The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.jotorrent.oldal.hu

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

SiteDisagner
Nekem is van egy olyan érzésem h ma még nem játszok vele<#violent><#gun>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

mind1, 21e elött kinn lesz
monjatok egy jo torrent odlalt, de ne a bithument mert ara nem tok regelni

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Gerbill
Szerintem max 1-2 nappal a hivatalos megjelenés elõtt rakják fel

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kirol

kirol
Persze, fent lesz ma.<#hehe>
Már fent is van!

Álmodik a nyomor.

ja
majd szoljatok ha ki jött😄

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

buldozer99
Csak pc-re jönn-e má ki de minél hamarabb!!!!!!!!!!!!4

Forca Barca

én? mert? pihent vagyok
véletlenul irtam le 2szer

heliosz007
nyugi, pihenj mááá

valakik már ki is vitték az elsõ küldetést 😄

valakik már ki is vitték az elsõ küldetést 😄

SiteDisagner
itt találtam sokminden!! Van 200+ kép, meg infó

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

pl meik torrentel? én a www.thepiratebay.org n néztem, az nem vmi jo
monjatok oat ahol ingyen akarmikor lehet regelni, és fenn van

Viktorr
Ha gondoljátok olvassátok el:

Hosszú évek kispályás bûnözõi pályafutása után végre befogadtak Amerika leghatalmasabb bûnszövetkezetébe, a Corleone családba. Rajtad a sor, hogy végrehajtsd a parancsokat, tiszteletet szerezz magadnak, feljebb kerülj a ranglétrán, és megszerezd magadnak New York városát. Játszd ki jól a lapjaidat, és te lehetsz a következõ – és leghatalmasabb - Don.

Egy történet a családról, a tiszteletrõl és hûségrõl. Mario Puzo Keresztapa – The Godfather – könyve, valamint a Paramount Pictures azonos címû filmje szolgál a játék inspirációjaként. A Corleone családhoz csatlakozva, mind nagyobb tiszteletre teszel szert a hûség és megfélemlítés eszközeivel, és egyre meghatározóbb szerephez jutsz 1945-1955 élõ-lélegzõ New York-jában. A Keresztapa videojátékkal egybõl az akció közepébe csöppensz – a történelem egyik legmeghatározóbb mozgóképes mestermûvében. A megfelelõ utat választva, egyszerû kívülállóból lassan felküzdheted magad az irigyelt és félt Donná.

A Keresztapában cselekményeid határozzák meg a játékmenet alakulását, a család problémáinak megoldására a brutális erõszaktól a dörzsölt diplomáciáig számtalan lehetõség közül választhatsz. Rajtaütésektõl és bankrablásoktól kezdve, autós merényleteken át a pénz behajtásig, egyre jobban elmerülsz a Keresztapa világában – ahol a megfélemlítés illetve az alkudozás vezet a csúcsra.

A Keresztapa Hollywood egyik legparádésabb szereposztásával büszkélkedhetett – közülük sokan a játék fejlesztésében is részt vesznek. A film meghatározó karakterei a játékban is szerepelnek, így a kései Marlon Brando Don Vito Corleone, James Caan Sonny Corleone, Robert Duvall pedig Tom Hagen hangját szolgáltatva járul hozzá a Keresztapa-videojáték drámai és filmszerû hangulatához.

Fõbb jellemzõk
A Keresztapa világa
Éld át az erõszak évtizedét New York városában.

Klasszikus pillanatok
A Keresztapa folyamatosan alakuló játékmenete, a mozifilmbõl visszaköszönõ klasszikus pillanatok, valamint a filmbõl megismert karakterek egyedi küldetései minden játékos számára izgalmas játékélményt kínálnak.

Tisztelet és következmények
A játékosok hûségre és félelemre épített erejüket használhatják fel, hogy mind nagyobb tiszteletre tegyenek szert New York városában. A játékosok döntései tartós következményeket vonnak maguk után a történetben.

Élõ-lélegzõ világ
Karaktered a játék világának minden karakterével szabadon érintkezhet. Választott játékstílusodnak megfelelõen – akár tiszteletteljesen és alkudozva, vagy inkább a durvább oldalról megközelítve erõszakosan, mindenkit megfélemlítve – a karakterek emlékezni fognak a korábbi párbeszédekre, cselekedeteid pedig a játék kimenetelét is meghatározzák.

Harcolj New Yorkért
New York városának irányításáért a Keresztapa világának öt családja verseng: a Corleone, a Tattaglia, a Cuneo, a Barzini illetve a Stracci.

de honan tudjatok h most masoljak? hol olvastatok?

Viktorr
PS2 -re már megjelent
Torrenten lehet tölteni
The Godfather-PAL-PS2DVD-DAGGER

ja azt én se tuomha fenn lesz az nfo ja, oda le van irva hogy a crack hol van stb..

