Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Szomorú... a 6. helyen tanyázunk... ebbõl a végén még EL sem lesz (igaz nem mintha bánnám, ha nincs BL).
A szomorú az, hogy 1-1 után meg képesek voltak játszani - mert amúgy semmit nem tettünk... meg ilyen kezdõt... :S
Megint azt kell mondani, hogy a Fulham megérdemli ezt az 1 pontot, és ha nincs Cech, akkor 3-at kapnak.
Nem tudom elhinni, hogy mi adhat nagyobb lökést annál, hogy nem sokkal a meccs elõtt otthon kikapott a mostani riválisunk... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Amugy a mai meccset én X-re érzem, túl sokszor jött már be ez az utsó pillanatos gyözelem...
Hát igen, most kell igazán beleadni mindent, ez fontosabb, mint a Barcara koncentrálni.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
GO BLUES!!!!!!!!!!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
És most fújták le a a Spurs meccsét, a Norwich megverte õket így, ha nyerünk márpedig nyerünk, visszavesszük a 4.ik helyet!!!
Gondolom az új taktikánk, hogy magunkra húzzuk az ellenfelet és lekontrázzuk - ez megy is, általában megszerezzük a vezetést, azonban ha kapunk egy gólt, fejetlenség lesz, elkezdünk tényleg támadni.
Csak elgondolkodtató, hogy otthon mit csináltunk a Wigannal - és akkor a Barca? ... :S De ne írjuk le magunkat, nem kell, csak félek... 😊 GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De hát mindig a leírt csapat tud nagy meglepetést okozni, márpedig mi most az esélytelenek elõnyével indulunk a Barcanak és semmi nyomas nincs rajtunk!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ezzel nem vitatkozom... :S
A játékuk alapján talán tényleg elmondható, hogy õk jobban akarták ezt a továbbjutást... Reméljük ha már továbbmentünk, akkor valami maradandót alkotunk (csak ne úgy, mint legutóbb... :S )!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Hát igen... :S
De azért az a Meireles-megindulás úgy ahogy van gyönyörû... 😊
Nagyon sokszor mondom, hogy miért játszik, nem zavar sokat a pályán, de erre meghatározott idõközönként rácáfol... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Igaz már elõre félek a bírói felhozataltól... a Barca meccsen is egy "kis" bíró volt, meg nekünk is tegnap - azt egyszerûen nem tudom felfogni, hogyan lehet ilyen senki bírókat nevezni egy BL-negyeddöntõre... ne is említsem Ovrebot...
Megnézve a mi tegnapi játékvezetõnket egy utánpótlás-torna döntõje eddig a karrierjének a csúcsa - hasonlóan a Barca-Milan bírájának is (igaz õt beválogatták az EB-re is)... na mindegy, reméljük semmi kétes nem lesz... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát nyertünk és továbbjutottunk.
Kicsit elgondolkodtató, hogy ha egy 10 emberes Benfica megszorongatott minket a végén otthon, mit fog velünk tenni egy Barca a Camp Nuoban... :S Persze felpöröghetünk, láttunk már ilyet (pl. a Napoli ellen), szóval bármi lehet. Én azt mondom, hogy ha odatesszük magunkat 100%-osan és úgy ejt ki minket a címvédõ, nincs semmi gond. Ha pedig továbbjutunk... GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Elõre is köszönöm!
Ja, az elõzõ kettõ csak "fél gól" volt, ez már igazi - ezt tényleg bevarrta. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nyertünk! A Villa a meccs elején szokatlanul lazán vette a meccset (talán pont Petrov miatt... szegény - jobbulást neki), aztán megijesztettek minket.
