Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Nah még 4et😄

Nuno88
És szidtátok Carlot év elején 😄
Jó edzõ õ, meg is mutatta.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

6-0 Drogba tizenegyes.

Csodálatos! <#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ronihun
6-0

...

bakkerman
megérdemlitek,mind a bajnokságot,mind a 100 gólt! le a kalappal Ancelotti elõtt! Jövõre a BL döntõben egy Barca-Chelsea? 😛

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

5-0 emberek(eddig) ha így marad ha nem, de ez a két szám szerintem leírja a bajnokságot<#nezze><#worship><#taps> GOO BLUES!!!

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Nuno88
Drogbáé a 100.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ronihun
JEEEe

...

ronihun
2-0

...

Oziris666
Bajnokcsapat áléáléálé😄

dragon11
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Krisz018
Miért nem az új mezben vagyunk?

hedonist
na elmentem kocsmázni

CHELSEA!CHELSEA!CHELSEA!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Mindent bele! Egy nagy arányú gyõzelem nagyszerû lenne! Hajrá Chelsea!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

banok
ma nagy ünneplés várhat rátok ha cseszitek el a Wigan ellen.
Chelsea-Wigan streamek itt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
hát igen, Mourinho-val elég sokmindent elértünk.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

És ha már leírtam, akkor néhány fantasztikus rekord, amiket mi tartunk jelenleg:

Leghosszabb ideig tartó kapuõrzés: Petr Cech 17 mérkõzésen keresztül (1511 percen át) nem kapott gólt (Chelsea színeiben, 2008/2009)

Legtöbb gyõzelem egy idényen belül a bajnokságban (38 mérkõzésen): Chelsea, 29 gyõzelem (2004/2005 és 2005/2006)

Legkevesebb gólt kapta egy idényen belül a bajnokságban: Chelsea, 15 gól (2004/2005)

Két Premier League rekord, amit megdönthetünk:

Legtöbb gólt lõtte egy idényen belül a bajnokságban: Manchester United, 97 gól (1999/2000)

Legjobb gólkülönbségû csapat a bajnokságban: Manchester United, +58-as gólkülönbség (2007/2008)

hedonist
Coutndown indul gyerekek!!!

pöröghetne a topik😄

hedonist
Jaj de várom már😄 amúgy olvastam, az igazi kupa a Bridge-en lesz, a Traffordon meg egy replika, ami persze nem is fog elõkerülni, tehát mind1.

KELL!KELL!KELL!

úgy legyen!

Bulykin
holnap ilyenkor már a bajnoki címet fogjuk ünnepelni^^
egy 5:0-ás siker után 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Hááát az bezony! csak az a kár,h ha ezt A "NAGY MESSI" lövi akkor minimum intergalaktikus hyper Nobel-díjat kap.

Lamps az angol herceg!😄

kössz!
lampard gólja igen nagy volt 😄
hedonist

vki tudna adni egy linket amikor a chelsea asszem idegenben lõtt góllal kiejtette a barcát a blbõl és mourinho térden csúszva ünnepelt?
am gratula cole góljához 😄 én csak szegény marcit sajnáltam 😞
hedonist

hedonist
A kételkedõknek:

'I think that Joe Cole will stay here, and I rarely make a mistake,' he began. 'In January I said nobody will come, and nobody came, and I think Joe will stay. We have 10 days to wait because the club will speak with Joe Cole and the other players that are at the end of their contracts after the Cup Final.'

A mester nem téved😊

hedonist
Balbekk volt, csak feljött, ahogy a modern fociban szinte minden fullback.

hedonist
Egy kis nosztalgia😊 When the glory started

azért Sheva mekkora gólokat lõtt..

hedonist
bocs lemaradt a vidi, azt is akartam😊 de itt az egész cikk a választásról:chelseafc.com

Japep

Fõleg balszélsõként... 😮
(Igaz talán csatárnak indult anno.) De szép, nagyon is.

Szívesen.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szépen vissza húzta a védõ mellett grat neki és kösz neked!

Japep

Összefoglaló.
A harmadik gól az övé... szép. 😄

Grat nekik.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Vidit pls!

hedonist
Drogba lett az év játékosa.
Ashley Cole Sunderland ellen szerzett gólja lett az év Chelsea gólja.

hedonist
Drogba would welcome Ribery

A cikk második részében Didier kitér a Wigan elleni játékra, miszerint, ha a csapat 11-eshez jutna, azt õ végezni el miután ezt megbeszélték Lampard-dal annak érdekében,h legyõzhesse Rooney-t a góllövõ listán!😄

amúgy sztem eleve többet érnek Drogba góljai mivel õ egyet sem 11-esbõl szerzett ellentétben Rooney-val aki 4-et 11-est lõtt idén, volt mesterhármasa amibõl 2 11 volt pompey ellen.😊

hedonist
Egyáltalán nem garantált a távozása, Deco-nak igen, de neki nem, fõleg,h most egész jól helyettesíti Essien-t/Mikel-t.

bakkerman
szép kis mez,kicsit érdekes,hogy Ballack gyakorlatilag úgy vette föl a jövõ évi mezt,hogy "garantált" a távozása,kicsit epic fail gyanús XD

hedonist
New kit is on sale today!

Ááá gyerekek ez nekem egyre jobban tetszik! hosszúujjúból lehet veszek is egyet majd😊

a piros csík a nyaknál sztem nagyon jó, és kb 15 éve és az elõtti években mindig volt kis piros a mezekben.

hedonist
Kipróbálom, amúgy vmi arany szín félére törekedtem, ezek szerint nem jártam nagy sikerrel😊

jó volna egy 7-est lõni megint😊

hehe szép lenne 100 rúgott gól fölé menni 😊

Barnabyka
klassz, csak a koronát szerintem tehetnéd citrom sárga színre és úgy nekem még jobban adná bár ezt csak elképzelni tudom, nembiztos, hogy úyg jobb lenne, Bár ígyis faszányos..És nem hiába csináltad kap a Wigan is a stamford-on egy 7-est 😊

hedonist
Nagyon remélem, h nem hiába csináltam az új logomat! 😄

Chelsea ünnepi kiadás😊

bakkerman
sok az angol a Chelsea youth csapatában <#eljen>

Oziris666
Ifistáink megnyerték a The FA Youth Cup-ot az Aston Villa ifijei ellen,mai igen nagy szó!!!

Chelsea youth - Aston Villa youth 2:1

Bulykin
szerintem marad ugyanaz a kezdõ ami a 'Pool ellen volt 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Lehet,h elsõre érdekes, de én ezt a kezdõt látnám szívesen a Wigan ellen:

__23__11__
15--8---21
____13____
3-26--33-2
____1_____
Vagy esetleg még támadóbban és Joey-t Ballack helyére, de azért egy védekezõbb kp csak kéne, viszont Sturridge-ot sztem nagyon kéne játszatni!

Szerintetek?

hedonist
Idõ kellett mire megértette a futballvilág, h milyen személyiség is õ.

nekem örökre õ a "mi edzõnk"

GO BLUES, mi leszünk a bajnokok végre!