Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Hát igen ez eléggé gyanús😊 Pár hónap gyomorgörcs következik, h jön-e JM vagy megint hoznak vmi "sikeredzõt"..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Ne érts félre, nem változott bennem sem semmi a csapatról, még mindig tiszta szívembõl Chelseas vagyok. 😊
És a játékosokat is tisztelem, mikor a pályán játszanak, és tisztelem pl. Lampardot is azért, amit a csapatért tett.

Csak ha az emberséges oldalát nézem, az nem tetszik.
Itt még nincs bebizonyítva semmi, de ha képesek voltak ezt megtenni Scolarival, engem nem nehéz meggyõzni, hogy most is ez történt. Fõleg úgy, hogy most nyerünk rögtön Di Matteo elsõ meccsén úgy, hogy õ kemény 1 napi edzõmunkát beletett...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Próbálok hinni bennük, h volt némi tisztelet bennük AVB iránt.

azért ne felejtsük el, hogy ez egy másodosztályú csapat volt... persze nem akarom kicsinyíteni a siker értékét. jelenleg minden meccs nehéznek számít, szóval pozitívan látom én is. csak kezeljük helyén, na!

Japep

Kezded? 😊
Még csak most?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
és nemigaz, hogy ez eddig nem ment... kezdem elhinni, h direkt csinálták

Bulykin
a második félidõben nagyon jól kezdtünk, mintha a régi Chelsea-t láttam volna kicsit, tetszett 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

hedonist
Állítólag el sem köszöntek a játékosok AVB-tõl.. ez szégyen.. és kiábrándít.

hedonist
Ez egy vicc.. gyönyörûen vertük a Birminghamat "hirtelenjében" pf...

Rockynhooo
😄D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kocka08
Most nevetünk de lehet meglepõdés lenne 😊)

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Zenszkij
Egervári Sanyit, vagy Várhidi Petyát kell odavinn! 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Japep

Attól függ, honnan nézzük. És persze attól, hogy igazak-e a pletykák. 😊

Az biztos, hogy elrettentés, most nyilatkozott Scolari is, hogy bárki jön ide, tudja, hogy a Chelsea az maga a pokol egy edzõnek. Ezzel egyetértek sajnos. :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Hát sajnos vagy nem sajnos de ideje volt már...

hedonist
Wilkins és Clarke idején nem lehetett ilyen, de Di Matteo és Emenalot el tudom képzelni mekkora tekintéllyel rendelkeznék, a szaktudást ne is emléítsem. Ez az Emenalo csak egy Scout..

Japep

Abban én is igazat adok neked, hogy ilyenkor úgymond mindegy, ki ül a padon. Ha tényleg így van és a játékosok meg akartak szabadulni AVB-tõl, akkor most, hogy elment, tuti felpörögnek, mint anno, mikor Scolarit is kitetették Abrával. Jó, lehet, hogy Hiddink alkotott itt nagyot akkor, de az is lehet, hogy onnantól a játékosok játszani akartak és nem csak szöszmötölni.

Hát én elõre sajnálom azt az edzõt, aki még ide mer jönni... :S
JM helyébe én sem jönnék vissza ide. Lassan én már nem tudom elképzelni, hogy egy igen nagy edzõ komolyan vehessen minket, de ne legyen igazam. Kíváncsian várom a nyarat.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szerintem abban az idõszakban Grant csak mutatóban volt ott, akkor eléggé fel volt tüzelve a csapat, és akkor valószínûleg még nem voltak gondok a fejekkel sem. Manapság Grant 2 hónapot nem bírna ki nálunk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bulykin
szeintem se az edzõvel volt a gond...sõt már évek óta nem az azokkal van a gond, mert az nem igaz, hogy egyszer megy vele, egyszer meg nem -.-
ha egy Bolton eltudunk verni 3:0-ra, akkor egy WBA-t is kellene, ha egy nagycsapatot meg tudunk verni, akkor bármilyen más csapatot is meg kellene!!

