Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kezd elfogyni a lendület amit Boas távozása adott? :/ ....

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Japep

Szomorú... a 6. helyen tanyázunk... ebbõl a végén még EL sem lesz (igaz nem mintha bánnám, ha nincs BL).

A szomorú az, hogy 1-1 után meg képesek voltak játszani - mert amúgy semmit nem tettünk... meg ilyen kezdõt... :S
Megint azt kell mondani, hogy a Fulham megérdemli ezt az 1 pontot, és ha nincs Cech, akkor 3-at kapnak.

Nem tudom elhinni, hogy mi adhat nagyobb lökést annál, hogy nem sokkal a meccs elõtt otthon kikapott a mostani riválisunk... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Várható volt!Csoda h eddig a Villa,Benfica,Wigan ellen sikerült a 3pont!
1:0 után tilitoli

hedonist
hát így.. nem hiszem el, h megint ilyen szar játékkal rukkolunk elõ...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
Meg játszunk még a szarkákkal is ugyh kb. minden rajtunk múlik!
Amugy a mai meccset én X-re érzem, túl sokszor jött már be ez az utsó pillanatos gyözelem...

hedonist
Köszönjük!

Hát igen, most kell igazán beleadni mindent, ez fontosabb, mint a Barcara koncentrálni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bulykin
pff gyerekek ez nagyon kemény lesz...a Newcastle is ott van nagyon a nyomunkban...az Arsenal már csak 2 pontra lesz ha nyerünk... és a Fulham után velük játszunk rangadót :/

GO BLUES!!!!!!!!!!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

banok
21.00 Fulham-Chelsea
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
Így van!

És most fújták le a a Spurs meccsét, a Norwich megverte õket így, ha nyerünk márpedig nyerünk, visszavesszük a 4.ik helyet!!!

Oziris666
Esélytelenek nyugalmával játszhatunk ott,mint a Napoli visszavágon!èn már örülni fogok ha megszorítjuk öket és kiesünk,de nem vmi kétes szitu miatt esünk ki!

Japep

Gondolom az új taktikánk, hogy magunkra húzzuk az ellenfelet és lekontrázzuk - ez megy is, általában megszerezzük a vezetést, azonban ha kapunk egy gólt, fejetlenség lesz, elkezdünk tényleg támadni.

Csak elgondolkodtató, hogy otthon mit csináltunk a Wigannal - és akkor a Barca? ... :S De ne írjuk le magunkat, nem kell, csak félek... 😊 GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
<#eljen>

Oziris666
Vicc,mostmár 3-4 meccse ezt játszuk h vezetünk és teljessen visszaállunk és mindig kieggyenlítenek!És utána megint elkezdünk támadni,fszért kell játszani az idegrendszerünkkel...

hedonist
Megérdemelte volna Torres,h az beakadjon😊

hedonist
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

aztaaaa: )
hedonist
Húha jónagy les gól, nem baj ennyit visszakaphatunk a bíróktól azt gondolom..

hedonist
Amugy hihetetlen Iva, ilyen felépítéssel és tipikus középsõvédõi attribútumokkal,, olyan jól hozza fel a labdát és jól is ad be, teljesen jó jobbbeknek. Közben meg gólt is szerez, mikozben irom😄

hát ez egyértelmûen les volt:\
Japep

Köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
Szerintem nem akarták jobban, mint mi, csak nem megy nekünk ennyi😄

De hát mindig a leírt csapat tud nagy meglepetést okozni, márpedig mi most az esélytelenek elõnyével indulunk a Barcanak és semmi nyomas nincs rajtunk!

hedonist
tru..

A Benfica tényleg nagyon nyomott, de úgy fociztak, mint a két ballábas favágók, mintha inkább hokizni szerettek volna. Nagyon nyomtak, a végén tényleg benyomták a csapatot a kapu elé, de azért azt végképp nem mondanám, hogy õk érdemelték meg a továbbjutást. A Chelsea úgy is "simán" verte õket kétszer, hogy közben végig ásítozták vagy jobb esetben végig aludták a meccset. Az egyetlen Benfica gólhoz is a védõink hatalmas hozzájárulása kellett... Szóval igen is megérdemeltük a továbbjutást, de remélem a Barcát nem álmukban akarják legyõzni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

lippet
FC Platini...

