Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bíróik 70%-át el kéne küldeni és változtatni a nevelésükön, fiatalokat hozni.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
...de ma mind a kettõ tizenegyes megadható volt...
Igen, ez így van. És én is azt mondom, hogy ha egy csapat 3-0-nál nem képes tartani az eredményt, hát... az csúnya.
Igaz volt két büntetõ, így nem csak rajtunk múlt, de az is igaz, hogy ilyenkor már kerülni kellene az olyan helyzeteket, amikbõl büntetõ lehet.
És igen, megadható volt - és az ilyen a bírón múlik, hogy befújja-e, vagy sem - csak az a szomorú, amivel szerintem nem vitatkozhattok, hogy ezekbõl a kétes helyzetekbõl a MU általában jól jön ki. Ott van pl. valamelyik évrõl az a temérdek hosszabbítás, amire bizonyíték, hogy azóta is emlegetik a kommentátorok, hogy "Fergie time".
Általában elmondható, hogy ha oda befújok egy büntetõt, akkor olyan helyzetben hajlok visszaadni ezt a másik csapatnak (persze nem minden áron, csak ha tényleg megadható, akkor megadja) - erre itt még (már másodszor, ami megint csak rohadt ritka, hogy egy csapat egy meccsen kettõt kapjon) nem hogy mi kapjuk, hanem ti egy másodikat - és ez annak képében, hogy 3-0 volt az eredmény, nem kevesebb, mint érdekes.
Egyébként én Webbet sosem tartottam PL szintû bírónak, máig sem értem, hogy kaphatta meg ezt a meccset is... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Most mit csodálkoztok?
Glory, Glory Man. United!
amúgy meg vagyok lepve, ez a stílus ebben a topicban egy ideje nem volt jellemzõ, kissé ordenáré vagy öregem. na mindegy, jóccakát
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Ez nem az a topic, ráadásul hülyeségeket is beszélsz, mert teljesen igaza van, hogy a mai két tizenegyes is vicc kategóriába illett.
Szóval húzz vissza az MU topicba és ott próbáld a nem létezõ észt osztani, amivel nem rendelkezel.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Glory, Glory Man. United!
En egyik csapatnak se szurkolok. Sot az a tobb ezer mas szurkolo sem, akik fel voltak haborodva Webb tenykedesen.
Bizony az elmult 4 tizibol, egy ha az volt maximum. Ez a ketto egy nagy vicc volt a mai merkozesen is.
Az elmult 4 tizenegyesbol peldaul egyet lehetett ugy ahogy jogosnak mondani Sung elleni belepone, a tobbi mind nagy kamu volt.
http://videa.hu/videok/sport/chelsea-manchester-united-3-angol-foci-goals-coBjuIZbet28MfNT
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Már-már úgy tûnt hogy eldõlt a mérkõzés azonban a Manchester United sztárja, Howard Webb kétszer megvillant és ismét megmentette csapatát a kudarctól"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amúgy nem tudok mit mondani... a játékunk nem volt sokkal jobb, mint szokott, csak egyes idõszakokban, bár ez is javulás.
Bevallom õszintén, ha én lennék egy játékos, és 3-0-nál befújnak ellenünk két 11-est, utána meg felhozzák 3-3-ra, hááát... én sem tudtam volna teljes kedvvel hajtani. Ennek ellenére a végén 2-3x megtornáztattuk a kapusukat.
Remélem valami változik, és persze a jó irányba, nem pedig teljesen összeesünk most... :S
GO BLUES! Fel a fejjel!
Halkan megjegyzem, hogy az utolsó két meccsén a MU 4 büntetõt kapott (kapta ezt 0-0-nál és 3-0-nál...). Gratulálok az FA-nak. És õk a rasszizmussal vannak elfoglalva, elõször tennének rendet...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Problem?
"Akármennyire elvakultan is szurkol valaki egy csapatnak, nem örülhet igazán annak, ha a bírók nyerik meg nekik a meccseket. "
Ez így van, nagy igazság. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Problem?
Akármennyire elvakultan is szurkol valaki egy csapatnak, nem örülhet igazán annak, ha a bírók nyerik meg nekik a meccseket.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
aztán nem tolják õket,á.
No one can stop Death!
Jó igaz, a 2. tizi nem volt jogos, de akkro is... kár érte 😞
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nézd majd vissza a QPR-Chelsea meccset is, a játékvezetés legalja volt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
nagyon kíváncsi vagyok...nyerni kell!!! GO BLUES!!!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
tv: Digisport hu/sk/ro (1), Sky Sports 1 uk
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
a kiállítás után legalább lehetett érezni, hogy akarnak valamit. igaz ez abban mutatkozott meg, hogy agyonrúgtunk mindenkit, de legalább harcoltak.
a végén pedig 1:1-nél a 94. percben Torres megindulásánál még azért tágra nyílt szemmel figyeltem. 😊