Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisz018
Hát ez nemjó<#szomoru1>

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
Chelsea captain John Terry received a single-word text message from former Blues boss Jose Mourinho after winning the Premier League title, it read: "Champagne." (the Guardian)

Nááájsz😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Na kirúgták Zola-t a West Ham-tõl.

Gunnersboy
gratula a bajnoki címhez, megérdemelt volt abszolút<#vigyor0>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

asfa
<#worship><#worship>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gratula srácok megérdemelt a gyõzelem. utolsó meccsen megint sok góllal nyerni meg csodálatos dolog.
8-0 magáért beszél. a lõtt 103 gól szintén. megérdemelt a bajnokság szóval gratula! <#worship>
hedonist
champions edition shirt

gyerekek egy ilyet rendelek az biztos😄

grat a bajnoki címhez, ez tényleg nüasznyin (ájj de gyönyörû szó 😄) múlt

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hedonist
Igen azért is szorítottam,h a Liverpool kapjon már egy gólt😄

Azért azt se feledjük, hogy Cech (Reinával együtt) megnyerte a Golden Glove-ot a 18 kapott gól nélküli mérkõzésért...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hedonist
Gyerekek nem térek magamhoz😊 (jó ebbe benne van,h bennem van némi alkohol😄) gyönyörû befejezés, minden tisztelet a srácoké, érdekes szitu volt amikor Lapms mégsem hagyta Drogbát rúgni az elsõ tizinél, gondolom tutira akartak menni, aztán adott neki egy gólpasszt azért😊 Joe Cole-nak külön grat,h miután felépült csak padozott szinte, most is csereként jött ugye, és Ashley góljánál, h megkûzdött a labdáért, már a sokadik gól után.

na mind1 1 szó, mint 100 szép szezon kisebb szépségfoltokkal, de ezek a hihetetlen rekordok feledtetik!

Vki említette,h a 103 gólból kéne video-t csinálni.., Japep szokta mindig letölteni a gólokat meccsek után, hát lehet,h neki vmi ilyesmi terve van <#wink>

Amúgy köszönjük, minden más csapat szurkolóitól a nemes gratulációkat, respekt! jövõre ugyanitt😊

GO BLUES!

acm689
grat a bajnoki címhez! az angol klubok közül a Chelsea a legszimpatikusabb nekem, örültem is, hogy Carlo hozzátok jött.
Szép volt!

nagy grat a Chelseanek😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

asfa
😊 szintugy grat, 1 ponttal de meglett!

Bulykin
jaa, és jövõhéten remélem megnyerjük az FA kupát is!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
gyerekek... ámulat^^

alig hittem el 😊 Drogba gólkirály, a Chelsea pedig bajnok!!!!!!!!!!! és azért ez a 8:0 nem indult olyan könnyen, nagyon jó meccs volt. HIHETETLEN!!! we did it 😉

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Matthew Prosac
Carlo arcán a világ összes boldogsága <#vigyor>
Gratulálok a bajnoki címhez én is!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Krisz018

Azért ez a 8:0 nem semmi, még mindíg nem fogtam fel teljesen, mi is történt... 😄DDD

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

asfa
huh ez gyönyörû... el is feledtem a bajnokok ligája kiesést.. a man city elleni zakót.. GO BLUES!!!
CHAMPIONS 2010!!

Kellene majd egy videót csinálni, amiben össze lenne foglalva mind a 103 gól... 😄 Csodálatos lenne!

Japep

Hihetetlen, a legjobb szezonzárás egy bajnoknak...
Senki sem mondhatja, hogy nem ahhoz került a trófea aki megérdemli.

Grat a csapatnak, és CA-nak is.
Méh a jövõheti FA-döntõt meg kell nyerni.
GO BLUES! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
De jó lenne 15 fontért egy ilyen pólót rendelni a Chelsea Megastore-rõl, csak még sosem rendeltem netrõl (fõleg nem külföldrõl), nem tudom hogy kell, meg angolul se értek!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Anelka második gólja és Ashley Cole gólja hatalmasak voltak! Drogba ollózása is oltári nagy volt!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szintén! 😊

Emelem kalapom a rivális drukkerek elõtt, akik méltósággal fogadták a végeredményt!

lippet
Ez fantasztikus volt! Megmondom õszintén nekem jobban tetszett a meccs végi bajnoki ünneplés, mint maga a játék!

Blue is the colour, football is the game!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

szucsy89
grat, ezt megérdemeltétek, Carloval nem hittem h bajnokok lesztek de rácáfolt😊
Tyler1
gratula. szép és izgalmas szezon volt ez, szép gyõzelmekkel és buta hibákkal. a gyõzelem abszolút megérdemelt nektek. de köv. szezonba találkozunk 😉

ja majd egy linket az trófea átvételérõl dobhatnátok 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Krisz018
THE PERFECT AFTERNOON

Ez volt a lehetõ legjobb befejezés. Nagyon jó meccs, idén a legnagyobb gólarányû gyõzelem, Drogba mesterhármas + aranycipõs, mindezt a hazai közönség elõtt! Nem is tudok szebb befejezést elképzelni!

És még mindíg ott az FA kupa!

ronihun
énis erre gondoltam, csak hallottam valahonnan.

Nagyon nagy meccs volt,gyönyörû gyõzelem és az ünneplés meg megható volt és aranyos😊 Terry a gyerekeivel, meg Malouda kisfia milyen aranyos

...

Oziris666
Nagyobb volt az érem mint a gyerkõc😄

BAJNOK CSAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuno88
Drogbának a kisfia volt az akinek a nyakába akasztotta az érmet? Az nagyon nagy jelenet volt 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

miilann04
grat

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Jagumo
Amúgy ez a meccs mi volt??? 😄 8-0 ??? Élvezet volt nézni 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Oziris666
Kiviszi ne aggódj,Capello sem hülye annyira...

emberek ha valaki felvette a meccset csinálja már meg gif-be azt a részt amikor a Drogba-Malouda zenekar összeáll😄😄😄 Könyörgöm😄😄 Hatalmas!!! Champions CHampions Champions!!!!!!!!

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

ronihun
Szép gyõzelem!
Egy kérdés: Igaz, hogy Terry-t nem viszi ki a VB-re Capello?

...

Ezaz! Gyönyörû teljesítmény! Rekordokat döntögetve lett bajnok a csapat! Gratulálok nekik! Hajrá Chelsea!

<#taps><#taps><#taps>

banok
grat. megérdemeltétek.

Atti12
gratula.

Darthmushroom
grat a chelseanek a bajnoki címhez!!! 1ponttal lemaradni nem szégyen. GG mind2 csapatnak.majd jövõre megpróbáljuk visszavenni. GLORY GLORY MAN UNITED!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

banok
heti hetes. grat.

ronihun
mesterhármas😄

...

7-0 Drogba

<#nyes>