Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Milyen meccs volt? megérdemelte az X-et a Stoke, vagy megint 18 helyzetet hagytunk ki?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Most kicsit lehet örülni, hogy a MU fordított 2-0-ról, mert ha ma buktak volna, mi meg 1-1-et játszunk, a fejem verem a falba... :S

Össze kell szerdára szednünk magunkat, nagyon!
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

"na meg több pénzt"
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Zenszkij
Április bolondja, május szamara! 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kocka08
Bombaként robbant a hír miszerint Lionel Messi igent mondott Roman Abramovic elképesztõ ajánlatára!

A Chelsea egy elõszerzõdés keretein belül, már magához láncolta az argentín zsenit, aki majd nyáron csatlakozik a londoni gárdához, mintegy 95 millió fontért.

Ezt a hírt maga Messi erõsítette meg.. :
" Megtisztelõ lesz csatlakozni egy olyan hatalmas klubhoz mint a Chelsea, meggyõzõdésem hogy hatalmas sikereket érhetünk majd el együtt!
Ezen felül megtisztelõ lesz majd játszani, olyan játékosokkal mint Frank Lampard vagy Didier Drogba és a hírek szerint Terryn még senki nem vitte át a labdát az edzésen, nos én majd megpróbálom"
Viccelõdött a jövendõbeli csapatkapitányával Messi majd így folytatta.. :
"Ezek után nem utolsó sorba szeretnék köszönetet mondani a Barcának, remek éveket töltöttem ott el és mindent megnyertünk amit lehetett, de meg kel érteniük hogy a Chelsea ben és az Angol fociban új kihívást találtam na meg több pénzt"

(BBC sporthírek)

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

hedonist
Scolari: Drogba has a poor attitude! I wanted to swap him to Adriano

Hát ez hülye! még jó, hogy Abra nem engedte, és kirúgta gyorsan...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
bármikor jöhet õ is😄

Del Bosque
hedonist

hedonist
túl szép, h igaz legyen😄

asfa
uh mennyire kirááály lenne!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Probléma megoldva. Nyáron Carlo megy, Mourinho meg jön. Ennyi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hedonist

hedonist
😄 jó figura!

lee86
😊

&#161;Hala Madrid!

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
így van, de, ha nagy a baj én gondolkodás nélkül beraknám Luizt bármilyen támadó posztra😄

Bulykin
igen igem, CA is ezt nyilatkozta a múltkor, hogy lásd Ramirest, milyen béna volt eleinte...aztán meg hogy belejött a folyamatos játék mellett...ugyanezt próbálja Torresnál is, állandóan játszatja és azért látszik hogy akar és tud õ, mert milyen passzokat ad már, meg jön hátra folyamatosan szerelni 😊
jönni fog az a gól! GO BLUES!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
ez nagy😄

Luiz hihetetlen, idejött, nem is az, h beilleszkedett, kb húzza a csapatot, Terry mellett van még egy vezér KV-nk😊

Ramires úgy néz ki adaptálódott, de végre beindult, Torresrõl én is azt gondolom, tudjuk mit tud és jönni is fog, én türelmes vagyok vele.

Bulykin
DAVID LUIZ egy isten bakker 😄
beszerzek egy olyan parókát!

Krisz018
Benfica 2 vs 0 ManCity<#wink><#wink><#wink>

Effe88
torres eddig hány meccset játszott nálatok???és ugye még nem lõtt gólt???

Oziris666
az nem kicsi hanem miniatûr még😄

Japep

Igen, ez most így igaz.
De adjunk neki idõt, bizonyított már, tudjuk, hogy tud. Még lehet meg van szeppenve, nem egy nagyszájú embernek látom, lehet nehéz beilleszkednie. Én még nem mondtam le róla, de várom, hogy beinduljon. 😊

Ma meg a két brazil... õk bebizonyítják, hogy jó vételek voltak. 😄
Luiz két gólja a legjobbkor jött, United majd City. Nagyon tetszik a játéka - még a góltól eltekintve is, Ramires meg nagyon gyönyörûen oldotta meg... 😄

Egész meccsen jobbak voltunk, de az elején nem láttam a gólt a játékunkban.
A United ellen ennél egy kicsivel több kell, lehet egy "torresnyivel" több. 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Luiz nagyon jó vétel volt, ellentétben Torressel. A Pool nagyon jól csinálta hogy megvált tõle, és vettek egy Suarezt.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Krisz018
Luiiiiiiiiiz góóóóóóóóól

king82
Hát eddig 0-0 !

www.bundesliga.de www.kicker.de

limperatore
nagy chelsea vs kis chelsea összecsapás 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Japep

Köszönjük. 😊

Torres és Kalou kezd... kicsit rossz érzésem van, remélem tévedek. :S
Tevez padon sincs elvileg. Kemény lesz.

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
17.00 Chelsea-Manchester City
tv : Digisport hu/sk
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

"Köteles" volt ezt akkor meghúzni, ha nem teszi, keresztre feszítik.
Muszáj "nem tud" mit tenni, hiány miatt muszáj odaadni neki megint, meglátja hogyan reagálnak a szurkolók, ha jól, akkor szerintem nála hagyja - ott, ahol lennie kell. 😊

Ma fontos meccs lesz!
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
JT újra permanens válogatott kapitány lett.. azért vicc ez a Capello

Bulykin
de szép is lenne :=)
egyszer már majdnem sikerült nekik...

hedonist
Van egy olyan érzésem, h a Sahktar megeszi a Barcat<#ravasz1>

Arsenal 2:0-ról 2:2-re szépített, MU 10 emberrel 88. percben nyert 1:0-ra... Tottenham is X-elt.

Cabell
Annak én is😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Én egy Chelsea-Tottenham döntõnek örülnék legjobban.

asfa
hát igen sztem is messze erõsebb mint az utobbi évek Realjai.. dehát ahova Mourinho megy... ott ez lesz 😊

hedonist
JM féle Realtól azért tartok😊 egyelõre jussunk tovább!

Én azért egyszer se verném ki a MU-t. XD

De kétszer azért megverhetnénk.

asfa
örülnék egy Mu kiverésnek és utána egy Internek ha esetleg továbbjutnak és egy Chelsea- Real döntõnek amire egy ideje várok, hogy a Real-lal játszunk és most Mourinhoval még jobb lenne egy döntõ, persze a mi sikerünkkel.. egy ilyen BL szezon mindent elfeledtetne az évben 😊)) GO BLUES!!

Bulykin
legutóbb sikerült, akkor most is kell! 😊

hedonist
Szerintem ki fogjuk verni a MU-t

összességében elégedettek lehetünk szerintem, Real és Barca max döntõben jöhet.
MU-t 2 hónapon belül 3szor látjuk, ebbõl legalább kettõn nyerni kellene...

lippet
Chelsea - Manchester United
Real - Tottenham
Barca - Shahtar
Inter - Schalke

Szép BL meccsek!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

lippet
Chelsea - Manchester United

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Inter is verhetõ szerintem, plusz revansot vehetnénk tavalyról, Barca ellen pedig bizonyíthatnánk a rátermettségünket 😛
bárkit kapunk nyerünk én érzem 😛 nagyon kéne az a BL trófea...

KAMIONOS KOGYO
Schalke, max. Tottenham

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

délben sorsolás, kit látnátok szivesen ellenfélként?

Bulykin