SiteDisagner
Azért a MA szerintem NAGYON NAGY tulzás!!!<#banplz>

SiteDisagner
és itt mit kell sasolni??<#lookaround>

de most nem értem. az ea elaja a warezoknak? 😄😄😄
akkor fenn lesz a neten ma már lehet?

Csuhai G
ne a warezokat nézd, hanem az NFOceot!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

SiteDisagner
Mindenestre akárhogy lesz, percenként nézem a warezokat!! De full vicces, mikor az SA megjelent, hianyzott egy file darab, meg nem tettek hozzá cracket meg minden baki volt a nagy kapkodás közepette, arra emlékszem. Remélem ilyesmi most nem történik majd!!!

de hivatalosan nem 21én jön ki? monjuk a gamezwebesek azt monták h lehet 21e elött is felrakják már

Csuhai G
Már befejezték a játék fejlesztését PC-re. Nemsoká megjelenik! Ez lehet pár óra, lehet pár nap, de lehet, hogy 1 hét!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mi? ma már lesz godfather? vgay holnap?ps en? pc n?

Gerbill
Ergo lassú de strapabíró kocsik. De a nehéz szerkezetnek köszönhetõen nagyteljesítményû motorok is voltak bennük. Én már ültem ilyen autóban, de az közelsem olyan lassan gyorsul mint a mafiában.

Sil3nt
igyvan, most kezdik el a dvd-ket irni

Sly06
sztem a gold az azt jelenti hogy még most indul be a copyzás nem?

Gerbill
De a második világháború idején az autókat nem könnyûfémbõl csinálták, hanem acéllemezbõl. Ha jól tudom még jóval utána is abból készült

Csuhai G
THE GODFATHER GOLD!! Yeah! Bármelyik percben kinnt lehet már az NFOrceon! 😉

Ps2 -es verzió kint van!
én nem azt mondtam hogy kár hogy ilyen lassu a kocsi, hanem épp azt hogy milyen gyors....
Az igaz hogy mennyi lovést kibirt a kocsi, hátulrol neki mentek, és alig nyomodott be 😄
nem baj jo ez igy 😛

kirol
Ilyet figyelj: Dacia, Szuzuki(parkolóõrös), több is van, de már nem emlékszek.

heliosz007
na én most mek és megnézek 1 autós reklámot 😄

SiteDisagner
nem figyeltem... de meghökkentö h mit ki nem birt a kocsi... mennyi lövést leadtak neki..<#buck>

Istencsászár
mivel még x360-as port nincs, ezért ezt nem tudni, de mivel xbox közelebb áll a pchez ezért egyértlemûen x-rõl sokkal könyebb mint ps2-õrõl!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
Én végülis lesz@rom a fekete ablakot, de azt észrevettétek, hogy a tv reklámokban, ahol autót reklámoznak szintén fekete az üveg? Még a szélvédõ is?

heliosz007
ok 😄 köszi 😄

SiteDisagner
1945 a godfather😄

heliosz007
ja azé a Gta az nem 1938-ban játszódik ( az évszámot csak úgy kb.-re írtam 😄)

😄
jo ez igy!

SiteDisagner
Jah .. mit vársz egy második világháboru utan gyartott kocsival?? 200al repeszteni a sztrádán?? nem lenne realisztikus😄

SiteDisagner
nem kell... mondom csak egy jó kis emulátor kell

de ahhoz h pc nyomhassam a godfathert ps2 verzio val, ahoz kell ps2?
nem mintha azon kaakrnám csk érdeklödöm 😄

most néztem a videot. az autos irányitás nem a legjobb, megy mint az õrult, és gyorsul is a kocsi, de azé nem pörög mint az állt, mitn a gta ban 😄
egész jo
ftp://download.gamestar.hu/movie/2006/0206-0212/godfather/godfmulticarchasehi.mov

SiteDisagner
SAMHUN .. Ps 2 emulatorral lehet PC-n tolni PS2t.... ennyi<#violent><#violent>

Jó akkor mondom másképp.Egy sima Xbox szintû játkot könnyebb pc-re csinálni,vagy egy X360 szintût?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

heliosz007
egyre jobban hangzik !!

Gerbill
Karaktered a játék világának minden karakterével szabadon érintkezhet. Választott játékstílusodnak megfelelõen – akár tiszteletteljesen és alkudozva, vagy inkább a durvább oldalról megközelítve erõszakosan, mindenkit megfélemlítve – a karakterek emlékezni fognak a korábbi párbeszédekre, cselekedeteid pedig a játék kimenetelét is meghatározzák.
Ezt a szöveget az EA oldaláról másoltam be