Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ne érts félre, nem változott bennem sem semmi a csapatról, még mindig tiszta szívembõl Chelseas vagyok. 😊
És a játékosokat is tisztelem, mikor a pályán játszanak, és tisztelem pl. Lampardot is azért, amit a csapatért tett.
Csak ha az emberséges oldalát nézem, az nem tetszik.
Itt még nincs bebizonyítva semmi, de ha képesek voltak ezt megtenni Scolarival, engem nem nehéz meggyõzni, hogy most is ez történt. Fõleg úgy, hogy most nyerünk rögtön Di Matteo elsõ meccsén úgy, hogy õ kemény 1 napi edzõmunkát beletett...
CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Attól függ, honnan nézzük. És persze attól, hogy igazak-e a pletykák. 😊
Az biztos, hogy elrettentés, most nyilatkozott Scolari is, hogy bárki jön ide, tudja, hogy a Chelsea az maga a pokol egy edzõnek. Ezzel egyetértek sajnos. :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Abban én is igazat adok neked, hogy ilyenkor úgymond mindegy, ki ül a padon. Ha tényleg így van és a játékosok meg akartak szabadulni AVB-tõl, akkor most, hogy elment, tuti felpörögnek, mint anno, mikor Scolarit is kitetették Abrával. Jó, lehet, hogy Hiddink alkotott itt nagyot akkor, de az is lehet, hogy onnantól a játékosok játszani akartak és nem csak szöszmötölni.
Hát én elõre sajnálom azt az edzõt, aki még ide mer jönni... :S
JM helyébe én sem jönnék vissza ide. Lassan én már nem tudom elképzelni, hogy egy igen nagy edzõ komolyan vehessen minket, de ne legyen igazam. Kíváncsian várom a nyarat.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ha egy Bolton eltudunk verni 3:0-ra, akkor egy WBA-t is kellene, ha egy nagycsapatot meg tudunk verni, akkor bármilyen más csapatot is meg kellene!!
itt valami iszonyat nagy hiba van egyes játékosok agyában, és sajnos pont azokban akik nagyon meghatározóak lennének egy-egy meccs alkalmával...
Nemtudom hogy mi lesz itt, én nagyon reménykedem egy Avram Grant féle idõszakban, mert szerintem amikor õ volt ideiglenes edzõje a csapatnak akkor is nagyon jól játszottunk és feltornáztuk magunkat a dobogóra!
GO BLUES forever!!!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A kedvemet már csak José hozhatja vissza..
Hát én ezt nagyon rossz húzásnak tartam... fõleg, hogy Matteo lett a padon - ne legyen igaz a megérzésem, de nem sokat nézek ki belõle.
Amúgy azért is tartom nagyon rossz húzásnak, mert megint csak megerõsítettük egyes játékosok hitét, hogy itt õk parancsolnak...
Sajnos eljön az idõ, mikor Lampardéknak nem lesz elég a teljesítménye a kezdõhöz - de ha valaki padoztatni meri õket, akkor repül. Érdekes felfogás... :S
Pedig itt lett volna egy edzõ a jövõnknek.
Hát nagyon kíváncsian várom, ki lesz a következõ (és meddig)... most csalódott vagyok... jobban, mint bármely vesztes meccs után idén...
Na mindegy. Köszönjük neki és sok sikert!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bár azért fél úton elküldeni egy edzõt, úgy, hogy nincs másik potenciális jelölt, az elég merész dolog...
JM-n kívül Guardiolát szívesen látnám én is, ha egy kis kihívásra vágyik, itt tárt karokkal várják 😊
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
WBA - Chelsea 1:0
Megint parádés teljesítménnyel lassan középcsapattá "érünk" ...
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én most pont úgy olvastam, hogy mások hurrognak és õ próbált rendet tenni a fejekben. Ezt szerintem nem tudhatjuk, hacsak valaki hivatalos nyilatkozatot nem tesz... :S Annyi a biztos, hogy a Chelsea-ben (sajnos) túl nagy beleszólása van a játékosoknak a csapat ügyeibe... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ez igaz, de hadd örüljek már egy kis javulásnak. 😊
Végre nem volt rossz nézni a szenvedésünk, hanem mutattunk valami játékot. Persze, nem hiszi senki, hogy feltámadtunk, én sem - de talán elindultunk. És igen, ez kevés a Napoli ellen, de ha innentõl minden meccsen javulunk, simán megfoghatjuk õket.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://videa.hu/videok/sport/chelsea-bolton-3-0-angol-wanderers-fc-SYNpkqSra3gUcE1E
3-0 lett, nyertünk.
Voltak nagyon jó periódusaink, de még mindig nem mondható el, hogy a "régiek" vagyunk. De mindenesetre ez a játék biztatóbb volt, mint a Napoli ellen. Csak így tovább!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
Egy 4-4-2 nemhiszem h szarabb lenne!
Mondjuk én még mindig azt vallom h idén nem a góllövés a legnagyobb probléma hanem a szánalmas védekezésünk az össze-vissza futkosó és ellenfélnek gólpaszt adó védöinkkel együtt akik képtelenek visszazárni!
Igen, én is így gondolom, hogy meg kellene próbálni két csatárral... nem így... :S Már csak azért is, mert elnézve a meccseket Drogba és Torres is nagyon szép kiugratásokat tud adni, és azért mind Drogba, mind Torres kihasználná azokat (utóbbinál csak remélem, de hát a Liverpoolba ezt tette).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Meireles ritka szar volt, Malouda meg nem arra a posztra való ( Többek közt nálunk már sehova)..
Cech
Iva-Terry-Luiz-Cole
Lamps-Essien-Ramires
Elõttük Mata
És elõl Drogba- Torres
Nem hiszem el h miért nem próbálja meg összehangolni a Drogba Torres kettõst, innen mit veszíthet? ennél szarabbul nem szerepelhetünk már..
Nagy pénzt tennék rá h Torres így gólokat lõne!
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Hát... pedig sokáig voltak biztató jelek tegnap, volt, mikor mi tartottuk õket nyomás alatt.
Azonban az is látható volt, hogy a Napoli jobban pörög. Szerintem a meccs képe alapján vereséget érdemeltünk, de nem kétgólost... :S
Még mindig azt lehet mondani, hogy otthon egy 2-0 nem (lenne) nagy elvárás, ha addig rendbejövünk... igaz emlékszem a sorsolás napján is ezt mondtuk, hogy 2-3 hónap még sok idõ, addig visszarázódunk - hát nem igazán sikerült... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB