Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a Cfc.hu-n olvastam, hogy a nyáron csatlakozik. Majd kiderül. :)
De nekem az is kérdéses, hogy a "nagy" csapatba igazoltuk-e le, vagy ha igen, akkor úgy, mint Lukakut? <#fejvakaras>#fejvakaras>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Le is igazoltuk, de még visszaadtuk a szezon végéig a Genknek kölcsönbe.
Hát így akkor ez igazi erõsítés erre a pompás szezonra. :) ... :S
Azt hittem igazolunk valami friss vért a csapatba, remélem tudja a dolgát AVB... :D Igaz még nincs vége az átigazolásoknak.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Jó hír viszont, h McEachran végigjátszotta a Swanseaban a meccset és nagyon jó volt, harcos a srác és õ rúgta szinte mindegyik szabadrúgást és szögletet.
Norwich,QPR ilyen csapatok ellen kinlódunk akiket simán ütni kéne!
Most is elég gyanus büntetövel éphogy behuztuk de ez nagy 0 volt!
Nem értem miért nem meri berakni Lukakut Torres mellé, akkor mi a retkes fnak hoztuk!?!
Hát igen... pedig az edzõtáborozás után most úgy ültem le, hogy valami változik... hát nem nagyon... :S
Most még jön egy "könnyû" ellenfél, de után jön a MU... addig alkotni kellene valamit, mert csúnya is lehet.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Megint a régi kérésem/kérdésem... :)
Nem tudtok esetleg egy oldalt, ahonnan nagyméretû (idei) meccsképeket tudnék letölteni a csapatról?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hát sokszor kiegyenlített volt, sokszor nyomtuk, de elöl semmi elképzelés nem volt... :S
Torres megint nagyon jól játszott megint (bár inkább támadó középpályást, mint csatárt), egyszer volt is egy ajtó-ablak helyzete. Lamps lesérült (elvileg 2-3 hét... :S ).
Nekem ez a Malouda-Meireles kettõs sok egyszerre a pályán, mindkettõ nyugisan és unottan játszott/szokott játszani.
Mikor bejött Lukaku, rajta láttam, hogy kérné a labdát mindig, meg volt is egy ügyes megindulása, de csak 10 percet kapott.
Valamit javítani kell itt a fejekben... Sürgõsen... :S
Elvileg most mennek csapatépítõ tréningre, hátha ez most ott sikerül.
Úgyhogy azt mondom nem maradtál le sok mindenrõl... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Hát ehhez nem tudok sokat hozzáfûzni... :S Pont mikor már kezdtük bebiztosítani azt a 4. helyet (de szörnyû is ezt leírni)... :S
Valaminek itt történnie kell... Torres egyébként megint jól játszott, csak hát azok a gólok hiányoznak nagyon... :S
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GO BLUES!
Subs: Turnbull, Ivanovic, Bertrand, Essien, Romeu, Malouda, Lukaku
ahogy már várható volt...nemtudom, örüljek?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
csapat kell köré, õ inkább az aki köré kell a játék, nem õ csinálja, mint mondjuk Mata, de õ meg egyedül van még, talán Ramires kezd hozzá felnõni bár még hosszú az út számára is. Hazardért megindult a csata, meglepõdnék, ha mi nyernénk, de óriási esélyünk lenne akkor a talpra állásra vele.
Hát ja... õ jobban megérdemelte volna, szegény...
Hátha ez valaminek a kezdete (de sokszor írhattam volna már ezt... :S :D ).
Reméljük beindul végre. Szerintem ha a hátralévõ fél évben nem indul be, szépen csöndben megszabadulunk tõle mint anno Shevától.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszönöm szépen a fáradozásod. :)
Igen, valamikor fel is tettem a FF-hoz, csak azóta már újratettem a gépet... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
másfél éve el sem tudtam volna képzelni, hogy a topfour-ért kûzdünk...
Igen, az volt. Kár, hogy szinte az egyetlen öröm... :S
Az a Torres "olló" gólt érdemelt volna. :)
Hátha most belejön Didier távollétében, amit remélem a csapat nem fog megsínyleni... :S Remélem majd Lukakut is láthatjuk párszor.
Igen, a lényeg a 3 pont. Igaz a végén majdnem csak 1 pont lett... :S
Remélem idõvel majd javul a játékunk. GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ramires meg elég jót nyújtott szélen. Eddig nem játszotta ezt a posztot, ugye? Vagy csak én maradtam le.
nálam egyébként Torres a meccs embere, nem lehet rá panasz.
sok helyzetet hagytunk a Sunderlandnek, de mi is egy csomót elszúrtunk.
viszont most tényleg a 3 pont a lényeg.
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Közben megy itt a TV-ben mellettem Ancelottiék meccse, ahol a PSG egy 5.osztályú csapat ellen küzd a kupában. Szó szerint küzd, a 92.percig 1-1 volt és akkor gyötörte be a PSG a gyõztes gólt. Egyébként volt a meccsnek olyan periódusa, amikor a PSG be volt szorítva eléggé.
Szegény CA csúnyán mutatkozott volna be - bár így is érdekes lett. De a legjobbakat neki. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Közben már ki is sorsolták a következõ fordulót (ami itt látható), mely szerint az MK Dons-QPR párharc gyõztesével játszunk majd idegenben.
Sok Premier Ligás csapat szintén PL-es csapatot kapott. Megint a MU meccse emelkedik ki (Liverpool-MU), "szegények". :)
Nekünk innen is kötelezõ lesz továbblépni. GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sajnos nem láthattuk a meccset, bár az eredménybõl ítélve elég szenvedõs lehetett (nem a 4-0-ra gondolok itt, hanem arra, hogy a 85. perc után lõttünk 3-at).
Egyébként reménykedtem abban, hogy jobban "tartalékolunk" (Lukakut, Ryant és Josht szívesen láttam volna a kezdõben), de így az eredményt elnézve elvárt volt. Örültem volna egy Torres gólnak is, hát csak alsóbb osztályú az ellenfél, de mégsem sikerült neki... de ahogy látom õ a meccs embere Ramires 2 gólja ellenére. Utóbbinak is nagy grat, hihetetlen ez a gyerek... :D
Reméljük tartjuk ezt a tendenciát 2012-ben. GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mata 48. min
Ramires 85.87. min
Lamps 90+3. min
Azért 85 percig szoros volt az :/
Azt mondta TV-ben nem lesz. :D
De azért köszönjük. Érdekes, hogy egy Portsmouth ellen 0-0 a félidõ... :S
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://atdhenet.tv/39296/watch-chelsea-tv
ezt te mutattad, Chelsea TV közvetíti.
Köszönjük. Volt egy ilyen sejtésem, akkor ez most már bebizonyosodott... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/