24199
Chelsea Fan Club
-
#22194 Amúgy most tényleg nem szidja senki a Chelsea-t és nem a divatdrukkerek beszélgetnek a Barca topikban. :) -
IXEMGabeo #22193 azért Torres nem volt semmi:D szerencsétlent mennyit szidták most meg ő az Isten:D:D:D -
#22192 Pl. a Te hozzászólásod nem olvastam, de nem is neked szántam :)
Egyébként lehet, hogy lezárult egy korszak nálatok, kíváncsi vagyok, hogy ezek után Pep megy-e... -
IXEMGabeo #22191 jobb, ha több hsz-t elolvasol, mert nincs igazság abban, amit mondasz. Ott most teljesen más a téma, egyébként azt nem lehet állítani h a Chelseanek egyáltalán nem volt még véletlenül se szerencsemalacuk Én pl leírtam ilyen a foci, sőt még azt is odaírtam, hamár így alakult akkor nyerhetne a Chelsea is BL-t akár, mivel régóta megérdemelnék... -
Pares #22190 OMG XDXDXD -
#22189 -
#22188 Ritkán nézek focit de a "fő" meccseket többnyire nézem, és ez kiemelkedő volt minden tekintetben én úgy érzem. Semlegesként ültem le nézni, de a második félidőtől a Chealsea-nek hajráztam, az nem kifejezés hogy jól helyt álltak egy erősebb csapattal szemben. Grat ! -
#22187 Grat srácok! Teljesen megérdemelt továbbjutás, ennyi ideig emberhátrányban bekkelni úgy, hogy mind2 középső védőt elveszti a csapat. (a Barca topikba persze megint mákról és szerencséről beszélnek, nem is nézek be többet oda csak felbasz a sok buta ember...) -
#22186 Megérdemelt győzelem volt, aki mást mond, az még kisfiú.
Mondjuk a döntőben én nem fogadnék a Chelsea-re, de annyi baj legyen. -
IXEMGabeo #22185 jó meccs volt, szomorú vagyok, meg nem is mindenesetre grat. Ez a meccs mindig hoz izgalmakat önmagában jó volt ismét...
remélhetőleg a Bayernnel vívjátok a döntőt, arra befizetek:D -
#22184 Gratulálok. Nem tudok mást mondani. Jövőre találkozunk! -
Balázs 17 #22183 grat! rég örültem ennyire Chelsea-nek:) -
Pares #22182 Uram atyám ilyen meccset. Két litert kiizzadtan bazz... :D Hihetetlen hogy megcsináltuk. Én még mindig remegek... keresem a gondolataim... :D Azok után, hogy mindenki leírta a Csapatot, mint esélytelent... továbbjutni... méghozzá ÍGY... :D Hihetetlen... -
Dean Winchester #22181 pontosan , no meg azért a kapufákkal a chelseanak szerencséje volt de ennyi bőven belefér, ne mindig a barcának legyen már mákja :D
-
Dean Winchester #22180 Gratula a csapatnak, a piros lapot követően pláne drukkoltam nektek! Torres góljánál meg pozitív értelemben a hideg is kirázott! Utálom a srácot de most örültem a góljának! Miért?
Egyrészt mert biztossá vált a tj, másrészt fogadásilag a 2:1 / 3:1es hazai győzelmet vártam de végül haverral a 3-1 és 4-1et raktuk meg.
Döntőben bárki ellen játszik a chelsea viszont ellenetek leszek :(
Viszont a mai teljesítményért hatalmas gratuláció és most ez számít, a jelen!
-
Neoncsoves #22179 nyugi srácok, mi is makkerfaszok, bunkervédők voltunk amikor megnyertük a Copa del Reyt ellenük :))) -
#22178 Messi, számolj el 20-ig!
-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,13,14,15,16,17,18,19,20.
-És a 11-es?
-Ja, azt kihagytam...? -
#22177 Miről beszélsz ember? Ha nem ismered a Chelsea keretet, akkor nem nagyon kellene okoskodni! -
#22176 Remélem ugy josoltok ahogy itt is jósoltatok! -
#22175 Azt hittem elbassza...:D -
#22174 Akármit mondanak a Barcások, kivédekezni így egy meccset 10 emberrel igenis nagy teljesítmény. A helyzeteik nem mentek be, a kapufa meg nem számít gólnak a Föld egyetlen országában sem. -
#22173 ezüst érmet -
#22172 valahogy ezt mondták a Barca ellen is :) -
GazCamp3r #22171 Szerinted a döntőbe mit kap a Chelsea B csapat? :DDDD sírni fogtok, akár Bayern, akár Real lesz az ellenfél -
#22170 GRAT SRÁCOK :D SZTEM MOST MINDEN MU fan nektek szurkolt, köztük én is :D
SZÉP VOLT :D:DD
2-0 ról emberhátrányban, A Nou Camp-ban 2-2 :D szép :D GRAT :D -
#22169 Bazi nagy grat a továbbjutáshoz! -
eLiXir #22168 OLÉÉÉ GRATULA!!! -
#22167 Le a kalappal a Chelsea előtt! Ezt is vártam, de nem hittem, hogy menni fog ez a nagy küzdés!
A végén nem kéz volt a 16oson belül? Én attól féltem befújja, erre indít bazz és abból lesz gól. :D -
Erre nincsenek szavak... és ami a legjobb, senkinek sem lehet egy szava sem! Irány a döntő!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönjük, srácok! -
#22165 Torres bazzeg ki más:D Ezis sorsszerü ahogy Messi kihagyott 11ese!
-
#22164 27%-os labdabirtoklást sokkalom kicsit:D -
#22163 Ez a chelsea igazi csapatként jutott most tovább, respect!!! -
#22162 Gratulálok!!! -
#22161 Na ilyen meccset se nagyon látunk többet szerintem. -
#22160 Grt....antifoci szar jatek de tovabbjutottatok -
DopeBob #22159 El sem hiszem, még remegnek a lábaim! :-D -
#22158 Széééép volt!!! Grat! Erre nem számítottam. -
#22157 De rég láttam már ilyen izgalmas, feszült meccset. Grat a Chelseanek! -
#22156 Gyerekek, ez nem semmi :D -
#22155 EXTÁZIS
Drogba azt se tudja hol van sztem