Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Megpróbálnám Torrest akár jobbszélen...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Igen, Torresen gondolkoztam, hogyan tenném be, de nálam egyelõre kérdõjel még, mert lehet, hogy adna 2 gp-t vagy rúgna egyet, de most Drogba jobb formában van és mégis csak õ van nálunk majd 10 éve és a klub ikonja szóval benne jobban bízom. De félre értés ne essék én maximálisan szeretem így is Torres játékát, mert jó! H nem termeli a gólokat ez fura egy csatártól, de az egyik leg hasznosabb támadójátékos így is.

Azt nem értem, hogy érted, h a 10-es pozícióba kit játszatnál? Mata ott a legjobb szvsz. Lamps meg nyílvan elõrrébb lenne, mint Essien/Meireles, de én Ramirest mindenképp elõrrébb és szélen ltnám szívesen, szerintem õ elég veszélyes játékos elõre játékban, még vkpként vagy szervezõként egyáltalán nem gyõzött még meg, sok labdavesztés és totyakodás, nem az a gyorsgondolkodású középsõ játékos, sztem jobban muzsikál a szélen!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Én most Torrest semmi pénzért nem hagynám ki. Tudom, most ennek a két gólnak nem egyenes következménye, hogy beindult, lõtt már nálunk gólt korábban is, aztán mégsem ment neki tovább.
De akkor is, ez most akkora lökést jelenthet neki, hogy azt ki kell használnunk.

Amúgy igen, nekem is tetszik így a védõsor. Amúgy is én sokkal inkább Ivanovicot preferálom, mint Bosingwát.
A két vkp is tetszik, max én lehet Ramirest kezdetném ott, sajnos Essien nem a régi (még?)... :S
Arra a nálad 10-es posztra én nagyon nem tudom, hogy most kit tudnék betenni ebbõl a csapatból... Persze, ott van Lamps, meg akár Meireles, de... RDM okosabb, mint én. Ez a lényeg. 😊

A legfontosabb, hogy ne kapjunk ki ma. De amilyen labilis most a City, és amilyen formában vagyunk most mi, akár egy gyõzelem sem lepne meg, bár otthon nagyon jók... mindenesetre kemény lesz. Go BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Terry nélkül leszünk ma, nekem tetszik Cahill játéka, Sztem Luizzal nagyon jól kiegészítik egymást úgyh nagy gond nincs sztem hátul, elvileg nincs hiányzónk rajta kívül.

Ezt a kezdõt szívesen látnám, mit gondoltok?

----11----
-23-----7-
----10----
--8----5--
3-24--4--2

Ramires - Sturridge lehetnek fordítva is.

Japep

Szerintem a most következõ hajtásban biztos nem... :S
Talán majd egy "egyszerûbb" mérkõzésen számít rá RDM. Sajnos egy nagy tehetségnek törjük ketté a karrierjét... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Tartalákok: Newcastle 2:4 Chelsea (2x Lukaku, Chalobah, B.Clifford)

Lukaku kétszer villant...vajon mikor fog megint esélyt kapni a nagy csapatban? o.O

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Szerintem azok után, hogy elment AVB, és ilyen hirtelen jól játszik a csapat meg mindenki, egyértelmû, hogy a Chelsea-nél az edzõ csak másodlagos, vagy inkább harmadlagos dolog. Szerintem nyugodtan hagyhatnák most már DiMatteot is tovább.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hedonist
Nagy fordulat😊 reméljük így is marad! (alig várom a Barcát😊 na persze Benfica utan)

Japep

Valakinek a gólok esetleg? 😊
A mi góljainkat megtaláltam, de a két Leicester-gól nincs meg... :S

Jó lenne mind a 7 gól külön-külön letölthetõ formában. Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Jó volt látni így játszani a csapatot. Megint tudtunk úgy nyomni, hogy elhiszem, jöhet bárki (nem azt mondom, hogy bárkit megverünk, hanem hogy bárki ellen büszkén kiállhatunk és egyenlõk az esélyek).

