Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
Szavazás az elmúlt évtized legjobbjairól
Kapus poszton az elmúlt év rekordere, Petr Cech diadalmaskodott, a szavazatok 56%-át begyûjtve. Második Carlo Cudicini (29%), harmadik Ed de Goey (12%) lett.

A jobbhátvédek között volt talán a legkiegyensúlyozottabb a helyzet. Az álomcsapatba végül Dan Petrescu (28%) került be, aki amúgy középpályásként is szerepelt nálunk. Épp hogy csak lemaradt Albert Ferrer (23%) és Paulo Ferreira (21%).

Nehéz volt megoldani a szavazást azokon a posztokon, ahol két játékos is szerepel. Ilyen volt a középhátvéd, a belsõ középpályás, a szélsõ és a csatár poszt is. Minden ilyen esetben a jelölteket csoportokra osztottam.
Az elsõ középhátvéd poszton John Terry magabiztos fölénnyel (93%) utasította maga mögé Carvalho-t (2%).
A másik "kalapból" Marcel Desailly (55%) került ki gyõztesen, de sok szavazatot kapott William Gallas (42%) is.

A balhátvédeknél is egy régi motoros nyert: Graeme Le Saux (61%). Az újabb Chelsea drukkereknek köszönhetõen Asier Del Horno 15%-ot kapott.

Az egyik szélsõ, nem meglepõ módon, Arjen Robben (70%) lett, megelõzve Jesper Grönkjaert (19%). A képzeletbeli másik oldalon Joe Cole (65%) roboghat majd, Damien Duff-ot (27%) aga mögé utasítva.

A középpályások között is óriási volt a rivalizálás, hiszen számos remek játékosunk volt mindössze két posztra. Frank Lampard 83%-os elsõ helye nem meglepetés, az õ fölényét az amúgy ugyancsak kitûnõ Roberto Di Matteo és Michael Essien (7-7%) bánta.
A másik posztra a jó öreg Claude Makelele került be (55%); Dennis Wise-nak (37%) úgy látszik a Chelsea-nél eltöltött 11 év és csapatkapitánykodás sem volt elég ahhoz, hogy maradandót nyújtson a többség számára... Vagy nem is ismerik?

A csatársorban is meglepõ eredmény született. Természetesen nem Gianfranco Zola (63%) elsõsége meglepõ, hiszen õt választották meg a Chelsea történetének legjobbjává is. Ettõl függetlenül az õt "kihívó" Hernan Crespo is 30%-ot szerzett.
A másik csatárposzton nagyobb csata volt. Didier Drogba, akit bevallom csak az új rajongók kedvéért tettem be egyáltalán a versenybe, végül a voksok 37%-ával maga mögé utasította Gianluca Viallit (27%) és Eidur Gudjohnsent (22%) is. Hát, érdekes...

Bevallom én egy kicsit csalódott vagyok, mert sokkal izgalmasabb lett volna a szavazás, ha mindenki ismer (legalább hallomásból) minden játékost. Így biztos sokan csak arra szavaztak, akit épp ismertek a tavalyi csapatból. Na mindegy, azért játéknak jó volt 😉

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa

Közvetítés:Sport 1
2006.márc.4 (13:45)
West Brom (V)
Premier Liga

asfa
Angol Chelsea játékosok a korosztályos válogatottakban!
Az U21-es csapatba meghívót kapott Glen Johnson valamint Carlton Cole. (bár õ kisebb sérüléssel bajlódik) Az ellenfél Norvégia korosztályos válogatottja lesz. A Sport2 élõben közvetíti a mérkõzést.
Az U19-es csapat Szlovákiával meccsel majd, remélhetõleg Anthony Grant-tel, Michael Mancienne-nel és Jimmy Smith-szel a csapatban.
Az U17-es csapat majd március végén vesz részt az Európa bajnoki selejtezõkön. Az ellenfél Bulgária, Oroszország és Olaszország lesz. A csapat tagjai: Sinclair, Bertrand és Cork.

Japep
A Chelsea-nél próbajátékon vesz részt két játékos a Leeds-bõl.

