Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Akár így, akár úgy, de most egy meghatározó ember nálunk, azért is tettem ki.
Egyébként én még mindig tartom magam ahhoz, hogy Torres nem felejtett el gólt lõni, csak nincs kiszolgálva - és az utolsó meccsétõl eltekintve azon kevesek közé tartozik, aki képes hajtani.
Persze ezzel nem védem, mert neki a góllövés a feladata, csak azt mondom, hogy nem biztos, hogy csak az õ hibája.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Am fasza topik de Torrest vegyétek le mert én is focizom és én még nem vagyok beoltva gól ellen....Akire ránéz ráragasztja lehet az Arsenalosokra nézett Milánóba....
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Igen, még mellé otthon, de a jelenlegi formát elnézve elõször még tovább kell jutni, és aztán biztosra venni... :S 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Hát 1-1 lett, nagyon nem kellett ez a +1 meccs... :S
De majd a visszavágón! Go Blues!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Egy összeszerencsétlenkedett gól után vezet a vendég csapat és sajnos azt csinálják, amit mindenki tenne - beálltak védekezni, végül is ha 1 gólt is kapnának az még csak újrajátszás nekik, otthon... :S
Sajnos megint nincs sok vér a csapatban, remélem a félidõ összerázza õket...
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Olvasgatva megint a hírekben, szurkolói véleményekben, az az egyik téma, hogy megint "szándékos bojkott" van AVB ellen a csapat játékosaitól... :S
Ez megint egy olyan dolog, amit nehezen tudnék elhinni, de vannak erre utaló jelek, az biztos. De remélem ez csak pletykaszint, bár akkor magyarázható lenne a rossz forma - igaz ez egy elég undorító húzás.
Na mindegy, engem már csak felidegesít, hogy minden napra jut valami, hagyom is... 😄 Aminek meg kell történnie, úgyis megfog, és csak rajtuk múlik a dolog. Azért remélem lassan sikerül helyreállítani a rendet. GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Annyi a lényeg h ki lesz a következö PL edzõ akit kirugnak Mccarthy után!És a Boas elküldésére van a legnagyobb esély...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
reméljük nem lesz igazuk..
na meg eddig, amit Abra mondott az ugy is volt, marpedig igeretet tett, h marad Boas min. 3 évre.
Elvileg a csapat minden fronton tagadja, hogy a menesztésnek köze lenne a látogatáshoz - bár ha azért ment volna sem mondanák meg.
Azzal indokolják, hogy 2010-ben is Abra látogatása egy jó kis tavaszi meneteléshez vezetett. 😊 Úgy legyen.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
AVB meg vasárnap a pihenõnap helyett is edzést tartott.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ezt tudom, vagy igen, nem sûrûn fordul elõ, de "álmodozni" lehet.
Én már egy 4-5 éves periódusnak is örülnék valakitõl.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Amúgy olvasgatva az angol lapokból (persze nem a leghitelesebbek ilyen téren) eléggé téma most AVB... elvileg a Napoli elleni párharc lesz a döntõ ütközete.
Hallani még Hiddinkrõl is, hogy jöhetne 2-3 évre - neki örülnék, ha már elküldik, nagyon is, csak az a gond, hogy neki már tényleg nem néz ki sokkal több 2-3 évnyi edzõsködésnél...
Pedig mennyire is jól hangzott Boas az elején, jó lett volna/jó lenne nekünk is egy edzõ 10-20 évre, mint sir Fergie a MU-nak... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azért JM is a szezon elején ment el, Scolari meg valahogy így. Nem vagyok benne annyira biztos, hogy a bajnoki cím a legfontosabb neki - persze, az is, tudom, de köztudottan a BL az álma.
Én most nem védem Boast, írtam is, hogy megértem, ha elküldi, lenne valós indoka - én azt írtam, hogy én nem tenném.
Azért én még nem temetném azt a 4. helyet, meg az FA Kupát sem, és ne feledjük, hogy még a BL-ben is benn vagyunk. Persze, nincs sok esély a nagy pálfordulásra, de még azért nem kell(ene) mindent temetni.
