The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azok nevében kérdem és mondtam hogy már vannak csomoan akik leszedték és nem irtak ról/nem töltöttek fel képet.
Next PC upgrade: 2022
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Next PC upgrade: 2022
Kiv. vagyok 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Meg ha ez trilógia lesz, akkor legalább tudnak majd fejlõdni, ha másban nem is de grafikailag biztos.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Mess with the best, and die like the rest...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Valamint aki beír ide, az olvasson is már (vissza)...ne csak írjon...
Nem szeretnék egy újabb topikkarantént, se büntetõpontokat, se állandóan törölgetni...próbáljunk már túljutni az óvodás baromságokon! Légyszi!
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
PSN ID.: Beegabor
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
De ha már letöltötted, akkor minek veszed meg? Mondjuk a Cod2 nagy csalódás volt. 7 óra alatt végigvittem és utána ültem és néztem ki a fejembõl. Mind1. De ez a módszer is alkalmazható amit mondasz.
Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D
Számomra az egyik leg mérvadóbb az Nforce-on elért pontja..Nah ennek ahogy elnézem perpillanat 7100 körül van és igencsak növexik szal csaknemszar,remélem jól van optimalizálva....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az esetek 95%-ban kidobott pénz mert nagy szart sem ér a játék.
Az már már ha letöltöd lepróbázod tetszik,megveszed...Úgy nagyritkán én is szoktam (Hl2,CoD1-2,stb)...De elõre megvenni mert jók a videók/képek/demó a játékról? Ostobaság...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De ne az legyen a rossz aki esetleg megveszi.
Azt én se szeretem ha valaki azzal kérkedik neki hú de mennyi eredeti játéka van,és a sok piszkoswarezoscsalo meg dögöljön meg.De itt nem errõl volt ugye szó.