7267
The Godfather
-
#2876 Safedisk emuláció engedélyezve van?
Ha igen, akkor ne legyen.
Próbáld ki így is. -
BenG #2875 daemon 4.0 val bemountoltam majd mikor indítani akartam kiírta hogy a windows hibát észlelt ezért leáll. -
#2874 Olyat én is találtam!!!! -
Ereszt #2873 Hát ilyenre várhatsz, mert még csak front van -
#2872 De minek crackelt-ed meg az nélkül nem ment????
Na én megyek!!
Majd holnap sulibol irok!!!!
CSÁSZTOK -
BenG #2871 Látom nem vagyok egyedül. Nekem is crackelt a game és én se tudok kiszállni a kocsiból. Érdekes. -
#2870 Elküldtem az mds fájlt!!!!!! -
#2869 Amugy már megyek tv-t nézni vagy aludni!!!!!!!!!!!!!!!!
CSÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2868 hali vkji nem tudja nekem megmondani honnan lehet letölteni azt az mds fájlt?ha vki tudja pls jutassa el erre a mail cimre:[email protected] -
#2867 miért? -
#2866 szerintem feküdj le, és gyere vissza kitisztult fejjel holnap... -
#2865 Az nekem is kénne de oldala meg hátulja is ott legyen!!!! -
#2864 Aha az igen!!!!! -
theodor #2863 Hi nem tud valaki dvd borítót a gamehez. -
Ereszt #2862 Esetleg már meg kéne keresnie... -
#2861 esetleg The Godfother OST? -
#2860 Igen a játék zenéje ami a menüben megy az kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elöre is köszi -
Ereszt #2859 Esetleg, ha visszaolvasnál :\ -
Ereszt #2858 Neked írta -
budzse #2857 HI!
Tetszene a játék , de már az elején felnyomtaa pumpát az agyamba! Már nem is tudom mióta verek egy foszert luca Brasi előtt ,de semmi! -
#2856 Ezt nekem irtad vagy kinek???? -
#2855 Nálam nincs crack, viszont ki lehet szállni a kocsiból. -
#2854 esetleg The Godfother OST? -
#2853 Na utoljára kérdezem meg a játék zené-ét honnan lehet letölteni???? -
#2852 oké de hogyan jön a szar irányitáshoz a crack? ha valaki kiprobálta ezt a crack-et és ö sem tud kiszállni a kocsibol akkor dobom a francba :) -
#2851 Akkor annyira nem tökéletes a crack :) -
#2850 jobbklikk a linken, uj ablakba adja ki a letöltést. itt nálam legalábbis :) -
#2849 mindjárt megprobálom a linket, de a kocsibol egyszerüen nem lehet kiszállni. beszállok space-el, oké de kiszállni semmivel sem lehet. se space se más. borzalmas. pedig végigtapiztam az egész billentyüzetet de nem tudok kiszállni. az egér jobb-bal mozgás meg valami szánalmas...crack -
#2847 1. Space.
2. Nem tudom. -
#2846 hallod lécci linkeld már be a cracket!!! -
#2845 Játék zenéje valaki már lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2844 már van jo crack, a clone verziora rá kel csapni a cracket (nodvd) és megy. a GHC társaság dobta ki, nem is hallottam még roluk.
más:
1. valaki mondja meg hogyan lehet kiszállni a kocsibol
2. hogyan lehet beállitani, hogy a vizszintes egérmozgás forditott legyen mert ez az irányitás nagyon szar, de az invert mouse opcio csak a függöleges mozgást forditja :D ettöl a hajamat tudnám tépni -
DJviolin #2843 A vidakrim geforce2 mx400 32mb-os. :)))
Asszem megpróbálok a beállításoknál mahinálni. -
#2842 JAa még valami. Akinek indítási gondjai voltak. A DVD-n található egy DirectX. Az nem dísznek van. telepítsd fel. Nekem megoldotta a problémát.
DJviolin: Milyen vid kártyád van? lehet a shadereket nem bírja amilyen kell a gamenak.. próbáld ki, hogy az effekteket kicsit lejjebbveszed.. gubeálj a default.ini-ben és ott próbáld átírni... Jobb ötletem nincs. -
#2841 NA toltam most egy 4 órát a gameval. Nekem tetszik és az irányítás sem olyan borzalmasan zavaró. Sajnos Marlon Brandonak Don corleone Hangja nyomába sem ér kicsit csúnya viszont a modellek elég nagy felbontásúak lettek. Igazán fordíthattak volna ennyi figyelmet a textúrákra is. Az autó üvege kérdés.. Furcsa... ha jól megnézitek mikor beszálltok az autóba biza meg van csinálva a belső rész (ahogy az a átvezető animokon is látszik) de valamiért attetsző textúra helyett feketét kapott... lehet valami fájlcsereberével meg lehetne oldani a dolgot... -
DJviolin #2840 Nincs a menüben egerem, nagy nehezen elbotorkálok a játék indításáig, és a játékban nincsnek textúráim, se modelleim, csak a textúrázatlan házfalak. Miért??????????? -
Curesz #2839 Nekem is ez a véleményem. -
Real13 #2838 Szerintem tök jó a game.Nem egy Mafia,de nekem bejön:) -
#2837 Lécci valaki!!!!!!!!!!!!! -
tavi007 #2836 köszi dj chepee