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Japep

Ezzel nem vitatkozom... :S
A játékuk alapján talán tényleg elmondható, hogy õk jobban akarták ezt a továbbjutást... Reméljük ha már továbbmentünk, akkor valami maradandót alkotunk (csak ne úgy, mint legutóbb... :S )!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hát megérdemelte volna a benfica a továbbjutást, ennek ellenére most már azt kívánom, h üssétek ki ezt a hamis barcát az elõdöntõben

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Japep

Hát igen... :S

De azért az a Meireles-megindulás úgy ahogy van gyönyörû... 😊
Nagyon sokszor mondom, hogy miért játszik, nem zavar sokat a pályán, de erre meghatározott idõközönként rácáfol... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hát tovább jutottunk, de a második félidõre szabályosan elaludt a csapat. A Benfica góljánál mindenki csak állt mint a szobor, Terry lecserélése után meg az egész védelem megkergült.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Japep

Igaz már elõre félek a bírói felhozataltól... a Barca meccsen is egy "kis" bíró volt, meg nekünk is tegnap - azt egyszerûen nem tudom felfogni, hogyan lehet ilyen senki bírókat nevezni egy BL-negyeddöntõre... ne is említsem Ovrebot...
Megnézve a mi tegnapi játékvezetõnket egy utánpótlás-torna döntõje eddig a karrierjének a csúcsa - hasonlóan a Barca-Milan bírájának is (igaz õt beválogatták az EB-re is)... na mindegy, reméljük semmi kétes nem lesz... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát nyertünk és továbbjutottunk.
Kicsit elgondolkodtató, hogy ha egy 10 emberes Benfica megszorongatott minket a végén otthon, mit fog velünk tenni egy Barca a Camp Nuoban... :S Persze felpöröghetünk, láttunk már ilyet (pl. a Napoli ellen), szóval bármi lehet. Én azt mondom, hogy ha odatesszük magunkat 100%-osan és úgy ejt ki minket a címvédõ, nincs semmi gond. Ha pedig továbbjutunk... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Srácok! SOS keresek Roman Abramovics nyilatkozatokat, interjúkat. YouTube-on csak egy régi videót találtam.

Elõre is köszönöm!
hedonist
<#eljen>

Japep

Ja, az elõzõ kettõ csak "fél gól" volt, ez már igazi - ezt tényleg bevarrta. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
éééés Torres góóól \o/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep

Nyertünk! A Villa a meccs elején szokatlanul lazán vette a meccset (talán pont Petrov miatt... szegény - jobbulást neki), aztán megijesztettek minket.
De hála a szerbnek nyertünk! 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

😄 késõ volt már. 😛

voltak érdekes pillanatai a meccsnek, és összességében nem voltunk jobbak, de idegenben ez pont elég szerintem. otthon sima meccsre számítok, remélem nem kényelmesednek el ettõl az elõnytõl, mert a Benfica küzdeni fog az tuti.

egyébként Meireles úgy nézett ki, mint egy hajléktalan, ezzel a szakállal. 😄

Japep

Egy Napoli elleni Chelseanek igen, lenne esélye a Barca ellen. De ez az utóbbi 2-3 meccs az AVB-korszakra emlékeztet, ami megint arra ad bizonyítékot, hogy nem a menedzserrel van itt baj... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Simán ki is kaphattunk volna, mondjuk a bíró a végén, amit tudott a Benficanak fújt, 2 kamuszögletet adott nekik stb.. De sztem innen meg lesz nekünk és érzem, a Barcat elkapjuk😄

Japep

Be van téve a kedvencek közé a Wave topik... Láttalak... 😄

De igen, nyertünk, ez a lényeg. Nem valami elsöprõ játékkal, de megvan az elõny. Go BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

nyertünk.

