Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

Én a Cfc.hu-n olvastam, hogy a nyáron csatlakozik. Majd kiderül. :)
De nekem az is kérdéses, hogy a "nagy" csapatba igazoltuk-e le, vagy ha igen, akkor úgy, mint Lukakut? <#fejvakaras>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
csak próbálnak korán igazolni jó játékosokat, hogy ne ez legyen, mint pl Sheva, Torres stb.. de kéne a kp-ra még vki...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
Ållitólag 1,5 évig még marad Genkben:D
Iszonyat vakon van a veyetöség...

hedonist
Azt álmodtam, hogy Eden-t leigazoltuk:) bár megtörténnek, nem kell most, de a nyáron!:)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Le is igazoltuk, de még visszaadtuk a szezon végéig a Genknek kölcsönbe.
Hát így akkor ez igazi erõsítés erre a pompás szezonra. :) ... :S

Azt hittem igazolunk valami friss vért a csapatba, remélem tudja a dolgát AVB... :D Igaz még nincs vége az átigazolásoknak.

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist

Teli van a csapat "vérbeli jó fizikumú" játékosokkal. Nem a képességgel van a baj, hanem a fejekkel, taktikával, és egyéb pszichés dolgokkal.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Oziris666
Amúgy sztem még Torres volt a legjobb nálunk igaz ilyen teljesítményeknél nem nehéz!Jól mozog a spanyol csak sokszor túl messze van a kaputol ahogy Mata és Sturridge is sztem!Ezért mondom h egy vérbeli jófizikumu középcsatárt be kell még rakni melléjük!

hedonist
Egyertértek, Lukakut játszatni kell! Sztem verdesné a gólokat! Az is tény, h Torrest meg erõltetni kell, de ez már vicc, hogy tényleg nem bír gólt rúgni a MU óta megint.

Jó hír viszont, h McEachran végigjátszotta a Swanseaban a meccset és nagyon jó volt, harcos a srác és õ rúgta szinte mindegyik szabadrúgást és szögletet.

Oziris666
Hát a ManU se találja magát idén!Nekünk meg ugye mindegy kicsi vagy nagy az ellenfél, és sajnos nem azért mert h olyan jók lennénk:D

Norwich,QPR ilyen csapatok ellen kinlódunk akiket simán ütni kéne!
Most is elég gyanus büntetövel éphogy behuztuk de ez nagy 0 volt!

Nem értem miért nem meri berakni Lukakut Torres mellé, akkor mi a retkes fnak hoztuk!?!

Japep

Hát igen... pedig az edzõtáborozás után most úgy ültem le, hogy valami változik... hát nem nagyon... :S
Most még jön egy "könnyû" ellenfél, de után jön a MU... addig alkotni kellene valamit, mert csúnya is lehet.

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
nagy nehezen, de NYERTÜNK! GO BLUES!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep

Megint a régi kérésem/kérdésem... :)

Nem tudtok esetleg egy oldalt, ahonnan nagyméretû (idei) meccsképeket tudnék letölteni a csapatról?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Javítani? Megmondani nekik, hogy ha a következõ meccsen nem lõ mindenki egy gólt, akkor mennek a sóbányába ledolgozni a fizetésüket!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Japep

Hát sokszor kiegyenlített volt, sokszor nyomtuk, de elöl semmi elképzelés nem volt... :S
Torres megint nagyon jól játszott megint (bár inkább támadó középpályást, mint csatárt), egyszer volt is egy ajtó-ablak helyzete. Lamps lesérült (elvileg 2-3 hét... :S ).
Nekem ez a Malouda-Meireles kettõs sok egyszerre a pályán, mindkettõ nyugisan és unottan játszott/szokott játszani.
Mikor bejött Lukaku, rajta láttam, hogy kérné a labdát mindig, meg volt is egy ügyes megindulása, de csak 10 percet kapott.

Valamit javítani kell itt a fejekben... Sürgõsen... :S
Elvileg most mennek csapatépítõ tréningre, hátha ez most ott sikerül.

Úgyhogy azt mondom nem maradtál le sok mindenrõl... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
Kicsit kikerekedett a szemem az eredmény láttán :\ ennyire sz*r volt? Nem láttam, de szerintem annyira nem is bánom :\

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Japep

Hát ehhez nem tudok sokat hozzáfûzni... :S Pont mikor már kezdtük bebiztosítani azt a 4. helyet (de szörnyû is ezt leírni)... :S
Valaminek itt történnie kell... Torres egyébként megint jól játszott, csak hát azok a gólok hiányoznak nagyon... :S

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nyerni kell! :)
GO BLUES!

Cech, Bosingwa, David Luiz, Terry (c), Cole, Ramires, Meireles, Lampard, Sturridge, Torres, Mata

Subs: Turnbull, Ivanovic, Bertrand, Essien, Romeu, Malouda, Lukaku

Oziris666
Hát amennyi gólt idén kaptunk és amilyen hibákbol, mindenképp erösítés az érkezése!

hedonist
sztem igen!