Torres végre betalált. De én azt nem mondanám, hogy õ jobban nyomja Di Matteo óta - õ mindig is nyomta, minden meccsen, minden helyzetben. De örülök neki, hogy betalált. Reméljük megnyílt az a csap. 😊

Egyébként a Tottenham-Bolton meccs gyõztesével nyomjuk majd áprilisban.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Mi a... 😄 álmomban sem😄

Na Kiváncsi leszek kitartuznk-e, én már boldog leszek, ha behozzuk a PL-t 3.ik helyre, BL-ben szépen eljutunk, ameddig eljutunk, és az F.A.-t megnyerjük😊

ja elfelejtettem még a gólpasszokat,
tehát 2 gól + 2 gólpassz

Bulykin
Di Matteo történt csak 😄

hihetetlenül látszik a változás, a boldog arcok...egyszerûen jó nézni, hogy ismét élvezik a játékot a srácok.
GO BLUES!!! GO TORRES!!!
\o/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

torres kettõnél tart mi történt ?😄D

Japep

Köszi.

Én majd csak 7-tõl nézem a Digin, de a többieknek jól jön.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
FA-CUP
15.05 Chelsea-Leicester
tv: Sport1 de - magyar tv adó nem adja élõben!
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Én az UEFA-ból azt is kinézem, hogy visszahozza arra az egy meccsre Övrebõt... <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Japep

Hát a Benficának örülhetünk.
Egy elõdöntõben (persze ehhez még túl kell menni a Benficán) pedig a Barcának (jó van egy kis esély a Milan továbbjutására is) is örülhetünk, mivel ellenük kiesni nem szégyen, rajtuk továbbmenni pedig dicsõség.
Jó lenne visszavágni igen, viszont bírói segítség nélkül.

Annak nem örülök csak, hogy ha továbbjutunk, akkor mi kezdünk otthon... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Legalább visszavághatnánk a katalánoknak végre.
Benfica. Ha esetleg nyernénk, akkor pedig jöhet a Barcelona/Milan.

Rash87
Ne is,mert úgy is csak rosszul jönnél ki belõle 😊)

Glory, Glory Man. United!

bakkerman
mégegy Drogba 😄DDDD

csóri Torres 😄DDDD neki már nemis Liverpoolba kéne visszamennie,hanem az Atleticohoz,és álnéven,kopaszon 😄DDDDD mekkora nulla lett ez az ember 😞

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lippet
Nagyon nem feszegetném Manchesteresként, hogy kinek hogy mit fúj a bíró...

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hedonist
<#beka2> majdnem olyan jo, mint Busquetsé😄D

És ezennel BL törit írtunk: The biggest comeback ever!

minimize
Gratula, maradt angol team a BL-ben!

No one can stop Death!

Rash87

<#idiota>

Japep

Lehet, hogy igazad van és nekem nem tûntek fel ennyire a dolgok. Néha nekem is érezhetõ volt, de azért nem végig, ahogy írtam is.

Hát azért nekem ez nem feledteti azt a Barcás esetet... :S Igaz én nem is akarom soha, hogy úgy jussunk tovább valakitõl - hagyjuk is, csak felidegesítem magam... 😄

Hát ja. Most volt egy pár csúnya húzása, de azért szerencsére nem mindig így játszik. Vérbeli csatár - nagyon sokat fogunk veszíteni, ha visszavonul, de nem csak mi, az egész labdarúgás.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rash87
Tényleg úgy ültem le,hogy semlegesként,de ez nagyon feltûnt, hogy nektek fújt szinte mindig. Nagyon érezhetõ volt. Napoli játékos hozzáért vmelyik játékosotokhoz, már villant a sárga v. szabadot fújt.
Ez túlságosan nem volt fair dolog.
De más részt örülök, mert legalább a felét visszakaptátok, amit a Barca ellen elszenvedtetek anno hasonlóan 😊

Drogba meg nem tudtam hogy ennyire színészi adottsággal rendelkezik, de nem volt semmi,amit lemûvelt. S még Ronaldo-t nevezik/nevezték színésznek, még õ se csinálta ilyen jól 😄

Japep

Az lehet, hogy egy idõben mellettünk állt (a hosszabbítás felénél egy ideig), de nem az egész mérkõzésen.
És szerintem nem is voltak olyan ítéletei, amik közvetlenül befolyásoltál volna az eredményt, leginkább a pálya közepén szórakozott - igen, azt beismerem, hogy egy idõben feltûnõen sokat fújt a Napoli kárára.

Drogba meg... hát igen. De tudjuk, hogy ilyen. Szerencsére azért színészkedés miatt nem kaptunk semmi komolyabb elõnyt, csak idõt (igaz itt most az is sokat számított).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

+1<#eljen>

annyival kiegészítve, h kicsit inkább a napolinak szurkoltam, mert nagyon szimpatikus csapat, szimpatikus játékkal
(viszont ez még jól jöhet az angoloknak, h legalább 1 csapat bent van a 8-ban)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Japep

Hát azért elmondható, hogy a szezon legjobb (legizgalmasabb, leghajtósabb) meccsét láttuk.
Hatalmas grat a csapatnak a kitartásért, a küzdésért.
És a végén hogy kitört szinte mindenkibõl minden... mikor Di Matteo elkapta Torrest... 😄

Az igazat megvallva úgy ültem le, hogy valószínû kiesünk. Ez most egy pozitív csalódás volt. Grat még egyszer.

Várjuk a sorsolást. 😊
Go BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

nem mindenki a gép elõtt néz meccset; ) a bírót egyébként én sem értettem, kismértékben támogatott minket a végén, de azért nem pofátlan kategória volt
nekem Drogba a favorit, de most kajak én adnám a kezébe az Oscart😄😄D btw Grat a csapatnak!!!!!!

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Rash87
Semlegesként néztem,nekem teljesen mindegy ki jutott volna tovább,de azért ennél egyértelmûbben nem állhatott volna a bíró a Chelsea mellett <#levele>
Szánalmas ez a BL,vagyis a bírók.

Drogba meg másodállásba elmehetne színésznek,amiket mûvelet,Oscar-díjat adnák neki 😊)

Ez valami vicc? Továbbjutottunk? Ezt meg hogy sikerült összehozni ennyi töketlenkedés után így hirtelen?

Christian88
Vegre BL-hez melto meccs, grat!

http://www.twitch.tv/hegii

chrissparduc
Megvaaaaan! Iszonyatosan izgultam a végén! 😄

Drogba megérdemelte volna ezt a gólt!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
Ez szép gól volt!

4-1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
Nagyon felkapott, hogy továbbmentek-e... Egy komment 😄

chrissparduc
Góóól! Drogba! Na mostantól lesz izgalmas!

hedonist
Ha ma fordítunk, az egyedülálló lesz a CL történetében. Így legyen! GO BLUES!!!

Japep

Ezeket én is furcsálltam, nem tudom. Szerintem Meirelest taktikai okok miatt, hiszen két vkp-vel kezdtünk (elvileg), Ivanovic meg lehet megsérült - Fuller elég rondán megtaposta.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Meirelest miért cserélték le fél óra után? És Ivanovicot?
Csak nem megsérültek?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
<#eljen>

Japep

Nyertünk.
Olykor elég jó játékkal, máskor kevésbé, de bezsebeltük a három pontot. Eleinte szerintem tartalékolni akartunk a Napoli ellen, de a végére csak bejöttek a "nagyok".

Azért az a 100. Drogba gól magától Drogbától és Matától zseniális volt. 😊
Reméljük a Napoli ellen a legjobbakat! Go Blues!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
16.00 Chelsea-Stoke
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

Meg nekem kicsit az is, hogy ugye megmûtötték Terryt és arról adtak hivatalos nyilatkozatot, hogy legjobb esetben 4 hét múlva, legrosszabb esetben 6 hét múlva játszhat. Kitették Boast, erre már 2 héttel a mûtéte után a padon ül úgy, hogy akár kezdhetett is volna - és mellé a magyarázat, hogy milyen jó orvosok is kezelték... Mindegy, lehet, hogy már mindenben ezt látom, de nekem ez is fura picit. 😊

Persze, õk tudják, hogy mi folyt az öltözõben és van beleszólásuk is - csak lett volna ennek más módja is szerintem, etikusabb.

Visszatérve szerintem JM tuti nem jön vissza... sajnos. :S Ezt mondta is ha jól emlékszem.

A másik, ami most tetszett, hogy elvileg Mata felajánlotta Torresnek a büntetõ lehetõségét, aki elutasította azt azzal, hogy nem így szeretné megtörni a gólcsendjét - ez nekem tisztelendõ, becsülendõ. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB