24199
Chelsea Fan Club
-
kadlott666 #5026 nem tudja valaki hogy mikor és hénykor játsszik a chelsea a 27. fordulóban???
-
DJ BP #5025 válogatott -
kisjaki #5024 Jujj ma lesz a maeccs??
elfelejtettem :D tényleg nem tom.... -
#5023 vicces gyerek vagy!
köszönjükh megosztottad ezt velünk
na pá -
#5022 From Stamford Bridge to Upton Park,
We'll stick the blue flag up your arse, -
#5021 http://www.furgenyuszi.hu szerintem jó kis oldal,aki szertene valamilyen chelsea-s tárgyat venni annnak ajánlom figyelmébe!! -
#5020 De magyar oldal kellene nekem,mert nem tok annyira angolul!!Ilyet nem tudtok???? -
#5019 chelseamegastore van sztem
én a törölközőm onnan rendeltem:D -
#5018 hu hát nemtok :S én személyszerint -
#5017 Nem tudtok olyan oldalt ahonnan rendelni lehet Chelsea-s labdát??? -
#5016 Mourinho ezúttal is hiába várta a második gólt
A Chelsea menedzsere szerint a Charlton ellen csapata megérdemelt győzelmet aratott. Ezúttal Frank Lampard volt a nyerőember.
A Chelsea csapata minimális erőkifejtéssel hozta a kötelezőt, és a The Valley-ban verte 1-0-ra a Charltont. A kiesés elől menekülő Athletic az egész mérkőzésen helytállt, de a Chelsea gyorsan megszerzett vezetését a végső sípszóig megtartotta. A londoniaknál ezúttal Frank Lampard vállalta magára a góllövés szerepét, hatalmas jobblábas lövése három pontot hozott a Kékeknek.
- Úgy gondolom, hogy egy első félidőben szerzett második gól jócskán megkönnyítette volna a feladatunkat. Ehelyett végig nehéz volt a dolgunk, még a végén is, de ettől függetlenül megérdemeltük a három pontot. A Charlton teljesítményét és fejlődését látva jogosan álmodik a túlélésről a Premiershipben – mondta Jose Mourinho, a Chelsea menedzsere a mérkőzés után. -
#5015 Lampard jobb lába hozta a kötelezőt
A Chelsea minimális különbséggel győzte le a kiesés elől menekülő Charlton Athleticet.
A Chelsea nyerni tudott a Charlton Athletic otthonában a Premiership 26. fordulójában, az 1-0-s sikerrel a londoniak elléptek az őket a tabellán üldöző Liverpooltól. A Kékek csapatából hiányzott John Terry, aki ugyan már Jose Mourinho keretével edzette a héten, de a portugál menedzser nem kockáztatta meg a játékos szerepeltetését. A Chelsea már a mérkőzés elején a kezébe vette az irányítást, de játékán nem érződött a magabiztosság. Sevcsenko veszített el, majd szerzett vissza erőszakosan egy labdát, amely a kapuval szemben álló Frank Lampard elé került, akinek elsült félelmetes jobb lába, a labda pedig akadálytalanul a jobb alsóban kötött ki.
Bár a Charlton próbálkozott, és dolgoztatta is a továbbra is fejvédőben védő Petr Cechet, ám a vendégek szokásos módon, taktikusan játszva megfojtották ellenfelük próbálkozásait. A második félidő ugyan rendkívül eseménydús volt, de újabb gól nem született, így a Chelsea kicsit elszakadt a délután ikszelő Liverpooltól, és átmenetileg felzárkózott a csak vasárnap pályára lépő Manchester United mögé.
Priskin Tamás még a kispadon sem kapott helyet az újra vereséget szenvedő, és a kiesés elől egyre kilátástalanabb harcot vívó Watfordban.
Premiership, a 26. forduló:
Aston Villa - West Ham U. 1-0
G.: Carew a 36. percben
Blackburn R. - Sheffield U. 2-1
G.: Pedersen a 22., a 90., illetve Stead a 25. percben
Charlton Athletic - Chelsea 0-1
G.: Lampard a 18. percben
Fulham - Newcastle U. 2-1
G.: Helguson a 49., McBride a 73., illetve Martins a 90. percben
Manchester C. - Reading 0-2
G.: Lita a 79., a 89. percben
Watford - Bolton W. 0-1
G.: Anelka a 63. percben
Wigan Athletic - Portsmouth 1-0
G.: McCulloch a 68. percben -
#5014 jaja lényeg a pont GO Blues!!!!!!! -
#5013 jaja a 3 pont a lényeg most!
Lamps szépet rúgott,Cech kezd formába jönni,és végre Terry!!!! -
#5012 VÉGE, 1-0!
Nem volt a legszebb meccsünk, de lényeg a 3 pont...(hátha majd a tottenham megállítja a mu-t!) -
#5011 hát sztem itt több gól már nem fog születni, de lényeg a 3 pont :) -
#5010 Cserepad: Cudicini, Gérémi, Terry, Shaun Wright-Phillips (Mikel le), Salomon Kalou (Sheva le)
Terry bejött Makelele helyére... -
#5009 Ja, nem is...Diarra helyett Mikel ment le! -
#5008 Megint Cech...
Megint lecserélte Shevát...bejött SWP
+ Diarra le, Kalou be -
#5007 Köszönjük! -
#5006 Cech mekkorát védett... -
#5005 Lampard gól -
#5004 nah HAJRÁ CHELSEA!! :P
Go Blues!!!!!!!!!!! -
#5003 jah jó. Annál jobb minőségűt nem tudok. csak ezért kérdeztem. :) -
#5002 Amit te adtál (SopCast + WMP11), azon belül a Star Sports [0.69]!
Az első fi, elég jól ment vele. -
#5001 min nézed? -
#5000 jó lenne jah :)
szurkolok neki hogy betaláljon -
#4999 Jó meccs, de sajnos csak az 1.fi végét láttam.
Sajnos nem tudom csak neten nézni, de jobb mint a semmi!
Hajrá CHELSEA! -
#4998 háát az első félidő végülis egy sima délutáni angol meccs..charltonnál semmi helyzet!!rugjunk még egy két golt h bebiztositsuk a győzelmet és nyerjünk hisz szükség van rá!!remélem Drogba v Sheva betalál!! -
#4997 Szép volt! -
#4996 Ja, csak betalálna Sheva is! -
#4995 HUHUUU az utolso percben egy lampard szabadrugás nem gyenge!!! vagy 30rol sütötte és carsonrol kipattant!!
nagy helyzet a félidő végére!! -
#4994 Lampard jó formában van :) -
#4993 Terry mégsem játszik...
---------
Cech - Diarra, Essien, Carvalho, Bridge - Mikel, Makelele, Lampard, Ballack - Drogba, Shevchenko -
#4992 HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lampard a golszerző -
#4991 22' Charlton Athletic [0 - 1] Chelsea
18' [0 - 1] -
#4990 hát elég mókás :) -
DJ BP #4989 kacsa mint egy ház...
A forrás szerint Kaka a Real Madrid játékosa, 17-es mezszámmal :DDD Ennyire komolyak... -
#4988 Mourinho Madridban? A Real hevesen cáfol!
Egészen extrém hírekkel lepte meg a Telemadrid a spanyol közvéleményt. A forrás szerint a következő szezontól Mourinho igazgatja a királyi gárdát! De nem csak ez az egy meglepetés volt a hiradásban.
Mourinho madridi munkavállalásának lennének feltételei – legalábbis a Telemadrid szerint. A spanyol fővárosba kellene csábítani Cristiano Ronaldót is. A híradás arról nem szól, vajon kifizetné-e a Madrid Fabio Capello csekély, 20 millió eurós lelépési díját?
Predrag Mijatovics sportigazgató cáfolta a pletykákat.
- Nem új a szituáció. A spanyol sajtó gyakran dobálózik a nevekkel, néha Mourinho, néha már Del Bosque az új edző. Mi azonban továbbra is elégedettek vagyunk Fabio Capellóval, és nem akarunk megválni tőle a bajnokság után sem. Ne tulajdonítsanak nagy lehetőséget annak, hogy néhány újságíró miket ír össze, mert többnyire ezek az értesülések nem tőlünk származnak, hanem az ő agyszüleményük. -
#4987 Torres feláldozta a Chelsea-t
Kecsegtető ajánlatot utasított vissza a nyári futball-világbajnokság után Fernando Torres. A spanyol válogatott csatára fél évvel később bevallotta, talán rosszul döntött, hogy hátat fordított a Chelsea-nek és az Atlético Madridban maradt.
A klubhűség egyik mintaképének tartják, most mégis főhet a feje Fernando Torresnek. Az Atlético Madrid csatárát gyakorlatilag bármelyik európai sztárklub szerződtette volna a németországi vb után, ám a labdarúgó inkább a spanyol fővárosban maradat. Most úgy érzi, rosszul tette.
- Rengeteg pénzről és életem lehetőségéről mondtam le az Atlético miatt. Nagyon rosszul esik, hogy saját szurkolóim élesen bírálnak pillanatnyi formahagyatlásom miatt - nyilatkozta Fernando Torres, akit az utóbbi hetekben bekiabálásokkal, transzparensekkel és internetes levelekkel zaklatnak a piros-kékek drukkerei.
Elsősorban azzal zrikálják Torrest, hogy kényelemből maradt Madridban, a Chelsea-nél ugyanis nem nézték volna el neki a lazsálást.
- Bánom is én, ha kritizálnak, ám ne felejtsék el, amit eddig tettem a klubért - tette hozzá a spanyol válogatott játékosa.