110
Ha egy (1) kívánásgod teljesülne?
-
#70 Esetleg egyéb kívánságok esetén, azt, hogy tudjam kontrollálni az időt. Pénzt lehetne ezzel szerezni (lottó) vagy állást (tudnám mit kell, és mit nem az állásinterjún) Vagy, ha baleset érné azt akit szeretek, akkor vissza tudnék menni az időben, és megakadályozni.
Na ébredjünk fel, menjünk dolgozni :) -
#69 Én azt kívánnám, hogy tudjál járni. -
#68 Te szekény, sajnállak [sajnálja] -
#67 -
#66 Jajj nem ezt visszovonnám ha lehet...mégiscsak mást kívánnék, mégpedig hogy a számvitel tanárunkkal történjen vmi amitől elmegy a sulinkból és nem csesztet minket állandóan és buktatja meg az évfolyam 95%-át. Htx :)) -
#65 Nem tudsz járni? :( -
#64 Egy lájtos cigi most jól esne...ha értitek mire gondolok :) -
#63 hogy tudjak járni.... -
Pontius #62 IGAZSÁGOT -
Chaos Mad #61 nem :)
(habár az is benne lenne a pakliban :) -
#60 Mint egy folkszvágen hátsó ülésén? -
Chaos Mad #59 most azt kivánnám hogy a szombati bulin jöjjön össze a kiszemelt csaj.
nem csak úgy.. hanem mindenhogy. -
#58 :))) nem kell rám hallgatni senkinek sem -
#57 Azt kívánnám, hogy Dzsini ne rontsa már el mások játékát. -
#56 hány barátod maradna? -
#55 Azt kívánom, bárcsak minden ember értelmes és intelligens lenne. -
#54 én azt kívánnám, hogy belelássak az emberek gondolataiba. -
#53 Vámpír sose lennék nem bírnám az emberek öldöklését még akkor se ha kedvezményekkel járna és csak a karóra lennék alergiás.
-
#52 ugye milyen nehéz a vámpírok élete? -
#51 Egy örökös tagság a WWIIO klubban + saját szobor egy Belga városkában. :D -
#50 Jó az örök élet id szép dolog kivéve, ha csóró vagy és örök életedben egy padon alszol vagy megöregszel esetleg látod meghalni az összes rokonod és barátod.
Na és ha nem öregednél és örök életed lenne akkor az biztos feltűnne valakinek és elkapnának kísérleteket végezni rajtad vagy menekülhetnél országról országra. Tisztára mint a hegylakó. -
#49 igen, az az eddigiek közül az egyik legértelmesebb kívánság. -
#48 hamarabb elbuliznám utánna meg verném a fejem a falba, úgyhogy maradok a #32-nél, abból nem lehet baj :) -
#47 és ennek a vagyonnak mekkora részét tudjátok magatokkal vinni halálotok után? -
#46 kja -
#45 Mert amugy nem is kéne mi? :DDDD -
#44 Akkor már inkább angol font. -
#43 Szal ez az idő megállítgatósdi télleg elvont egy kicsit. lehet egy másik kívánságom? :) -
#42 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Euro inkább elosztva külföldi bankszámlákon ízlésesen. :) -
#41 Az elején azt az 1-est cseréljük le 9-re és jöhet nekem is :P -
#40 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000FT -
#39 Ha megáll minden miért ne tudnál mozgatni dolgokat? Nem szögezik őket oda a földhöz csak megdermednek a mozgás közben. Madár pl levegőben. Viszont ha erőhatást gyakorolsz rá akkor a gravitáció is közbelépne.
Ez már azért tök elvont mondjuk nekem nem is kéne idő megállítás nem is én vetettem fel nem engem kell meggyőzni, hogy hülyeség. -
#38 :) -
#37 igen, az utcák pedig tele lennének halottakkal, és terhes nőkkel... -
#36 De talán pont azért nincsenek ilyen képességek mert előbb utóbb mindenki a maga hasznára fordítaná. És most nem csak egy pár lottószámra gondolok. -
#35 Persze, de azért jobb az idő megállításnál mert ha megáll az idő akkor nem történik semmi és uncsi. Viszont ha láthatatlan vagy akkor minden megy a maga útján te meg észrevétlenül meglesheted. A láthatatlanul is lehet bankot rabolni meg időt megállítva is szvsz az eredmény a lényeg. :D -
#34 aham, aztán egyik nap elnézel a következő napra, és semmi... hogy reagálnál? -
#33 ha minden megáll és mozdulatlan, akkor mozdítani se tudsz semmit - tárgyakat sem, embereket sem. ha meg igen, akkor a gravitáció is ugyanúgy kell, hogy hasson - ezért mondtam, hogy logikátlanul felépített szuperhős-ability.
(kb mint az X-men-ben kitty pryde anyagtalansága, hogy a gravitáció csak akkor hat rá, amikor ő is úgy akarja) -
#32 1 konyak + 1 szivar most jól esne :) -
#31 A gondolatolvasás lenne hasznos vagy éppen káros. Ezért csak ON/OFF módban használnám.
Vagy jövőbelátás szintén kapcsolható módon vagy pl. álmok formáiban. Lehet, hogy pár meglepetést nem lenne meglepetés viszont tudnám a lottószámokat és a vizsga kérdéseket.