24199
Chelsea Fan Club
-
Dean Winchester #22314 egyetértek!
Gratulálok én is! -
#22313 Gratulálok! -
#22312 BL-ről 6-ikként sem csúszunk le:D
Tottenham most eléggé ideges lehet, de valahoy egy picit sem tudom sajnálni őket:) -
#22311 15évet vártam erre vééégre...........
Ilyen gyenge bajnoki szezon után Európa trónján vagyunk,ami már nagyon kijárt!
Grat a csapatnak! -
#22310 Nem találok szavakat... 3 SZOR a HALÁLBÓL VISSZAHOZTÁK!!!! Napoli, BARCA, Bayern!!
ÓRIÁSI ÉS VITATHATATLANUL A MIENK VÉGRE!!!!!! -
#22309 Gratula! Valamit most visszakapott az angol foci. Bár bevallom inkább a Bayernnek drukkoltam(a Spurs BL selejtezőjéért), és valljuk be a németek jobb játékot is mutattak, de ahogy a Napoli óta folyamatosan felállt a padlóról a Chelsea, megérdemelt a trófea. -
#22308 GYÖ-NYÖ-RŰ :D erre nincsenek is szavak... órákig elnézegettem volna az ünneplést :)
Le a a kalappal srácok. KÖSZÖNJÜK!
-
#22307 jobban örültem volna ha annó a 08-as finálét nyerik meg és ezt meg elveszítik:D
viszont a korosztály megérdemelte.(ismét magánvélemény:az angol foci annyira nem, hogy megint nyerjen egy címet)
Drogba,Lampard,Czech...meg czeh olyat nyújtott ma amit ha vki megnéz akkor már abból gondolahtja h itt bizony ennek a csapatnak nyerni kell. -
Pares #22306 VÉGRE ÖSSZEJÖTT GYEREKEK!!! Buli vaaan!!! -
#22305 hát az nem kérdés, hogy az utóbbi 4 évben letettetek annyit az asztalra, hogy ezt a trófeát jogosan emelhessétek a magasba, ehhez gratulálnia kell mindenkinek.
Más kérdés, hogy nem ebben a szezonban érdemeltétek ki, nem is értem, hogy sikerülhetett, tényleg, mintha valaki föntről fogta volna a kezeteket végig, ma is azért őrületes mákok voltak itt...:D
de nem ünneprontani jöttem ide, hanem hogy gratuláljak, mert az, hogy ebben a 4 évben került egy BL a vitrinetekbe, az összességében mindenképp megérdemelt. -
#22304 gratulálok, ez már érezhető volt mikor a chelsea kiegyenlített amikor meg a tizi is kimaradt hát akkor már meg végképp...
most jöhetnék én is a fúj antifocival és még talán igaz is lenne egy kicsit mert tény h hát mák volt ez a győzelem a chelseanek, de nem fogok barcelonai szinter süllyedni..
ott voltak a lehetőségeink,tizeneggyes is de nem tudtuk kihasználni...a chelseanek meg szerencséje volt és a végére nagyon komoly lélektani fölénybe is került a mi balfaszkodásaink miatt.
ami viszont összefoglalható, hogy míg a chelsea hatalams mák kísérte az idei szezonba(bl-be legalábbis) addig a bayern meg hát igen nagy balszerencse...
mindenesetre gratu a chelseanek mert nagy teljesítményt nyújtott(az egm már személyes vélemény h szeritme nem érdemelte meg), de semlegesen nézve meg igenis megérdemelte.. -
pilboy #22303 grat! -
HIHETETLEN!!!!!!!!!
EURÓPA TRÓNJÁN!!! :D
GO BLUES! KÖSZÖNJÜK!!! -
#22301 Nemsokára jön a Mourinho sms, hogy neki köszönhetitek :D -
#22300 Grat! -
#22299 Gratula! -
XLVII #22298 Gratulálok. Megérdemeltétek!!! -
Ferrari23 #22297 És hihetetlen bemákolja mindkettőt Drogba :D Akkor messi hagyta ki :D -
Ferrari23 #22296 Hihetetlen drogba mekkora egy balfax :D Barca ellen is összehozott egy 11-est :D most is. :D -
#22295 Hihetetlen milyen potenciál van a csapatban, amint a támadást kivédték indulnak is kontrázni, hihetetlen pontosságú passzokkal. Izgalmas meccs! :D:D -
#22294 Barcelon - Chelsea meccsen a kékeknek drukkoltam, ezt most se teszem másképp, hajrá kékek ! -
#22293 BL döntő streamek itt -
#22292 Sok sikert a meccshez! -
#22291 Remélem nyertek! Odds-ok alapján nagyon nem várják a sikereteket, de ez csak jó. -
#22290 az azért közös a 2 csapatba, hogy mind2 csapat a manchester united ellen bukott el balszerencsével egy döntőt...
azért sok sikert a chelseanek, de remélem a bayern nyer:) -
#22289 Ez a beszéd! :) HAJRÁ KÉKEK!!! :D érzem, ez történelmi meccs lesz :P -
#22288 Este BL döntő van azért emberek :D vagy már mindenki a kocsmában melegít?
Egy kis apróság Fészbukról:
Marco Materazzi
Forza Chelsea e forza Frank e Didier !!!
Illetve mi páran Realos cimborák nézzük talponállóban és szorítunk a Kékeknek! -
Bajnok13 #22287 nem bírok magammal, ingyenreklámozom a hülye oldalam. -
A chelseafc.hu számára csináltam. Ha zavar valakit, hogy nagy képek, kitörlöm, csak szóljon. :)
Road to Munich:
-
Bajnok13 #22285 Hozd létre a Magyar chelseadet. :)
http://powerplaymanager.com/r648523
-
#22284 Jesszus, beszélnek Capello-ról... Kinyírom magam.. -
#22283 -
Persze, semmi gond, a témába vág. :) -
#22281 remélem nem gond és elfér itt ez a kis képecske:)
-
#22280 AVB biztosan nem igazol a Barcához. Nem kell a Barcának sem ő sem más, Villanova lesz az edző.
Viszont ne is beszéljünk BL bukásról! Ennek meg kell lennie!!!! -
Csak ha közben AVB aláír a Barcához, lehet megváltoztatja a döntését (mert ugye erről már volt szó, lehet nem sok igazságtartalommal).
Vagy ha ne adj Isten nem nyerünk BL-t és így jövőre lemaradunk róla - hát az is negatívum lehet mindenkinek... :S -
#22278 Hulk állítólag fél lábban már a Chelsea-ben van, az ügynöke is azt nyilatkozta, hogy a szabadsága után írhatja alá a szerződést... -
#22277 -
Na győzelemmel hangoltunk jövőhétre. Az új mezünkben játszottunk, nekem tetszik így élesben.
Lukaku játszott, gólpasszt is adott, nekem meggyőző a játéka. 2-1 lett, kicsit több gólra számítottam, de így tartalékosan (+ fejben már Münchenben) jó ez az eredmény.
Ez a 6. hely viszont kevésbé... :S Reméljük ennél lentebb nem adjuk többé soha, és szépítünk a BL-ben! GO BLUES! -
bonebeni #22275 köszönöm szépen!:)