Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Nagy Meccs-Tények
- A Chelsea az utolsó meccsét elvesztette, kikapott otthon a Barcától a BL-ben 1-2 re.
- A Portsmuth még csak kétszer tudott nyerni idegenben a 13 meccsbõl.
- A Chelsea otthon még nem kapott ki senkitõl a PL-ben.
- Egyszer vesztettek csak pontokat (Chelsea-Charlton 1-1)
- A Portsmuth az utolsó 2 meccsén kikapott.
- A Chelsea az utolsó PL meccsét elvesztette. (Boro-Chelsea 3-0)
Statisztikák
Chelsea
- elsõ, 66 ponttal.
- Legjobb és legrosszabb esetben is 1. lesz a hétvégi meccs után.
- 1 meccs óta nyeretlenek
- Clean Sheet 14 meccsen keresztül
- Még veretlenek a Stamford Bridgen ebben az idényben
- Házi góllövõlista vezetõ: Frank Lampard 13 góllal.
Portsmuth
- tizenkilencedik, 18 ponttal.
- Legjobb esetben 18. lesz a csapat, legrosszabb esetben pedig 19.
- 6 bajnoki óta nyeretlenek.
- Még csak 2-szer nyertek idegenben ebben az idényben.
- Házi góllövõlista vezetõ: Matthew Taylor 4 góllal.
Érdekességek
Chelsea
-Lampard 50. bajnoki gólját lõheti.
Portsmuth
- Pedro Mendes a játéknapon ünnepli 27. születésnapját
- Salif Diao 50. Premiershipbeli meccsét játszhatja(Liverpool, Birmingham és Portsmouth)
Tavalyi mérkõzésük:
Chelsea-Portsmuth 3-0
22 January 2005 - Vezette: Mike Riley
Gólszerzõk: Drogba 15, 39, Robben 21
Elõzõ mérkõzésük
Portsmuth-Chelsea 0-2
26 November 2005 - Vezette: Phil Dowd
gólszerzõk: Crespo 27, Lampard 67 (11-es)
Örökmérleg
Stamford Bridgen
Chelsea gyõzelem: 14
Döntetlen: 12
Portsmuth gyõzelem: 6
Összesen
Chelsea gyõzelem: 25
Döntetlen: 21
Portsmuth gyõzelem: 19
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ki így, ki úgy gondolja, de ez már semmit nem változtat a tényeken!
Szóval abba lehetne már ezt hagyni, és a visszavágóra koncentrálni!
Vagy esetleg nyissatok ennek a témának egy vitafórumot!
😄DDDDDDDD
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Mourinho is elvonatkoztathatna ettõl a rúgástól, mert nem rúgásért járt a piros.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Mourinho meg megtanulhatna már nyilatkozni, nem mindig mást ésa bírót okolni hanem elfogadni a vereséget és tanulni belõle, nem hiába mondta valszeg Deco sem (aki ugye évekig játékosa volt) h Del Horno kiállítása nagyon is jogos volt még ha nem is rúgta annyira meg a szándék teljesen egyértelmû volt.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
John Terry, a Chelsea csapatkapitánya is osztja edzõje, José Mourinho véleményét, miszerint Lionel Messi tehet arról, hogy az angolok szerdán hazai pályán kikaptak a Barcelonától a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ összecsapásán.
Terry szerint Messi állandó színészkedése vezetett oda, hogy Hauge játékvezetõ kiállította Asier del Hornót. Az angol válogatott alapembere a francia L\'Equipe-nek nyilatkozva mindezt meg is erõsítette.
- Nézzék meg a televíziós felvételeket! Azokon jól látható, hogy del Horno eseténél Messi lerogyott a földre, majd miután látta, hogy a bíró a közelben tartózkodik, elkezdett forogni a gyepen, mint egy hordó – mondta Terry.
Az angol bekk úgy látja, ha nincs a kiállítás a 38. percben, egészen más lehetett volna az eredmény.
- A mérkõzés elején nem mi uraltuk a játékot, de del Horno jogtalan kiállítását követõen jobbak voltunk, mint a Barca és csak az utolsó negyedórában estünk vissza. Nehéz visszavágó vár ránk Barcelonában, de meg kell mutatnunk mindenkinek, hogy nem ijedünk meg Ronaldinhoéktól – nyilatkozta a Chelsea csapatkapitánya.
Terry már meg is fogalmazta az esetleges gyõzelmi taktikát.
- A széleken nem szabad helyet hagyni Messinek, illetve Ronaldinhonak és a pálya középsõ részén nagy nyomás alatt kell tartanunk õket. Támadnunk kell, hogy gyõzhessünk – vonta le a konzekvenciát az angol labdarúgó.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Repült Del Horno
Nem hazudtolta meg magát a lélektani hadviselés mesterének tartott, arroganciájáról elhíresült Chelsea-edzõ Jose Mourinho, miután csapata hazai pályán 2-1-re kikapott a Barcelonától a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ meccsén. Az eredményhez hozzátartozik, hogy a londoni együttes majdnem egy órán keresztül emberhátrányban játszott az argentin Lionel Messivel szemben szabálytalankodó Ashier del Horno kiállítása után. A Chelsea ezután vezetést szerzett, de a spanyol bajnok végül fordítani tudott.
- Nagyon büszke vagyok a csapatomra - kezdte értékelését a '90-es években pályaedzõként a Barcelonánál is dolgozó Jose Mourinho. - A kiállításig tiszta volt a találkozó, utána nem. Az elsõ harmincöt perc színvonalas játékot hozott, két nagyon jó csapat között
Arra a kérdésre, hogy jogos volt-e a kiállítás, úgy felelt:
- Nem volt az, senki szerint sem volt az, csupán a játékvezetõ és a segítõje látta így. Mindenki tudja, hogy Barcelona a kultúra városa, nagyon jó színházakkal. Most is egy ilyen elõadást láthattunk.
Mourinho után következett a Barcelonát irányító Frank Rijkaard, akit a spanyol újságírók rögtön össze akartak ugrasztani kollégájával. Azt mondták a portugálról, nem tiszteli az ellenfelet. Rijkaard viszont nem foglalkozott ezzel, neki nem kell az ellenfél dicsérete, és megérti, ha a legyõzött sértõdött. Nem akart reagálni egyáltalán Mourinho szavaira, a másik edzõ értékelése ugyanis nem az õ feladata, hanem épp a sajtóé.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Go Blues
"Mögöttem hagytam Robbent, Del Horno viszont nekem ugrott" - vélekedett Messi. "Szerencsére láttam, hogy jön, ezért felugrottam. Ha nem teszem, akkor biztos nagyobb sérülést szenvedek."
Majd Mourinho vádjaira reagált, miszerint színészkedett: "Az elsõ rúgásának nyomát még mindig viselem, de miután nyertünk egyáltalán nem érdekel. Nem színészkedtem, ismerjük Mourinhót, ezért nem foglalkozom a szavaival. Tudjuk, hogy szeret fecsegni, imádja szítani a feszültséget."
CHELSEA FOOTBALL CLUB