Lehet reménytelenül hiszek bennük, de amíg benne vagyunk, én egy kis esélyt adok nekünk. Persze, igen, láttam játszani a csapatot, szóval tudom, mi várható, ha nincs változás. 😊 Sajnos... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
sohasohasoha!!!
Az így van,h wilkins és Clarke hiánya látszik, komolyabb backroom staff is kell, nem elég csak az edzõ. Ez egy felépített "cég" nem egy blasz1 es csapat (ahol játszom amugy😄)
És igen, Torrest tele kell tömni nagy zsugákkal, és vágdosná sztem...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De azért itt te is láthatod h más a helyzet itt nem a bajnoki cím van veszélyben hanem h az 5-6.helyért vagyunk csak max versenyben,ami nem kis diferencia az elõzõ évekhez képest!
És az általad említett edzõk azért csak behozták a csapatot a 3.helyre(illetve legalább kupákat nyertek) minimum, Boassal meg ez boritékolható a játékunkat is elnézve h nem lesz meg az elsõ 4.hely és kupa sem!
Én úgy vagyok vele, hogy én sem hiszem el, hogy AVB elfelejtett volna edzõsködni - a szezon elején voltak pozitív jelei nekem a szép és eredményes játéknak, de az azóta valahogy elmarad... :S
Ettõl függetlenül küldött már el kevesebbért is edzõt Abra, szóval megérteném (és szerintem mindenkinek elfogadható lenne) ha elküldené, de nem szeretném.
Torresrõl meg nemrég láttam egy elemzést, hogy milyen támogatottságot is kapott pl. a L'poolban és itt milyet kap - ezek után én is teljes vállszélességgel Torres mellett állok és én is azt mondom, hogy nem felejtett õ el játszani, csak nincs háttere itt... :S
Volt egy videó is a góljairól - hát azok bizony hiányoznak, nem semmi egy ember...
Azért a BL-ben indulni egy ekkora presztizsû csapatnak alap. Azért mindenképpen mínusz - mind anyagilag, mind morálisan -, ha EL lesz belõle... :S Persze, annyiban igazat adok neked én is, hogy (sajnos) nincs olyan csapatunk, ami képes lenne BL-t nyerni most.
Én is úgy vagyok vele, hogy a szezon végét mindenképpen várjuk ki Boassal, igaz én adnék neki még egyet. Inkább a stábbal kezdenék már akkor valamit, végül is én még mindig azt mondom, mióta nincs Clark, és nincs Wilkins, azóta vannak itt gondok... :S Lehet, hogy Di Matteo nem megfelelõ másodedzõnek, de lehet ez is csak feltételezés. Miután elment Wilkins és jött pl. Emenalo, azóta "nézünk ki" így... most meg ugyanaz Robertoval... :S Persze nem mondom, lehet tényleg Boas hibája, de én kivárnám, mi sül ki belõle - ennek a szezonnak úgy is lõttek, még az FA-ban lehet esélyünk (meg persze még a BL-re is kimehetünk egy teljesen más felfogásban, de azért erre kis esélyt látok sajnos).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha meg nem.. akkor majd csak lesz valahogy!😊 Most fosunk, hogy mi lesz, ha nem jutunk be az elsõ négybe az idény végén. Hát mi lenne? tökmindegy szerintem, amíg nincs ütõképest (hosszútávon!!) csapatunk! Minek a BL-ben lenni, ha egy (amúgy nagyon jó kis) Napoli fog kiejteni az elsõ körben? Szépen lassan szedjük össze magunkat én azt mondom, addig meg vészeljük át az átmeneti idõszakokat komolyabb veszteségektõl mentesen, amelyek a csapatot súlythatják.. gondolok itt távozókra vagy Abra vmi elvetemült húzására.
Azért nem lehet mindent AVB nyakába varrni. Igaza van az elõttem írónak, hogy ennyi edzõ nem lehet hibás.
