Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Hááát, az FA nagyon nincs a helyzet magaslatán. Nagyon rosszul kezelik ezeket a rasszizmus vádakat, JT-tõl úgy elveszik a karszalagot, h szerintem erre csak a mindenkori szöv.kapitánynak van joga, annak ellenére, hogy most éppen olyan világot élünk, amiben elvileg mindenki ártatlan, amíg bûnössége be nem bizonyosodik.

Bíróik 70%-át el kéne küldeni és változtatni a nevelésükön, fiatalokat hozni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
Pont ezért nemigaz h Webbnek kell vezetni az ilyen meccseket!

hedonist
Egyetértek, csak az a baj, h nem volt olyan belépõ egyik sem, ami igazi kontakt lett volna, tehát sztem vigyáztak a fiúk.. Ha nem ezt a a kettõt, akkor másik 2-t ad meg Webb..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zenszkij
Veszíteni tudni kell. A második büntetõnél a védõ otthagyta a lábát, ergo a támadó megtolta a labdát és felbukott az ott maradó lábban. Ez szerintem sem tizenegyes, ez egy szöglet volt 😄😄. Aki meg csak alpárian tud egy fórumban érvelni, vitázni, annak semmi keresnivalója az sg-n.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Japep

...de ma mind a kettõ tizenegyes megadható volt...

Igen, ez így van. És én is azt mondom, hogy ha egy csapat 3-0-nál nem képes tartani az eredményt, hát... az csúnya.
Igaz volt két büntetõ, így nem csak rajtunk múlt, de az is igaz, hogy ilyenkor már kerülni kellene az olyan helyzeteket, amikbõl büntetõ lehet.

És igen, megadható volt - és az ilyen a bírón múlik, hogy befújja-e, vagy sem - csak az a szomorú, amivel szerintem nem vitatkozhattok, hogy ezekbõl a kétes helyzetekbõl a MU általában jól jön ki. Ott van pl. valamelyik évrõl az a temérdek hosszabbítás, amire bizonyíték, hogy azóta is emlegetik a kommentátorok, hogy "Fergie time".

Általában elmondható, hogy ha oda befújok egy büntetõt, akkor olyan helyzetben hajlok visszaadni ezt a másik csapatnak (persze nem minden áron, csak ha tényleg megadható, akkor megadja) - erre itt még (már másodszor, ami megint csak rohadt ritka, hogy egy csapat egy meccsen kettõt kapjon) nem hogy mi kapjuk, hanem ti egy másodikat - és ez annak képében, hogy 3-0 volt az eredmény, nem kevesebb, mint érdekes.

Egyébként én Webbet sosem tartottam PL szintû bírónak, máig sem értem, hogy kaphatta meg ezt a meccset is... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Most mit csodálkoztok?

Rash87
Ha ész érveket nem tudsz felhozni,csak személyeskedni,akkor szerintem elõször nõjél fel,s fuss neki még egyszer 😊

Glory, Glory Man. United!

Cabell
hát nemtudom ti mit láttok, de ma mind a kettõ tizenegyes megadható volt, a második a lassítás alapján valóban nem volt az. a stoke ellen mind a két tizenegyes teljesen jogos volt.
amúgy meg vagyok lepve, ez a stílus ebben a topicban egy ideje nem volt jellemzõ, kissé ordenáré vagy öregem. na mindegy, jóccakát

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

UUUU
Úgy tûnik, te eltévedtél.
Ez nem az a topic, ráadásul hülyeségeket is beszélsz, mert teljesen igaza van, hogy a mai két tizenegyes is vicc kategóriába illett.
Szóval húzz vissza az MU topicba és ott próbáld a nem létezõ észt osztani, amivel nem rendelkezel.

hedonist
Függetlenül a két jogtalan 11-estõl (az elsõ is vicc, ahogy dobja magát Evra, állítom, h Webben kívül más meg nem adja) én elégedett vagyok, h egyáltalán meccsben voltunk sõt! Jobban örülök, h arról beszélhetünk (mégha 3-0 ás elõnyt illene nem elkótyavetyélni és már behúzni a meccset), hogy bíró meg egyebek és nem arról, h hmm hogy eltûntünk a süllyesztõben a többi nagy csapattal szemben. Úgyhogy fel a fejjel, itt vagyunk még tartsuk is meg és vegyük vissza 1-2 éven belül az arany PL címert oda a fiúk karjára!