Az U16-os válogatott Tom Taiwo és Michael Woods próbajátékon szerepelnek a Chelsea-nél. A két -profi szerzõdéssel bíró- Leeds-i játékos január végétõl szerepel a csapatnál és elvileg már csak az orvosi vizsgálat van hátra. A Leeds-nél azonban nem örülnek neki, hogy elviszik két (korábban arról volt szó, hogy Dan Rose-zal három) tehetséges játékosukat. Ken Bates a Chelsea volt tulajdonosa, aki most a Leeds-nél van, a következõt nyilatkozta: "Szerintem nagy hibát követnének el, hogyha engednének az orosz hívó szavának. A Chelsea nagy név, de kevés az esély, hogy befutott játékosok legyenek ott, akármilyen jók is legyenek" Taiwo és Woods szombaton mutatkoztak be a Chelsea Youth-ban a Crystal Palace elleni megnyert mérkõzésen.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Új gyep a Stamford Bridge-en

A sok kritika hatására mégis úgy döntöttek a klubvezetõk, hogy még idén új gyepszõnyeget kap a Stamford Bridge. Eddig azért nem volt rá lehetõségünk, mert egyszerûen nem volt rá idõ, hiszen egy újrafüvesítés kb kéthetes folyamat. Viszont a most hétvégi meccs után két hétig nem lép pályára a csapat hazai pályán, így megvalósítható lesz a régóta tervezett gyepcsere.
Korábban azt is említette a klub szóvivõje, hogy az új talaj sérülésveszélyes lehet - az újrafektetett gyepszõnyeget okolták például Scott Parker sérüléséért is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Elmegy Gallas is, ez szinte tuti, és akkor csak Bridge lesz az egyetlen valódi balhátvéd, mert sem Ferreira, sem Johnson nem érzi ott jól magát. De legfeljebb majd igazolunk valakit.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

asfa
elvielg nem de maradjon szvsz

bigfoot
remélem itt marad!miért nem nyerte el a master tetszését?

Végülis õ a spanyol válogatott kezdõ balhátvédje, és tényleg nem egy ross játékos.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

asfa
hát ja!de maradjon itt jo helyen van

Japep
Értem, da akkor is elég nagy dolog az, hogy a világ egyik legjobb védõjének helyét Del Horno venné át a Realban!!!
Mert ha nem tartanák nagyon jó játékosnak, akkor nem õt néznék ki Robi Carlos helyére!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
jo de hát Del Horno a király!

Csak kölcsönbe ment, nyáron jön vissza.

Nem olyan értelemeben az utódja, csak a csapatban, mert Carlos elég gyengusz már, a Madrid vele gondolja az utódlást.

asfa
õ elment!lehet hogy csak kölcsönbe!

Japep
Azért mégsem kéne eladni Del Hornot-t, mert az elég nagy dolog, hogy Roberto Carlos utódját látják benne!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
nem kéne mert nincs más bal oldali védõnk!bár Ashley Colera is ezt mondják!

Nem baj, nekünk lesz egy Bridgeünk.

Japep
Del Horno lehet Roberto Carlos utódja

A Chelsea balhátvédét, Asier Del Hornot a Real Madriddal hozták szóba.

A spanyol válogatott játékosnak nem sikerült elnyerni Mourinho szimpátiáját elsõ londoni szezonja során és könnyen lehet, hogy már a nyáron elhagyja jelenlegi klubját.

A Daily Mail információi szerint Del Horno a nyáron távozik Londonból és nagy a valószínüsége, hogy visszatér Spanyolországba. A Real Madrid szívesen látná soraiban a kiváló játékost, mint Roberto Carlos utódát.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
😄DDDD

fernando torres
<#mf2><#buck><#vigyor2>

fernando torres
mind1 én se azért raktam be merthogy õ a legjobb
de azért tényleg tehetséges a srác, és nincs túlértékelve,majd ha lesz a háta mögött 1 jó kis csapat,akkor úgyis meglátjuk mit tud

9csöves9
afenébe az összes 21 éves😞

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

asfa
ezigaz!

fernando torres
és mind 20 éves?

9csöves9
szép,nem is azt mondtam hogy nem jó játékos

tudnék még mondani 100 olyan játékost aki így betudja lõni a labdát és nem ér 5 millió eurót sem 😛

asfa
Áá nem kell Sevcsenko!nekünk Kerlon kell 😄DD meg Genro meg Tevez meg Mokoena válogasson onnan!látszik hogy nem efemezik Abramovics!

fernando torres
<#ravasz1><#ravasz1>

zaki
ezt kerestem :c

fernando torres

zaki
mert csak a jelenre gondol, arra már nem, mi lesz 3-4 év múlva...