A szezon elején minden jel biztató volt, tetszetõs és eredményes focit játszottunk (legalábbis ennek jelei mutatkoztak) - sajnos ez ma elmarad... :S
Nincs szinte olyan játékos, akire ne lehetne valami panaszunk... Semmi élet nincs bennünk, semmi motiváció... semmi... Szinte az egész bagázs csak alibizik, kevesen vannak, akiken látni, hogy zavarja õket ez a helyzet (ez az eredmény) 1-1 meccs után...
Persze lehet, hogy AVB hibája, mert nem tud motiválni, ezt aláírom. De ne mondjuk már rá, hogy balf.sz, azért már csak tett le valamit az asztalra.
Az meg, hogy sokan tényleg CA-t sírják vissza - erre nem tudok mit mondani (ezt most nem pont csak rád értem, nagyon sok helyem olvasom ugyanezt a kívánságot). Mi volt itt, mikor idejött CA? A második évében szinte mindenki úgy kirúgta volna, hogy az csak na... És ez tény.
Szinte mindenki azt kívánta, bárcsak eltûnne, most meg jöjjön vissza?
Ha ennyi NAGY edzõ megbukik itt, nem biztos, hogy velük van a gond...
Mourinho - sajnos róla is elmondható, hogy kezdett esni a játékunk és azért (is) tették ki... (igen, tudom, más is volt a háttérben, de ez volt a végsõ löket)
Grant - hát rá csak átmeneti megoldásként számítottunk (sajnos ?)
Scolari - szinte ugyanez a játék, mint most
Ancelotti - szintén
AVB - mostanában szintén... :S
Igen, Hiddink tudott valamit, akkor bárki jöhetett és vele szinte csak mi voltunk képesek úgy ahogy megfogni a Barcát (nem kaptunk gólt a Camp Nuoban és ki sem kaptunk tõlük!).
Ennyi nagynevû edzõ és mind bebukott... :S Sajnos elgondolkodtató, hogy itt csak egy dolog közös, a csapat magja... :S
Nem tudom, mire jutunk, de nagyon nem jót sejtet, hogy Abra a csapat körül lebzsel... :S
Nem tudom, mi a megoldás, de én még valahol mindig a motiváltság hiányát látom a legnagyobb hibának...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ès kb. volt 3élvezhetö meccsünk (a 30-35böl)a szezonban ahol jól,szépen fociztunk,sztem ez a legelkeserítöbb,nemis az h kikapunk néha!
Ès kb. ugyanez a keret volt tavaly is,söt elvileg erösödtünk egy Matával és papiron egy Lukakuval!
Semmi elképzelése,terve nincs az edzönek illetve a vezetöségnek!Csapatépitésnek ,fiatalitásnak nyomát se látni hiába állitják h az van!èv elején még érthetö h nincsenek összeszokva a régi-új játékosok de 30-35 meccs után ennyire nem érzik egymást...
èvek óta a jó védelmünkröl illetve védekezésünkröl voltunk híresek,de azért idén elgondolkodtató illetve szégyen h 25meccsen 35gólt kaptunk a bajnokságban!Minden kis szar csapat képes betalálni ellenünk illetve pontosabban mindenkivel rugatunk gólt!Scolari idején se volt ilyen szarfos védelmünk!
Sose gondoltam volna h visszasírom Ancelottit😛
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hát ezt a meccset (megint) rossz volt nézni... :S
Azt nagyon nem értem, hogy Meireles miért kezdõ mindig? Én nem látom benne, mi indokolja.
Igaz senkirõl nem lehet jót mondani, nincs lendület, nincs motiváció... hajajj... :S
Össze kell magunkat kapni, a 4. helyet meg kell fogni - nem is beszélve arról, hogy lassan BL a Napoli ellen... :S
Legalább az FA-ban kötelezõnek mondható a továbbjutás - reméljük. GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát ezt jól összehoztuk... 5.perc és máris vezetnek a hazaiak... amúgy is nehéz meccs lett volna, de így... :S
De még meglehet! Meglesz! Go Blues!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.