bánsz akiktõl be kell hajtani a pénzt

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Állítolag ahogy bánsz vele attól függõen fognak az utcán kezelni. Pl.:Félnek tõled, tisztalnek stb.

SiteDisagner
Azér gondolom egy topos vidkártyával, 2giga rammal szép és jó lesz, meghát kinek kedves ez a zsét v meghalsz stilus!! Nekem bejön😛

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Gerbill
A 25 to life-ról is azt írták a hivatalos oldalon, hogy ki lehet választani hogy melyik féllel akarunk játszani, meg két történetet lehet végigjátszani. Ebbõl mi lett? Csak egy történet van, játék közben egyszer rendõrrel vagyok egyszer egy feka bûnözõvel, másikszor meg egy fehér gengszterrel. Reménykedjünk hogy a Keresztapában tényleg benne lesz

kirol
Hát egy hét és minden kiderül.
De a képek, hát, ne mis mondok semmit. Viszont a videók között meg jó is van. <#nemtudom>

buldozer99
Ja szerintem se lesz olyan szar game!!!!!!!!
De biztoas lesz benne olyan hogy meg kell félemliteni az üzletvezetöket mert irták!!!!!!!

Forca Barca

heliosz007
jól hangzik 😄 szerintem nem lesz ez olyan szar game !!

Olyan lesz benne😉. De ott állítólag az egeret kell mozgatni mint állat, szal elvileg nehéz.

Gerbill
Remélem tényleg olyan lesz hogy meg kell félemlíteni az üzletvezetõket, meg hasonló

Skyline-nak teljesen igaza van. Írányítást sok játékban lehúzzák, csak azért, mert õk nem tudják írányítani! Meg amúgy is átlehet gondolom állítani a gombokat.
De a Godfatherbe az emberek arca nagyon szép lesz, csak hát a többi...

ez így igaz hogy nem minden a graf, engem sem az érdekel a legjobban, de azért sokat lendít magán a játékélményen, fõleg egy ilyen játéknál, mint pl. a The Godfather, aminek a grafikája, a szereplõk kinézete, stb. egy filmen alapszik...
jólvan persze ha a játékélmény fantasztikus, meg a történet is király, akkor valamilyen szinten eltekintek a grafikától, de azért az sem utolsó

1. Nem minden a graf,átlag graffal is lehet tartalmas,kimagasló cuccot csinálni!
2. Az irányítás kézreesés kérdése,számtalan progi van aminél az irányítást lehúzzák hogy hüdeszar énmeg nézek bambán mert semmi kínom sincs vele

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hát gyerekek nemtom szval a kedvenc filmeim közé tartozik magasan a keresztapa trilógia, és már nagyon várom a játékot, de ahhoz képest hogy már alig van idõ a megjelenésig, nem valami nagy durranásnak néz ki a creenshotok alapján, szval remélem nem fogok csalódni...

buldozer99
Ja ez igaz kicsit nagy BUG azért nem tudtam mert nem vagyok VIP tag éls csak 'MB-ot lehet és gif-be menti el de legalább raktam fel képet

Forca Barca

Mert miért?

Amugy érdekes hogy a kitört ablaküveg helyén ottmarad a golyónyom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

buldozer99
Mert csak igy lehettet!!

Forca Barca

hykao
...és mindezt miért .gif-be? ...hogy még szarabbnak tûnjön vagy mi???
buldozer99

Egy kép

Forca Barca

buldozer99
Ezt miböl gondoltad????Amugy március 24-én jelenik meg

Forca Barca

mila69en
<#wow1>már azt hittem megjelent a gamma😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Wsxde
arról próbáltok beszélni, 12 évesek értelmi színvonalán :c

buldozer99
Mért mi most a godfatheröl beszél tünk vagy nem?
Hát jo lenne ha olyan lenne az irányitás mint a pop3-ban

Forca Barca

Istencsászár
"Srácok, légyszi! Elég! Ez nem chat, és nem óvoda! Komolyan mondom nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgotok, mint itt tobzódni, és végképp szétkúrni a topikot!" by hykao

Nyissatok a Gumiba vagy Sajátba egy Godfather topikot és ott annyit flémeltek meg chatoltok amennyit akartok!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

heliosz007
ja

buldozer99
JJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Forca Barca

buldozer99
Na szerintünk heliosz-al meg lehet szokni mert a pop3-nál is ezt mondták és annál pedig szerintem tök király legyen olyan mint a pop3-ban és nem lesz rossz!!!!

Forca Barca

heliosz007
az egész ciket elolvastad a Tescoba ?? 😄😄😄

buldozer99
Ja azt tom

Forca Barca

buldozer99
Én azt olvastam a gamestarban hogy nagyon borzalmas de ki tudja!!!!!!!!!!!!4

Forca Barca

heliosz007
ja az irányítás nem lehet akkora gond !! ( remélem) szerintem zsír lesz, fõleg ha átjön a film hangulata, márpedig a hangulat a Gamestar szerint zsír lesz !!

Gerbill
budok=bugok

Gerbill
Az is lehet hogy nem alapjaiban van baj az irányítással, csak kis idegesítõ budok miatt mondják hogy roszz.

buldozer99
Ja az biztos hogy az EA csinálja még az lenne a szép he bejelentenék hogy nem is az EA csinálja<#vigyor3> az lenne még a nagy durranás!!!!

Forca Barca

heliosz007
😄

Gerbill
"bizzunk abba hogy az EA csinálja 😄"
Na ebben az egyben nem kell bízni mert ez biztos😄

Hát nem tom ! 😞 sajnálom hogy az EA elszurta a gamet pedig évjátéka is lehetne .... Habár a remény hal meg utoljára bizzunk abba hogy az EA csinálja 😄

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Nem valószínû hogy lesz, max. a jháték megjelenése után😄

Van már demó?!
buldozer99
Az biztos nem!!!!!!!!!

Forca Barca

heliosz007
áá 1 patch nem képes az egész irányítást megoldani !!

biztos h nem

Viktorr
Hiába,ha szar az irányítás akkor szar,a PC Guru is azt fogja írni!
Max egy patch? megoldhatja...

De aztán elgondolkoztak hogy ez mennyivel több munkába kerül,és akkor nem hagyták ezt az ötletet mélyrõl elõtörni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

heliosz007
én azért a Pc Guru cikkre is kíváncsi vok

STREEX
Engem is eléggé elkeserített a gs cikke.Azt írja hogy a film hangulatát remekül sikerült visszaadni, viszont az irányítás mindkét módban nagyon szar.És a graf sincs rendben.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

loool😄

buldozer99
NINCS MEG A GAMESTAR CSAK A TESCO-BA KI VOLT BONTVA ÉS LEFÉNYKÉPEZTEM A TELCSIMEN!

Forca Barca

bemásolni a cikket

buldozer99
Van de minek?

Forca Barca