itt valami iszonyat nagy hiba van egyes játékosok agyában, és sajnos pont azokban akik nagyon meghatározóak lennének egy-egy meccs alkalmával...
Nemtudom hogy mi lesz itt, én nagyon reménykedem egy Avram Grant féle idõszakban, mert szerintem amikor õ volt ideiglenes edzõje a csapatnak akkor is nagyon jól játszottunk és feltornáztuk magunkat a dobogóra!
GO BLUES forever!!!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Az edzõ helyett az egész vezetõséget kellett volna picsán rúgni. Szégyen gyalázat és nevetséges, amit évek óta csinálnak. Mondjuk lehet, hogy AVB-nek nem volt nagy pofája ahhoz, hogy helyre tegye ezeket az ellustult túlfizetett beképzelt ***-ket, ezért kellene egy vasszigort tartó edzõ, akinek nem mernek visszabeszélni. Ez itt a baj. Nulla fegyelem van a játékosok között.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hedonist
Ugyan ezt érzem, nagyon nagy mnélyrepülés lehet ennek a következménye...
A kedvemet már csak José hozhatja vissza..

Japep

Hát én ezt nagyon rossz húzásnak tartam... fõleg, hogy Matteo lett a padon - ne legyen igaz a megérzésem, de nem sokat nézek ki belõle.

Amúgy azért is tartom nagyon rossz húzásnak, mert megint csak megerõsítettük egyes játékosok hitét, hogy itt õk parancsolnak...
Sajnos eljön az idõ, mikor Lampardéknak nem lesz elég a teljesítménye a kezdõhöz - de ha valaki padoztatni meri õket, akkor repül. Érdekes felfogás... :S
Pedig itt lett volna egy edzõ a jövõnknek.

Hát nagyon kíváncsian várom, ki lesz a következõ (és meddig)... most csalódott vagyok... jobban, mint bármely vesztes meccs után idén...

Na mindegy. Köszönjük neki és sok sikert!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
Kár érte...én többet láttam benne :\ de tény, hogy így, ez tarthatatlan.
Bár azért fél úton elküldeni egy edzõt, úgy, hogy nincs másik potenciális jelölt, az elég merész dolog...

JM-n kívül Guardiolát szívesen látnám én is, ha egy kis kihívásra vágyik, itt tárt karokkal várják 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

hedonist
Viszont én csak abban az esetben menesztettem volna, ha JM jön, amúgy meg küzdjön csak! Hát sajnos már sose tudjuk meg mi lett volna, ha esélyt kap.. Hiddinket buktuk, ha JM-t is bukjuk végünk, nincs más edzõ, akit sztívesen látnék... Guardiola.. de õ tuti nem jön ide.

hedonist
Tudom, de én még mindig reménykedem, ettõl még bármi lehet, láttam már szüzet b/szni😄 vagy karon varjut ahogy tetszik😊

Rash87
Torres-t nem küldték el vele együtt? 😄

Glory, Glory Man. United!

limperatore
akkor mi meg holnap bejelentjük ha nem nyer ma az inter 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Krisz018
HIVATALOS! AVB-t menesztették! Di Matteo lesz az edzõ a szezon végéig!

Japep

Nem mondta, miért veszi, azt azonban kijelentette, hogy nem értünk.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Bárcsak José "értünk" venné azt a Londoni házat...

Oziris666
Hát jobban is jártak a nézök azzal😄

WBA - Chelsea 1:0

Megint parádés teljesítménnyel lassan középcsapattá "érünk" ...

Japep

A Digi Sport Plusz meggondolta magát, a Benfica-Portót ismétlik... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
16.00 West Bromwich-Chelsea
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem is tudom, melyik a rosszabb... ha Drogba pofázik, vagy ha mindenki más rajta kívül... Hihetetlen hova süllyedt a csapat.

Zenszkij
Én Manchester drukkerként igazán örülnék, ha végre rendbe kerülnének a dolgok a Stamford Bridgen. A bajnokságnak is jót tenne egy kiegyensúlyozott erõs Chelsea, akik a bajnoki címre hajtanának.

Japep

Én most pont úgy olvastam, hogy mások hurrognak és õ próbált rendet tenni a fejekben. Ezt szerintem nem tudhatjuk, hacsak valaki hivatalos nyilatkozatot nem tesz... :S Annyi a biztos, hogy a Chelsea-ben (sajnos) túl nagy beleszólása van a játékosoknak a csapat ügyeibe... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Zenszkij
A világ egyik legjobb csatárja Drogba, de állítólag õ okoskodik az öltõzõbe leuralja az edzõt, semmi nem jó neki. Diktál, pofázik, egy igazi barom lett. Én úgy kivágnám, hogy a lába nem érné a földet.

hedonist
Persze én is örültem, de azért keserûen. Csak az elsõ 4-be legyünk ott.. és nyerjen a MU ne a City könyörgöm😄

Japep

Ez igaz, de hadd örüljek már egy kis javulásnak. 😊
Végre nem volt rossz nézni a szenvedésünk, hanem mutattunk valami játékot. Persze, nem hiszi senki, hogy feltámadtunk, én sem - de talán elindultunk. És igen, ez kevés a Napoli ellen, de ha innentõl minden meccsen javulunk, simán megfoghatjuk õket.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Csak az a baj, h a Napoli egy top csapat a Bolton meg ki fog esni a PL-bõl..

Japep

Köszönjük.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

Japep

3-0 lett, nyertünk.
Voltak nagyon jó periódusaink, de még mindig nem mondható el, hogy a "régiek" vagyunk. De mindenesetre ez a játék biztatóbb volt, mint a Napoli ellen. Csak így tovább!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszönjük szépen ismét!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
16.00 Chelsea-Bolton
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

Oziris666
Mindenki így gondolja kiveve Boas gondolom szerinte kár más taktikát kiprobálni,mert ezzel parádézik a csapat!
Egy 4-4-2 nemhiszem h szarabb lenne!

Mondjuk én még mindig azt vallom h idén nem a góllövés a legnagyobb probléma hanem a szánalmas védekezésünk az össze-vissza futkosó és ellenfélnek gólpaszt adó védöinkkel együtt akik képtelenek visszazárni!

Japep

Igen, én is így gondolom, hogy meg kellene próbálni két csatárral... nem így... :S Már csak azért is, mert elnézve a meccseket Drogba és Torres is nagyon szép kiugratásokat tud adni, és azért mind Drogba, mind Torres kihasználná azokat (utóbbinál csak remélem, de hát a Liverpoolba ezt tette).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kocka08
Meg merem kockáztatni hogy ha Essien és Lamps kezdõ akkor nem kapunk ki..
Meireles ritka szar volt, Malouda meg nem arra a posztra való ( Többek közt nálunk már sehova)..

Cech
Iva-Terry-Luiz-Cole
Lamps-Essien-Ramires
Elõttük Mata
És elõl Drogba- Torres

Nem hiszem el h miért nem próbálja meg összehangolni a Drogba Torres kettõst, innen mit veszíthet? ennél szarabbul nem szerepelhetünk már..
Nagy pénzt tennék rá h Torres így gólokat lõne!

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Japep

Hát... pedig sokáig voltak biztató jelek tegnap, volt, mikor mi tartottuk õket nyomás alatt.
Azonban az is látható volt, hogy a Napoli jobban pörög. Szerintem a meccs képe alapján vereséget érdemeltünk, de nem kétgólost... :S

Még mindig azt lehet mondani, hogy otthon egy 2-0 nem (lenne) nagy elvárás, ha addig rendbejövünk... igaz emlékszem a sorsolás napján is ezt mondtuk, hogy 2-3 hónap még sok idõ, addig visszarázódunk - hát nem igazán sikerült... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB