The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sly06
kiváncsi leszek az elsõ reakciókra <#wink>

Gyovai
Császtok ha leszedem a játékot akkor menni fog normáisan semmi crack image semmi.inditom és megy??????

biztos azon vannak hogy kipróbálják meg gondolom hogy nem akarják abbahagyni annyira jó.Majd este lesznek úgyis képek.
grebber
Ki beszél itt arról hogy az tegyen fel képet aki tölti meg hogy nem 5 perc mig lejött.

Azok nevében kérdem és mondtam hogy már vannak csomoan akik leszedték és nem irtak ról/nem töltöttek fel képet.

Next PC upgrade: 2022

SASboy
aki tölti, hogy rakjon fel képet?

nice legs. what time to open?

DannyL
Ha egy kicsit hasonlítani fog a Mafia-ra akkor szar már nem lehet. Remélem olyan stílusú lesz.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Slayerboy
Gondolom nem 5 perc alatt jön le..

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
Gondolom nem 5 perc alatt jön le..

Voltam zárás előtt. _______________

grebber
Az a fura hogy már mindenki tölti meg minden de se nforce-on se torrenteken nem tett fel senki képet a gamerõl 😞

12346
egyértelmû. talán a cracket nem kéne rádobni, míg nem peccselsz^^ vagy az eredeti exe-t is megtartod a game könyvtárában, és ha kell, visszanevezed. lál.

kirol
Látom te is bekukkantottál a nforce fórumba.

JAJA
Kiv. vagyok 😊

Viktorr
ez ki?

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grebber

Guer
akinek lejött már az rakjon be pár képet plz...

Voltan
Hát, én úgy vagyok ezzel, hogy a elõször letöltöm, és megnézem a cuccot (jól fut-e, tetszik-e stb), aztán, ha bejön, megveszem, amint kicsit emberibb áron adják. Néha azért elõfordul, hogy vakon belerohanok egy megvételbe, de eddig még nem bántam meg azt sem. (Fallout, HL2, Vampires Bloodlines, GTA SA)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kirol
Addig végignézheted a trilógiát. <#vigyor5>

Meg ha ez trilógia lesz, akkor legalább tudnak majd fejlõdni, ha másban nem is de grafikailag biztos.

Gerbill
Én holnap már remélem eltudom mondani a véleményem a játékról.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

McW
Akinek már "megvan" írja le, hogy a fantasztikus grafika "páratlan" konzolos írányítással párosul vagy "átlagos" pc-s...

Mess with the best, and die like the rest...

bazza
Hát ez jó lenne, de sztem 1-2 napig arról fog a legkevésbé szólni a topity.<#zavart2>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

grebber
Valaki irhatna milyen lett a game!

Gerbill
Mostmár egy kicsit engem is kezd idegesíteni hogy ilyen meg olyan lesz a grafikája. hagyjátok már abba. Már vagy 300-szor leírták hogy szar lesz meg azt is hogy jó lesz, ezalapján úgysem foglyátok megtudni. Majd mindenki eldönti magának hogy milyen.

Ma2ska
Izlések és pofonok...

Roger That.
hykao
Ok, ez lehetne a végszava ennek OFF témának...nincs kedvem tovább törölgetni...továbbá légyszi tartózkodjatok a "már töltöm", "honnan tölthetõ?", "mindjárt lejön" stb. hozzászólásoktól.
Valamint aki beír ide, az olvasson is már (vissza)...ne csak írjon...
Nem szeretnék egy újabb topikkarantént, se büntetõpontokat, se állandóan törölgetni...próbáljunk már túljutni az óvodás baromságokon! Légyszi!
Shadowkiller
Így van nem fognak belepusztulni! Egyébként a játék nem azért lesz gyenge ha gyenge lesz mert kapkodtak hanem azért mert konzolokra dolgoznak a pc-s közönségre meg csesznek mert a konzolosokon keresnek!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Az EA-t te aztán már nagyon lehúznád ha nem vennéd meg.Szerintem nekeik az bele van számolva a haszonba hogy a fél világ letölti és még így is jól jönnek ki elhiheted.
Seth
az azt jelenti hányan nézték meg az infot ,oké sokan, mert érdekel azért mindenkit, de az még nem jelenti hogy jó játék lesz

PSN ID.: Beegabor

Shadowkiller
Osztom a véleményt! Ha le is töltöm és megnézem milyan attól még nem vagyok köcsög! Csak ha esetleg szar nehogy már pénzt adjak ki érte!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

m4t1
Szerintem a demó alapján, már sokminden kiderül a játékról. 😊
De ha már letöltötted, akkor minek veszed meg? Mondjuk a Cod2 nagy csalódás volt. 7 óra alatt végigvittem és utána ültem és néztem ki a fejembõl. Mind1. De ez a módszer is alkalmazható amit mondasz.

Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

Amúgy hiába gamestar meg guru meg mittomén hány szaklap,kb leszarom hogy mennyire értékelnek mivel magánvélemények...
Számomra az egyik leg mérvadóbb az Nforce-on elért pontja..Nah ennek ahogy elnézem perpillanat 7100 körül van és igencsak növexik szal csaknemszar,remélem jól van optimalizálva....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Én úgy vagyok vele hogy aki megteheti hogy letöltsön az a világ legnagyobb marhája ha megveszi a játékot letöltés helyett amikor kijön...
Az esetek 95%-ban kidobott pénz mert nagy szart sem ér a játék.
Az már már ha letöltöd lepróbázod tetszik,megveszed...Úgy nagyritkán én is szoktam (Hl2,CoD1-2,stb)...De elõre megvenni mert jók a videók/képek/demó a játékról? Ostobaság...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Mr_no_NaMe
Ennnek a gamenak a játékmenete hasonló a Mafiához? Szal ugye nem olyan, hogy csak küldik vannak aztán kis barikádozott helyeken kell boldogulni, hanem akár a fél várost is át lehet kocsikázni valamiért.
m4t1
Az USA-ban vannak bizonyos szintkülönbségek fizetés terén. Az utcai zöldséges annyit keres mint itt egy jól menõ cukrászda tulajdonos.

Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

m4t1
Még csak annyi, hogy nem szólok le senkit semmiért. Ha nincs pénz akkor töltsön. Nekem sincs pénzem, de ha van egy olyan játék ami megfogott, és úgy van tálalva, hogy jó érzés rá nézni a csomagolásra, akkor vegyük meg. Ha valakit még ez sem hat meg, akkor töltsön. 😊 Én lezártam a témát. Remélem a hazajövök a boltból, nem fogok csalódni.

Bizonyos keretek között.De ha valami az USA-ban 15 ezer forintnyi dollárba kerül,az nálunk se lesz 3000,mert itt anyit tud érte a nagytöbbség adni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

m4t1
Bár hagyom a témát, mert ez már nem a "Godfather"-rõl szól.

Ez ok,szerintem senki nem problémázik itt azon ha valaki letölti.Én egyenlõre a játékgyártókat se féltem,ahogy hallani lehet van ott bevétel bõven igy is.Még az arra méltatlan produkciók terén is...
De ne az legyen a rossz aki esetleg megveszi.
Azt én se szeretem ha valaki azzal kérkedik neki hú de mennyi eredeti játéka van,és a sok piszkoswarezoscsalo meg dögöljön meg.De itt nem errõl volt ugye szó.

m4t1
Lehet, hogy csak ebben a szarkupac országban a legdrágább minden. Ezért kell elhúzni a seggünket innen 😛

Gerbill
De a legtöbb termék ára igazodik a gazdasági helyzethez, és arányosan árazzák be õket. Egyébként rosszul írtam, nem a játékgyártók hanem a kiadók határozzák meg az árat

Gerbill
Tõlem papírtokban is adhatnák, mert nem azzal fogok játszani, hanem ami benne van.

Arról nem a játékgyártók tehetnek hogy itt tized részét keresik az emberek mint svédországban.

m4t1
Ésén sem azt mondtam, hogy az elmúlt 2 év minden játéka a polcomon van. Csak azok, amiért érdemes pénzt kiadni.

Gerbill
Nehogy azt hidd hogy nincs bevételük. Így hogy nagyon sokan letöltik, így is elképesztõ profitot termelnek. Persze ez nem mindenre igaz, pl Quake 4

Sil3nt
bar nemvagyok nagy jatek fan , és az is szep dolog, hogy frankon becsomagoljak, de meger 15 rugot? valakinek biztos, de nekem teljesen mas az ertekrendem.

m4t1
A másik meg az, hogy eltelik 10-20 év, és azt veszed észre, hogy nincsenek játék fejlesztõk, meg játék kiadók, mert mindenki letöltötte az elmúlt 10-20 évben a játékokat, és nem érte meg senkinek sem, hogy játékot fejlesszen, illetve adjon ki. Csak gondold át ésszerûen.

Hát ez azért nem egészen igy van.Mert pl. itt ez a példa hogy milyen szépen is lehet tálalni egy játékot.Itt valóban kap valamit az ember kifizetett összegért.Az sajnos már más kérdés hogy jelen esetben lehet a csomagolás többet fog érni mint a játék.De ez szerintem igy nagyon jól néz ki.

m4t1
Szerintem a legalitás az egyáltalán nem sznobság 😄

Sil3nt
mar bocs, de szerintem ez teljes sznobság, hogy hogy néz ki a sok legalis jatek a szobád polcán...természetesen ha megteheted, hogy megvegyed akkor nemszoltam, de ha kb. 2-3óra alatt letudom tolteni es esetleg ha nagyon zavarja a szememet a filctollas felirat akkor nyomtatok 1-2ft-ért egy boritot is.