De hála a szerbnek nyertünk! 😊
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
voltak érdekes pillanatai a meccsnek, és összességében nem voltunk jobbak, de idegenben ez pont elég szerintem. otthon sima meccsre számítok, remélem nem kényelmesednek el ettõl az elõnytõl, mert a Benfica küzdeni fog az tuti.
egyébként Meireles úgy nézett ki, mint egy hajléktalan, ezzel a szakállal. 😄
Egy Napoli elleni Chelseanek igen, lenne esélye a Barca ellen. De ez az utóbbi 2-3 meccs az AVB-korszakra emlékeztet, ami megint arra ad bizonyítékot, hogy nem a menedzserrel van itt baj... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Be van téve a kedvencek közé a Wave topik... Láttalak... 😄
De igen, nyertünk, ez a lényeg. Nem valami elsöprõ játékkal, de megvan az elõny. Go BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
(csak hogy pörögjön a téma) 😄
Hát szerintem meg nagy fölényben játszott a City, szinte végig 60% felett volt a labdabirtoklás a javukra... :S
Megölték a játékunkat. Mondjuk sosem értem, miért kell Lampardot és Meirelest egyszerre játszatni. Sajnos sokszor mindketten (és Essien is) csak egy fél játékost érnek... :S
Amúgy én sem vittem volna le Torrest, viszont Drogbát is kezdettem volna. Azért az õ labdatartási rutinjára itt végig szükségünk lett volna.
Matát is nagyon durván levették a pályáról.
Jól játszottak, ki kell mondani és azt is, hogy itt egy pontot sem érdemeltünk a mutatott játék alapján... :S
5 pontra van a Tottenham, és 6-ra nõtt a különbség az Arsenallal szemben... hétvégén fogni kell azt a 3 pontot a Tottenham ellen és akkor a negyedikre felérhetünk. A harmadikról felesleges beszélni, mint ahogy azt megtette RDM is a meccs elõtt... minek?
Nem szabad, hogy ez most letörjön minket. Menni kell elõre! Go BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a másik...1 csatár??? miért?? a széleken nem volt senki...akárhányszor támadást ezettünk nem tudtuk kinek beadni a labdát szinte -.-'
Na de mind1, az a tizi nagyon nem kellett volna... ott megfordultak az események. Játékunk szar volt, Cityjé sokkal passzolósabb pontosabb és fõleg gyorsabb sajnos, nálunk alig láttam egy szép kényszerítõt.. De még így sem mondanám, h nagy fölényben voltak!
Ha jól látom, csak 3 helyen tévedtél a mai kezdõvel kapcsolatban. 😊
Végül Torres kezd. Ez vagy nagy húzás RDM-tól, vagy nagy hülyeség, majd kiderül, elõre senki sem tudhatja. Reméljük az elõbbi.
Nehéz lesz, az a Nasri-Agüero-Silva középpálya húzós... :S
A lényeg, hogy nem kaphatunk ki! GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Torrest én egyértelmûen szélen játszatnám,gyors,jók a beadásai(nekem egyik kedvenc játékosom,bízom benne,fiatal,ez csak egy átmeneti állapot,sokra fogja még vinni).
Remélem jól elverik ma a cityt.
Hajrá!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Nekem pedig Mata játéka jobban tetszik szélen. Elvileg Lampardé lenne az a poszt, de sajnos már nem építi úgy a támadásokat, nincsenek olyan húzásai, mint pár éve... :S És én egy ilyet sem látok a csapatban. Igen, ha választani kell, akkor tényleg Mata - de mondom, én õt egyel fentebb, szélen játszatnám, és sajnos nincs belõle kettõ... :S 😊
Igen, Drogba azért húzós, fontos meccseken mindig hozza magát, ez igaz. Jó lenne egy 4-4-2 Drogbával és Torressel elöl. Meg megnézném már végre Sturridget is, mihez kezdene középen egyedül - igaz nem pont a következõ 2 hétben... 😄
Ramires igen, jó a támadásokban, de sokszor tud õ mélyrõl is támadni, olyan gyors. Õ nálam kérdéses, sok poszton megállja a helyét.
CHELSEA FOOTBALL CLUB