24199
Chelsea Fan Club
  • kadlott666
    nem tudja valaki hogy mikor és hénykor játsszik a chelsea a 27. fordulóban???
  • DJ BP
    válogatott
  • kisjaki
    Jujj ma lesz a maeccs??
    elfelejtettem :D tényleg nem tom....
  • asfa
    vicces gyerek vagy!
    köszönjükh megosztottad ezt velünk
    na pá
  • Pisti1026
    From Stamford Bridge to Upton Park,
    We'll stick the blue flag up your arse,
  • Bedibeni
    http://www.furgenyuszi.hu szerintem jó kis oldal,aki szertene valamilyen chelsea-s tárgyat venni annnak ajánlom figyelmébe!!
  • Bedibeni
    De magyar oldal kellene nekem,mert nem tok annyira angolul!!Ilyet nem tudtok????
  • bigfoot
    chelseamegastore van sztem
    én a törölközőm onnan rendeltem:D
  • asfa
    hu hát nemtok :S én személyszerint
  • Bedibeni
    Nem tudtok olyan oldalt ahonnan rendelni lehet Chelsea-s labdát???
  • asfa
    Mourinho ezúttal is hiába várta a második gólt

A Chelsea menedzsere szerint a Charlton ellen csapata megérdemelt győzelmet aratott. Ezúttal Frank Lampard volt a nyerőember.

A Chelsea csapata minimális erőkifejtéssel hozta a kötelezőt, és a The Valley-ban verte 1-0-ra a Charltont. A kiesés elől menekülő Athletic az egész mérkőzésen helytállt, de a Chelsea gyorsan megszerzett vezetését a végső sípszóig megtartotta. A londoniaknál ezúttal Frank Lampard vállalta magára a góllövés szerepét, hatalmas jobblábas lövése három pontot hozott a Kékeknek.

- Úgy gondolom, hogy egy első félidőben szerzett második gól jócskán megkönnyítette volna a feladatunkat. Ehelyett végig nehéz volt a dolgunk, még a végén is, de ettől függetlenül megérdemeltük a három pontot. A Charlton teljesítményét és fejlődését látva jogosan álmodik a túlélésről a Premiershipben – mondta Jose Mourinho, a Chelsea menedzsere a mérkőzés után.
  • asfa
    Lampard jobb lába hozta a kötelezőt

A Chelsea minimális különbséggel győzte le a kiesés elől menekülő Charlton Athleticet.

A Chelsea nyerni tudott a Charlton Athletic otthonában a Premiership 26. fordulójában, az 1-0-s sikerrel a londoniak elléptek az őket a tabellán üldöző Liverpooltól. A Kékek csapatából hiányzott John Terry, aki ugyan már Jose Mourinho keretével edzette a héten, de a portugál menedzser nem kockáztatta meg a játékos szerepeltetését. A Chelsea már a mérkőzés elején a kezébe vette az irányítást, de játékán nem érződött a magabiztosság. Sevcsenko veszített el, majd szerzett vissza erőszakosan egy labdát, amely a kapuval szemben álló Frank Lampard elé került, akinek elsült félelmetes jobb lába, a labda pedig akadálytalanul a jobb alsóban kötött ki.

Bár a Charlton próbálkozott, és dolgoztatta is a továbbra is fejvédőben védő Petr Cechet, ám a vendégek szokásos módon, taktikusan játszva megfojtották ellenfelük próbálkozásait. A második félidő ugyan rendkívül eseménydús volt, de újabb gól nem született, így a Chelsea kicsit elszakadt a délután ikszelő Liverpooltól, és átmenetileg felzárkózott a csak vasárnap pályára lépő Manchester United mögé.

Priskin Tamás még a kispadon sem kapott helyet az újra vereséget szenvedő, és a kiesés elől egyre kilátástalanabb harcot vívó Watfordban.

Premiership, a 26. forduló:

Aston Villa - West Ham U. 1-0
    G.: Carew a 36. percben

Blackburn R. - Sheffield U. 2-1
    G.: Pedersen a 22., a 90., illetve Stead a 25. percben

Charlton Athletic - Chelsea 0-1
    G.: Lampard a 18. percben

Fulham - Newcastle U. 2-1
    G.: Helguson a 49., McBride a 73., illetve Martins a 90. percben

Manchester C. - Reading 0-2
    G.: Lita a 79., a 89. percben

Watford - Bolton W. 0-1
    G.: Anelka a 63. percben

Wigan Athletic - Portsmouth 1-0
    G.: McCulloch a 68. percben
  • asfa
    jaja lényeg a pont GO Blues!!!!!!!
  • bigfoot
    jaja a 3 pont a lényeg most!
    Lamps szépet rúgott,Cech kezd formába jönni,és végre Terry!!!!
  • Japep
    VÉGE, 1-0!
    Nem volt a legszebb meccsünk, de lényeg a 3 pont...(hátha majd a tottenham megállítja a mu-t!)
  • Nuno88
    hát sztem itt több gól már nem fog születni, de lényeg a 3 pont :)
  • Japep
    Cserepad: Cudicini, Gérémi, Terry, Shaun Wright-Phillips (Mikel le), Salomon Kalou (Sheva le)

Terry bejött Makelele helyére...
  • Japep
    Ja, nem is...Diarra helyett Mikel ment le!
  • Japep
    Megint Cech...

Megint lecserélte Shevát...bejött SWP
    + Diarra le, Kalou be
  • Japep
    Köszönjük!
  • Japep
    Cech mekkorát védett...
  • banok
    Lampard gól
  • asfa
    nah HAJRÁ CHELSEA!! :P
    Go Blues!!!!!!!!!!!
  • banok
    jah jó. Annál jobb minőségűt nem tudok. csak ezért kérdeztem. :)
  • Japep
    Amit te adtál (SopCast + WMP11), azon belül a Star Sports [0.69]!
    Az első fi, elég jól ment vele.
  • banok
    min nézed?
  • Nuno88
    jó lenne jah :)
    szurkolok neki hogy betaláljon
  • Japep
    Jó meccs, de sajnos csak az 1.fi végét láttam.
    Sajnos nem tudom csak neten nézni, de jobb mint a semmi!
    Hajrá CHELSEA!
  • asfa
    háát az első félidő végülis egy sima délutáni angol meccs..charltonnál semmi helyzet!!rugjunk még egy két golt h bebiztositsuk a győzelmet és nyerjünk hisz szükség van rá!!remélem Drogba v Sheva betalál!!
  • Japep
    Szép volt!
  • Japep
    Ja, csak betalálna Sheva is!
  • asfa
    HUHUUU az utolso percben egy lampard szabadrugás nem gyenge!!! vagy 30rol sütötte és carsonrol kipattant!!
    nagy helyzet a félidő végére!!
  • Nuno88
    Lampard jó formában van :)
  • Japep
    Terry mégsem játszik...
    ---------

Cech - Diarra, Essien, Carvalho, Bridge - Mikel, Makelele, Lampard, Ballack - Drogba, Shevchenko
  • asfa
    HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Lampard a golszerző
  • Japep
    22' Charlton Athletic [0 - 1] Chelsea
    18' [0 - 1]
  • Nuno88
    hát elég mókás :)
  • DJ BP
    kacsa mint egy ház...
    A forrás szerint Kaka a Real Madrid játékosa, 17-es mezszámmal :DDD Ennyire komolyak...
  • asfa
    Mourinho Madridban? A Real hevesen cáfol!

Egészen extrém hírekkel lepte meg a Telemadrid a spanyol közvéleményt. A forrás szerint a következő szezontól Mourinho igazgatja a királyi gárdát! De nem csak ez az egy meglepetés volt a hiradásban.

Mourinho madridi munkavállalásának lennének feltételei – legalábbis a Telemadrid szerint. A spanyol fővárosba kellene csábítani Cristiano Ronaldót is. A híradás arról nem szól, vajon kifizetné-e a Madrid Fabio Capello csekély, 20 millió eurós lelépési díját?
    Predrag Mijatovics sportigazgató cáfolta a pletykákat.

- Nem új a szituáció. A spanyol sajtó gyakran dobálózik a nevekkel, néha Mourinho, néha már Del Bosque az új edző. Mi azonban továbbra is elégedettek vagyunk Fabio Capellóval, és nem akarunk megválni tőle a bajnokság után sem. Ne tulajdonítsanak nagy lehetőséget annak, hogy néhány újságíró miket ír össze, mert többnyire ezek az értesülések nem tőlünk származnak, hanem az ő agyszüleményük.
  • asfa
    Torres feláldozta a Chelsea-t

Kecsegtető ajánlatot utasított vissza a nyári futball-világbajnokság után Fernando Torres. A spanyol válogatott csatára fél évvel később bevallotta, talán rosszul döntött, hogy hátat fordított a Chelsea-nek és az Atlético Madridban maradt.

A klubhűség egyik mintaképének tartják, most mégis főhet a feje Fernando Torresnek. Az Atlético Madrid csatárát gyakorlatilag bármelyik európai sztárklub szerződtette volna a németországi vb után, ám a labdarúgó inkább a spanyol fővárosban maradat. Most úgy érzi, rosszul tette.

- Rengeteg pénzről és életem lehetőségéről mondtam le az Atlético miatt. Nagyon rosszul esik, hogy saját szurkolóim élesen bírálnak pillanatnyi formahagyatlásom miatt - nyilatkozta Fernando Torres, akit az utóbbi hetekben bekiabálásokkal, transzparensekkel és internetes levelekkel zaklatnak a piros-kékek drukkerei.

Elsősorban azzal zrikálják Torrest, hogy kényelemből maradt Madridban, a Chelsea-nél ugyanis nem nézték volna el neki a lazsálást.
    - Bánom is én, ha kritizálnak, ám ne felejtsék el, amit eddig tettem a klubért - tette hozzá a spanyol válogatott játékosa.