Mit kívánnál?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ha nem lehet ilyet kívánni, akkor azt kívánom, hogy legyen újra Való világ 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dzsini
kívánni az kívánhat és azt amit csak akar... teljesülést illik betiltani 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
Ha bármit lehet kérni, akkor én örög egészséget/életet kívánok magamnak meg a családomnak 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sir Quno Jedi
Én azt kívánom, hogy sohatöbbé senkisenem kívánhasson semmitsenem ! Jobbazúgy...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
nem emlékszem én se a nevére, de ilyen okos "világbéke meg szeressük egymást gyerekek" dolgok voltak nagyrészt benne (ami nem lenne rossz, csak kizárt, hogy aki írta komolyan is belegondolt abba, hogy mit kíván)... annyira nem kár hogy elsüllyedt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
mert nem teljesült a kívánságod 😊 és az a jó neked

mikike
sõt a fórumkeresõ sem tudja...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
látod azt nem tudtam

Dzsini
3kívánság topic volt már, ez üdítõ változatosságot jelent most...

mikike
mindent tudjak
MINDENT

← ElőzőOldal 3 / 3