Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt már be sem mertem írni...
nagyon csúnya volt, szerencséjére azért nyertek.

hedonist
És Bogdán mit kapott?:DDD szegény..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ejha, a MU kapott egy hármast...

Japep

Köszönjük!

Ez a meccs amúgy is a "kötelezõ 3 pont" kategória, de az elõzmények ismeretében elképzelhetetlennek kell lennie más eredménynek... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
16.00 Wolverhampton-Chelsea
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
"Szerintem meg ki fogja szorítani Luizt, akit nagyon szeretek, de sajnos témnyleg sokszor miatta kapunk gólokat.. iszonyíú hülyén helyeszkedik néha. "

igen:D

sajnos...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
Luiznak nagyobb a füstje mint a lángja!Néha olyan helyezkedési hibákat csinál...

hedonist
1-3 :D hát ez nem igaz...

hát boldog új évet...:@

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Japep

Hát ja... most hajthatunk "szaros" 1 pontért... :S Hajajj... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Luiznak és Terrynek ismét gratulálni tudok csak...

hedonist
Az csak a Milannak jó, ha kölcsön adjuk, vagy maradjon vagy pénzért menjen, õ sem fiatal már annyira.

Annyira meg nem hüjék, hogy ne indulnánk a BL-ben, na meg oda is kéne érni a 4.ik helyre minimum:)

Japep

Én viszont ezzel nem vagyok így, rendesen idegesítõ, hogy mennyit költenek, meg hogy mennyit keres egy focista manapság - és ezt nem azért mondom, mert én nem annyit keresek. :D
Hihetetlenül elszaladt a ló a fociban, és erre csak ráerõsít a sok (pl.) arab milliomos... :S

És itt van ez a pénzügyi fair play is - na pl. ezért ne szórjuk a pénzt. Igazad van, nem az én pénzem, nekem ne fájjon. De igen, fog, ha emiatt pl. nem indulhatunk a BL-ben majd... :S

Torressel valóban úgy néz ki befürödtünk, én benne lennék, hogy kölcsönadjuk a Milannak - persze csak ha van pótlás, ugye Drogba is megy az ANK-ra... :S

Közben mekkora kapufa Torrestõl... :D
GO BLUES! Nyerni kell!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Szerintem Hutch csak egy felfújt lufi, fõleg most, hogy így tér vissza. Ezt most nem sértésként mondom, meg majd utólag se vágja hozzám senki mikor alapember lesz (ha az lesz), de túl sok emberrõl hallottam már én ugyanezt akiket szépen, csöndben eladtunk. :)

Luiz meg még "gyerek". Ezt bizonyítják az idõrõl-idõre feltöltött képei is... :D Szerintem még lesz belõle valaki, lehet belõle valaki. Én mindig azzal példálózok, hogy anno Essien és Mikel is egy erõszakos bunkó volt, nem sok meccs telt el kapott lap nélkül nekik. Egyszer viszont benõtt a fejük lágya (lehet, hogy JM megnevelte õket) és tényleg nagy játékosok lettek. Így legyen. :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Ja és Ferreiratól szabaduljunk már meg! a rohadt életbe, de szar játékos:D

hedonist
Hulk csak egy pletyka egyelõre.

Pénzzel kapcs. nekem mind1, h mennyit költünk, õszíntén !Nekünk! kva mind1, nem a mi pénzünk ezek virtuális pénzek, az életbe másra nem költenék el, nekem mind1 hogy költik, egy a lényeg egy ilyen torresért 50 forint is sok, nemhogy 50 millio font, viszont egy jó játékosért aki jól is szerepelne nálunk, azért tõlem annyit fizet a csapat, amennyit akar. csak szart ne vegyünk már könyörgöm.

hedonist
Szerintem meg ki fogja szorítani Luizt, akit nagyon szeretek, de sajnos témnyleg sokszor miatta kapunk gólokat.. iszonyíú hülyén helyeszkedik néha. És azon a poszton elég két hiba, h rámenjen a meccs, nem egy ilyen volt. De majd meglátjuk.

Hutchinsonban megvan minden, h JT féle karriert fusson be, csak a térde bírja.

Japep

A meccs eddig érdekes, remélem megnyomjuk még. Kell az a 3 pont - igaz (sajnos) nem feltétlenül a bajnokság megnyeréséhez... :S Ennek ellenére egy MU bukásnak mindig örülök... :D
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Azért arra ne vegyen senki mérget, hogy Cahillt alapembernek vesszük. Én sem tudok semmit, de benne van a pakliban, hogy Alex "helyére" jön. Persze az is benne van, hogy Luizt fogjuk ültetni, vagy pedig AVB rotál Terry mellett. Elvileg még nincs aláírva a kontraktus, mert nem egyezik a fizetési ajánlat és az igény. :S

Hutchinsonban pedig én személy szerint nem láttam sokat azon a 2-3 meccsen, amit játszott eddig. De ne legyen igazam. :)

Egyébként erre a Hulkos ügyre is kíváncsi leszek, annyit azonban leszögezek, hogy szerintem senki a világon nem ér annyit (100 m euró), de egy focista végképp nem... meg ennyi pénzért szinte már bárkit kivásárolhatnánk, talán csak Messit nem.
De nem én döntök, majd látjuk. :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Miért ne ttudnánk, már amúgy done deal...

Ma Hutchinson már a cserék között!!!!:))

Mu bukott, nyerjünk!

banok
16.00 Chelsea-Aston Villa

Oziris666
Hát ha még öt sem tudjuk megszerezni,akkor nagy gondok vannak a vezetöséggel is...

Japep

Megoldottam, köszi. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Carlo a PSG edzõje lett. Ennek örülök, "bizonyíthatja", hogy kisebb csapattal is megy neki. Sok sikert neki. :)

(Elvileg viszi Alexet, ami szerintem egy jó döntés tõle.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
<#eljen>

Kell jönnie vmi kreatívnak is! reméljük a legjobbakat!

Japep

Köszi. :)
Esetleg olyan nincs, ami nem .mkv?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Cahill szerintem már 100% hogy jön, 7 millióban állapodott meg a két klubb :)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Krisz018
Japep

Köszi. :)
Esetleg ez valami gyûjtõoldalról van? Akkor elkérném a címét. :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Japep

Valakinek a Fulham elleni gólok külön letölthetõ verzióban? Megköszönném. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
és 5-öt ugyancsak a Wigannek, akivel szinrtén szívtunk:D vicc

Oziris666
Lassan kezdhetünk beletörõdni h idén a 5-6. helynél elõrébb nem végzünk!
A ManU 5öt adott ennek a Fulhamnek idegenben mi meg itthon döntetlenezünk!
Persze ezeknek is örülni kell mert a Wigan és a Tottenham ellen még a vereség jobban benne volt mint az 1pont...

plusz Cole elég csúnyán beleásított abba a lövõcselbe...

de abban teljesen igazad van, hogy hazai pályán nem egy gólt kéne lõni.

hedonist
hát igen...

Luiz néha nagyon szarul helyezkedik... Cechnek is vércseként kellett volna odacsapnia..

De ettõl függetlenül gólokat kellett volna lõni.

újabb 1:1
csak a gólokat láttam, de a kapott gólból megint kivette mindenki a részét.

banok
A Chelsea TV biztosan nem adja élõben a meccset. Lehet, hogy amolyan kép nélküli "rádiós" közvetítés lesz.

hedonist
Magyar? szép!

Chelsea TV-n is közvetítik? azt írja, h live commentary. Vagy ez csak kommentár lesz kép nélkül?

banok
Hát akkor királykodok még egy kicsit... XD

14.00 Chelsea-Fulham

hedonist
Cech, Bosingwa, Luiz, Terry (c), Cole, Meireles, Romeu, Lampard, Sturridge, Torres, Mata

Subs: Turnbull, Ferreira, McEachran, Malouda, Kalou, Lukaku, Drogba

hedonist
Viszont mindenkinek kicsit megkésve!

Banok köszi király vagy!:)

Japep

Köszi, viszont és mindenkinek. :)
Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket nektek is :)

GO BLUES!!!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

banok
Azt említettem már, hogy van stream a Chelsea TV-hez?

Hegi90
Drogba meginterjúvolja Adebayort

kurva nagy arc ez a pali :)))

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Japep

Igen, szerintem is jogos az X. Az elsõ percekben, mikor kaptuk is a gólt, kb. 10 perc kellett nekünk, hogy valaki tõlünk a másik térfelen labdát tudjon vezetni... komolyan akkor úgy hittem, hogy ez egy csúnya alázás lesz... :S De szerencsére valamennyire felálltunk és volt, hogy mi is szorongattunk. Szerintem is jogos az 1-1 pont. Hát igen, a Wigan ellen kellett volna behúzni és akkor eddig az egész hónap papírforma lenne... de már kár bánkódni.

Remélem sem Iva, sem Mikel sérülése nem komoly. És hatalmas grat Terrynek, tegnap nagyon jól nyomta - fõleg az a védés a legvégén. :)
Ferreira is jó volt, meglepõen, ahhoz képest, hogy 3. meccse a szezonban. Torres meg... sajnos... :S

Most keményt idõszak jön... rögtön Karácsonykor, utána Szilveszter, aztán meg 2-a... kemény. Nincs bulizás nekik. :D GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Izgalmas meccs volt, de minket szokásukhoz híven megint elhúztak a bírók. Ezt el kell ismerni !!! Kezezés utáni gól, majd egy jogos meg nem adott Adebayor gól. A Stoke elleni meg nem adott 4jogos 11es után nehéz kiakadni ezen, de azért sikerült. Ettõl függetlenül játék alapján x az igazságos szerintem.

"billy, egy spurs szurkoló"

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

hedonist
sajnos 1-1 lett, pedig jobbak voltunk, igaz itt is ott is kimaradtak nagy helyzetek, nekünk talán több...

De örömteli látni jól játszani a csapatot:)

hedonist
Hát igen, ez kiábrándító volt.. már kezdtük azt hinni...

<#eljen>
mintha egy semleges szurkoló írta volna

http://www.powerplaymanager.com/r57633