(csak hogy pörögjön a téma) 😄

Japep

Hát szerintem meg nagy fölényben játszott a City, szinte végig 60% felett volt a labdabirtoklás a javukra... :S
Megölték a játékunkat. Mondjuk sosem értem, miért kell Lampardot és Meirelest egyszerre játszatni. Sajnos sokszor mindketten (és Essien is) csak egy fél játékost érnek... :S

Amúgy én sem vittem volna le Torrest, viszont Drogbát is kezdettem volna. Azért az õ labdatartási rutinjára itt végig szükségünk lett volna.
Matát is nagyon durván levették a pályáról.

Jól játszottak, ki kell mondani és azt is, hogy itt egy pontot sem érdemeltünk a mutatott játék alapján... :S

5 pontra van a Tottenham, és 6-ra nõtt a különbség az Arsenallal szemben... hétvégén fogni kell azt a 3 pontot a Tottenham ellen és akkor a negyedikre felérhetünk. A harmadikról felesleges beszélni, mint ahogy azt megtette RDM is a meccs elõtt... minek?

Nem szabad, hogy ez most letörjön minket. Menni kell elõre! Go BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Érthetõ volt szerintem Torres reakciója amikor lecserélték...nem tetszett neki, nekem se...õ volt az aki a legjobban hajtott, rengeteg labdát szerzett, próbálkozott cselezni...komolyan akkor probléma lenne ha egyszer Drogbával együtt lenne a pályán? 😄😄

a másik...1 csatár??? miért?? a széleken nem volt senki...akárhányszor támadást ezettünk nem tudtuk kinek beadni a labdát szinte -.-'

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Csak azt nem értem, h Sturridge-ot miért nem játszatja?

Na de mind1, az a tizi nagyon nem kellett volna... ott megfordultak az események. Játékunk szar volt, Cityjé sokkal passzolósabb pontosabb és fõleg gyorsabb sajnos, nálunk alig láttam egy szép kényszerítõt.. De még így sem mondanám, h nagy fölényben voltak!

Krisz018
Sajna nem úgy néz ki :S

Rash87
Remélem nyertek 😊)))

Glory, Glory Man. United!

Japep

Ha jól látom, csak 3 helyen tévedtél a mai kezdõvel kapcsolatban. 😊

Végül Torres kezd. Ez vagy nagy húzás RDM-tól, vagy nagy hülyeség, majd kiderül, elõre senki sem tudhatja. Reméljük az elõbbi.

Nehéz lesz, az a Nasri-Agüero-Silva középpálya húzós... :S

A lényeg, hogy nem kaphatunk ki! GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

na ma aztán go blues!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Smithie
Üdv Kékek!
Torrest én egyértelmûen szélen játszatnám,gyors,jók a beadásai(nekem egyik kedvenc játékosom,bízom benne,fiatal,ez csak egy átmeneti állapot,sokra fogja még vinni).
Remélem jól elverik ma a cityt.
Hajrá!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Japep

Nekem pedig Mata játéka jobban tetszik szélen. Elvileg Lampardé lenne az a poszt, de sajnos már nem építi úgy a támadásokat, nincsenek olyan húzásai, mint pár éve... :S És én egy ilyet sem látok a csapatban. Igen, ha választani kell, akkor tényleg Mata - de mondom, én õt egyel fentebb, szélen játszatnám, és sajnos nincs belõle kettõ... :S 😊

Igen, Drogba azért húzós, fontos meccseken mindig hozza magát, ez igaz. Jó lenne egy 4-4-2 Drogbával és Torressel elöl. Meg megnézném már végre Sturridget is, mihez kezdene középen egyedül - igaz nem pont a következõ 2 hétben... 😄

Ramires igen, jó a támadásokban, de sokszor tud õ mélyrõl is támadni, olyan gyors. Õ nálam kérdéses, sok poszton megállja a helyét.

CHELSEA FOOTBALL CLUB