Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencee7
Téynleg jól összefoglaltad a meccset :D De amúgy mit lehet mondani a mai teljesítményrõl? Kritikán aluli... AVB azt hiszi Mourinho vagy mi?

(Laptopon ment a Chelsea meccs, közben meg tvben a Shalke-Werder és néha azt vettem észre, hogy inkább azt nézem, ott ragadok :\ ez a mai Wigan elleni meccs, ez valami rém unalmas és konkrétan szar meccs volt...)

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Japep

Hát kb annyi, hogy sehol nincs az elõzõ meccseken mutatott teljesítmény... :S
Az elsõ félidõ semmi, behoztuk Kalout így a támadók voltak többségben, lõttünk egy gólt és bejött Mikel - ráültünk az 1-0-ra. Ez olyan jól sikerült, hogy a statisztika alapján is fölénk nõtt a Wigan és kiegyenlített... utána kapkodás, majd sípszó.

Nehogy azt higgye valaki is, hogy most elpártolok a csapattól és azért ez a hangvételû üzenet, csak kicsit csalódtam - mint szerintem mindenki... :S

Féltem ettõl a hónaptól, erre vertük a Newcastle-t, a City-t és a Valenciát... erre X a Wigannel... félek a Tottenhamtól már így... :S
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

látom a mai meccsünket inkább senki sem kommentálja...
látta valaki? én lemaradtam sajnos.

Kocka08
Ettõl féltem én is.
Még a Milannak is jobban örültem volna.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

hedonist
Na pont amitõl féltem:D

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Hát igen... sokaknál látom, hogy örülnék - hát szerintem nem lesz könnyû dolgunk. Fõleg az ANK miatt... :S
De meg kell lennie a 3 pontnak és addig még Torres is beindulhat - reméljük. GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Nah BL-be Napolyt kaptuk -asszem a lehetö legerösebbet a 2.ok közül

Grat srácok a tegnapi gyõzelemhez,jól játszottatok! <#worship>

Mi sajnos elcsesztük,pedig behúzhattuk volna legalább X-re.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Japep

Én soha nem tudom neki... ha megnyernénk is a BL az az elsõ lenne és nem a második... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát igen, a vége érdekes volt, semmi hajlamunk nem volt a támadásra - végül is profizmus, de fordított esetben elszidnánk mi is mindennek a másik csapatot... :S :D
Ilyet a kis csapatoknál sem nagyon látni... a lényeg a 3 pont, fõleg, hogy az eddig veretlen Citytõl.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Bl-ben jussunk el a döntõig és heroikus kûzdelemben, gyõzzük le a barcelonát szép játékkal, de keményen döngöljük a földbe õket, h érezzék, azért angol csapat:D és megbocsátok mindent Ovrebonak:DD

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miért temeted a bajnokságot? Még a felénél sem vagyunk...

Bulykin
na EZ Chelsea volt :) csakúgy mint a Vaéencia ellen...
jó volt ismét focizni látni a csapatot! GO BLUES!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
a végén Drogba sarokkal két ember közt, bõr aztán ráküldte az oldalvonaltol kb 40 rõl:D

Bencee7
Tényleg elaludtunk az elején...de mondtam is, hogy semmi gond, csak úgy kezdünk, mint a Barca szombaton :D aztán tényleg jól felpörögtünk!

A legidegesítõbb a legvége volt, az utolsó 5-6 perc...legalábbis nekem, utálom, ha ez a labdatartás van, meg a rohadt kisszögletek...na az kikészít...mûködik, de nekem nem tetszik. De talán ez csak az én hülyeségem :)

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

hedonist
Annyira jó volt nézni végre a játékunkat, hogy nyomtunk, mint régen:) Sztem ez megérdemelt volt.

hedonist
Hát ez érdekes volt:D

Kezdtük a szokásos szart, aztán vérszemet kaptunk és lehetett érezni a régi lendületet! hát csak ennyi kell és sima liba:D

Japep

A tegnapi meccsrõl elég hamar megvolt a véleményem már az elsõ félidõ kétharmadában... :S De szerencsére rám cáfoltak. Már alapból a kiállítás elõtt kezdtünk felpörögni, szóval én úgy érzem az egy pont teljes mértékben járt, de a 3-at is megkockáztatom.
Nagy jelentõsége lehet, hogy már nincs a bajnokság tekintetében, de örülök neki, hogy mi vagyunk akik elõször megfogták a Cityt. :)
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Már megint ezzel fordulok hozzátok... megint külön letölthetõ gólok kellenének, de a Valencia elleni meccsrõl...
Ahonnan eddig töltöttem már csak .flv-be töltik fel, ami még annyire nem is baj, de nincs fent az összes gól... :S Nem ismer valaki egy oldalt, ahonnan letölthetõk a gólok minden meccsünk után? Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszönjük.

Kemény lesz. Go BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
21.00 Chelsea-Manchester City
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

Shanghai Shenhua

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tyler1
mára én is ebben bízom :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bencee7
Anelka pontosan hova megy, azt lehet tudni?

Másik: Úgy legyen! <#taps>

hedonist
Anelka megy a távolkeletre 2 évre 20m-t keresni:) mi meg szart sem keresünk rajta, ha csak nem, h helyette jön vmi jó fiatal szélsõ!

Mára meg: én maximálisan bízom a csapatban és AVB-ben, hogy ma megnyerjük a City elleni rangadót!

GO BLUES!

Oziris666
Ha szerencsénk van az Anzsi talán nyáron elviszi töredékéért és akkor jöhet egy normális formában lévö csatár!Mert Torres az VB elötti sérülése óta nem a régi és ezt a vezetöségen kívül mindenki látta...

tippmix945
Na ezt a City-t el kell kapni most.

hedonist
Hát igen, de Torresben még hinnünk kell, hogy felátmad:) már csak az 50 misi miatt is:D

Bencee7
Ebben igazat kell adjak neked. Tényleg nem olyan, mint régen, dehát Torres is mennyit balfszkodik xD bezzeg régebben.....merem remélni, hogy csak rossz passzban vannak, és ez nem afféle "öregedés" jele :/

hedonist
A helyére kell egy irányító ezt ugatjuk sokan évek óta..

Bl-re visszatérve, én az AC Milan mellett még a Napolit kerülném el nagyon!!! brutál erõsek, fogjunk csak ki egy Baselt vagy egy ororszt:)

hedonist
Megértem a reakciódat, nekem is ugyanúgy kedvencem meg ikon, de sajnos reálisan nézve már lehúzza a csapat teljesítményét a lassú játékával, nem csak arról van szó, hogy nem fut gyorsan. Az egy dolog. Ryan Giggs sem fut úgy, mint régen, de Lampsy már fejben is lassú sajnos és elképesztõen sokat totyakodik a labdával. Ezen kívûl 2 éve nem láthattunk tõle tipikus Lampardos 'befordul a 16 os közepefelé és jobbal kilövi a sarkot 18-20 ról' gólt

Japep

Csoportelsõként a következõ ellenfeleket kaphatjuk meg a legjobb 16 között:
- AC Milan
- SSC Napoli
- FC Basel
- Olympique Lyon
- Olympique de Marseille
- CSKA Moszkva
- Zenit Szentpétervár.

A legnehezebb ellenfél minden bizonnyal a Milan lehet, illetve az idõjárás miatt talán az oroszok is okozhatnak problémát. Idén úgy látszik a Lyonnal is számolni kell, de kétségtelen, hogy egyik ellenfelet sem szabad leírni, mert könnyen úgy járhatunk, mint a Manchester United - és kiesünk (amin nagyon meglepõdtem, de nagyon örültem neki, ugyanúgy a City bukásának is).

Várjuk a sorsolást (12.16. 12:00 Eurosport). GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ja, elég fura, hogy egyik héten Sturridge-nak jönnek össze a dolgok, aztán Drogba ment meg minket. A lényeg, hogy most két meccsen is kijött a lépés: ) Ja, a City para, de épp ideje, hogy valaki meglepje õket.
Bencee7
Ez igaz, de akkoris egy Chelsea ikonról van szó!
Biztos elfogult is vagyok vele kapcsolatban, mivel a kedvenc játékosomról van szó, de akkor is, ilyen kijelentést tenni...hát :\

Amúgy a meccsel kapcsolatban: nem volt rossz, Drogba nagyot játszott, Cech hihetetlen :D Sturridge meg miket ki nem hagyott, téptem a hajam :D
Hétvégén jön a megmérettetés, nagyon nehéz lesz a City ellen

Azért nem ugyanaz, Terry 15 évesen jött, Lampi meg 23. Amúgy valóban nehéz kérdés ez, mert kellenek a klubikonok, de nem lehet mindenkit megtartani a múzeumban:\
Bencee7
Ilyet még egyszer meg ne halljak!<#boxer> Kb mintha Terryre mondanád ezt... ezt gondoljuk át még1x

hedonist
Hát igen, párszor Cech mentette meg a seggünket:) óriásiakat védett.

Cityvel eddig csak a Pool volt meccsben, remélem sikerül valamit húznunk ellenük!

Japep

Igen, remélem most valami változik. :)
Muszáj is, mert elõzetesen ettõl a hónaptól "rettegtem" (City, Newcastle, Valencia, Tottenham, AV... :S). Jó meccs volt, már a NU ellen érezni lehetett, hogy valami változott. Itt is, bár sokszor felénk nõtt a Valencia... :S De Drogba régi önmagát idézte, ami nagyon kellett és nagyon tetszett. GO BLUES! GO AVB! :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
köszi:D

végre egész jó teljesítmény volt, bár vége felé nagyon nem ment a labdatartás, abban kéne fejlõdnünk!

voltak percek, amikor mutatni tudtuk azt a játékot, amivel operáltunk úgy egy éve, folyt a labda a lábak alatt és esélye nem volt megszerezni az ellenfélnek és nagyon veszélyesek voltunk.. Ezt kéne visszahozni!

Go Blues, Go AVB!

hedonist
DIDIER :DD

chrissparduc
3-0 csakhogy ne magadban kelljen beszélgetned! :)

hedonist
akarom mondani 2-0 ra:D

hedonist
Hol vagytok?:)

Félidõ vezetünk 2-1 re! HAJRÁ!

hedonist
Remélem ma nyerünk és nem a 0-0 ra játszunk... ugyanis azzal is továbbjutnánk.

Ha Sturridge és Mata játszik nagy baj nem lehet és spanyol csapat ellen sztem Ramiresnek is lesz esélye villogni! Sztem nyerünk több góllal!

Go Blues!

hedonist
most aláírnám azonnal! bár Lamps nem menne másik londoni csapatba sztem.

"Chelsea are ready to offer Frank Lampard to Tottenham Hotspur to help lure Luka Modric to Stamford Bridge, according to The Mirror."

Na ez érdekes...

forrás

Bencee7
Akkoris kitartok a véleményem mellett :D Ha Luiz kicsit komolyabb lenne... :\ Jó dolgokat csinál, félreértés ne essék, nem mondom h nem illik a csapatba, csak kicsit "érnie" kellene...néha hülyeségeket is bevállal...

Oziris666
Leverkusene ellen használtuk,meg is lett az eredménye,kaptunk róla 2gólt...

Bencee7
Hát várható volt... Alex pedig többet ér, mint amennyit "használjuk", szerintem elég biztos védõ - sokkal biztosabbnak érzem, mint mondjuk Luizt most :\
Egy jó Anelka nagy segítség lenne, de az a bizonyos pl gólkirályság óta nem remekelt

Krisz018
HIVATALOS: Anelka és Alex átadólistán!
André Villas-Boas a Newcastle elleni megnyert mérkõzés után a találkozót követõ sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Nicolas Anelka és Alex egyaránt átigazolási kérelmet nyújtottak be, amit a csapat elfogadott, ezáltal a két játékos januárban szinte biztosan távozik .

"A játékosokkal való beszélgetés korrekt és tisztességes volt." - kezdte Villas-Boas.

"Kölcsönösen megértettük egymást és elfogadtuk egymás érveléseit. A jelenlegi forma és helyzet alapján úgy döntöttek, átigazolási kérelmet nyújtanak be. A szakmai stábbal úgy döntöttünk, hogy januárig egyéni idõszakokban a csapattal fognak edzeni. A kérelmet elfogadtuk, így már hivatalosan is átadólistára vannak téve. Amennyiben azonban egy csapattal sem tudnak megegyezni januárban, visszatérnek a csapathoz és újra teljes értékû kerettagok lesznek."

Forrás