fernando torres
nem értem
ott van pl Carlos Tevez,meg a többi tehetség,akiket sztem ennél sokkal de sokkal olcsóbban le lehetne szerzõdtetni,miért kell ennyi pént kiadni

zaki
ok 😊

9csöves9
majd meglássuk😮

addig továbbra is áll ez a véleményem😊

zaki
na majd a vb-n meglátod, hogy mekkora lámaságot írtál :c

9csöves9
Podolski a tizedét alig éri szerintem

nagyon túl van sztárolva

zaki
nem ér annyit, sõt... meg már nem egy mai gyerek. inkább Rooneyt venné meg, avgy Podolskit <#lama>

Sheva
<#boxer><#boxer><#boxer>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Japep
Abramovics 50 milliós ajánlata Sevcsenkoért

Roman Abramovics nem adja fel. A Chelsea orosz tulajdonosa minden követ megmozgat, hogy leigazolja barátját, Andrij Sevcsenkot. 2004 aranylabdása köztudottan jó kapcsolatot ápol a milliárdos klubvezetõvel, többször járt már vendégségben Abramovicséknál, ám eddig mindig ellenállt a csábításnak. Kérdés, vajon a Milan ellen tud-e állni az 50 millió eurós ajánlatnak?

Hiába jelentette ki Silvio Berlusconi, hogy Andrij Sevcsenko a Milanban fejezi be pályafutását, a Presidente megállapítása lehet, hogy már a nyár folyamán megdõl. Roman Abramovics ugyanis egy 50 millió fontos ajánlattal lepte meg a Milan vezetõit. Hogy az ukrán támadó végül marad, vagy megy, egyelõre nem tudni.

Maradása mellett szól, hogy Seva jól érzi magát Milánóban. Itt lett igazi világsztár és a lombard fõvárosban él az összes barátja. Ugyanakkor fotómodell felesége épp a múlt héten fogadott el egy ajánlatot az egyik amerikai filmcégtõl. A szerzõdés értelmében a futballsztár neje hónapokig távol lesz Milánótól. Nem beszélve arról, hogy Sevcsenkot akármennyire is imádják a Milannál, õ sem öregszik. Hamarosan - augusztus 30-án - 30 éves lesz, és talán ez az utolsó esély, hogy a Rossonerok hatalmasat kaszáljanak eladásán.

A News of the World szerint Abramovics már tavaly nyáron is meg akarta vásárolni a csatárt, de a Milan nem engedte el. Az angol lap úgy tudja, a nyár végén éppen a meghiúsult igazolás miatt volt kénytelen visszatérni a Chelsea-hez Hernan Crespo.

- Óriási igazolás lenne. Amennyire ismerem a helyzetet, és Sevcsenko milánói kötõdését, úgy tudom, a Chelsea az egyetlen klub, ahová szívesen igazolna - örvendezett a londoni kékek trénere, José Mourinho, aki hozzátette: minden lehetséges eszközével támogatni fogja a csatár megszerzését.

A Milan részérõl egyelõre nem kívánták kommentálni az ajánlatot.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
ja de szerintem jo volt!Go Blues mint mindig!

Azért ez marha érdekes volt, hogy egyszerre játszott a négy szélsõ.

asfa

Chelsea-Portsmouth 2-0

2006.február 25.

Gólszerzõ:Lampard 65',Robben 79'
Sárga lap: Lua Lua 86'

Stamford Bridge,nézõ:42254, v:M Riley

Chelsea: Cech - Paulo Ferreira, Huth, Terry, Del Horno (Duff 31) - Wright-Phillips ( Makalele 60) Cole (Gudjohnsen 60) Essien, Lampard, Robben - Drogba
Cserepadon ült: Cudicini, Johnson,

Portsmouth: Kiely - Primus, Karadas, O'Brien, Taylor, O'Neil - Pedro Mendes, Hughes (Davies 73) Koroman (Routledge 68) - LuaLua, Mwaruwari
Cserepadon ült: Ashdown, D'Alessandro, Todorov,

asfa
kösz ja szép volt!

Sheva
grat láttam Robben gólját szép volt 😊

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

asfa
köszönjük szépen Zsoltika 😊

zaki
grat<#wink>

asfa
szép volt!jo meccs volt
FT Chelsea <2 - 0> Portsmouth
65' <1 - 0> F. Lampard
78' <2 - 0> A. Robben

asfa
az eredmény a lényeg nem a gyep!

gabber_saviola
A gyep:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
<#smile>remélem én is hogy nem állunk be védekezni!egy 3-as is elég 😊