Bencee7
Gary Cahill today (Monday) completed his transfer to Chelsea

ahogy már várható volt...nemtudom, örüljek?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

hedonist
remélem nem ez fog történni:S

csapat kell köré, õ inkább az aki köré kell a játék, nem õ csinálja, mint mondjuk Mata, de õ meg egyedül van még, talán Ramires kezd hozzá felnõni bár még hosszú az út számára is. Hazardért megindult a csata, meglepõdnék, ha mi nyernénk, de óriási esélyünk lenne akkor a talpra állásra vele.

Japep

Hát ja... õ jobban megérdemelte volna, szegény...
Hátha ez valaminek a kezdete (de sokszor írhattam volna már ezt... :S :D ).
Reméljük beindul végre. Szerintem ha a hátralévõ fél évben nem indul be, szépen csöndben megszabadulunk tõle mint anno Shevától.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist

Japep

Köszönöm szépen a fáradozásod. :)
Igen, valamikor fel is tettem a FF-hoz, csak azóta már újratettem a gépet... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
de itt download link

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
downloadhelper firefoxhoz

Japep

Innen így simán nem tudom leszedni, igaz?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Külön köszönöm. <#worship> :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
hmm, legalább nyertünk:D már ennek is örülni kell..

másfél éve el sem tudtam volna képzelni, hogy a topfour-ért kûzdünk...

banok

Japep

Köszönjük így utólag is. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Igen, az volt. Kár, hogy szinte az egyetlen öröm... :S
Az a Torres "olló" gólt érdemelt volna. :)
Hátha most belejön Didier távollétében, amit remélem a csapat nem fog megsínyleni... :S Remélem majd Lukakut is láthatjuk párszor.

Igen, a lényeg a 3 pont. Igaz a végén majdnem csak 1 pont lett... :S
Remélem idõvel majd javul a játékunk. GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ja, és öröm volt Essient újra pályán látni! Remélem hamar formába jön!
Ramires meg elég jót nyújtott szélen. Eddig nem játszotta ezt a posztot, ugye? Vagy csak én maradtam le.

kiszenvedtük ezt is...
nálam egyébként Torres a meccs embere, nem lehet rá panasz.

sok helyzetet hagytunk a Sunderlandnek, de mi is egy csomót elszúrtunk.
viszont most tényleg a 3 pont a lényeg.

banok

Kocka08
Az oké, de azért 4 osztály különbség a csapatok között és 92. percig 1-1 :O

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

banok
ott is kupa van a hétvégén.

Kocka08
5. osztályú?????????? Ez most komoly? :DDD

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Japep

Itt egy gólösszefoglaló a mai meccsrõl. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Közben megy itt a TV-ben mellettem Ancelottiék meccse, ahol a PSG egy 5.osztályú csapat ellen küzd a kupában. Szó szerint küzd, a 92.percig 1-1 volt és akkor gyötörte be a PSG a gyõztes gólt. Egyébként volt a meccsnek olyan periódusa, amikor a PSG be volt szorítva eléggé.
Szegény CA csúnyán mutatkozott volna be - bár így is érdekes lett. De a legjobbakat neki. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Közben már ki is sorsolták a következõ fordulót (ami itt látható), mely szerint az MK Dons-QPR párharc gyõztesével játszunk majd idegenben.

Sok Premier Ligás csapat szintén PL-es csapatot kapott. Megint a MU meccse emelkedik ki (Liverpool-MU), "szegények". :)

Nekünk innen is kötelezõ lesz továbblépni. GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Sajnos nem láthattuk a meccset, bár az eredménybõl ítélve elég szenvedõs lehetett (nem a 4-0-ra gondolok itt, hanem arra, hogy a 85. perc után lõttünk 3-at).
Egyébként reménykedtem abban, hogy jobban "tartalékolunk" (Lukakut, Ryant és Josht szívesen láttam volna a kezdõben), de így az eredményt elnézve elvárt volt. Örültem volna egy Torres gólnak is, hát csak alsóbb osztályú az ellenfél, de mégsem sikerült neki... de ahogy látom õ a meccs embere Ramires 2 gólja ellenére. Utóbbinak is nagy grat, hihetetlen ez a gyerek... :D

Reméljük tartjuk ezt a tendenciát 2012-ben. GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kocka08
Chelsea 4-0 Portsmouth
Mata 48. min
Ramires 85.87. min
Lamps 90+3. min

Azért 85 percig szoros volt az :/

Japep

Azt mondta TV-ben nem lesz. :D
De azért köszönjük. Érdekes, hogy egy Portsmouth ellen 0-0 a félidõ... :S
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
jó rádiós közvetítés...

hedonist
Akkor én is meg tudlak lepni:)

http://atdhenet.tv/39296/watch-chelsea-tv

ezt te mutattad, Chelsea TV közvetíti.

Japep

Köszönjük. Volt egy ilyen sejtésem, akkor ez most már bebizonyosodott... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Figyelem! A holnapi Chelsea-Portsmouth (16.00) FA-kupa mérkõzést a világon egy tv sem adja le és stream sem lesz hozzá. :(