24199
Chelsea Fan Club
-
#21512 Jó hír viszont, hogy Modric nem tett le arról, hogy hozzánk igazoljon, ugyanis nem fogja aláírni a Spurs új szerződéshosszabbítási ajánlatát. -
#21511 én csak annyit olvastam hogy nem tagadta h januárban el akar menni...
Kalou is állítólag már akkor elmehet ha lesz kérője :/ -
#21510 bár igaz volna:D -
#21509 Elvileg Boas megerősítette, hogy Anelka Januártól a Milanban folytatja... tudtok erről valamit? -
#21508 a Chelsea tartalékokban pedig kezdőként lépett pályára Lukaku és góllal hálálta meg a bizalmat :)
A.Cole pedig ha jól tudom hosszabbítani fog újabb 3 évre ír alá!!! -
#21507 Egyetértek! Mata és Sturridge hihhetetlenjó volt
Ramires-ről tudni valamit? Remélem semmi komoly -
#21506 Romeu tényleg komoly játékos, de nálam Mata és Sturridge játéka.. elképesztő miket megcsináltak néha! -
#21505 Köszi :) -
#21504 Chelsea-Everton 3-1 ::: összefoglaló -
#21503 Sajnos csak az első 20 percet láttam a meccsből.
Ha valaki tud összefoglalót azt megköszönném :)
Lamps h játszott? -
#21502 Az már most látszik mennyivel sokoldalúbb Oriol mint Mikel. Olyan ütemérzékkel lép közbe mint senki más. Remélem elkövetkezendő 2 BL meccsen kap 90 percet. -
Ahogy a kommentátor is mondta, 4 gól, és más semmi... de legalább szép gólok voltak a mieink. :)
Igaz ha minden csapatot képesek vagyunk így lefogni, mint az Evertont, akkor nem szóltam semmit. De azért látszik, hogy merre kell még menni, viszont jó hír, hogy rajta vagyunk.
GO BLUES! -
#21500 Újabb hatalmas köszönet :) -
#21499 18.30 Chelsea-Everton
tv: Digisport Plus hu
streamek: -
Üdv,
újraindult a Foci Kvíz topik) - ez egy olyan topik, ahol a focirajongók összemérhetik tudásukat kedvenc sportjukkal kapcsolatban. Ha van kedved, nézz be!
Szép napot!
Ezt az üzenetet pzoli00 kérésére továbbítom nektek, akinek van hozzá kedve, menjen nyugodtan. Jó szórakozást. :) -
#21497 Csak Bogdánt sajnálom:S nagyon szarul védett, vajon ennyire be volt szarva?:D -
Köszönjük! -
#21495 Bolton-Chelsea 1-5 ::: 17 perces összefoglaló
-
#21494 Összefoglaló alapján jó meccs lehetett, kár, hogy nem láttam :(
SuperFrankie is back! -
bonebeni #21493 Lampard bácsi mégiscsak bizonyít -
vili 27 #21492 Én csak az utolsó két gólt láttam. Óriási két potyát kapott a magyar kapus Bogdán Ádám. Nem volnék a helyében.
"egy spurs szurkoló" -
Köszönjük!
30 percet kések, erre miről maradok le... :o
Nem bocsájtom meg magamnak... :S :D
GO BLUES! -
davidragon #21490 potyognak a gólok... :) -
#21489 14.30 Bolton-Chelsea
streamek:
magyar tv nem adja élőben -
#21488 Persze h megérdemeltük,a Valencia is mindent kihagyott,igaz nem akkorákat mint mi!
-
#21487 mennyi elpuskázott helyzet:S megérdemeltük, még, ha a vége fájó is! mind1 X idegenben jó lesz itthonra!
Ez a Valen X-elt a Barcával!!! -
#21486 Az felháborító h kb. 5ször tiszta ziccerbe pár méterröl mindig a kapusba rúgjuk! -
#21485 Nem értem, hogy lehet ilyent csinálni? Még ha közelről kézen rúgják azt mondom oké, de hát 20 métert szállt az a rohadt labda! Ezt más csapatoknál is láttam már és akkor sem értettem, de ez különösen fájt most! -
Takezó #21484 azért ez a bíró is egy nagy faszkalap... -
#21483 Felháborító ez a nyomorék Kalou mit csinált... -
#21482 Lampard :) Így van!!! -
#21481 Erős ez a Valencia. -
#21480 Isten király vagy Banok mint mindig :D
Kösziiiii -
#21479 streamek a Valencia-Chelsea meccshez -
#21478 Nekem i sjól jönne a stream. :S -
#21477 Lesz még ideje visszahozni az árát, de vissza is fogja biztos vagyok benne.
Egy jó stream kéne és boldog ember lennék estére :S -
Persze, már kezd bizonyítani, de Dean-nek igaza van, az árához képest alulteljesít... nem azért fizetünk ki valakiért X milliót (sok-sok X-et), hogy huszonvalahány meccsen ne lőjön gólt. Szóval ilyen értelemben ráfizetés volt. Reméljük innentől beindul majd. Ha lő meccsenként 2-t, kiegyenlítette a cechet... :D
Mára én egy 1-1-es döntetlent jósolok, főleg a kezdőt látva, de ne legyen igazam. Ebből a csoportból veretlenül kell továbbmenni, itt viszont papíron belefér az X. De ettől függetlenül nyerjünk... :D
GO BLUES! -
#21475 Valencia: D. Alves; Miguel, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Albelda, Éver; Pablo, Canales, Mathieu; Soldado.
Cserék: Guaita, Bruno Saltor, Maduro, Feghouli, Parejo, Piatti
Chelsea: Cech, Bosingwa, D. Luiz, Terry, A. Cole, Ramires, Mikel, Lampard, Mata, Malouda, Torres
Cserék: Turnbull, Ivanovics, Romeu, Meireles, Kalou, Anelka, Drogba
Ez Lampard napja lezs valamiért úgy érzem..meg lehet korai de ha ezt a meccset behúzzuk fél lábbal továbbjutottunk..C'mon Chelsea! -
#21474 Akkor is volt, hogy jól csak eredménytelenül.
De könyörgöm hagyjuk ezt a Torres témát, nem belőle áll a Chelsea és amúgy is már bizonyít meccsek óta, hogy a régi. -
Dean Winchester #21473 és előtte?