Az egész FA brigádot le kéne dobni egy 20kilós sziklával a derekukra kötve a Marianna árok fölött. Mint Spurs szurkoló írom ezt. Ha valakik az idei szezonban a bírói tévedésekre dühösek lehetnek azok messze mi vagyunk. Adebayornak 4 egymás utáni meccsen 3jogos gólt nem adtak meg. A második pont a Spurs-Chelsea meccsen volt 1:1-nél, ahol az egyenlítõ gólotok is A.Cole kezezésébõl indult. Nem akarok vitát ezzel. Tõlünk 5meccs alatt 8pontot vettek el. Ilyen szinten a világ szeme elõtt merik és tudják is csinálni. Mindenki cseszik rá, mert az egész Uefa benne van. Elfajzott ez az egész játékvezetés és az egész FA és Uefa egy nagy maffia.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Rash87
Igen,te nem vagy elfogult,s nem szurkolsz senkinek, csak évek óta MU ellenes vagy. Szóval neked mindenbe igazad van, Te nagy megmondó...

Glory, Glory Man. United!

Jakuza001
Nem szamit, hogy te mit latsz, mivel te egy elfogult manchesteri szurkolo vagy.

En egyik csapatnak se szurkolok. Sot az a tobb ezer mas szurkolo sem, akik fel voltak haborodva Webb tenykedesen.

Bizony az elmult 4 tizibol, egy ha az volt maximum. Ez a ketto egy nagy vicc volt a mai merkozesen is.

Cabell
hát nemtudom, én egyet láttam jogtalannak a négybõl, mégpedig a mai másodikat. de nemtudom, nálad/nálatok mi számít jogosnak, és mi nem

Jakuza001
Altalaban 10%-a jogos ezeknek a tizenegyeseknek a tobbi nem.
Az elmult 4 tizenegyesbol peldaul egyet lehetett ugy ahogy jogosnak mondani Sung elleni belepone, a tobbi mind nagy kamu volt.

Cabell
nem ellenetek, egyáltalán

Cabell
bocsánat, de ezekbõl a 11esekbõl hány nem volt jogos? itt a második kétségtelenül nem volt az. de ettõl függetlenül nem értem, mikor emberek lekezelõen hozakodnak elõ a statisztikákkal...azzal kéne jönni, hogy hány jogtalan büntetõt kaptunk ellenetek, nem azzal, hogy effektíve mennyit fújtak be

Japep

Köszönjük.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rasszizmus, áh, hát persze. Könnyebb ezzel álszenteskedni, mint az igazi problémákat megoldani.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kibaszott Webb évek óta ezt csinálja. Webbnek ezen a héten fizetés helyett egy golyó járna a fejébe.

"Már-már úgy tûnt hogy eldõlt a mérkõzés azonban a Manchester United sztárja, Howard Webb kétszer megvillant és ismét megmentette csapatát a kudarctól"

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Oziris666
3gólos elönyt nem megtartani lol!Boas menjen már haza... én már unom ennyire nem tud hatni a csapatra!

Japep

Amúgy nem tudok mit mondani... a játékunk nem volt sokkal jobb, mint szokott, csak egyes idõszakokban, bár ez is javulás.

Bevallom õszintén, ha én lennék egy játékos, és 3-0-nál befújnak ellenünk két 11-est, utána meg felhozzák 3-3-ra, hááát... én sem tudtam volna teljes kedvvel hajtani. Ennek ellenére a végén 2-3x megtornáztattuk a kapusukat.

Remélem valami változik, és persze a jó irányba, nem pedig teljesen összeesünk most... :S
GO BLUES! Fel a fejjel!

