7267
The Godfather
-
#2555 No mi történt itt??
Elmegyek egy napra erre megjelenik a játék??
ZSÍR KIRÁLYSÁG!!!!
Nyugtasatok meg hogy van már hozzá crack mer a clonecd-vel felakasztom magam !!!! És remélem nem starforce-os védelmi beállításon van mer a splinter cell.3-al még letudtam nyelni de egy idő után felse ment.
Most így olvasgatom a grafika nem egy nagy etvasz lett.A kocsik is olyanok lettek aminek leírták hüpp.
Remélem azért hangulatilag megmaradt a játék.Hisz minden játék lelke a FEELING!!! nem pedig a grafika. -
#2554 taáltam egy crecket, de az a gyanum, hogy ez ugyanaz, de próba cseresznye
a remény hal meg utoljára...
-
Sz Matyi021 #2553 Mi az hogy nagy fos ? Odafigyelj hogy miket mondazs a játékról ! Látszik hogy ennyit értesz hozzá ! -
zol45 #2552 Én átraktam win 2000-re , de ugyse szál ki , tehát tök8. -
#2551 valszeg a crack
olvass vissza, mi meg nem birunk kiszállni a kocsiból
esetleg állítsd vissza a kompatibilitást eredetire -
fgm #2550 A rendőrfőnökkel mit kell csinálni a tetőn? Mert ha megölöm akkor kiírja hogy hibás a küldetés mert nem jól csináltam valamit -
#2549 Hello!
Crackeltem a játékot beállítottam a kompatibilítást win 2000-re, de indítás után csak egy fekete képernyő jelenik meg. Szerintetek mi lehet a baj? -
Ereszt #2548 PLÍZ
#2469 -
#2547 majd mindjárt keresek valami gyógyszert....
-
zol45 #2546 Hát nekemse akar kiszálni bugos ez a crack, de másik meg nincs, kár pedig nagyon tetszik a játék. -
#2545 met, te a cracket, win2000 kompatibilitáson futtatod? -
#2544 met, te értelmes srác vagy, oldjuk már meg valahogy ezt a problemt:P -
#2543 Lock te nagyon béna lehetsz !!!! -
#2542 próba cseresznye.
n az igenre tippelek
-
#2541 Na én meguntam kb 5 percig ütöttem a faszit le se szarta.. Nem idegesítem tovább ezzel az elbaszott fossal magamat. Grafika minősíthetetlen gané....pff -
#2540 akkor ez crack bug lesz....
sürgősen másik crack után kell nézni, mert ez így nem lesz jó
de ha meg nem krekkelek, akkor hibát észlel, és leáll...:@ -
#2539 nekem is és ém se crackeltem. -
DJviolin #2538 Kérem válaszoljon valaki? Elindul-e geforce mx-en a játék? Azért kérdem, mert a readme azt írja, hogy nem. -
#2537 akkor tuti a crack bugja... én nem crackelve jáccom, és teljesen jó minden. -
#2536 én végig kalapáltam az összes gombot de nem hajlandó kiszállni:)
lehet a crack miatt -
#2535 nem lehet hogy ez is valami crackes mellékhatás? -
#2534 hát ez az hogy végignyomtam, sőt át is állítottam... de nem....
-
#2533 akkor állítsd be az options-ba :D -
#2532 action/talk ra tippelek, ha space...
-
zol45 #2531 Beszálni nekem mindig beszáll de kiszáni nemakar, amugy a controlsba mi a neve mert nemtalálom sehol. -
#2530 akkor a hiba a te/ti gépetekben/játékotokban van. pasz... nyomd végig az összes gombot. -
#2529 hát én nem tudom... de hogy ez nem szál ki, az is biztos....
mellesleg beszállásnál is gondok voltak, hiába írta ki, hogy space -
#2528 állítólag spacet, de nekem valahogy nem nagyon akarja csinálni:P
-
#2527 ugyanazt amivel beszáltál. space-t -
#2526 #2518 ra valaki légyszives...
-
zol45 #2525 Mit kell megnyomni hogy kiszáljon a kocsiból?? , mert most azért rontottam el egy küldetést mert nemtudom és lejárt az idő. -
#2524 ááá, figy nem olyan szörnyű az az irányítás...:P
egykettőre meg lehet szokni....
-
Aldrin #2523 az a bonyolult ebben, h irányíthatatlan, ha megcrackelem... -
#2522 figy, ha nem megy crack nélkül, akkor megy crack-kel...
nem értem mi ebben a bonyolult... -
Aldrin #2521 hogy te milyen kedves vagy! túlárad belőled a szeretet, a béke és a jóindulat! -
#2520 Nekem nagyon teccik már az irányítást is megszoktam 10 prec alatt és az autó-jét is amikor a zsaruk üldöztek elsöre megcsináltam!!!!!
Nagyon király játék -
#2519 tényleg? én addig tartottam nyomva a két egérgombot amíg meg nem halt szegényke... -
#2518 nem vagyok semmi jónap az elrontója, de akárhogy nyomom azt qva spacet, egyszerűen b*szik kiszállni a kocsiból....
-
Thanatos #2517 sajnáljuk, szia -
Aldrin #2516 akkor valszeg én sose fogok ezzel a játékkal jáccani! hacsak nem veszem meg