Mit kívánnál?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Mint egy folkszvágen hátsó ülésén?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

most azt kivánnám hogy a szombati bulin jöjjön össze a kiszemelt csaj.
nem csak úgy.. hanem mindenhogy.

Dzsini
😊)) nem kell rám hallgatni senkinek sem

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Loál János
Azt kívánnám, hogy Dzsini ne rontsa már el mások játékát. <#lookaround>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dzsini
hány barátod maradna?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

rezsofiz
Azt kívánom, bárcsak minden ember értelmes és intelligens lenne.

sazl : c

FtranX
én azt kívánnám, hogy belelássak az emberek gondolataiba.

Random_
Vámpír sose lennék nem bírnám az emberek öldöklését még akkor se ha kedvezményekkel járna és csak a karóra lennék alergiás.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Dzsini
ugye milyen nehéz a vámpírok élete?

Random_
Egy örökös tagság a WWIIO klubban + saját szobor egy Belga városkában. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Jó az örök élet id szép dolog kivéve, ha csóró vagy és örök életedben egy padon alszol vagy megöregszel esetleg látod meghalni az összes rokonod és barátod.

Na és ha nem öregednél és örök életed lenne akkor az biztos feltûnne valakinek és elkapnának kísérleteket végezni rajtad vagy menekülhetnél országról országra. Tisztára mint a hegylakó.

Dzsini
igen, az az eddigiek közül az egyik legértelmesebb kívánság.

Punkerwork
hamarabb elbuliznám utánna meg verném a fejem a falba, úgyhogy maradok a #32-nél, abból nem lehet baj 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
és ennek a vagyonnak mekkora részét tudjátok magatokkal vinni halálotok után?

cam3l3on
kja

precision
Mert amugy nem is kéne mi? 😄DDD

Bazinga!

modellmaker
Akkor már inkább angol font.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Szal ez az idõ megállítgatósdi télleg elvont egy kicsit. lehet egy másik kívánságom? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Random_
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Euro inkább elosztva külföldi bankszámlákon ízlésesen. 😊

Törölt felhasználó
Az elején azt az 1-est cseréljük le 9-re és jöhet nekem is 😛
cam3l3on
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000FT

Random_
Ha megáll minden miért ne tudnál mozgatni dolgokat? Nem szögezik õket oda a földhöz csak megdermednek a mozgás közben. Madár pl levegõben. Viszont ha erõhatást gyakorolsz rá akkor a gravitáció is közbelépne.
Ez már azért tök elvont mondjuk nekem nem is kéne idõ megállítás nem is én vetettem fel nem engem kell meggyõzni, hogy hülyeség.

modellmaker
😊

Dzsini
igen, az utcák pedig tele lennének halottakkal, és terhes nõkkel...

modellmaker
De talán pont azért nincsenek ilyen képességek mert elõbb utóbb mindenki a maga hasznára fordítaná. És most nem csak egy pár lottószámra gondolok.

Random_
Persze, de azért jobb az idõ megállításnál mert ha megáll az idõ akkor nem történik semmi és uncsi. Viszont ha láthatatlan vagy akkor minden megy a maga útján te meg észrevétlenül meglesheted. A láthatatlanul is lehet bankot rabolni meg idõt megállítva is szvsz az eredmény a lényeg. 😄

Dzsini
aham, aztán egyik nap elnézel a következõ napra, és semmi... hogy reagálnál?

Dzsini
ha minden megáll és mozdulatlan, akkor mozdítani se tudsz semmit - tárgyakat sem, embereket sem. ha meg igen, akkor a gravitáció is ugyanúgy kell, hogy hasson - ezért mondtam, hogy logikátlanul felépített szuperhõs-ability.
(kb mint az X-men-ben kitty pryde anyagtalansága, hogy a gravitáció csak akkor hat rá, amikor õ is úgy akarja)

Punkerwork
1 konyak + 1 szivar most jól esne 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random_
A gondolatolvasás lenne hasznos vagy éppen káros. Ezért csak ON/OFF módban használnám.

Vagy jövõbelátás szintén kapcsolható módon vagy pl. álmok formáiban. Lehet, hogy pár meglepetést nem lenne meglepetés viszont tudnám a lottószámokat és a vizsga kérdéseket.

modellmaker
Mondjuk ha láthatatlan vagy akkor is csak egy helyen lehetsz egyszerre.

Törölt felhasználó
Nem vagyok meggyõzve... 😊 (Szerintem változatlanul semmi értelme)
de ugy nem élvezed annyira, ha megbaszol egy dermedt luvnyát... 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

The Garrett
en azt kívánnám hogy 1 hétig kívülrõl nézhessem magamat 😛 MInt valami külsõ szemlélõ. aztan ha nemtetszik amit látok... 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Random_
Van benne logika.
Ha megállítod és csak te mozogsz akkor bármit megszerezhetsz magadnak amíg a többi ember meg van dermedve.
Bár ebbõl a szempontból jobb a láthatatlanság mert ott lehetsz olyan eseményeknél is ahol amúgy nem és így több dolgot megtudhatsz.

modellmaker
NYertél.

Dzsini
szvsz azt akarta mondani, hogy minden álljon meg körülötte, csak õ mozoghasson és aktívkodhasson szabadon... újabb okos szuperhõs-ability

Dzsini
meg tudod most is. bármikor, bármennyi idõre. és mindenki más is...

Törölt felhasználó
Kicsit pontosabban mit értesz ezen? Mert értelme nem sok van...
modellmaker
Meg tudjam állítani az idõt! CSak ezt. Semmi mást.

Loál János
<#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Törölt felhasználó
Jah, ez a láthatatlanság dolog nálam is benne van a Top3-ban 😊) Persze szintén ON/OFF móddal ellátva 😊
Random_
Én nem szeretnék mindent tudni mert akkor értelmetlen lenne bármi újat is kipróbálnom.

Mi lenne ha szabályozható módon láthatatlan lennék?
vagy
Lehívható konzol és oda bepötyögném, hogy god, impulse101, notarget valamint fly.

amíg ez teljesül:
Jó étvágyat kívánok mindenkinek!

Törölt felhasználó
Najó, ez a kettõ vetekszik egymással 😊

A tökéletes boldogtalanság titka: Halhatatlanság és mindentudás. <#vigyor3>
Dzsini
dehogynem: örök életet...

Bandew
Ez emberenként változik, bár én sem ezt kívánnám.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Törölt felhasználó
Szerintem ennél rosszabbat nem is kívánhatnál...
Én azt hogy legyen Loál póló, de csak annak aki megérdemli !!!! <#wow2><#szeret><#nezze>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

traXion
Legyek egészséges életem végéig. 😊

Tufa16
én azt kivánom hogy sokat kivánhassak! 😛

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425