Halkan megjegyzem, hogy az utolsó két meccsén a MU 4 büntetõt kapott (kapta ezt 0-0-nál és 3-0-nál...). Gratulálok az FA-nak. És õk a rasszizmussal vannak elfoglalva, elõször tennének rendet...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Problem?

Japep

"Akármennyire elvakultan is szurkol valaki egy csapatnak, nem örülhet igazán annak, ha a bírók nyerik meg nekik a meccseket. "

Ez így van, nagy igazság. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Problem?

Steve Downie
Errõl beszélek én, mikor azt mondom Tyler úrnak, hogy csalnak, õ pedig lehülyéz mindenkit. Amikor már a Chelsea topikban beszélik meg Real Madrid, Barcelona, Arsenal és egyéb csapat drukkerei, hogy szánalmas, ahogy nyomják a dobogós helyre a mu-t, akkor lehet sejteni, hogy nem annak a két united drukkernek van igaza, akik állandóan írkálják a butaságaikat.
Akármennyire elvakultan is szurkol valaki egy csapatnak, nem örülhet igazán annak, ha a bírók nyerik meg nekik a meccseket.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
azt a leborult, ezt mint külsõs mondom, ez a Webb nyerõ lenne a Kékeknek,szánjon rá Abra pár milliót...vicc.az elsõ 11es is erõsen kérdéses, a második meg szót sem érdemel.
aztán nem tolják õket,á.

No one can stop Death!

Bulykin
basszétok meg, 3:0-nál majdnem sírtam örömömben, hogy ilyen van, most meg -.-'
Jó igaz, a 2. tizi nem volt jogos, de akkro is... kár érte 😞

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

és még a DIGI-n lévõ szakértõk pedig még elfogultak is...szopjanak le😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LEGSZEBB ÖRÖM A KÁRÖRÖM AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHA

Abramovics vehetne bírót is

Cahill srác nem szar vétel 😄

persze múltkor is mondtam, de idén 4 olyan meccset láttam pont amikor a Chelsea ellen fújtak

Nézd majd vissza a QPR-Chelsea meccset is, a játékvezetés legalja volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza001
Tevedsz nem a Chelsea ellen fujnak a birok, hanem ennyire szanalmasan segittik a manchester unitedet.

Voyager5
Vajon mikor jönnek már rá ott a távoli Angliában, hogy Webb teljesen alkalmatlan bármilyen futballmeccs levezetésére?
ennyi...pedig ez mostmár nyilvánvaló...ezért is undorodom a PL-tõl...akármikor Chelsea meccset látok mindig ellenük vannak a bírók😄

Jakuza001
Micsoda szanalmas ez a Webb, ahogy segitti a szovetseg csapatat.

(y)... ez a második hihetetlen kamu volt
Japep

Igen, és két Webb góllal máris 3-2...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
3-0

Kocka08
2-0 😊)))))

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Bulykin
na Cahill kezdõ 😄
nagyon kíváncsi vagyok...nyerni kell!!! GO BLUES!!!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Japep

Köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
17.00 Chelsea-Manchester United
tv: Digisport hu/sk/ro (1), Sky Sports 1 uk
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Krisz018
Team: Cech; Ivannovic, Cahill, D Luiz, Bosingwa; Essien, Meireles, Malouda; Sturridge, Torres, Mata. - subs: Turn, Ferrirea, Bertrand, Hutch, Romeu, Piazon, Lukaku.

hát igen...
a kiállítás után legalább lehetett érezni, hogy akarnak valamit. igaz ez abban mutatkozott meg, hogy agyonrúgtunk mindenkit, de legalább harcoltak.

a végén pedig 1:1-nél a 94. percben Torres megindulásánál még azért tágra nyílt szemmel figyeltem. 😊

Japep

Nem vagy egyedül... :S 😊

Közben 1-1, de...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hát... remélem más nem nézi rajtam kívül

Oziris666
Hát ja,csak ilyen 20-21 éves játékosokat már játszatni kéne,nem évekig kölcsönadogatni...